2009 Şubat Anneleri

bu arada siz de cicilerinizi güle güle kullanın.

teşekkürler canım saol çok hoşlar valla bak
valla güzel kıyafetler var sen bilirsin gidip gitmemek senin elinde beşik bakıyosan eğer karabağlar sanayide cicila diye bir yer var orda baktım ben beşiklere hem fiyatları piyasaya göre uygun hemde çeşit çok bi bak istersen derim hatta siteside varddı galiba bak istersen a.s.

Kızlar,
Bende bugün kendime cici aldım hastane cıkısı aldınız mı ben bugün onlara baktım.Beğendim hoş dantelli güzel modeller vardı.Acık mavisinden (oğlum olcak ya) alt üst pijama takım,sabahlığını ve birde geceliğini aldım. Daha almaya gerek varmı kızlar 1 takım yeterlimi.Bu hastane cıkısı takımlarda pek tuzlu yaa.

tanıtanın mağazası sadece burda gördüklerin yok değişik beşik sepet cinsinden olanlar battaniyeler.hast. çıkşl. çanta setleri uyku setleri daha neler neler ama ben buranın numarasını almamışım biz bugünlerde gidicez eğer istersen alayım bi gör derim bakmakta parayla değil ya :teytey:

mrb
hastane çıkışı diyince gösteriyolarmı . hastane çıkışı diyince hep bebek kıyafetleri gösteriyolar bana kendim için diyince yok diyolar sorması ayıp kaça aldın

dersu ne kadara aldın canım bende 1 tane alsam diye düşünüyorum valla çok çabuk büyüyolar sonra giyemez yazık o paralara değilmi ben sormuştum 89 demişlerdi ama içinde herşeyi var oyuncağı bile sanki çocuk doğar doğmaz oynucak onlada neler düşünüyolar ya

zannediyorum yeterli değil her ihtimale karşı sen bir tane daha al kanaman falan olur üstün batar öyle kalabilrisin bende geçen pazar peacocks tan aldım siyah bir üst önü düğmeli rahat emzirebilmek için siyahlı grili bir pijama altı öyle küçük leke falan olursa göstermez en azından sabahlığı da bulursam alıcam çok tatlı şeyler vardı bana pijama takımı 24YTL'ye geldi iç çamaşırı satan bir yerde kocakarı geceliklerinden sormuştum 30 YTL'den başlıyordu böyle pijama daha iyi oldu

özlem bendede olmuştu ve ben 2 kutu antişbiyotikle atlatmıştım ve bendede idrar kültürü yapılmıştı.ama gerçekten idrar yolu iltihabına çok dikkat et erken doğuma neden olabiliyor diye bende duymuştum ve doktorumda söylemişti geçmiş olsun canım diakket et kendine paşamızda maşalllah kilosuna baya paşa olucak baksana kilosuna

Özlemim geçmiş olsun panik yapma canım ilaç falan verirse doktor düzelir heralde.Bitkisel bir şeyler diycem ama hamileler kullanamıyor biliyorsunuz bir çok bitkiyi.İç çamaşırlarını giymeden hemen önce ütüle,bir de bol bol su tabi

He bu arada La senzada da bir alana ikincisi bedava alt üst öyle tamamlanabilir hala kampanya devam ediyorsa 34 YTL bir alt üstüde bedavaya geliyor iç çamaşırları 5 tane 29 YTL'ydi.Ama param yoktu tabi.Hala içerde 1 aylık maaşım duruyor.

Hayatım ben kendime aldım hastanede giyibileceğim pijama gecelik sabahlık takım birde emzirme sütyeni ayrıntılı yazdım ama.

Valla çok iyi almıssın.Ben çok pahalı aldım yaa fiyatını söylemeyim. (

Canım çok geçmiş olsun, iç çamaşırlarını ütüleyip giymeyi ihmal etme. İnşallah meleğin zamanında gelir.

Hayatım ben kendime aldım hastanede giyibileceğim pijama gecelik sabahlık takım birde emzirme sütyeni ayrıntılı yazdım ama.

evt canım sonradan gördüm hastane çıkışını görünce atladım bebek için diye sonra okudumki senin içinmiş pardon şekerim bugün böle salak gibiyim gece gördüğüm rüyadan dolayı yerimseniben

Canım bana da 375 mg lık antibiyotik vermişti ilk içinde 10 tane vardı kullandım onu geçmemiş idrar kültürü sonucu bakalım ne vercek bi de idrar kültüründe daha mı ayrıntılı bakıyorlar ilk defa yaptırdım. Var ya başta hiç dikkat etmedim ewde göbiş açıkta dolaştım üşümüyorum dedim ama malesef dikkat etmek gerekiyor şimdi ediyorum ama bakalım hayırlısı normal doğum yapmak istiyorum oyüzden çok kafama takıyorum enfeksiyon olunca normal doğum yaptırmıyorlar sanırım

Saol tatlım Allah nazarlardan korusun yavrularımızı anasına çekti heraldee

Saol canım sık sık çamaşırı değiştiriyorum hijyene önem veriyorum normal sabunla falan da yıkamam genital bölge için ayrı temizlik malzemesi kullanıyorum ama maesef sakınan göze çöp batıyo gerçekten de. Çamaşırı ütülemeyi denemedim hiç bide ütüleyip giyeyim saol.

idrar kültürü çok ekstra bişey değil sadece bi mikrop var ona abakıyolar üeme yapıp yapmadığına bende çıkmamıştı ama ben zaten gün içinde çok fazla tuvalete çıkmaktan bıkmıştım sendede ölemi . belki tuvalete çıkma sürem 1 dakika bile sürmüyodu ordan anlamıştım sana tevsiyem bol su iç mutlaka çatlayana kadar o çok faydalı oluyor.ama geçer ya kafana takma baka oğlununun kilosuda çok iyiymiş maşallah

Anladım canım sen atlatmışşın ne güzel inş. bende de bişi çıkmaz 2-2.5 lt ancak içiyorumdur aslında daha fazla içilmesi gerek artık daha çok içicem napım
Sen hastane olarak nereye gidiyordun canım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…