ama senin bebişle arada sadece 4 gün var o kadar fark edermi. dra gittikten birgün sonra 29 olmuştum. canım şimdi sen kaç haftalıksın
maşallah canım bebişine.
ben de bu hafta 30+lardayım. evet ya bizimki de coşuk durumda. 2 haftadır diyet yapıyorum şekerden dolayı. önce bebişim tatlıyı kesince hafifledi hareketlendi diye düşünüyordum. fakat haftası ve amniyos sıvı miktarı ile ilgiliymiş. sağ tarafa dönük yatınca, sağ karın boşluğumu sanırım tırmalıyor. eli oradan çıkacak gibi oluyor. resmen canımı yakıyor. birkaç kez de öyle sarstı ki tekmeleri deprem oluyor sandım.
ben bu olayı anlayamadım, bebeğin dönmemesi nedeniyle mi hemen bebek geliyor diye sezeryana almaya kalktılar????
yaa inan öğretmenler gününde yemeğe davetliyiz ne yaptı eşim biliyor musun? biz yemeğe giderken oyun salonunda durdu, içeri girdi, ben de selamlaşıp çıkacak sanıyorum, meğerse evin anahtarını bir arkadaşına vermiş, biz şu saatte evde oluruz demiş, eve gelince bir baktım ki, ohooo arkadaşı gelmiş eşofmanlarını giymiş, bir de uaznmış tv seyrediyor!!!
canım eşimin bir lafı vardır mercedes dururken şahin alma diye bir de ingilizlerin bir lafı vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler ben tavsiye etmiyorum fırınını almıştım zamanında senin gibi düşünerek pek memnun olduğumu söyleyemem
cimcimecim ebe olan arkadaşa sordum, sağ olsun cevap yazmış. Süt bezleri artık hazırlığa başladıkları için normalmiş, bir kaç hafta sonra da süt gelmeye başlarsa şaşırma dedi. sizde de böyle bir şey olursa korkmayın sakın gözeneklerin açılmasından mış çok öptüm hepinizia.s.
Canım gelsem beni de kabul eder misin ne güzel işmiş yaaa paşalar gibi.Aslında eşinde de fazla kabahat olduğu söylenemez düşüncesizlik siz çalıştığınız halde kalan,bi de yüzünü kızartmadan gidip kahvaltısını yapan insanlarda eşin belki kibarlığından söylüyordurya o kadar sinirliyim kii ağlayacağım şimdi sinirimden,klava: klava:
bakalım bu hafta sonu kimler gelecek!!!
bir de gelen gidene kalın diye ısrar ediyor eşim yaaa
ben de ağzımı açıp hiçbişey diyemiyorum:1shok:, bak bugün yine misafir getirdi, o da kalacak, ben yarın işe gidecem, hiç kimsenin umrunda değil yaaaklava:, ev Allah a emanet yani , isteyen istediği gibi girip çıkabiliyor, biz ikimiz de sabah erkenden işe gidiyoruz, misafir kendi kendine kahvaltısını yapıyor, tv sini izliyor keyfi yetince evden çıkıp gidiyor, ben işten gelince bir de yattıkları yatağı topluyorum klava:
günaydın arkadaşlar ya benim midem çok kötü agrıyor özellikle geceleri. sanki agzımdan ateş çıkıyoo
cimcimecim ebe olan arkadaşa sordum, sağ olsun cevap yazmış. Süt bezleri artık hazırlığa başladıkları için normalmiş, bir kaç hafta sonra da süt gelmeye başlarsa şaşırma dedi. sizde de böyle bir şey olursa korkmayın sakın gözeneklerin açılmasından mış çok öptüm hepinizia.s.
florya canım geçenlerde fiyonk bebede bi beşik sormuştun dün akşam şirinyerdeydik ilk oraya uğradım canım beşik vardı ama sen beyaz demiştin galiba yok canım beyaz değil o güzelde değildi zaten sarıydı hiç hoş değildi ama çok cici şeyler var orda akşam satiydi topluyolardı her yeri havada soğuktu pek bakamadım bişi ama oğluma 2 tane biri sarı diğeri bayaz üzeri mavi desenleri var alttan çıtçıtlı bady aldım çok şekerler ya kolları minnacık 2 parmak gircek şekillde:ecrin_bebek:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?