vidicim nasıl geçti dr?
alttanda 36. haftada bakmaya başlanıyor demekki.
vidicim oğluşun maşallah tosuncuk olmuş:)raporda iyi olmuş
cimcime oğluna tekrar geçmiş olsun canım aman dikkat et ishal fena hastalıktır vidicim maşallah kilosu çok iyi gelmiş ayrıca bir sorunun olmaması çok güzel,benim bulantım sürüyor halsizim cuma günü doktora gideceğin perşembe annem geliyor Allah nasip ederse artık yanımda olacak yalnız kalmayacağım ya benim şu ana kadar hiç bulantım olmamıştı acaba yeni mi başlıyor yoksa dünkü yemekte mi yediklerim dokundu anlamadım kızlar hamilelik reflüsü diyor midem sanki ağzımda
Antenatal muayeneler ne sıklıkta yapılır?
Antenatal muayenelerin sıklığını ve yapılan incelemelerin niteliğini belirleyen en önemli etken anne adayının ilk muayenesinde araştırılan risk faktörleridir. Herhangi bir risk faktörü olmayan anne adayı hiçbir şikayeti olmasa bile ideal olarak 28. gebelik haftasına kadar dörder haftalık, 28-36. haftalar arasında ikişer haftalık aralıklarla, 36. haftadan doğuma kadar ise haftalık olarak doktor kontrolüne gelmelidir. Ek bir şikayet olduğunda yeni doktor muayenesi beklenmemeli ve takipeden doktora durum iletilerek doktorun gerekli gördüğü durumlarda ek muayeneler için de başvurulmalıdır.
diyor bir sitede kızlar
kızlar yaaa ben bu kordon dolanmasına taktım kafayı, aklımdan hiç çıkmıyor yaaa, bilmeyenler için tekrar söyleyeyim, cumartesi günü dokotra gittik doktor 3 boryutlu fotoğraf verdi fakat fotoğrfata çok bariz bir şekilde bebeğin boynunda sarılı gibi duran kordona benzeyen bişey gördüm, videosunu izledim aynı şeyi videoda da gördüm, sanırım o kordon, yaa çok korkuyorum, eşime degösterdim o da şaşırdı ama korkma önemli bişey olsa doktor uyarırıdı diyor, ama içim rahat değil, sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?