ya ben d ebişey soracağım, bu bebeklerimize aldığımız eşyaların fotoğrafını çekip gönderiyorduk, bir de göbeklerimizin resimlerini ,,, bu başlıkları bulamadım silinmiş miiii?
nerede bunlar yaaa?
dikiş öncesinde su kesem açılan rahmimden aşağı sarkmıştı ve ultrasonda bebişimizin ayağını rahim ağzından dışarı çıkartıp geri çektiğini görmüştük canım
neyseki geçmişte kaldı o günler
ewweeeeeeeet süpper fikir bu yaaa :sm_cool:
ayy evet yaa bende hissediyorum bacaklarimda sisme oldu yüzümde toplandi biraz
hep evde oturmakda insani bunalima itiyor ya
haklisin valla cnm okonuda bende simdi okula gidiyorum ama günde 4 sat degisiklik oluyor o saatte zaten yanliz oluyordum ama gidince orda sinif arkadaslarimla muhabbet ediyoruz derslerim iyi eglenceli geciyor hihoyyyt
sen nezamana kadar caliscaksin cnm ? dogumdan 6 hafta öncesine kadarmi ?
ayakkabi numaranizda degistimi kizlar sizin ?? benim simdilik ayaklarim sismedi ama son ayimda siser sanirim CADIARZU
iyi akaşmlar kızlar cimcimecim oğluna tekrar geçmiş olsun bu son hastalığı olur inşşallah
cimcime nedir süper fikir olan yaaa:1shok:, vallahi kendimi uzaylı gibi hissettim :1shok:neredeyim ben? nerede diyorum göbeklerimizin ve bebeklerimizin eşyalarını çekip gönderdiğimiz başlıklar?şakkıdı
NİYE BEN? DIYEN HERKES İÇİN....
Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı.Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. Tırmanacakları yere vardıklarında,neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karşılarına. Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi. Emniyet kemerini takti, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı.
Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslebilecegi bir oyuk buldu.. Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kisi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Branda nın
gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu. Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca. Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı.
"Allahım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildigin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler.İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mi?" diye bağırdı.
Brenda'nın sonradan ögrendigine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavasça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmisti.
Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa bunları yazacaktı:
"Allahım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum.Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar agır. Ama istedigin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."
"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin.....
krakercim bu yazıyı senin için gönderiyorum ben her sıkıntılı anımda okuyorum bu hayatta nedensiz hiçbirşey yok bunu hatırlatıyor bana...
canım 28. haftadan sonra sıklaşması gerektiği yazıyor ama benim drum git gellerimin ambuulansla olmasından dolayı 28. haftadan sonra 32. haftada görüşelim bir sorun olmazsa dedi
sirincek cnm sanirim doguma bir ay kala alttan bakilmaya baslaniyor
hmmm cimcimecim ona göre hazırlıklı olalım yani demi
anladım sen yücelene mi gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?