sanırım idrar yolları enfeksiyonu yaşıyorsun, bir an önce dokotra git, çünkü Allah korusun erken doğuma bile sebep olabiliyormuş, bu arada o bölgeni sıcak tut bu çok faydalıymış, ütü ile ısıttığın bezi o bölgene koyarsan, sıcak tutar ve faydası olurmuş, yaşayan bir arkadaşım söyledi ama sen hamilesin belki başka tarfatan bu yöntem zarar verebilir en iyisi doktora gitmek, ihmal etme..
Enfeksiyon bende de var antibiyotik verdi dr 375 mg lık kullandım bitti bol su tüketemiyorum fazla korkuyorum suyu kaynatıp koydum onunla temizliğimi yapmaya çalışıyorum ilişki desen bayadırrrrr yok bu durum yüzünden bilmiyorum nasıl etkiler efeksiyonu eşim korkuyo bişi olur diye dr da hep annem falan oluyo yanımda soramıyorum bileniniz var mı kızlar???????????
Kızlar size bir şey sorucam, 2 gündür fark ediyorum sütyenimde çok ufak ufak lekenmeler var (sağ göğsümde), ben kan lekelerine benzettim korktum da açıkçası çünkü daha önce hiç duymamıştım böyle lekelenmelerin olduğunu. Acaba normalmidir panik yaptım şimdi :1no2:
Canım bende de olmuştu süt geliyor yavaş yavaş lekeside kuruyunca öyle kalıyor ewde sütyen giymiyorum ara sıra atletimde leke oluyo sarı sarı korkulcak bişi yok yani:sm_cool::lepi:
Enfeksiyon bende de var antibiyotik verdi dr 375 mg lık kullandım bitti bol su tüketemiyorum fazla korkuyorum suyu kaynatıp koydum onunla temizliğimi yapmaya çalışıyorum ilişki desen bayadırrrrr yok bu durum yüzünden bilmiyorum nasıl etkiler efeksiyonu eşim korkuyo bişi olur diye dr da hep annem falan oluyo yanımda soramıyorum bileniniz var mı kızlar???????????
aslim cnm gecmis olsun umarim korkulcak bisey degildir ama bi doktorunu arayip sor
bizim bazen önemsiz dedigimiz seyler önemli olabiliyor
doktorunla konustuktan sonra bize haber ver cnm
cimcime çok sağol canım ama benim gittiğim hastanenin kadın doğum bölümü çok yoğun ve bu yüzden telefonlarını hep açık bırakıyorlar ya da astanları çıkıyor görüşemiyorum, yani ancak randevu alıp gitmem gerekiyor:çok üzgünüm: ya bir arakadaş bi link vermişti aralık ayı annelerinde ebe olan bir arakadaş varmış, soruları cevaplıyormuş ona mı sorsam:çok üzgünüm:
kızlar bu arada sayfada bi durgunluk var hayırdır inşallah benim de 2 gündür moralim fena bozuk içim daralıyor sataşacak yer arıyorum adeta eşime çatıyorum benle ilgilenmiyorsun diye 2 gündür öyle ağladım bugün öyle olmaz inşallah bi şey değil oğluma da zarar verdiğimin farkındayım ama kendime engel olamadım yaaa akşam olunca da bütün kaslarım sızlıyor sanki o da ayrı bir bozdu moralimi geçer inşallah ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?