2009 Şubat Anneleri

Efecemm,
Canım ikinci paragrafın basında evlenmedikten sonra yazmısım evlendikten sonra olacaktı :))

dersucum çok saol hamileliğin başında da oldu ilaç çok fazla kullanmadım bol su ile yendim dünde yine yanma ve sık idrara çıktım korktum ama şimdilik bişi yok benim oğlan ters olduğu için ayakları ile mesaneye baskı yapıyo heralde ondan olabilirmi ama salı günü doktora gidicez sorucam gerekirse idrar tahlili yapsın zaten ben der demez yaptırcak biliyorum bakalım hayırlısı

canım ben onu hamileliğin ilk başlarında yaptım ama duydumki bebek küçük olduğu için akıp gidebilirmiş birde sıcak ssaslanında dediği gibi mikropları daha çok üretiyormuş bıraktım korktum sürekli temiz ve iç çamaşırı değişimi ile bir bol bol su geçmişti bakalım şimdi dün kötüydü bugün bişi görünmüyo gibi :teytey:

Enfeksiyon bende de var antibiyotik verdi dr 375 mg lık kullandım bitti bol su tüketemiyorum fazla korkuyorum suyu kaynatıp koydum onunla temizliğimi yapmaya çalışıyorum ilişki desen bayadırrrrr yok bu durum yüzünden bilmiyorum nasıl etkiler efeksiyonu eşim korkuyo bişi olur diye dr da hep annem falan oluyo yanımda soramıyorum bileniniz var mı kızlar???????????

kızlar, dün bir topikte görmüstüm bilmem sizde gördünüz mü.
Bebeğinize ismiyle ninni söylüyo.bir site var oraya bebeğinizin ismini yazıyorsunuz ismiyle ninnisi calmaya baslıyor cok güzel yaa.Duygulandım.

özlemim bendede olmuştu doktor bana yasaklamıştı

Kızlar size bir şey sorucam, 2 gündür fark ediyorum sütyenimde çok ufak ufak lekenmeler var (sağ göğsümde), ben kan lekelerine benzettim korktum da açıkçası çünkü daha önce hiç duymamıştım böyle lekelenmelerin olduğunu. Acaba normalmidir panik yaptım şimdi :1no2:

Canım bende de olmuştu süt geliyor yavaş yavaş lekeside kuruyunca öyle kalıyor ewde sütyen giymiyorum ara sıra atletimde leke oluyo sarı sarı korkulcak bişi yok yani:sm_cool::lepi:

Canım bende de olmuştu süt geliyor yavaş yavaş lekeside kuruyunca öyle kalıyor ewde sütyen giymiyorum ara sıra atletimde leke oluyo sarı sarı korkulcak bişi yok yani:sm_cool::lepi:

Evet ama lekesi öyle sarı falan değil canım ya, bildiğimiz kan lekesi gibi gerçi çok ufak ufak lekeler ama yinede huzursuz oldum, bende evde takmıyorum ama çalıştığım için rahat etmesemde mecburen kullanıyorum (

aslim cnm gecmis olsun umarim korkulcak bisey degildir ama bi doktorunu arayip sor
bizim bazen önemsiz dedigimiz seyler önemli olabiliyor
doktorunla konustuktan sonra bize haber ver cnm

özlemim bende de ramazan bayramında olmuştu idrar yolları enfeksiyonu 4. ayın sonuydu korka korka 200lük antibiyotik kullanmıştım ben de doktorum 1 hafta yasaklamıştı biz de ilişki yüzünden mi enfeksiyon olmuş diye sorduk doktora onunla alakısı yok enfeksiyonun sadece 1 hafta dinlen istirahat olsun diye demişti

aslim cnm gecmis olsun umarim korkulcak bisey degildir ama bi doktorunu arayip sor
bizim bazen önemsiz dedigimiz seyler önemli olabiliyor
doktorunla konustuktan sonra bize haber ver cnm

cimcime çok sağol canım ama benim gittiğim hastanenin kadın doğum bölümü çok yoğun ve bu yüzden telefonlarını hep açık bırakıyorlar ya da astanları çıkıyor görüşemiyorum, yani ancak randevu alıp gitmem gerekiyor:çok üzgünüm: ya bir arakadaş bi link vermişti aralık ayı annelerinde ebe olan bir arakadaş varmış, soruları cevaplıyormuş ona mı sorsam:çok üzgünüm:

kızlar bu arada sayfada bi durgunluk var hayırdır inşallah benim de 2 gündür moralim fena bozuk içim daralıyor sataşacak yer arıyorum adeta eşime çatıyorum benle ilgilenmiyorsun diye 2 gündür öyle ağladım bugün öyle olmaz inşallah bi şey değil oğluma da zarar verdiğimin farkındayım ama kendime engel olamadım yaaa akşam olunca da bütün kaslarım sızlıyor sanki o da ayrı bir bozdu moralimi geçer inşallah ne diyeyim

Kızlar,
Sırtımızın ağrıması engellemek, bebeğimizi rahat taşıyabilmemizi ve doğuma da kolaylaştıran çok basit bir egzersizle güçlendirebilirmişiz.Tek yapmamız gereken ayakta yada oturarak karnımızı içine çekip bırakmak.Bu egzersizi hamilelik süresince yapınca cok faydasını görüyormuşuz.

kızlar elevit vitamin hapını kullanan warmı?çok kilo aldırıyormu?bilgi weren olursa çokkk sewinirimm

ona sor bitanem ,baska aile doktorun falan yokmu onuda arayip sorabilirsin
bak tatlim ben bunlari buldum

Kanlı meme başı akıntısı neden olur?

% 50 oranında meme kanalları içinde iyi huylu urlar (intraduktal papillom), % 30-35 oranında basit sıvı dolu kesecikler (fibrokistik değişiklikler), %15 oranında kanser ve % 5 oranında ise meme kanallarında genişleme (duktal ektazi) saptanmıştır.
Genellikle 20-40 yaşlarında görülürler.

Kanlı meme başı akıntısı durumunda tanı için ne yapılır?

Muayene ile akıntının geldiği meme kanalı saptanmaya çalışılır.
Ultrason ve / veya Mamografi ile araştırılır.
Meme kanallarına ilaç vererek yapılan bir röntgen (Duktografi) yapılabilir.
Sıvıdan patolojik tahlil yapılabilir (sitolojik analiz)
Kanaldan parça alınarak patolojik tahlil yapılabilir

Meme başı akıntısı, lohusalık, galaktore, emzirme, prolaktin, memeden kan gelmesi
yukardaki linke tikla cnm o sayfadan buldum bunlari ama nolur acil bi doktora git telas yapma , ins. bisey yoktur :Saruboceq:
dualarim seninle bitanem :1hug:

cimcimecim bilgiler için çok teşekkür ederim canım, hamileliğimden 6 ay önce ultrasonda baktırmıştım temiz çıkmıştı o zaman ama tekrar baktırmam lazım tabi , bi de işyerinde çalışan bir ablaya danıştım göğüs ucu gözenekleri açıldığı için lekelenmeler olur dedi. Benim lekelenmelerde nok nokta şeklinde direk akıntı şeklinde değil canım, biraz rahatladım ama yinede doktora gidicem c.tesi günü inşallah anormal bi durum yoktur:Saruboceq:

merhaba kızlar oğluşum ve ben 30+0 haftalık olduk çok az kaldı çoook :))) ya kızlar bişiy sorucam hospitalium çamlıcaya giden varmı aranızda büyük ihtimal doğumu orada yapacağım bi kaç şey soracaktım.

sorma tatlim bende cok cabuk sinirleniyorum bu aralar ama sonrada nedense sinirim gidiyor yerini yorgunluk aliyor ,papatya cayini ic cnm Sinirleri yatıştırıcı özelliği var

giger faydalariysa : bel ve baş ağrısı olmak üzere, ağrıları dindirir. Diş ağrısına da faydalıdır. Vücuda rahatlık verir. Basur ağrılarını da azaltır. İdrar artırıcıdır. Ateş düşürücü ve mikrop öldürücüdür. Mikrop öldürücü etkisi nedeniyle dişeti, ağız, boğaz ve bademcik iltihaplarında gargara olarak faydalıdır. Ayrıca, yaralarda ve basurda pansuman olarak kullanılırsa hem mikropları öldürür hem de yaranın iyileşmesini hızlandırır.

Papatya bağırsak gazlarını da söker. Spazmı giderici ve gaz söktürücü etkileri ile özellikle gastrit ve ülserde faydalı olan papatya hem ülsere karşı koruyucu hem de iyileşmeyi hızlandırıcı etki gösterir. Papatya çayı adet düzensizliğine de iyi gelir.

yada klasik müzik dinlemeyi ayaklarini bol bol uzatmayi dene tatlim belki bi faydasi olur a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…