2009 Şubat Anneleri

Canım dönmesi için daha erken değilmi daha var zamanı.

Yaa kızlar bende bu alttan muayeneler baslayacak ya birkaç hafta sonra ondan çekiniyorum yaa.Birde canınızı acıtıyorlar mı acaba

Yaa kızlar bende bu alttan muayeneler baslayacak ya birkaç hafta sonra ondan çekiniyorum yaa.Birde canınızı acıtıyorlar mı acaba

hayir tatlim hic acimiyor ben en son 20. haftamda alttan muayane olmustum kesinlikle acimiyor

kizlar yaa sayfada bi sorun var sanirim cok zor giriyorum sayfaya

demircool masallah giiz kocaman olmus kizin :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım dönmesi için daha erken değilmi daha var zamanı.

valla bilmiyom benim çocuk babacığı gibi inatçı ise eğer dönmez heralde korkum sezeryan hiç istemiyordum o olacak diye şimdi bide idrarım yanıyo doktora gidicem salı günü daha var ama bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum bakalım hafifledi gibi şimdi doğuma kadar idrar yolu enfeksiyonu geçmezse zaten böle durumlarda sezeryana alıyolarmış edindiğim bilgilere göre çünkü bebeğede bulaşabiliyomuş o yüzden normal doğum olmuyomuş bakalım canım inş. döner brde iileşir benim sistis herşey yoluna girsin ya artık ağrılarımda başladı hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:

İyi akşamlar güzel hamişler ay ben bu aralar tozuttum yollarda doğurucam resmen :)) Şöyle bi göz atttım çoğunu okumaya çalıştım .
CİMCİME dün farkettmemeişim oğlun rahatsızlanmış geçmiş olsun umarım şimdi iyidir.
DEMİRCOOL maşallah kocaman olmuş bebeğin yokmu resimleri bakalım içimizde en iri olan bebek Berru ( doğrumu hatırlyorum ismini) şimdilik
DERSU son kullanma tarihlerini sormuşsun ürünlerin üretim tarihleri yazar kozmetiklerde ve kapağı açılmış krem kutusu gibi bir şekil vardır onun üzerinde 12M ( 12 ay ) - 18M ( 18 ay ) yazar üretim tarihinden itibaren kullanılacağı ayı gösterir .

Florya'cım, Kemeraltı Salepçioğlu İşhanı'ndaki Zuhal Butik'te ben emzirme atleti görmüştüm. Bir de oraya bak istersen.

teşekkür ederim hayatım ama malesef resimeri var ama fazla bişey anlaşılmıyo.kara kara olmuyo.hepte aynı resmi veriyo gibi sanki klava: yüzü oluyo her resimde.ama fazla belli degil.renkliye girmedigimiz için güzzeell bir resmi yok.:dilcikar:

iyi akşamlar kızlar, bugün eşime yine öğretmenler günü hediyesi gelmeye devam etti, yine kızıma 3 adet beşiktaş çorabı geldi, kızımı doğuştan fanatik yaptılar bile

demircool ne güzel kocaman olmuş maşallah kızın ama artık normal haftada 100 gr büyüyor benimki de şimdilik, 5 gün önce gittiğimde 1050 grdı cadıcık, almıştır yine kilo, bakalım haftaya cuma kaç kilo kaç gr olacak? ama artık ben yorulmaya başladım, yürüyüşüm yavaşladı ve halsizlik , isteksizlik, mutsuzluk, kendimi çirkin hissetme gibi bir yığın karmaşık şeyler yaşıyorum, giydiğim hiçbirşeyi kendime yakıştırmıyorum, saçlarımı hiç beğenmiyorum,bakışlarım bir tuhaflaştı sanki, gözlerim çirkin çirkin mi bakıyor acaba diyorum, offf depresyonda mıyım ki??

Günaydın kızlar bebişlerimiz artık bizi ve sesleri duyuyor biliyorsunuz.Klasik müzik dinleten varmı?.En çokta beethoven dan ayışığı adlı parçasını önerenler var.

ben yaklaşık 1 aydır kulağımda bir kulaklı kızıma klaisk müzik dinletiyorum, bakalım göreceğiz doğduktan sonra faydası var mı yok mu?süprizzzzz

sanırım idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorsun, bir an önce dokotra git, çünkü Allah korusun erken doğuma bile sebep olabiliyormuş, bu arada o bölgeni sıcak tut bu çok faydalıymış, ütü ile ısıttığın bezi o bölgene koyarsan, sıcak tutar ve faydası olurmuş, yaşayan bir arkadaşım söyledi ama sen hamilesin belki başka tarfatan bu yöntem zarar verebilir en iyisi doktora gitmek, ihmal etme..

aman efeecem sakın öyle o bölgeye sıcak uygulaması falan yapma
çok tehlikeli
hamileliği geçtim normal insanlar için de tehlikli
iltihap olan durumlarda yani mikrobik vakalarda sıcak uygulaması mikrobun - enfeksiyonun hızla çoğalmasına ve yayılmasına sebep olur

kizlarr inanmiyorum yaa asiri bi salgin var ,sirf oglumun kresinde 10 cocuk birden hastaymis bugün ögrendik .. aman sizde dikkat edin kizlar sanirim bu dönemde herkez hasta heryerde salgin var hepinize tatli rüyalar :))

dersucum bizde klasik müzik dinliyoruz özellikle mozart dinlenilmesi öneriliyor anne karnindaki bebislere :))

kızlar bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum bugün sırada rahat durmayan iki çocuğa biraz sert bağırdım arkadaş sakin ol ne yapıyorsun sen öyle bebeğini düşün bırak ne hali varsa çocukların dedi bir arkadaşı varmış hamileliği sorunlu stresli geçmiş genelde sinirliydi dedi bebek doğduğunda saçlarının herbir teli havadaymış yazık yavrucuğun.anneden etkilendiğini hepimiz biliyoruz da bu kadarını duyunca korktum vallahi bugün eşim eve geç geldi inanın kağıda yazarak kızdım korkumdan çünkü artık bizi duyabiliyorlar ayyy kızlar ne olur sakin olalım stres yok bebişlerin doğum sonrası uyku düzenini emme problemini bile etkiliyormuş yani

canım ben ttulluka sorduğun soruyu okudumda benimde şekerim diğer ark.ların dediği gibi önce direk açken kan verdim sonra 50 lik glukoz içtim onu verdim 1 saat sonra. seninki her ikiside tokluk olmuş oluyo sanki

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine.İdrar yolu enfeksiyonu cok kötü biseydir bende hamile kalmadan önce 2 kez geçirmiştim.Yeni evlenenlerde cok sık olduğunu öğrenmiştim.Doktora gittik bunun için antibiyotik vermişti.Şimdi sen hamile olduğun için kullanman zor canım ancak doktor kontrolünde izin verirse kullanabiliyorsun sanırım.
Canım evlenmedikten sonra rahimde acıklık olduğu için kanallardan enfeksiyon kapma ihtimalin yükseliyormuş.O bölgeni temiz tutacaksın.Tuvalet temizliği ve sık banyo çok önemli.Birde ilişkiye girerken dikkatli davranmak gerekiyor sürtünmeden de enfeksiyon kapma kolaylaşıyormuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…