2009 Şubat Anneleri

ewweeeeeeeet süpper fikir bu yaaa :sm_cool:

:1shok: canim tekrar gecmis olsun ne zor günler yasadin cok sükür hepsi geldi gecti :1hug:

iyi akaşmlar kızlar cimcimecim oğluna tekrar geçmiş olsun bu son hastalığı olur inşşallah krakercim sende üzme kendini biliyorum çok zor biz iki kişi çalışmamıza rağmen inan ucu ucuna yetiyor şimdiden bir sürü masraf oldu evde kira bende bütün gün kafama takıp duruyorum doğumdan sonra 6 aylı ücretsiz iznimide alır öyle işe başlarım diyordum ama malesef hemen başlamak zorunda kalacağım olsun sağlık olsun şükür yine halimize ianan bana herşey olucağına varıyor ne kadar üzlsekte sıkılsakta vardır bir hayır bundada

ewweeeeeeeet süpper fikir bu yaaa :sm_cool:

cimcime nedir süper fikir olan yaaa:1shok:, vallahi kendimi uzaylı gibi hissettim :1shok:neredeyim ben? nerede diyorum göbeklerimizin ve bebeklerimizin eşyalarını çekip gönderdiğimiz başlıklar?şakkıdı

ben 37. haftama kadar çalışacağım inşallah, yani 1 dönemi bitireceğim , karneleri dağıtacağım, sonra izne ayrılacağım, tabi herşey yolunda giderse, aslında az kaldı ayol, şunun şurasında 10 hafta, zaman ne çabuk geçiyor yaaa, 10 hafta sonra kızıma kavuşmaya günler kalacak...kaydirigubbakcemile5

iyi akaşmlar kızlar cimcimecim oğluna tekrar geçmiş olsun bu son hastalığı olur inşşallah

saol cnm doktora gitmeseydim daha kötü sonuclarla karsilasabilirdim bir hafta simdi cok iyi dikkat etmem gerek ogluma yoksa allah korusun bronsit akciger iltiabina yakalabilir :1no2:

cocuk büyütmek gercekten cok zormus ,sadece onlarla oynamak onlari beslemek yetmiyor :1no2:

dua edin kizlar cabucak atlatsin :Saruboceq: :Saruboceq: cok korkuyorum bronsit yada akciger iltihaplanmasindan
bir hafta bende onunla evdeyim bol bol temiz hava almaya cikariz ins. cabucak iyilesir :Saruboceq:

NİYE BEN? DIYEN HERKES İÇİN....

Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı.Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. Tırmanacakları yere vardıklarında,neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karşılarına. Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi. Emniyet kemerini takti, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı.

Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslebilecegi bir oyuk buldu.. Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kisi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Branda nın

gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu. Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca. Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı.

"Allahım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildigin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."

Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler.İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mi?" diye bağırdı.

Brenda'nın sonradan ögrendigine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavasça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmisti.

Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa bunları yazacaktı:

"Allahım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar agır. Ama istedigin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."

"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin.....

krakercim bu yazıyı senin için gönderiyorum ben her sıkıntılı anımda okuyorum bu hayatta nedensiz hiçbirşey yok bunu hatırlatıyor bana...

cimcime nedir süper fikir olan yaaa:1shok:, vallahi kendimi uzaylı gibi hissettim :1shok:neredeyim ben? nerede diyorum göbeklerimizin ve bebeklerimizin eşyalarını çekip gönderdiğimiz başlıklar?şakkıdı

allah senin iyiligini versin :mymeka:
bende göbüslerin tisörtsüz cekilmis fotograflarindan bahsediyorum :roflol:
sekerim asil ben kendimi uzayli gibi hissettim ayyy hic gülcegim yoktu cok yasa emi sen :roflol:

canım 28. haftadan sonra sıklaşması gerektiği yazıyor ama benim drum git gellerimin ambuulansla olmasından dolayı 28. haftadan sonra 32. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi

Canım cok güzel bır hıkaye ve alınması gereken derslerde var ıcınde tekrar tebrık edıyorum senı.Böyle bır hıkayeyı bızımle paylastıgın ıcın.a.s.

hmmm cimcimecim ona göre hazırlıklı olalım yani demi

evet tatlim ama tekrar sormakta fayda var bende tam hatirlamiyorum benim gecen hamileligimde bu dönemlerde bebegin amniyon sivisi cok azdi ondan sonra beni direk hastaneye gönderdiler orda devamli baktilar
normalde nasil nezaman baslaniyor tam bilmiyorum tatlim a.s.

iyi akşamlar kızlar,doktordan döndüm ve çok şükürki bi problem yok,belirtilerin bi çoğu erken doğum tehditini gösteriyormuş ama doktor rahim ağzını ölçtü herhangi bi problem olmadığını söyledi,bizimki başını aşağıya çevirmiş ve onun baskısı kendine yer açma çabası ağrıya sebep oluyormuş.ama yinede rapor verdi 10 günlük daha bayramdan sonrada mutlaka izne ayıralım seni dedi.oğluşuda görmüş oldum:)) 1370 olmuş paşamız teyzeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…