kızlar dün akşam gördüğüm rüyayı ben anlatayımda gülermisin ağlarmısın halime oldum karışıktı bıçaklar silahlar falan vardı tenha yerlerde biri bıçak sallıyodu karnıma doğru bebeğimi korumak için kaçıyorum sonra birden deniz kenarında oluyorum eşim güneşleniyo plajın hemen arkasında mağazalar var bende bişiler bakıyorum yavruma birden plaja 1 çift geliyo bi karışıklık bi kargaşa gidiyorum bizim yanımıza kuruluyolar adam başka bi kadını gözüne kestiriyo alıp gidiyo adamın karısı kalıyo benim eşim kur yapıyo omzuna bir opücük konduruyoklava: ben deliriyorum kadını alıyorum altıma silah çekiyo bana çek git diyorum sonrada arkadaki mağazaya giriyorum oğluma kaban alıcam bakarken birden eşimin olmadığını ve kadının olmadığını fark edip ortalığı yıkıp dışarı fırlıyorum ilker ilker diye bağırıyorum yok kimse kadın kapmış adamı gitmiş ağlıyorum sonra eşim uyandırdı beni noldu uyan gülüm diye korktum niye o kadınla gittin sen diye sabaha kadar yedim başının etini napcanız işte nerden etkileniyoz ama şu son aylarda acayip rüyalar görüyorum hep korkulu ağlıyorum bağırarak uyanıyorum
aman allah korusun rüyası bile kötü:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Saol canım sık sık çamaşırı değiştiriyorum hijyene önem veriyorum normal sabunla falan da yıkamam genital bölge için ayrı temizlik malzemesi kullanıyorum ama maesef sakınan göze çöp batıyo gerçekten de. Çamaşırı ütülemeyi denemedim hiç bide ütüleyip giyeyim saol.
aybüke Ariston al peşin hem uygun oluyor hem de çok kaliteli bana kalırsa Vestel ve arçelikten uzak durun.Çinden getiriliyormuş parçaları ve ben arçeliğin servisinde çooookkk problem yaşadım.Hala da yaşıyorum arçelik tv benim 2 saat çalışınca kenardan yeşillenmeye başlıo
valla benimki bi muamma heralde anadolu yakasında bütün kadın doğumcuları tanıyorum medical parak gitttim eren hastanesine gitttim kadıköy hastanesine gittim ben biarz fazla pimpirikliyim ya en ufak bişeyde kıl kapıyorum bakalım şimdi mediolde karar kıldım gibi ama eşime dalgadan sölüyorum ben bu gidişle heralde evde doğurucam diyorum oraydı buaraydı derken .aslında gitiiğim bütün doktorlarda çok ilgililer ama ben sanki tatmin olmuyorum
canım bugün ariston bulaşık makinesini sorduk dediğin gibi fiyatı çok çok uygun, internetten yorumları okduk ama memnun olmayan sayısı çok fazla:bbo:, ne yapsak acaba?? aklımız da karıştıkafamçokkarıştı
valla benimki bi muamma heralde anadolu yakasında bütün kadın doğumcuları tanıyorum medical parak gitttim eren hastanesine gitttim kadıköy hastanesine gittim ben biarz fazla pimpirikliyim ya en ufak bişeyde kıl kapıyorum bakalım şimdi mediolde karar kıldım gibi ama eşime dalgadan sölüyorum ben bu gidişle heralde evde doğurucam diyorum oraydı buaraydı derken .aslında gitiiğim bütün doktorlarda çok ilgililer ama ben sanki tatmin olmuyorum
canım medical park SSK lı hastaya bakıyormu ayyy sormayın iyi bir hastane olması gerekiyor sizide endişelendirmek istemem ama bahsettiğim iş arkadaşımın
3 gün önce bebeği olmuştu hatırlarsınız doğumda omzunu kırmışlar yavrumun bende onların gittiği hastanede yaparım diyordum doğumu ama artık asla benim özel muayenehanesine gittiğim doktor da 1750 diyor bir doğuma be anacım napıcamı şaşırdım
canım medical park SSK lı hastaya bakıyormu ayyy sormayın iyi bir hastane olması gerekiyor sizide endişelendirmek istemem ama bahsettiğim iş arkadaşımın
3 gün önce bebeği olmuştu hatırlarsınız doğumda omzunu kırmışlar yavrumun bende onların gittiği hastanede yaparım diyordum doğumu ama artık asla benim özel muayenehanesine gittiğim doktor da 1750 diyor bir doğuma be anacım napıcamı şaşırdım
hu hu kızlar ben geldim
Bugün annemle alışverişe çıktık bebek için bizde kız annesi alır çoğu eşyasını odasından arabasına kadar hatta ben o kadar abartmadım tabi
hastane çıkışlarımızı aldık battaniyeler falan
Çarşı çok uygunmuş 10 lu hastane çıkışını sadece 22 ytl ye aldık şok oldum ,kadife çift kat battaniye 10 ytl , 5' li hastane çıkışını hele 5 ytl ye aldık fotoları koyarım çok kaliteli penyeleri
hu hu kızlar ben geldim
Bugün annemle alışverişe çıktık bebek için bizde kız annesi alır çoğu eşyasını odasından arabasına kadar hatta ben o kadar abartmadım tabi
hastane çıkışlarımızı aldık battaniyeler falan
Çarşı çok uygunmuş 10 lu hastane çıkışını sadece 22 ytl ye aldık şok oldum ,kadife çift kat battaniye 10 ytl , 5' li hastane çıkışını hele 5 ytl ye aldık fotoları koyarım çok kaliteli penyeleri
Ay canım benim yaa kıyamam nasıl becermişler benim eşim gider doğumu yaptıranın ağzını burnunu kırardı herhalde alçı falan mı olucak ay canım yaa küçücükyok canım nene hatun diye bir hastanede doğdu üç gündür viyak viyakmış çocuk bugün gitmişler hastaneye omzu kırık çıkmış nasıl becerebildiler aklım almıyor valla babasının rengi sapsarı nasıl korkmuş garip
ya arkadaşlar ben de karyolamı yoksa park yatak mı alsam çok kararsız kaldım yarın haşimişcana gidip ordan bi bakıcam...
sizce napsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?