merhaba kızlar oğluşum ve ben 30+0 haftalık olduk çok az kaldı çoook :))) ya kızlar bişiy sorucam hospitalium çamlıcaya giden varmı aranızda büyük ihtimal doğumu orada yapacağım bi kaç şey soracaktım.
merhaba arkadaşlar ben geldim görüşmeyeli nasılsınız işallah bi sorun yoktur temin sağlık ocağına gittik kontrole bu seferde hemşire bende kalpritim bozukluğu varmı diye sordu şaşırdım dr una söyle dedi
nasıl yani kalbinde ritm bozukluğu yok dimi
geçen sene komşum hospitalium ÜMRANİYEDE sezeryanla doğum yaptı..doktoruda hastanenin doktoru...çokta memnun kalmıştı..çamlıcayla ilgili bi bilgim yok ama cnm malesef..ben izmire gidicem doğum için gitmesem bende hospitaliumu düşünüodum çok temiz we ücretlerde uygun..
Vidi sen de öğretmensin benim gibi galiba. Bu kullandığın izin doğum öncesi izin mi? Kaçıncı haftandasın? Doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktardın mı??? Ben de 32. haftamı bekliyorum doğum öncesi 5 haftamı doğum sonrasına aktarmak için. Ya benim eşimle anlamadığım 31+2 diye otomatik hesaplayıcaılrda yazdığı tarihte mi gidip aktarma yapılacağını ifade eden izni yazdırmam lazım yoksa 32+2 olan hafta mı gitmem lazım. Eşim 32+2 olan hafta 32. haftanı bitirmiş sayılır ve izin yazılmaz dedi doğru mu?
Florya'cım, Kemeraltı Salepçioğlu İşhanı'ndaki Zuhal Butik'te ben emzirme atleti görmüştüm. Bir de oraya bak istersen.
bilmiyorum ki canım 3 sene öncesi kalpgrafiği çekilmiştim kalbimde bi sorun çıkmamıştı şimdi hemşire elinle nabzımı ölçerken öyle söyledi bende şaşırdım bi druna danış bakılsın dedi tamam dedim cumartesi kontrole gidicem söylerim bakalım dr ne dicek
özlemim sen medipole gidiyordun dimi hangi doktora gidyosun
merhaba kızlar oğluşum ve ben 30+0 haftalık olduk çok az kaldı çoook :))) ya kızlar bişiy sorucam hospitalium çamlıcaya giden varmı aranızda büyük ihtimal doğumu orada yapacağım bi kaç şey soracaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?