ne demek kız çok soru sormuşum aşk olsun yaniklava:
canım walla bende geç yıkamayı düşünüyordum ama 1 haftadır çok ağrım olunca tırstım açıkçası erken falan olur diye,çünkü benimde burda kimsem yok acil bir durumda yardım edecek.hazırda ilk kullanacaklarım olsunda en azından yerini söylerim gidip alırlar bişiy olursa.bende aslında tam alış veriş yapmadım,hele bi sağlıkla doğsun neyi daha rahat kullandığıma bakıp tekrar alırım bişiyler.
ben sıvı deterjan aldım canım ama kardeşimin eşide senin gibi normal detarjanla yıkamıştı kızınınkileri ve bi problem yaşamadı canım.
Dersucum ya çok ilginç geldi bana son kullanma tarihinin olmaması,üretim tarihi varmıydı peki? hani bazı ürünlerde yazarya üretim tarihinden itibaren şu kadar süre falan diye:uhm:
bebişim walla benim tam tersi sürekli acıkıyor cokacimcoook heleki tvde falan bişiy görmeyeyim nasıl canım çekio anlatamam:) hepimizde farklı oluyo sanırım ama 2 gündür diğer kızlarda bahsediodu mide şikayetinden
Vidicim saol ya sonunda benim yazıma bir cevap yazan oldu yani :))
Canım inan yok son kullanma tarihleri üzerinde ömür boyu değildir herhalde bu kremlerinde bir ömrü vardır üretim tarihi var fiyat etiketinde ama son kullanma tarihi hakkında hiç bişi yok.
Yaa kızlardan alan olmadı mı hiç yaa bebek bakım ürünleri bilgisi olan yazsın lütfen.
vidicim saol ya sonunda benim yazıma bir cevap yazan oldu yani :))
canım inan yok son kullanma tarihleri üzerinde ömür boyu değildir herhalde bu kremlerinde bir ömrü vardır üretim tarihi var fiyat etiketinde ama son kullanma tarihi hakkında hiç bişi yok.
Yaa kızlardan alan olmadı mı hiç yaa bebek bakım ürünleri bilgisi olan yazsın lütfen.
öfff önümde bir sürü iş var canım yapmak istemiyooo,ayrıca da canım sıkılıyor.
sezeryanla doğum yapacaklar da jinekolojik muayene olacak mı acaba?
vidi çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. boşver raporun tadını çıkar sonrasını düşünme.
acele etme canım son aylarda alırsın öylesi daha sağlıklı
Canım alıp almamak değilde son kullanım tarihi yazmaması ilginç geldi bana.
dersucum bebek için değil ama benim kendim için kullanmalık aldığım niveanın pişik önleyici ve onarıcı kremleri var ve onlarda da yok böyle bir tarih ama
aklıma gelen bişey oldu
bu tip ürünlerin üzerinde genelde ücretsiz danışma hattı telefonları oluyor belki onları arayıp sormak ve bilgi almak en doğrusu
eğer bu ürünlere ait etiketleme kanunlarında mecburi değilse yazmıyorlardır
zaten bu ürünler ilaçtan ziyade kozmetik grubuna giriyorlar sanırım
slm kızlar umarım iyisinizdir hepiniz?,bugün son kez işe gittim bazı sınıfların not işlemlerini tamamlamamıştım onları hallettim,eve geldim ve oğluşumun cicilerini yıkayıp astım.ne kadar güzel koktu ortalık ya mis gibi...
efeecem canım çok geçmiş olsun,zaten idrara çok sık çıkıyoruz bide enfeksiyon olunca ne kadar zor durumda olduğunu tahmin edebiliyorum,ama sana en çok doktorun faydalı olabilir hayatım ilaç kullanmadan nasıl geçer hiç bilmiyorum.
Hayaletorkacım benimde alt tarafta çok ağrım oluyor 1 haftadır,zor adım atıyorum dün doktora gittim,muayne etmeden birşey söyleyemem dedi çünkü.aşağıdanda baktı hatta şükürki normalmiş bazı gebelerde rastlıyoruz bu tip şikayetlere dedi,bebek dönmeye başladığı için olabiliyormuş,ama bence sende doktoruna sor canım hepimizin bünyesi farklılık gösteriyor nede olsa
İstanbulda oturan arkadaşlar bugün bir arkadaşımla konuştum oda bebek bekliyor Yenibosnada spotçular çarşısı diye bir yer varmış 650 YTL ye bütün bir bebek odası takımı veriyorlarmış.Ya nasıldır spot sonuçta falan dedim ben evlenirken bütün mobilyalarımı ordan aldım taş gibi çizik bile yok dedi herşey kutulu geliyormuş.Bilginize
bende sasirdim simdi dersucum sac sampuaninin ( burdaki en tanindik marka ) üstünde yazmiyor ama kremin üstünde son kullanma tarihi var
her firma yazmiyor sanirim kosmatige girseler bile yazmasi gerekirdi
uzmanlar mesela göz makyaj ürünlerinin 6 aydan sonra kullanilmamasini öneriyorlar
esimle fayans yaistiricisi almistik tutmamisti yapistirici arkasina baktigimizda son kullanma tarihi vardi
tarih gectigi icin yapistirdigimiz fayanslar tek tek yere düsmüslerdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?