2009 Şubat Anneleri

cimcimecim çok geçmiş olsun. çocuklar böyle zorlukla büyüyor işte. umarım düzelme olmuştur oğlunda. çok üzme kendini canım sen elinden geleni yapıyorsun.

saol tatlim simdi iyi düzeldi biraz ama tüm gece atesliydi uyuyamadik dogru düzgün aglayip durdu 38,7 derece atesi vardi ,kulaginda iltihap varya kulagi aciyormus a.s.

dezincim yaptigin hareket gercekten tebrik edilcek bi davranis ,cok güzel düsünmüssün :1hug: benim kafamda baska seyler vardi oyüzden her yoruma konsantre olamadim hayatim a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ben de ücretsiz izin almayacağım. ama son aya kadar çalışırsan doğumdan sonraya 3 ay doğum izni kalıyor. 2 ay rapor alabilirsen ve senelik iznini de katarsan 6 y oluyor nerdeyse.

cimcime nedir süper fikir olan yaaa:1shok:, vallahi kendimi uzaylı gibi hissettim :1shok:neredeyim ben? nerede diyorum göbeklerimizin ve bebeklerimizin eşyalarını çekip gönderdiğimiz başlıklar?şakkıdı

ilahi kızlar ya işyerinde deli gibi ekrana bakıp gülüyorum sayenizde. Allah da sizi güldürsün emi.

Canım sunduğun fikir aksam okurken dikkatimi çekti gerçekten çok güzel.Tebrik ediyorum seni.

sezeryanla doğum yapacaklar da jinekolojik muayene olacak mı acaba?
vidi çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. boşver raporun tadını çıkar sonrasını düşünme.

Günaydın kızlar bebişlerimiz artık bizi ve sesleri duyuyor biliyorsunuz.Klasik müzik dinleten varmı?.En çokta beethoven dan ayışığı adlı parçasını önerenler var.

canım gerçekten iyi fikir. ama kraker kızdan da cevap gelmedi. bekliyoruz krakez kız fikrini.

florya bu konuda hic bir bilgim yok ama nolur olmaz kontrol ederler diye düsünüyorum
sezeryan yapan annelere sormak lazim bi aslinda

canım peki doktor bu geriden gelme için bişye dedimi bana da bu hafta 27 haftakıkken gittiğimde 26+1 dedi ama önmeli değil sadece ultraon ölçünmleri farklı olabiliyor dedi.sana ne dedi doktor neden böleymiş

Canım benim geçen aya kadar normal gidiyordu ama şimdi bir hafta geriledi. Doktor onun üstünde fazla durmadı belki geç rahme düşmüştür dedi dün gittiğimde radyoloğa da sordum önemli bir şey mi zararı varmı diye yok dedi Ama benim bebiş erkek halk arasında erkekler ilk hamileliklerde daha geç doğar diye bir söylenti var.Doktor takip edicek şimdi eğer o gerileme devam ederse o zaman problem oluyormuş.Bu kadar açıklama beni doyurmadı ama sabredip bekliycez artık

Canım senin özel bir durumun varmış ben bilmiyordum çoookk geçmiş olsun inşallah vaktini bekler de tam zamanında doğar bak sen şunun yaptığına yaaa :asigim:

cimcimecim inş.tezzz zamanda iyileşir oğlun sende merak etme fazla sen yeterince ilgiyi gösteriyorsun zaten oğluna ilaçlarını alır hemen iyileşir o. Vidicim canım sanada geçmiş olsun kötü birşey olmamasına sevindim .

Derinzlm canım gerçekten kraker kız için önerin çok güzel çok hoşuma gitti ben ilk kendim yaparım diyordum ama fikrim değişti şuanda inş. faydası dokunur.

evet banada öle söledi ama genede içim rahat etmedi sanki ne biliyim bu haftaya kadar öle bişey yoktu birden öle çıkınca tedirgin oldum ama sonuçta onlar doktor bişey olsa söylerlerdi demi

evet banada öle söledi ama genede içim rahat etmedi sanki ne biliyim bu haftaya kadar öle bişey yoktu birden öle çıkınca tedirgin oldum ama sonuçta onlar doktor bişey olsa söylerlerdi demi

Ben aralık ayının beşinde beni sürekli takip eden doktoruma gidip, yapılan açıklamaların beni tatmin etmediğini belirteceğim.Dikrotik çeper izlenmiştir diye bir şey yazılmış ultrason sonucuna.Dün doktor o benimle ilgili takip etmem için uyarı demişti.Yani bu durum ne gibi sonuçlara yol açar, bebeğin gelişimsel bir geriliği olur mu diye soracağım durumun düzelmesi için yapabileceklerimi de soracağım.Ya ilk söylediklerinde çok kötü olmuştuum ben aslına akşama kadar ağladım durdum.Ama sağolsun burdan bir arkadaş adını hatırlayamadım şimdi bir hafta geriden gelmesi daha iyiymiş bebeğin başında ödem olmadığını gösterirmiş dedi öyle kendime geldim yine de oğlumun sağlığı hakkında içim içimi yiyor doktorlar açık açık deseler ki bu durum iyidir ya da kötüdür ona göre davransam.... Böyle muallakta kalınca napıcanı bilmiyor işte insan takıldım kaldım.Belki de diyorum rahatsız etmemek için söylemiyorlar.Bir ay sonra göreyim seni dedi dün bana her şey yolunda dedi.Kötü birşey olsa söylemezdi heralde öyle diyerek iç sesimi bastırmaya çalışıyorum Ay bir doğsa da sağ salim vakti zamanında ne stresli bir şeymiş yaaa

yandım kızlar yandım hamileliğin başında 4,5 ay gibi idrar yollarım yanıyodu ne yaptımsa geçmemişti sonra kendiliğinden geçti zor günler geçirmiştim atlatınca rahat etmiştim galiba tekrar ediyo napcam bilmiyom ya çok kötüyüm gece den beri sık tuvalete çıkıyorum az öncede yanma hissettim of yaa moralle:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamarim alt üst buunu yaşayan bilir çok zor oluyo ne gece ne gündüz diyo deli ediyo insanı nerde olursan ol tuvalet aratıyor insana napcam ya bilgisi olan yardımlarınıza ihtiyacım var

Gecmis olsun canim, sanirim idrar yollari enfeksiyonu ve senin hemen doktora gidip ilac ile tedavi olman lazim aksi taktirde bu enfeksiyon bebegine zarar verebilir, erken dogumlara yol acabilir.Hamileligimin basindan beri surekli en korktugum seydir idrar yollari enfeksiyonu cunku hamileligin erken dönemlerinde direk dusukle sonuclanabiliyo hamilelikler malesef.Senin yani sira bol limon da tuketmen lazim bu siralar en azindan enfeksiyonu kurutmasi icin.Tekrar gecmis olsun ama doktoruna bildirmeyi ihmal etme.

cimcime ben burdayıma ama çalışmaktan ara ara girebiliyorum ancak üfffffff keyif yapmak istiyorum bende yaaaaa bıktım çalışmaktan ama herşey oğlum içinnnnn

8 saatmi calisiyorsun cnm ?nerde calisiyorsun tatlim ? zor oluyordur cnm :CüvCüv: ama nebiliyim degiyor sonucta onlarin gelecegi icin baca gösteriyoruz
ama bazende iste farkina varmadan kendimizi yipratiyoruz :CüvCüv:
hepiniz harika annelersiniz kizlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…