karyolama park yatakmı yoksa sepetmi derken iyice bunalmıştım karyola beşik aldım bugün eve getirip kurdular 4çekmeceli asansörlü uyku seti felan misler gibi oldu öyle şık öyle tatlıkı yatak odama kurdurdum yerinede pek bi yakıştı nasıl karar verdim derseniz sepet buralarda pahalıydı ve 6ay sonra dert yenidden başlayacaktı bide bebek hareketlennince sağlıklı olmuyo içi derin değil park yatak çadır gibi dışı toz topluyor çok baktım ama içime sinen bişi bulamadım karyolayı aldım ferah geniş çok kullanışlı gözüküyo pişman olmam inşalllah
bide arkadaşlar benim bugun kontrol vardı doktor bebek çok aşapı inmiş dedi NTSçekindik ordada hafif sancı çıktı erken doğum riski var dedi doktor bebişin ilk kullanacakları hazır yıkanıp ütülenecek çantaya yerleşecek ama ben hala erken diye koyamıyorum sanki hazırlıklar bittikçe günler daha uzayacak gibi oluyo siz kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz
iyi akşamlar herkese ben bulaşık makinesini ne yapacağım??
Ariston muuuuu, yoksa Arçelik miiiii
ariston çok uygun
7 programlısı 700 YTL
arçeliin 3 programlısı 800 YTl sizce ne yapayım,
bir fikir verin yaaaaa
yarın alacağız artık, ama kararsızım ???
iyi akşamlar herkese ben bulaşık makinesini ne yapacağım??
Ariston muuuuu, yoksa Arçelik miiiii
ariston çok uygun
7 programlısı 700 YTL
arçeliin 3 programlısı 800 YTl sizce ne yapayım,
bir fikir verin yaaaaa
yarın alacağız artık, ama kararsızım ???
merhaba kızlar nasılsınız bugün minik kuzumu gördüm 1300 gr olmuş doktor iyi dedi çok şükür gelişimi güzel dedi bir arkadaş sormuştu ultrasonda bir hafta geri çıktı benim bebeğim demişti üzülüyordu doktoruma sordum öyle bir şey olmaz mesela sizin haftanızda bebek ağırlığı şu şu gr da olmalı ama sizin bebeğiniz biraz üstündeyse bir hafta ileride diyemeyiz ya da biraz gr eksik çıkarsa bir hafta geri diyemeyiz dedi o yüzden içi rahat olsun o arkadaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?