2009 Şubat Anneleri

valla canım 8 saati geçtiğide oluyor bazen mesai ye kalabiliyorum ama olsunn o yorgunlıuk akşam eve gelince unutuluyor onun tekmelerini hissettiğimde

benim bu arada rahimde yani alt tarafta aşağıya giren bir ağrım oluyor .kızlar bunlar kasılma değilidr demi bazen korkuyorum.artık ahim yukarı çıkmış olmuyormu yani aksılma dedikleri şeyi karnızmızda hissetmemizmi gerekiyor ben bunu ayırt edemiyorum özellikle bu aşada olan ağrı normalmidir acaba kızlar olan varmı aşa tarafa ağrı gien

slm kızlar 2-3 gündür miskinlik var bende yemek bile yemek istemiyo canım
pc başına oturuncada sıkılıyom
kızımın beşiğini falan açtık arabasını çıkardık kutusundan oda tıklım tıkıştı düzenleyeim biraz dedik..
cicilerini hazırlamıştık zaten..
ağrılarım oluyo neden bilmiyorum karnımı taşıyamıyorum sanki, bide göğüslerim büyük onun ağırlığıda eklenince sırt arım 2 katına çıkıyo
dün yoruldum odayla uğraşırken ondan sanırım kızım baya bi süre hareketsizdi..
gece uzandım dinliyeyim hareketlerini diye sevdik kocişle göbüşü hemen başladı tekmelere bu seferde uyutmadı..
geceleri 2-3 defa wc ye kalkıyorum su içiyorum falan uyku yok yani gecleri her döndüğümde yatakta uyanıyorum ne zaman geçecek bu 2 ay yaaaa...

kızlar şubat hamişlerinde bir sürü cvp yazılmayan okunmayan topicler açılmış..
kimsede cvp yazmamış sayfayı dolduruyor aradığımızıda bulamıyoruz..

valla canım 8 saati geçtiğide oluyor bazen mesai ye kalabiliyorum ama olsunn o yorgunlıuk akşam eve gelince unutuluyor onun tekmelerini hissettiğimde

ahh canim yaa normal insan bile 8 saatlik isten eve yorgun argin dönüyor sen bide 8 saat calisiyorsun üstüne birde mesaiiye kaliyorsun allah yardimcin olsun tatlim

cimcimecim oğlun daha iyidir umarım..
çok geçmiş olsun kendinede dikkat et bu arada bebişide ihmal etme..

saol bitanem iyi görünüyor simdilik kaydirigubbakcemile2 ben gece hiiiiiiic uyanmiyorum sirf iste oglum uyaninca ona kalkiyorum ,bide bebis gece oynadigi zaman insanin uykusu kaciyor beee :asigim: onu dinlemek onu hissetmek cok hos oluyor dimi :1rolleyes:
bazen sanki ayagini göbegime dayiyor birazdaha caba gösterse sanki elini yada ayagini tutucakmisim gibi geliyor :asigim:

kizlar yaa bebek sepetlerini nasil yapiyorsunuz bende yapmak istiyorum aslida ama kararsizim iste k.pederim ve esinden baska gelenim gidenim olmicak ,malzemeleride bulmam zor olabilir diye pek düsünmemistim :CüvCüv:

slm kızlar umarım iyisinizdir hepiniz?,bugün son kez işe gittim bazı sınıfların not işlemlerini tamamlamamıştım onları hallettim,eve geldim ve oğluşumun cicilerini yıkayıp astım.ne kadar güzel koktu ortalık ya mis gibi...

efeecem canım çok geçmiş olsun,zaten idrara çok sık çıkıyoruz bide enfeksiyon olunca ne kadar zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum,ama sana en çok doktorun faydalı olabilir hayatım ilaç kullanmadan nasıl geçer hiç bilmiyorum.

Hayaletorkacım benimde alt tarafta çok ağrım oluyor 1 haftadır,zor adım atıyorum dün doktora gittim,muayne etmeden birşey söyleyemem dedi çünkü.aşağıdanda baktı hatta şükürki normalmiş bazı gebelerde rastlıyoruz bu tip şikayetlere dedi,bebek dönmeye başladığı için olabiliyormuş,ama bence sende doktoruna sor canım hepimizin bünyesi farklılık gösteriyor nede olsa

cimcime canım sevindim oğlunun iyiye olmasına umarım çabucak atlatır, sende kendini ihmal etme bu arada,bide sen hastalanırsan ikinize birden bakcak adam gerekecek:)

kızlar,bu sebamed bebek bakım ürünlerinden almak istiyorumda biraz arastırdım fiyat olarak vs.internette de uygun fiyata var dışardada kozmetik ve eczanede etiket fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar.Yalnız üzerlerinde herhangi bir tarih yada son kullanma tarihi yazmıylmuyomu bunların son kullanma tarihi.Bilgisi olan varmı bu konuda.

ne güzel walla cnm tadini cikart raporunun
cnm yaa erken degimi kiyafetlerin yikanmasina ?
sonra tekrarmi yikicaksin ?
camasir tozunu illa bebekler icin özel olanindanmi almamiz gerek ? ben ogluma normal camasir tozu kullanmiytim ama herseyini giydirmeden önce ütülerdim
simdide öyle yapsam eger olurda bi alerji sorunu cikarsa detarjani degistirsem olmazmiydi ??
ben daha hic yikamadim hic birini zaten daha tam alisveris bile yapmadik bebege
son ayima girerken yikar ütülerim diye düsünmüstüm ama cokmu gec olur acaba :uhm:

kimse yokmu bugün? nerelerdesiniz yaa benim karnım bi tek sabaha karşı acıkıyo zorla bişeyler yiyorum sizlerdede aynı sorunlar var galiba yemek yemek istemiyorsunuz..
bide bulantılar 7. ayda tekrar edebiliyomuş drumu aradım mide bulantım var yine başladı diye normal dedi..

cmcimecim ben tekrar yıkamicam yıkadım tertemiz yerleştirdim herşeyini.
yıka yıka giydirmeden eskicekler :))
ben sabun tozuyla yıkadım misler gibi..
vede en sağlıklısı bu herhalde..

bebisim bende bu aralar hic arabarti acikmiyorum sabashtan beri
iki dilim ekmek 1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
2 dilim kasar peyniri
bir iki dilim domatesle duruyorum
normalde cok acikirdim ama masallah bu aralar canim öyle cok cikolata falanda cekmiyor :dance:
yanliz asiri bi susuzluk basladi hep cnm soguk su yada soguk meyva cekiyor
bi ara devamli dondurma yiyordum ama en son hastalandigimda esim yasakladi :çok üzgünüm:

cok asiri istahsizlik sorunun varsa doktoruna bi danis tatlim simdi bizim cok dikkatli ve düzenli beslenmemiz gerekiyor onlarin gelisimi icin
hic canin istemiyorsa hafif seyler yemege calis ,bir kase yagsiz yogurt yada hafif bi salata ...
ama mutlaka ye cnm biseyler

7. ayda migde bulantilarinin tekrarlandigini duymustum bende ,cubuk kraker cok iyi gelir cnm bulantin olunca cubuk kraker yemeyi bi dene :CüvCüv:
umarim yakinda yemek,bulanti sorunun cözülür bitanem a.s.

vidicim cok fazla soru sormusum kusura bakma cnm :))

ne demek kız çok soru sormuşum aşk olsun yaniklava:
canım walla bende geç yıkamayı düşünüyordum ama 1 haftadır çok ağrım olunca tırstım açıkçası erken falan olur diye,çünkü benimde burda kimsem yok acil bir durumda yardım edecek.hazırda ilk kullanacaklarım olsunda en azından yerini söylerim gidip alırlar bişiy olursa.bende aslında tam alış veriş yapmadım,hele bi sağlıkla doğsun neyi daha rahat kullandığıma bakıp tekrar alırım bişiyler.

ben sıvı deterjan aldım canım ama kardeşimin eşide senin gibi normal detarjanla yıkamıştı kızınınkileri ve bi problem yaşamadı canım.

Dersucum ya çok ilginç geldi bana son kullanma tarihinin olmaması,üretim tarihi varmıydı peki? hani bazı ürünlerde yazarya üretim tarihinden itibaren şu kadar süre falan diye:uhm:

bebişim walla benim tam tersi sürekli acıkıyor cokacimcoook heleki tvde falan bişiy görmeyeyim nasıl canım çekio anlatamam:) hepimizde farklı oluyo sanırım ama 2 gündür diğer kızlarda bahsediodu mide şikayetinden

vidicim cok fazla soru sormusum kusura bakma cnm :))

ne demek kız çok soru sormuşum aşk olsun yaniklava:
canım walla bende geç yıkamayı düşünüyordum ama 1 haftadır çok ağrım olunca tırstım açıkçası erken falan olur diye,çünkü benimde burda kimsem yok acil bir durumda yardım edecek.hazırda ilk kullanacaklarım olsunda en azından yerini söylerim gidip alırlar bişiy olursa.bende aslında tam alış veriş yapmadım,hele bi sağlıkla doğsun neyi daha rahat kullandığıma bakıp tekrar alırım bişiyler.

ben sıvı deterjan aldım canım ama kardeşimin eşide senin gibi normal detarjanla yıkamıştı kızınınkileri ve bi problem yaşamadı canım.

Dersucum ya çok ilginç geldi bana son kullanma tarihinin olmaması,üretim tarihi varmıydı peki? hani bazı ürünlerde yazarya üretim tarihinden itibaren şu kadar süre falan diye:uhm:

bebişim walla benim tam tersi sürekli acıkıyor cokacimcoook heleki tvde falan bişiy görmeyeyim nasıl canım çekio anlatamam:) hepimizde farklı oluyo sanırım ama 2 gündür diğer kızlarda bahsediodu mide şikayetinden

bebişim benim doğru düzgün mide bulantım aşermem falan olmadı şimdi 7.ayda çıkarsa yandık valla

anladim cnm bende ocak ayi ortasinda baslarim yikayip kaldirmaya artik :CüvCüv:
doktorum erken gelme ihtimali var derse bende önceden baslarim hazirliklara a.s
zamaninda saglikli gelsin bebislerimiz ins. :Saruboceq:
ama cokta gec kalmasinlar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…