cimcimecim çok geçmiş olsun. çocuklar böyle zorlukla büyüyor işte. umarım düzelme olmuştur oğlunda. çok üzme kendini canım sen elinden geleni yapıyorsun.
iyi akaşmlar kızlar cimcimecim oğluna tekrar geçmiş olsun bu son hastalığı olur inşşallah krakercim sende üzme kendini biliyorum çok zor biz iki kişi çalışmamıza rağmen inan ucu ucuna yetiyor şimdiden bir sürü masraf oldu evde kira bende bütün gün kafama takıp duruyorum doğumdan sonra 6 aylı ücretsiz iznimide alır öyle işe başlarım diyordum ama malesef hemen başlamak zorunda kalacağım olsun sağlık olsun şükür yine halimize ianan bana herşey olucağına varıyor ne kadar üzlsekte sıkılsakta vardır bir hayır bundada
cimcime nedir süper fikir olan yaaa:1shok:, vallahi kendimi uzaylı gibi hissettim :1shok:neredeyim ben? nerede diyorum göbeklerimizin ve bebeklerimizin eşyalarını çekip gönderdiğimiz başlıklar?şakkıdı
Ben geldim fikrime sadece ssaslan yorum yapmış teşekkür ederim başka da kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım en azından bir fikir sunmaktan dolayı mutluyum ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum . herkese iyi geceler .
kızlar 26. haftadan itibaren 2 haftada 1 kontrole gitmeye başladım ben...34. haftadan sonra sanırım haftalık kontrollere dönüşecek...36. hafta itibariyle de muayeneler jinekolojik olacak...ondan sonrada doğurucazzzzzzzz hayırlısıyla inşallah....
Ben geldim fikrime sadece ssaslan yorum yapmış teşekkür ederim başka da kimsenin dikkatini çekmemiş sanırım en azından bir fikir sunmaktan dolayı mutluyum ben üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum . herkese iyi geceler .
canım peki doktor bu geriden gelme için bişye dedimi bana da bu hafta 27 haftakıkken gittiğimde 26+1 dedi ama önmeli değil sadece ultraon ölçünmleri farklı olabiliyor dedi.sana ne dedi doktor neden böleymiş
Allah nazarlardan korusun, maşallah. canım bu aylarda 3d ultrason çektirmemiz m gerek. dr un mu yönlendirdi yoksa kendiniz mi istediniz?
evet canım yaa
bizim yumurcak dayanıklı ve azimli çıktı
gerçi ayak ıkartamaz çünkü son kontrolde dönmüştü
bu sefer niyeti bozarsa kafa çıkartması gerekiyor :))
31. haftadan gün almaya başlayacağız yarından sonra
artık tedirginliğim iyice azaldı
canım benim geçen aya kadar normal gidiyordu ama şimdi bir hafta geriledi. Doktor onun üstünde fazla durmadı belki geç rahme düşmüştür dedi dün gittiğimde radyoloğa da sordum önemli bir şey mi zararı varmı diye yok dedi ama benim bebiş erkek halk arasında erkekler ilk hamileliklerde daha geç doğar diye bir söylenti var.doktor takip edicek şimdi eğer o gerileme devam ederse o zaman problem oluyormuş.bu kadar açıklama beni doyurmadı ama sabredip bekliycez artık
evet banada öle söledi ama genede içim rahat etmedi sanki ne biliyim bu haftaya kadar öle bişey yoktu birden öle çıkınca tedirgin oldum ama sonuçta onlar doktor bişey olsa söylerlerdi demi
oo kizlar kimse kalmamis sayfada herkez calisiyor dinleniyor sanirim :))
yandım kızlar yandım hamileliğin başında 4,5 ay gibi idrar yollarım yanıyodu ne yaptımsa geçmemişti sonra kendiliğinden geçti zor günler geçirmiştim atlatınca rahat etmiştim galiba tekrar ediyo napcam bilmiyom ya çok kötüyüm gece den beri sık tuvalete çıkıyorum az öncede yanma hissettim of yaa moralle:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamarim alt üst buunu yaşayan bilir çok zor oluyo ne gece ne gündüz diyo deli ediyo insanı nerde olursan ol tuvalet aratıyor insana napcam ya bilgisi olan yardımlarınıza ihtiyacım var
cimcime ben burdayıma ama çalışmaktan ara ara girebiliyorum ancak üfffffff keyif yapmak istiyorum bende yaaaaa bıktım çalışmaktan ama herşey oğlum içinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?