2009 Şubat Anneleri

ama senin bebişle arada sadece 4 gün var o kadar fark edermi. dra gittikten birgün sonra 29 olmuştum. canım şimdi sen kaç haftalıksın

29+5 canım.bilemiycem.her bebiş aynı olmak zorunda degilki canım.olabilir fark tabikide.kaydirigubbakcemile5

evet artık bebişler büyüdü tekmeleride durmuyo. hihoyyytdışardan da hareketleri çok net görünüyo göbegimi açıp onu izliyorum.:CüvCüv: gerçekten tekmeleri çok sert. ben burdayım beni unutmayın ona göre diyo

ben bu olayı anlayamadım, bebeğin dönmemesi nedeniyle mi hemen bebek geliyor diye sezeryana almaya kalktılar????

Bebek büyük olduğundan dönünce sanki doğum sancısı gibi sancı vermiş kadını hastaneye götürmüşler kimse bebeğin döndüğünü anlamamış

Çok sabırlıymışsın, ben hayatta böyle bir şeyi kabul edemezdim. :1no2:

canım ben yeni aldım arceligin 3 programlı bulaşık makinasını oldukcada memnunum ama 680.00ytl aldım 10 ay vadeli şehirden farkedermi bilemiyorum ama.

canim benimmmm bak simdi cok sevindim
dün o yaziyi buldugumda sana gönderirken gercekten cok üzülmüstüm ya kötü bisey varsa diye :teselli:
cok sükür normalmis

sasslancimm 41 kere masallah bebisine
aslinda birde bi topik acmali bebislerin oynadi an cektigimiz fotograflari koyardik
artik kocaman oldular kendilerini fark ettiriyorlar sırnaşık şey

demircim kizzz niye tutuklattin adami :mymeka: :roflol:
gece bende acayip rüyalar görödüm kizlar aksam saat 8 de uyudum gece 2 de uyanip bir saat dolandim evde durdum sonra gene uykuya dalmisim bu arada cok ilginc rüyalar gördüm
birisi apartmanin altina pazar kurmus meyvalar vardi elmalar falan ...

birde halam senle baska doktora gidelim dedi ama 7 aylik bebegi aldirtmak icin götürcekti beni o doktora :1shok: senağlama
allah hayirlara cikartsin ogluma 2 bucuk aylik hamileyken bana cok baski yapmisti bebegi aldiriyim diye kötükedihüso
iyike onu dinlememisim simdi dünyalar güzeli bi oglum var :asigim:

Canım gelsem beni de kabul eder misin ne güzel işmiş yaaa paşalar gibi.Aslında eşinde de fazla kabahat olduğu söylenemez düşüncesizlik siz çalıştığınız halde kalan,bi de yüzünü kızartmadan gidip kahvaltısını yapan insanlarda eşin belki kibarlığından söylüyordur

florya canım geçenlerde fiyonk bebede bi beşik sormuştun dün akşam şirinyerdeydik ilk oraya uğradım canım beşik vardı ama sen beyaz demiştin galiba yok canım beyaz değil o güzelde değildi zaten sarıydı hiç hoş değildi ama çok cici şeyler var orda akşam satiydi topluyolardı her yeri havada soğuktu pek bakamadım bişi ama oğluma 2 tane biri sarı diğeri bayaz üzeri mavi desenleri var alttan çıtçıtlı bady aldım çok şekerler ya kolları minnacık 2 parmak gircek şekillde:ecrin_bebek:hihoyyyt

kızlar dün akşam gördüğüm rüyayı ben anlatayımda gülermisin ağlarmısın halime oldum karışıktı bıçaklar silahlar falan vardı tenha yerlerde biri bıçak sallıyodu karnıma doğru bebeğimi korumak için kaçıyorum sonra birden deniz kenarında oluyorum eşim güneşleniyo plajın hemen arkasında mağazalar var bende bişiler bakıyorum yavruma birden plaja 1 çift geliyo bi karışıklık bi kargaşa gidiyorum bizim yanımıza kuruluyolar adam başka bi kadını gözüne kestiriyo alıp gidiyo adamın karısı kalıyo benim eşim kur yapıyo omzuna bir opücük konduruyo klava: ben deliriyorum kadını alıyorum altıma silah çekiyo bana çek git diyorum sonrada arkadaki mağazaya giriyorum oğluma kaban alıcam bakarken birden eşimin olmadığını ve kadının olmadığını fark edip ortalığı yıkıp dışarı fırlıyorum ilker ilker diye bağırıyorum yok kimse kadın kapmış adamı gitmiş ağlıyorum sonra eşim uyandırdı beni noldu uyan gülüm diye korktum niye o kadınla gittin sen diye sabaha kadar yedim başının etini napcanız işte nerden etkileniyoz ama şu son aylarda acayip rüyalar görüyorum hep korkulu ağlıyorum bağırarak uyanıyorum
aman allah korusun rüyası bile kötü:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay bende iki gündür üst üste deniz görüyorum rüyamda önceki gün gördüğümde deniz taşıp herkesi alıyordu ben sıkı sıkı tutunuyordum denizin içinden yuvarlak kayalar gelip insanları eziyordu zor kurtuldum Bugünde bir arkadaşımlayım evlerimiz yakınmış bak diyorum sana bizim evi göstereyim denizin dibinde evler var ama benim evim çok uzak dalgalar duvarlara çarpıyor sonra bir bakıyorum deniz yok olmuş yola dönüşmüş ilk rüyam acayipti korktum 2.sinide biliyorum gece yanıyorum üstümü açıyorum ondan oldu

bizim çocuklar doğana kadar rüyalara devam etcez galiba kızlarkaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar ya benim midem çok kötü agrıyor özellikle geceleri. sanki agzımdan ateş çıkıyoo

GEÇMİŞ OLSUN CANIM GEÇENLERDE BANA DA OLDU AMA 2 KEZ SONRA KENDİLİĞİNDEN GEÇTİ BEBEKLER BÜYÜDÜĞÜ İÇİN ARTIK MİDEYE BASKI YAPIYORLAR DOKTORUNLA GÖRÜŞ RAHATLATICI BİRŞEYLER VERECEKTİR.a.s.

Hayatım ben sna demiştim süt gelick demekki benim başıma da aynısı geldi şuan ara ara geliyor süt tabi ilk defa olunca endişelenmekte haklısın

Bugün kontrolüm vardı idrar yolundaki enfeksiyon geçmemiş ya çok moralim bozudu idrar kürü yaptırdık salı günü alıncak sonuç bacak ağrımın geçmediğini görünce fizik tedaviye yönlendirdi hastanede birgün içerisinde 2 ayrı yere muayene olamıyomuşun yarın fiziğe gidicez. Şuan raporluyum raporu 10 gün daha uzatıcam dedi ok dedim ama rapor bitiminde 32. haftada oluyorum ben 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim hallederiz çalışabilir raporu yazarız dedi. Erken doğum olabilir dedi çok tedirginim ya nasıl geçicek bu enfeksiyon???? Sıcak havlu koyabilir miyim dedim tabiki koy dedi bi zararın olmayacağını söledi.
Moralimi biraz düzelten şey paşam (29+4) 42 cm 1.650 kg olmuş tosunum Allahıma bin şükür oğlumun sağlığı yerinde maşallah

Son düzenleme:

saol canım bilgi verdiğin için. hiç boşuna oralara gitmeyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…