aynısını geçen hafta bende yaptım dedim cinsiyet değişimi varmıdır boy bende kısa bide kiloda var karnım yayık duruyomuş kız bu falan diyolar bende mavi mavi yapıyom yok dedi doktor gördüm yani benimde ters canım sezeryan olacağım dönmezse sende 29+3 sün galiba bende aynıyım :teytey:
Yaa kızlar bende bu alttan muayeneler baslayacak ya birkaç hafta sonra ondan çekiniyorum yaa.Birde canınızı acıtıyorlar mı acaba
Canım dönmesi için daha erken değilmi daha var zamanı.
birçok yere baktım emzirme atleti bulamadım. ben de almak istiyorum. internetten sipariş vermeyi düşünüyorum hatta.
cimcimecim çok geçmiş olsun. çocuklar böyle zorlukla büyüyor işte. umarım düzelme olmuştur oğlunda. çok üzme kendini canım sen elinden geleni yapıyorsun.
İyi akşamlar güzel hamişler ay ben bu aralar tozuttum yollarda doğurucam resmen :)) Şöyle bi göz atttım çoğunu okumaya çalıştım .
CİMCİME dün farkettmemeişim oğlun rahatsızlanmış geçmiş olsun umarım şimdi iyidir.
DEMİRCOOL maşallah kocaman olmuş bebeğin yokmu resimleri bakalım içimizde en iri olan bebek Berru ( doğrumu hatırlyorum ismini) şimdilik
DERSU son kullanma tarihlerini sormuşsun ürünlerin üretim tarihleri yazar kozmetiklerde ve kapağı açılmış krem kutusu gibi bir şekil vardır onun üzerinde 12M ( 12 ay ) - 18M ( 18 ay ) yazar üretim tarihinden itibaren kullanılacağı ayı gösterir .
Günaydın kızlar bebişlerimiz artık bizi ve sesleri duyuyor biliyorsunuz.Klasik müzik dinleten varmı?.En çokta beethoven dan ayışığı adlı parçasını önerenler var.
yandım kızlar yandım hamileliğin başında 4,5 ay gibi idrar yollarım yanıyodu ne yaptımsa geçmemişti sonra kendiliğinden geçti zor günler geçirmiştim atlatınca rahat etmiştim galiba tekrar ediyo napcam bilmiyom ya çok kötüyüm gece den beri sık tuvalete çıkıyorum az öncede yanma hissettim of yaa moralle:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamarim alt üst buunu yaşayan bilir çok zor oluyo ne gece ne gündüz diyo deli ediyo insanı nerde olursan ol tuvalet aratıyor insana napcam ya bilgisi olan yardımlarınıza ihtiyacım var
kızlar bir de sizinle birşey paylaşmak istiyorum bugün sırada rahat durmayan iki çocuğa biraz sert bağırdım arkadaş sakin ol ne yapıyorsun sen öyle bebeğini düşün bırak ne hali varsa çocukların dedi bir arkadaşı varmış hamileliği sorunlu stresli geçmiş genelde sinirliydi dedi bebek doğduğunda saçlarının herbir teli havadaymış yazık yavrucuğun.anneden etkilendiğini hepimiz biliyoruz da bu kadarını duyunca korktum vallahi bugün eşim eve geç geldi inanın kağıda yazarak kızdım korkumdan çünkü artık bizi duyabiliyorlar ayyy kızlar ne olur sakin olalım stres yok bebişlerin doğum sonrası uyku düzenini emme problemini bile etkiliyormuş yani
valla bilmiyom benim çocuk babacığı gibi inatçı ise eğer dönmez heralde korkum sezeryan hiç istemiyordum o olacak diye şimdi bide idrarım yanıyo doktora gidicem salı günü daha var ama bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum bakalım hafifledi gibi şimdi doğuma kadar idrar yolu enfeksiyonu geçmezse zaten böle durumlarda sezeryana alıyolarmış edindiğim bilgilere göre çünkü bebeğede bulaşabiliyomuş o yüzden normal doğum olmuyomuş bakalım canım inş. döner brde iileşir benim sistis herşey yoluna girsin ya artık ağrılarımda başladı hakkımızda hayırlısı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?