2009 Şubat Anneleri

iyi aksamlar kızlar.özlem geçmiş olsun canım sakın moralini bozma haa.bebişin duymasın.

ben de dün gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm, gelinlik bakıyorduk, birden o bölgemden dinmeyen kanlar gelmeye başladı, inşallah hayırdır:1shok::1shok:

Haklısın canım sakınan göze çöp batıyor Halamdan biliyorum kuşuna çocuğundan iyi bakar :roflol: :roflol::roflol:ama kadıncağız ya sistit ya mantar ya akıntısı var doktorda zaten bağışıklığın düşüyor çok temiz olunca falan demiş

valla benimki bi muamma heralde anadolu yakasında bütün kadın doğumcuları tanıyorum medical parak gitttim eren hastanesine gitttim kadıköy hastanesine gittim ben biarz fazla pimpirikliyim ya en ufak bişeyde kıl kapıyorum bakalım şimdi mediolde karar kıldım gibi ama eşime dalgadan sölüyorum ben bu gidişle heralde evde doğurucam diyorum oraydı buaraydı derken .aslında gitiiğim bütün doktorlarda çok ilgililer ama ben sanki tatmin olmuyorum

canım bugün ariston bulaşık makinesini sorduk dediğin gibi fiyatı çok çok uygun, internetten yorumları okduk ama memnun olmayan sayısı çok fazla:bbo:, ne yapsak acaba?? aklımız da karıştıkafamçokkarıştı

canım medical park SSK lı hastaya bakıyormu ayyy sormayın iyi bir hastane olması gerekiyor sizide endişelendirmek istemem ama bahsettiğim iş arkadaşımın
3 gün önce bebeği olmuştu hatırlarsınız doğumda omzunu kırmışlar yavrumun bende onların gittiği hastanede yaparım diyordum doğumu ama artık asla benim özel muayenehanesine gittiğim doktor da 1750 diyor bir doğuma be anacım napıcamı şaşırdım

benim buzdolabım ariston canım taşşşşşş gibi maaşallah kesinlikle al derim bende bulaşık mak alıcam önümüzdeki ay yine ariston alıcam

Canım sen de benim gibisin yaaa sıkıldım artık dr değiştirmekten ama içime sinmiyor benim de bakalım yarın Erdem Hastanesi ne gidicez fizik tedaviye ordan Afiyet Hastanesi ne gidicem Fazilet Hanım ın methini duymuştum o nasılmış bi bakalım annemle beğencekmiyiz aynen ben de diyorum bi hastane tutturamadım ewde doğurursam şaşmayın die. Biz istiyoruz ki çok ilgilensinler tek hastası bizmişiz gibi onlarada hak vermek lazım aslında bi ton hastaa ayy

evet bakıyor ama 35 ytl valla doğumda baya pahalı 1 500 civarı galiba bide 15 günde bir muayeneye çağırıyolar paracıalr biraz hele tahliller 2 tahlile kan ve idrara 80 ytl verdim çok pahalı canım

Medical Park ta mı yapmışlar canım ah kıyamam ya çok geçmiş olsun omzu nasıl kırılmış ya ters falan mıydı ki bebek anlamadım

hu hu kızlar ben geldim
Bugün annemle alışverişe çıktık bebek için bizde kız annesi alır çoğu eşyasını odasından arabasına kadar hatta ben o kadar abartmadım tabi
hastane çıkışlarımızı aldık battaniyeler falan
Çarşı çok uygunmuş 10 lu hastane çıkışını sadece 22 ytl ye aldık şok oldum ,kadife çift kat battaniye 10 ytl , 5' li hastane çıkışını hele 5 ytl ye aldık fotoları koyarım çok kaliteli penyeleri

canım ben medical park a gidiyorum ssk ya bakıyo..25 ytl..ayda 1 kontrole gidiyorum çünkü drum öyle çağırıyo..Esra Çebi drumun adı da ve kesinlikle tavsiye ederim..

Hoşgeldin canım aynen bizde de kız annesi yapar alışverişi ben de kıyamıyorum anneşime ama işte alıo gene de kız baya ucuza almışın Bursa da fiyatlar daha uygun galiba biz İstanbul un meşhur ucuz yeri Eminönü nden aldık ama bu kadar ucuz değildi şanslısın hatırladığım kadarıyla sadece alt üst zıbın gibi var ya hastane çıkışında da giyiliyo onlar 10 lira valla al ordan bize de gönder şekerim bu arada güle güle kullansın bebişin sağlıkla

yok canım nene hatun diye bir hastanede doğdu üç gündür viyak viyakmış çocuk bugün gitmişler hastaneye omzu kırık çıkmış nasıl becerebildiler aklım almıyor valla babasının rengi sapsarı nasıl korkmuş garip

ya böyle giderse ben üniversite hastanesinde yapacam doğumu çok ilgililer hemşireler falan ekipmanda tam üniv.hastanesi olduğundan en azından özel hastanedeki yardımcı kızlar gibi kimse çemkirmiyor adama

canım benim annemde almıs baya bişeyler.hastane cıkısı almıs kaca almıs bilmiyorum bayramda gittigimizde beraber alıcaz biraz daha.ama hala beşik mi karyolamı karar veremedik.nerdeyse dogacaklar:roflol:

Allahım ya kimseye göstermesin çok zordur heralde anne baba için minnacık bebek düzelir inş.

ya arkadaşlar ben de karyolamı yoksa park yatak mı alsam çok kararsız kaldım yarın haşimişcana gidip ordan bi bakıcam...

sizce napsam?

Ay canım benim yaa kıyamam nasıl becermişler benim eşim gider doğumu yaptıranın ağzını burnunu kırardı herhalde alçı falan mı olucak ay canım yaa küçücük

ya arkadaşlar ben de karyolamı yoksa park yatak mı alsam çok kararsız kaldım yarın haşimişcana gidip ordan bi bakıcam...

sizce napsam?

O karasızların içinde ben de varım ama almıcaz hemen bambu sepet aldık ona kılıf diktiriyoruz 6 ay zaten orda yatıcak ozaman a kadar yatak odamda sepet olucak sonrada artık park yatak mı yoksa karyola mı kaarr vericez yalnız karyolalar ok büyük ya minikleri de var ama nekadar yatarki o minik karyolalarda anneme park yatak aldık oğluma annem bakıcağı için bakalım memnun kalırsak eğer kendi ewime de park yatak alıcam süper katlanınca hiç yer kaplamıyor valla eee malum kracı olunca bi de yeni taşındım çoook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…