ya bugünkü gelen arkadaşı çocukluk arkadaşı, güvenilir birisi ,yoksa yalnız bırakmazdı ama ne olursa olsun ben evimde rahat edemedikten sonra, kendi kendimi yiyip bitirdikten sonra ne anlamı var, vallahi herkes memelekete gidersen rahat edemzsin sıkıntı çekersin diyordu, ben aldırış etmiyordum, herkes haklıymış!!
resmen özel hayatımız bittii!!! üstelik evliliğimizin 3. yılındayız...
Günadydınn.Demircim bi biz ayaktayız galiba,bende bütün gece yatakta döndüm durdum ay saçma saçma rüyalar görrüyorum.dün gece rüyamda köstebek,fare ve kedi yawrusu emzirdim-tatlicadiarzu- yaww ne oluyor bana böyle çok komik ve iğrençtikafamçokkarıştı
şimdide kocişi işe yolladım pc başına geçtim belki gözlerim yorulurda uyurum diye
ay bende sacma sacma rüyalar görüyorum yaa kötükedihüso polislere yardım edip yaprak dökümündeki oguzu yakaladık beraber Çok üzgünüm çoook ne alakaysa artık.
teşekkür ederizz teyzesi.yerimseniben sen 28.haftanda gitmişsin.ben 29+3 te gittim.e 1 hafta var arada bırakta olsun o kadar.şimdi seninkide 1500 olmustur şekerim.haftada 100 gr alıyorlarmıs cünkükaydirigubbakcemileayy demircool beni güdürdün Allahda seni güldürsün:) herkesde uyku sorunu var galiba bende uyumakta zorlanıyorum uyudugumda abuk sabuk rüylar görüyorum. şöyle güzel güzel dalıp uyuyamıyorum.
bu arada canım bebişin baya büyümüş kız maşllh bir buçuk kiloyu geçmiş seninki tam tosun yanı kaydirigubbakcemile3allah nazarlardan korusun.bende geçen cumartesi gittim dra 28+6 günlüktü 1300gr demişti sen nasıl besleniyosunda tosun yaptın bebişini söylede bizde yapalım. :CüvCüv:
slm kızlar
2 gündür çok üşeniyorum bişeyler yazmaya
kontrolüme 1 hafta kaldı heyecanla onu bekliyorum
akşam bebişimle babası canıma okudular
peşin söyleyeyim kızlar 30-31. haftalar bebişleri yerinde tutabilene aşkolsun
hiç aralıksız harekeet halinde
sırtı sağda diyorduk dr kontrolüne bakarak ama bu keyfe keder içerde gezip duruyo
tabi gezerken annişinin içi bir tuhaf olmuş kimin umurunda
babası ilk defa hareketlerinin sürekliliğini ve güçlülüğünü farkedince coşturdu oğluşunu
o göbişime tık tık vuruyo
içerdeki sanırım henüz tıklamaktan bi haber içerden bir güm geliyor
bakıyor o taraftan fazla tık oldu hop diğer tarafa geçiyor
bugün durduk yerde öyle kuvvetli tekmeliyor ki yatak titriyo
bu arada ksk ben 2,5 aydır elevit kullanıyorum
kilomu bilmiyorum ama ziyaretime gelenler bravo yattığın halde sadece göbiş büyüyo diyorlar
ayrıca elevitin yanında gynoferrosanol de kullanıyorum
şimdi evin durumunu size söyleyeyim, ben bugün banyo yapmayı ve evi temizlemeyi planlıyordum
okul çıkışı eşim telefon etti, çarşıda in de bulaşık makinesi siparişi verelim dedi,
olur dedim aradan 15 dk geçti yine aradı, boşver yaaa, iyice düşünelim cumartesi siparişi veririz dedi, ben de olur dedim
meğerse vazgeçmesinin sebebi arkadaşları oyun oynuyormuş, bu da gidip onlara eşlik edecekmiş!!!!
eve geldim, beni aradı, sen yemeği yap, ben 1 saat sonra geleceğim, s
sinirim attı yaaa, ben yorgun argın eve kendimi zor atayım, bir de yemeği yap ben oyun oynayacağım desin
sinirimden hiçbişey yapmadım, gittim yattım, beyefendi eve gelmiş , yemeği yapmış ama eve yalnız gelir mi hiç? arkadaşını da getirmiş!!
şimdi saat 8 de maça gitti, arkadaşı evde salonda tv izliyor, bense yataktan kalktım, kendi evimde evimin salonuna giremiyorum!!!! mutfakta bilgisayarı açmak zorunda kaldım, yaaa kendi evimd ebir dinlenmeye hakkım yok mu yaaaaa
yarına da yemekli misafir davet etti, okuldan geleceğim yorgun argın yemek hazırlayıp misafir ağırlayacağım!!!!
çatlayacam sinirden yaaaaa!!!
teşekkür ederizz teyzesi.yerimseniben sen 28.haftanda gitmişsin.ben 29+3 te gittim.e 1 hafta var arada bırakta olsun o kadar.şimdi seninkide 1500 olmustur şekerim.haftada 100 gr alıyorlarmıs cünkükaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?