2009 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız işallah bi sorun yoktur temin sağlık ocağına gittik kontrole bu seferde hemşire bende kalpritim bozukluğu varmı diye sordu şaşırdım dr una söyle dedi

geçen sene komşum hospitalium ÜMRANİYEDE sezeryanla doğum yaptı..doktoruda hastanenin doktoru...çokta memnun kalmıştı..çamlıcayla ilgili bi bilgim yok ama cnm malesef..ben izmire gidicem doğum için gitmesem bende hospitaliumu düşünüodum çok temiz we ücretlerde uygun..

nasıl yani kalbinde ritm bozukluğu yok dimi

nasıl yani kalbinde ritm bozukluğu yok dimi

bilmiyorum ki canım 3 sene öncesi kalpgrafiği çekilmiştim kalbimde bi sorun çıkmamıştı şimdi hemşire elinle nabzımı ölçerken öyle söyledi bende şaşırdım bi druna danış bakılsın dedi tamam dedim cumartesi kontrole gidicem söylerim bakalım dr ne dicek

bende bu hafta sonu gidip bir bakmak istiyorum bir hastaneye sadece bi kaç yerde eski çamlıca ömür hastanesi şimdiki hospitalium çamlıca diye duydum ama tam bilemiyorum. ben geçen hafta sordum fiyatları 750 sezeryan fiyatı bana da uygun geldi

zuzucum ben de memurum. 32+ lara geçtiğin hafta aktarma dilekçesi yazman gerekiyor. personel işlerine danıştım öyle söylediler. sen de okuldaki ilgili büroya danış istersen.

Derinzlm bu tickerı nasıl yaptın kuzum? Bu tickerda tam ne yazıyor anlamadım sen bana nerden yaptığını söle ben yapayım. Yine de uğraştığın için teşekkürler.

selam, yorgunluktan ölüyorum yaaaa

kızlar ALTUS nasıl marka sizce, bulaşık makinesi siparişi vereceğiz ama

beko - arçelik 3 programlı 800 YTL, ALTUS 4 programlı 650 YTL arada baya fark var, ne yapsam acaba, ALTUS u da hayatımda hiç kullanmadım, Arçeliğin yan ürünüymüş, aynı fabrikadan çıkyormuş ama karar veremedim, bugün karar versem iyi olacak yarın sipariş vereceğiz de..

bana bir fikir verin yaaaa....

benım ark almıstı altustan butun beyaz esyalarını ole bı sorunuda yok bıldığım kadarıyla zaten sanırım srvısınede arcelık bakıyo servısı olduktan sonra cokta ıyıymıs fıyatı

en doğrusu hayatım gerçi şimdiye kadar doktorun sezerdi öyle birşey olsa sonuçta muayanelerde tansiyon ölçüyorlar yine de bir bakılır herkes rahatlar a.s.

hepinize iyi akşamlar kızlar sizlere doyum olmuyor ama evde bilgisayarımız yok maalesef ancak işyerinde girebiliyorum nete hepinizi öpüyorum yarın sabah görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın...

aybüke Ariston al peşin hem uygun oluyor hem de çok kaliteli bana kalırsa Vestel ve arçelikten uzak durun.Çinden getiriliyormuş parçaları ve ben arçeliğin servisinde çooookkk problem yaşadım.Hala da yaşıyorum arçelik tv benim 2 saat çalışınca kenardan yeşillenmeye başlıo

özlemim sen medipole gidiyordun dimi hangi doktora gidyosun

Canım ben ilk Hospitalium Çamlıca ya gidiyordum dr dan soğudum ilgisiz geldi ve onda normal doğum yapan biriyle karşılaşmadım herkes sezerckkk yani sonra Medipol e gittim ordaki dr da gittiğimde daha 6 aylıktım yok bebek dönmemiş daha kafası yukarda dedi sen belki normal yapamazsın doğumu dedi ondan da vazgeçtim beni korkuttu anlıcağın başka bi tanıdık tavsiyesiyle Ümraniye deki Erdem Hastanesi ne gidiyorum dr muayene etti beni daha hiç bir şey konuşmadan herşey normal normal doğuma hazırla kendini dedi ahhh dedim içimden benim de beklediğim şey buydu yani sadece Erdem randevu sistemiyle çalışmadığı için gidip sıra beklemek biraz zor oluyo ama değer ben memnun kaldım sonunda:lepi:

Canım ben gittim sonra değiştirdim senin gittiğin dr un adı ne??

Hangi doktora gitmiştin özlemim evet ya orda öle bir durum var bende bu hafta ilk defa gitttim bna da hemn sordu nasıl istiyosun doğumu diye bende dedim normal düşünüyorum dedim.ultrasonlarıda pek hoşuma gitmedi bu arada ben cevahir hanıma gitmiştim

slm kızlar
2 gündür çok üşeniyorum bişeyler yazmaya
kontrolüme 1 hafta kaldı heyecanla onu bekliyorum

akşam bebişimle babası canıma okudular
peşin söyleyeyim kızlar 30-31. haftalar bebişleri yerinde tutabilene aşkolsun
hiç aralıksız harekeet halinde
sırtı sağda diyorduk dr kontrolüne bakarak ama bu keyfe keder içerde gezip duruyo
tabi gezerken annişinin içi bir tuhaf olmuş kimin umurunda

babası ilk defa hareketlerinin sürekliliğini ve güçlülüğünü farkedince coşturdu oğluşunu
o göbişime tık tık vuruyo
içerdeki sanırım henüz tıklamaktan bi haber içerden bir güm geliyor
bakıyor o taraftan fazla tık oldu hop diğer tarafa geçiyor

bugün durduk yerde öyle kuvvetli tekmeliyor ki yatak titriyo

bu arada ksk ben 2,5 aydır elevit kullanıyorum
kilomu bilmiyorum ama ziyaretime gelenler bravo yattığın halde sadece göbiş büyüyo diyorlar
ayrıca elevitin yanında gynoferrosanol de kullanıyorum

Leyla Hanıma gitmiştim canım ben dr çok tatlı dilli iyi biriydi ama sanki beni sezeryana alıştırmaya çalışıo gibime geldi bebek dönmemiş normal yapamazsın denilir mi hiç bi hamileye moral altüst oldu tabi benim sonra öğrendim ki doğum zamanı bile dönebiliyormuş bebekler boş yere telaşlandırdı beni anlıyacağın bidahada gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…