2009 Şubat Anneleri

işyerimden bir arkadaşın 2 gün önce oğlu oldu bir ay önce bebeğin başı yukardaydı sezeryan diyorlardı bi gün bizim arkadaş işteyken eşi telefon etti koş bebek geliyor diye ama bebğin doğumuna 1 ay var daha hastaneye gidiyorlar bebek geliyor hemen sezeryan yapalım diyorlar kabul etmiyor bizim arkadaş bebek daha 1,5 kilo nasıl doğsun başka bir hastane onlarda yüksek ihtimalle geliyor ama bizim donanım tam değil diye başka bir yere gönderiyorlar devlet hastanesine bi bakıyolar ki bebek dönmüş doğum falan yok o yüzden panik olmayın arkadaşlar onlar isteyince döner e sekiz aylık bebek döndüyse bizimki haydi haydi döner

ben bu olayı anlayamadım, bebeğin dönmemesi nedeniyle mi hemen bebek geliyor diye sezeryana almaya kalktılar????

ben bu olayı anlayamadım, bebeğin dönmemesi nedeniyle mi hemen bebek geliyor diye sezeryana almaya kalktılar????

galiba öyle canım.ama ne alaka.ben size bişey söylemeyi unutmusum.doktor 20 ocaktan sonra hergün bekle dedi.:1shok: nası yani erken dogum mu yoksa ihtimalmi verdi acaba:uhm:

bence 20 ocaktan sonra bebeğin doğması beklenebilir bir durum olduğu için öyle demiştir, erken doğum olabilir hazırlıklı ol diye, bana her gittiğimde kasışmaların fazla olursa mutlaka dokotora gel diyor, yan, aslında olacağından değil de olabileceğinden uyarıyor, korkma yani, erken doğum olsa bile bebeğin yaşar..

offf kızlar ben yine dertliyim, ya alanya ya taşınalı 2 sene oluyor, yani bu 2. senemiz, ya kızlar daha önce o kadar rahattım ki, şimdi hergün gelen giden oluyor yaaaaa, evimde bir rahat edemiyorum, sinir oluyorum yaaaa!!!

ya tamam Allah kimsenin gelenini gidenini eksik etmesin ama ya kardeşim 2 güne bir, bazen hergün eve yatılı yatısız misafir gelir mi yaaaa!!!

eşim dersen, ben şununla buluşacam, bununla buluşacam deyip her hafta beni sinir ediyor,

oysa daha önce Artvindeydik, kimseyi tanımıyorduk, arkadaşlarımız dışında gelen giden azdı eve, kendi kendimizeydik, her faaliyeti eşimle birlikte planlıyorduk, bugün şunu yapalım, haftasonu şuraya gidelim vss.diye, yani özgürdük

şimdi akrabalara ve eşimin yakın arkadaşlarına yaklaşınca özel yaşam diye bişey kalmadı yaaa, inanın ki bazen 3 gün banyo yapamadığım oluyor gelen giden yüzünden, öğlen planlıyorum eve gidince duş alayım diye, ohooo bir bakıyorum eşim misafirle çıkmış gelmiş!!!

şimdi evin durumunu size söyleyeyim, ben bugün banyo yapmayı ve evi temizlemeyi planlıyordum

okul çıkışı eşim telefon etti, çarşıda in de bulaşık makinesi siparişi verelim dedi,

olur dedim aradan 15 dk geçti yine aradı, boşver yaaa, iyice düşünelim cumartesi siparişi veririz dedi, ben de olur dedim

meğerse vazgeçmesinin sebebi arkadaşları oyun oynuyormuş, bu da gidip onlara eşlik edecekmiş!!!!

eve geldim, beni aradı, sen yemeği yap, ben 1 saat sonra geleceğim, s

sinirim attı yaaa, ben yorgun argın eve kendimi zor atayım, bir de yemeği yap ben oyun oynayacağım desin

sinirimden hiçbişey yapmadım, gittim yattım, beyefendi eve gelmiş , yemeği yapmış ama eve yalnız gelir mi hiç? arkadaşını da getirmiş!!

şimdi saat 8 de maça gitti, arkadaşı evde salonda tv izliyor, bense yataktan kalktım, kendi evimde evimin salonuna giremiyorum!!!! mutfakta bilgisayarı açmak zorunda kaldım, yaaa kendi evimd ebir dinlenmeye hakkım yok mu yaaaaa

yarına da yemekli misafir davet etti, okuldan geleceğim yorgun argın yemek hazırlayıp misafir ağırlayacağım!!!!

çatlayacam sinirden yaaaaa!!!

:roflol::roflol: canım gülüyorum ama sinirimden klava: ayol hiçmi boş kalmaz ev.bizimde fazla tanıdıgımız yok dedigin gibi kendimizkendimizeyizz.beraber plan yapıyoruz.eşinin akrabaları varsa özel hayatın kalmaz tabi canım.tanıdıgım daha cok olur.ahhh ahh bide bebek dogduktan sonra nolucak.:uhm: bebegi bahane eden gelir bence :1shok:

nası yani :1shok: eşin arkadasını yanlız bırakıp macamı gitti. süprizzzzz bence adam akıllı konusmalısın cagırıp durma benden habersiz diye.eşim aslaaaaaa bana sormadan eve birini almaz.arkadaslarını bile.cok nadirdir.ben derim genelde gelelim derlerse kabul et gelsinler derim.demesem hiç cagırmaz saten.dedigim gibi sen güzelce bi konnus

kızlar şimdi aralık annelrinin sayfasına baktımda doğum yapanlar var bizimkide böle olucak galiba şubat anneleri derken ocak anneleri olucaz galiba 5 altı tanesi kasım 15inden sonra başlamış ne güzel demi allah bizede kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde kızlar ya

ya o kadar sinirliyim kii ağlayacağım şimdi sinirimden,klava:klava:

bakalım bu hafta sonu kimler gelecek!!!

bir de gelen gidene kalın diye ısrar ediyor eşim yaaa

ben de ağzımı açıp hiçbişey diyemiyorum:1shok:, bak bugün yine misafir getirdi, o da kalacak, ben yarın işe gidecem, hiç kimsenin umrunda değil yaaaklava:, ev Allah a emanet yani , isteyen istediği gibi girip çıkabiliyor, biz ikimiz de sabah erkenden işe gidiyoruz, misafir kendi kendine kahvaltısını yapıyor, tv sini izliyor keyfi yetince evden çıkıp gidiyor, ben işten gelince bir de yattıkları yatağı topluyorumklava:

aybikecim haklısın valla ben şu aralar misafire hiç tahammülüm yok nede misafirliğe gitmeye çalıştığım için tek dertim akşam eve gelip yemeğimi yiyip yatmak çünkü şunu biliyorum çoçuk olduktan sonra bu uyuduğumuz günleri çok arayıcaz o yüzden iyi değerlendirmeye çalışıyorum bu anlarımı sende al karşına konuş ama hergünde olmazki ben annemlere bile gittiğimde oturmaya eşimle saate bakıyorum valla evime gidiyimde uzanıyım diye kaldı gitti arkadaş falan hiç çekemem canım

yaa inan öğretmenler gününde yemeğe davetliyiz ne yaptı eşim biliyor musun? biz yemeğe giderken oyun salonunda durdu, içeri girdi, ben de selamlaşıp çıkacak sanıyorum, meğerse evin anahtarını bir arkadaşına vermiş, biz şu saatte evde oluruz demiş, eve gelince bir baktım ki, ohooo arkadaşı gelmiş eşofmanlarını giymiş, bir de uaznmış tv seyrediyor!!!

bak bu saat oldu evimin salonunu en son sabah kahvaltısında tv seyrederken gördüm, şimdi mutfağa hapsoolmuş durumdayım, ne banyoya girebiliyorum, ne wc ye, ve eşim maçta !!!!

ya kusura bakmada bu kadarda olmaz ama anlattıklarından ben sinirlendim ama eşin seni nasıl arkadaşıyla tek bırakırki valla benimki evli olmayan bekar arkadaşını bile almıyor eve ama kıskançlıktan değil sevmiyor ne işi var diyo düşün seninki biraz abartmış kulağını çekme zamanı gelmiş valla canım

ya bugünkü gelen arkadaşı çocukluk arkadaşı, güvenilir birisi ,yoksa yalnız bırakmazdı ama ne olursa olsun ben evimde rahat edemedikten sonra, kendi kendimi yiyip bitirdikten sonra ne anlamı var, vallahi herkes memelekete gidersen rahat edemzsin sıkıntı çekersin diyordu, ben aldırış etmiyordum, herkes haklıymış!!

resmen özel hayatımız bittii!!! üstelik evliliğimizin 3. yılındayız...

Ya anacım seninki de abartmış vallaha benimki olsa koyardım postayı hiççç mi hiçç çekemem konuş mutlaka kocanla rahatsız olduğunu belirt yanii şekerim yazık sana da bebeğin de stres altında

canım eşimin bir lafı vardır mercedes dururken şahin alma diye bir de ingilizlerin bir lafı vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler ben tavsiye etmiyorum fırınını almıştım zamanında senin gibi düşünerek pek memnun olduğumu söyleyemem

aybükecim eşinin seni bu kadar yorması ve sinir etmesine inan şimdi okudum sinir oldum arkadaşım yukarıda dedim ya mercedes dururken şahin alma diye git canım benim git ferrarisini al.aaaaa müstehak yani seni bu halinle üzmeye hakkı yokkötükedihüso kendi nazımızı çekemiyoruz yeri geliyor tavrını koy arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…