2009 Şubat Anneleri

nestlecim Allah sana bağışlasınn Korkma bir tehlike sezseydi doktor söylerdi heralde koca yanaklarını ısırırım ben onunnnn n

huuu kızlar geldim hastaneden.gördüm kızımı.kocaman olmuş anaammm :1shok::1shok: 1570 gr olmuş oyy yerim ya onları ben. cinsiyet degişimi olabilirmi diye eşim dr a cinsiyetine bidaha bakarmısınız degişirse hazırlıklar değişmek sorunda kalmasın dedi.dr da baktı ve pembelere devam dedi dönüp dönmemesini sordum.yan duruyor dönmesse sezeryandan korkuyorum dedim.kızdı bana klava: koca karımı var evinde dedi.son ayda dönerler bebekler dedi.oturdum kaldım yerime.:teselli: işte böyle kızlar.midem içinde şurup verdi.işe yarar umarım.a.s.

canım ben 30.haftamdayım şuan raporluyum bayramdan sonrada doğum iznine çıkacağım.bende çalışıp aktarmayı düşünüoyrdum ama doktorum izin vermedi o yüzden mecburen ayrılıyorum.tam 32 haftalıkken yani 31+6 iken falan gitmen gerekiyor benim bildiğim canım ama doktorun bunu daha iyi bilir hergün hazırlıolar bu raporlardan.bide sonuçta raporu verirken SATtan çok tekrar ultrasonda kontrol edip kaç haftalık görünürse ona göre yazıo canım

Senin adına sevindim demircool bebeğini görmek ne güzel dimi??? Sen kaç haftalıksın bebişin maşallah kilosu iyi imiş. Cinsiyeti benim eşim de soruyor ama en son sorduğunda artık yüzde0,1 ihtimal erkek olması diyince bi daha sormayacak. Sağlıklı olsun benim için hiç farketmez...

canım 29+3 olduk.ama aşadaki tickherler görünmüyo.sadece benimmi görünmüyor acaba.bu arada bende tam 22 günde 2 kilo almısım.aman allahım.daha uzun günler var aramızda kacla biticek bakalım.

Çok teşekkürler vidi cim. İnşallah sorun yoktur durumunda. Ben enson 26 haftalıkken gittim ve rahmimdeki ağrılardan bahsetmiştim Allah'tan erken doğum görünmüyor dedi. Ama bende varis sorunu var bakalım nasıl 37. haftaya kadar çalışıcam??? Kızım sağlıklı doğsun da başka bişey istemiyorum...

canım 29+3 olduk.ama aşadaki tickherler görünmüyo.sadece benimmi görünmüyor acaba.bu arada bende tam 22 günde 2 kilo almısım.aman allahım.daha uzun günler var aramızda kacla biticek bakalım.

benimkide görünmüyor hayatım,bizim tickerlarımızı yaptığımız sitede problem var sanırım orası açmıyor,diğerlerininki görünüyor çünkü

Allahım ya bu ewin eksiiği bitmicek mi lanet olası ew sahibi önce yaptırmadı biz girdik ustalar geliyo mutfağa ek dolap yapılıyo deliyolar heryeri tektim bişi kaldıramadımda ortada olan herşeym toz içinde kaldı kesin neyse babam geliyo o ilgilensin bari adamlarla daha istemiyom ewe usta musta yaa ağlıcam şimdi gene

güzelim bence çok ağır bi isim oluyor böyle ya,tuğra çok güzelmiş halbuki bence imza saçma bi anlam değil aksine oldukça hoş tabi benim fikrim bu

dersucum evt canım sebamedi bende duydum arkadaş kullanıyo ve ilk oğlunda kullanmış bir tüp bana baya gitti ve hiç pişik olmadı dedi ama doğar doğmaz kullanmaya başlamış pişik olduktan sonra bi faydası olmuyo diyo eczanede fiyatı 17 ytl imiş ama çocuk büyüyene kadar gidiyomuş tarihi ile ilgili bişi demedi bir daha gittiğimde bakayım bi merak ettim bende ondan alıcaktım çünkü yasakkelime

Kızlar,
Bizde oğluşumuza Eray Kaan koymayı düsünüyoruz nasıl sizce .

canım sakin ol bakiim biraz, yeni taşınıdınız sonuçta hayatım elbette olacak.sen yat ilgilensinler işte,bırak batan yerleride snr temizlersin

aynısını geçen hafta bende yaptım dedim cinsiyet değişimi varmıdır boy bende kısa bide kiloda var karnım yayık duruyomuş kız bu falan diyolar bende mavi mavi yapıyom yok dedi doktor gördüm yani benimde ters canım sezeryan olacağım dönmezse sende 29+3 sün galiba bende aynıyım :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…