nst ne arkadaşlar ben bilmiyorum
keşke videoyu size gönderebilsem de yorumlarınızı alabilsem, ama belki fotosunu gönderebilirim, o işe yarın bakayım, yoruldum iyice, kızlar yarın gönderirsem yorum yapın ne olur yaaa, cumartesi gününden beri huzursuzum
nst ne arkadaşlar ben bilmiyorum
vidicim izin meselesi konusunda bir arkadaşım doğum öncesi izninin 5 haftası çalışabilir raporu almış sırf doğum sonrasında daha rahat edip bebeğiyle daha çok zaman geçirisn diye sorunları varmış onun da ama o 5 haftada 2 kere kadındoğumcunun dışında herhengi bir doktordan rapor almış böylelikle doğum sonrasında o 5 haftayı kullanmış
hepinize iyi geceler benim gözlerim kapanip duruyor
kuzulari saymadan uykuya dalicam galiba :)))
dikiş öncesinde su kesem açılan rahmimden aşağı sarkmıştı ve ultrasonda bebişimizin ayağını rahim ağzından dışarı çıkartıp geri çektiğini görmüştük canım
neyseki geçmişte kaldı o günler
iyi akşamlar kızlar,doktordan döndüm ve çok şükürki bi problem yok,belirtilerin bi çoğu erken doğum tehditini gösteriyormuş ama doktor rahim ağzını ölçtü herhangi bi problem olmadığını söyledi,bizimki başını aşağıya çevirmiş ve onun baskısı kendine yer açma çabası ağrıya sebep oluyormuş.ama yinede rapor verdi 10 günlük daha bayramdan sonrada mutlaka izne ayıralım seni dedi.oğluşuda görmüş oldum:)) 1370 olmuş paşamız teyzeleri.
cimcime oğluna tekrar geçmiş olsun canım aman dikkat et ishal fena hastalıktır vidicim maşallah kilosu çok iyi gelmiş ayrıca bir sorunun olmaması çok güzel,benim bulantım sürüyor halsizim cuma günü doktora gideceğin perşembe annem geliyor Allah nasip ederse artık yanımda olacak yalnız kalmayacağım ya benim şu ana kadar hiç bulantım olmamıştı acaba yeni mi başlıyor yoksa dünkü yemekte mi yediklerim dokundu anlamadım kızlar hamilelik reflüsü diyor midem sanki ağzımda
Kızlar şimdi 3D ultrason çektirdik oğluşuma.Doktor yanındaki kıza 3,99 nabız yüksek bi bak dedi.Nasıl korktumm meğer uyuyormuş benim paşamKolunun birini arayıp duruyor doktor kol yok ortada sonra omzunu takip etti de buldu iki bacağının arasına kıstırmış elini öyle uyuyormuş. Aynı babasına benizyor o kadar net seçtim yani Etli etli dudakları var.Ne büyük bir mucize yaaa Allahım ne kadar büyük.Bu arada 1 hafta geriden geliyordu ya benimki bilmem hangi damara baskı yapıyormuş kan.Doktor izleyecek veee 6 günde 151 gr.almış oğlum 963 gr. olmuş annesini kuzusu.Allahım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. inş.
bakıcam zaten ama fırsat olmadı bir türlü hepsi son aylara kalıyo bakalım nolcak saolsun eşimin ailesinden fırsat bulamıyoruz kardeşi askerden geldi dağıtıma tekrar gitti cebine parasını biletini biz koyduk geçen ay kayınpeder emeklilik için parası eksik kalmış eşim ordan burdan borç buldu tamamladı göya bu ayın 23 de gelecekti tık yok bakalım bugün bekliyoz onların yüzünden varya daha oh diyemedik ama kocamında aklı başına gelmiyoki anacım napim şimdi senin için koparcam ipleri falan diyo bizim çocuk olcak artık yeter diyo ve inş. bugün gelir para adamla o yüzden bizde birbirimize giriyoz valla bebeğime sıra gelemedi bayram geliyo birde ortancı kardeşide kız kaçırdı şimdi bide o var oooooffffffffff yaaaa varya benden dertlisi varmı acaba ya bu sitede :sm_confused:klava:
merhaba herkese, dün öğretmenler günüydü, başta kendi ailem olmak üzere, bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, dün akşam yemeğimiz vardı oradaydık, gelince de çok yorgundum duşumu aldım yattım, yaa kızlaar artık benim her tarafım şişmeye başladı yaaa, ödem dedikleri şey başladı galiba, sabahları gözlerim ytanaklarım dudaklarım şiş şiş yataktan kalkıyorum, akşam eve gidince ayaklarıö şişmiş ve uyuşmuş oluyor, eşim her akşam ayaklarıma masaj yapıyor anca rahatlıyorum, bir de gece yatarken bacaklarımın arasına yastık koymaya başladım, öyle bir rahatlıyor ki sormayın
keşke videoyu size gönderebilsem de yorumlarınızı alabilsem, ama belki fotosunu gönderebilirim, o işe yarın bakayım, yoruldum iyice, kızlar yarın gönderirsem yorum yapın ne olur yaaa, cumartesi gününden beri huzursuzum[
aybüke bu konuda bence için rahat etmiyorsa haftaya kadar beklemeyip doktora gitmen en iyisi olucak gibi geliyor çünkü bu korkun ve huzursuzluğun bebeği daha çok etkileyecek canım
Eflatuncum gittim öğlen babahanın ordaki bebek mağazasına baktım.Bebetto ürünleri satıyor kalitesi de güzel beğendim.Ama pek fazla ceşit yok canım.Tek parça uyku tulumu sordum.Güzel kaliteliydi 24 YTL dedi.İki parça takım bluzu üzeri bahçıvan ve şapkasıyla birlikte 2 parça 20 YTL dedi.Emzirme atleti vardı onunda bedeni kalmamış en küçük small bedeni vardı 10 YTL dedi.Denizlide bebetto ürünleri satan bir yer daha varmış neresi bilmiyorum söylemek istemedi.Diğer dediğin yere bakamadım zaman yoktu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?