Canım spot ürünlerin herhangi bir garantisi olmaz.Ama eğer bunu göze alırsan olabilir tabi.Tercih meselesi.
Vidi sen de öğretmensin benim gibi galiba. Bu kullandığın izin doğum öncesi izin mi? Kaçıncı haftandasın? Doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktardın mı??? Ben de 32. haftamı bekliyorum doğum öncesi 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için. Ya benim eşimle anlamadığım 31+2 diye otomatik hesaplayıcaılrda yazdığı tarihte mi gidip aktarma yapılacağını ifade eden izni yazdırmam lazım yoksa 32+2 olan hafta mı gitmem lazım. Eşim 32+2 olan hafta 32. haftanı bitirmiş sayılır ve izin yazılmaz dedi doğru mu?
canım 29+3 olduk.ama aşadaki tickherler görünmüyo.sadece benimmi görünmüyor acaba.bu arada bende tam 22 günde 2 kilo almısım.aman allahım.daha uzun günler var aramızda kacla biticek bakalım.
Bebek odalarında garanti de mi veriyorlar Sonuçta elektronik eşya deil ne kadar bozulabilir ki :uhm:
Ya ben de bu tickerlardan oluşturmak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Sat:12.05.2008
güzelim bence çok ağır bi isim oluyor böyle ya,tuğra çok güzelmiş halbuki bence imza saçma bi anlam değil aksine oldukça hoş tabi benim fikrim buKızlarr bir şey soracam oğlumun adını Tuğra istiyordum ben ama Tuğra imza manasına geliyor diye vazgeçtim sonra.İmza olarak düşünmemiştik biz.Osmanlı aşığı bir aile olduğumuzdan Osmanlı Tuğrası falan gibisinden düşünmüştük.Sonra dedim ki imza diye isim mi olur.Aynı zamanda dini bütün biri olarak da İslam koysam oğlumun adını nasıl olur sizce İlk isim Mustafa olacak babasının adı.
Mustafa İslam Özel Nasıl Çok asil duruyor ama olur mu sizce
kızlar,bu sebamed bebek bakım ürünlerinden almak istiyorumda biraz arastırdım fiyat olarak vs.internette de uygun fiyata var dışardada kozmetik ve eczanede etiket fiyatı üzerinden indirim yapıyorlar.Yalnız üzerlerinde herhangi bir tarih yada son kullanma tarihi yazmıylmuyomu bunların son kullanma tarihi.Bilgisi olan varmı bu konuda.
Allahım ya bu ewin eksiiği bitmicek mi lanet olası ew sahibi önce yaptırmadı biz girdik ustalar geliyo mutfağa ek dolap yapılıyo deliyolar heryeri tektim bişi kaldıramadımda ortada olan herşeym toz içinde kaldı kesin neyse babam geliyo o ilgilensin bari adamlarla daha istemiyom ewe usta musta yaa ağlıcam şimdi gene
huuu kızlar geldim hastaneden.gördüm kızımı.kocaman olmuş anaammm :1shok::1shok: 1570 gr olmuşoyy yerim ya onları ben. cinsiyet degişimi olabilirmi diye eşim dr a cinsiyetine bidaha bakarmısınız degişirse hazırlıklar değişmek sorunda kalmasın dedi.dr da baktı ve pembelere devam dedi dönüp dönmemesini sordum.yan duruyor dönmesse sezeryandan korkuyorum dedim.kızdı bana klava: koca karımı var evinde dedi.son ayda dönerler bebekler dedi.oturdum kaldım yerime.:teselli: işte böyle kızlar.midem içinde şurup verdi.işe yarar umarım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?