2009 Şubat Anneleri

karyolama park yatakmı yoksa sepetmi derken iyice bunalmıştım karyola beşik aldım bugün eve getirip kurdular 4çekmeceli asansörlü uyku seti felan misler gibi oldu öyle şık öyle tatlıkı yatak odama kurdurdum yerinede pek bi yakıştı nasıl karar verdim derseniz sepet buralarda pahalıydı ve 6ay sonra dert yenidden başlayacaktı bide bebek hareketlennince sağlıklı olmuyo içi derin değil park yatak çadır gibi dışı toz topluyor çok baktım ama içime sinen bişi bulamadım karyolayı aldım ferah geniş çok kullanışlı gözüküyo pişman olmam inşalllah

kizlar mrb ins. herkez iyidir
yazilari tam okuyamadim
özlemim cnm gecmis olsun ins. ins.cabucak atlatirsin ,bebisin zamaninda dogar :)) üzülmemeye calis tatlim bebisinde üzülmesin ..

biz karar verdik ilk 4-5 ay besikte yaticak bizimkisi sonrada normal mobilya almayi düsünüyoruz :))

bide arkadaşlar benim bugun kontrol vardı doktor bebek çok aşapı inmiş dedi NTSçekindik ordada hafif sancı çıktı erken doğum riski var dedi doktor bebişin ilk kullanacakları hazır yıkanıp ütülenecek çantaya yerleşecek ama ben hala erken diye koyamıyorum sanki hazırlıklar bittikçe günler daha uzayacak gibi oluyo siz kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz

Dediğin doğru karyola çok şık duruyor ama yerin olunca güzel işte olmayınca maalesef ki şekerim ben de hevesimi sepetten alıcam inş. çok cici olucak dışarda bulamadım beğendiğim gibi satenden istiyorum dikilsin koyucam resmini bebişin sağlıcakla yatar inş. içinde hayırlı uğurlu olsun

Kaç haftalıksın şuanda ayy hazırla bari Allah korusun acil bi durum olur ben korkarım valla ben hazırlayalım diyorum da annem olmaz şimdiden diyor yakın olduğu için belki de ona güveniyorum halleder diye ama senin yakınında biri yoksa eğer hazırla bekle bana da iltihaptan erken olabilir dedi ama NST ye falan bağlamadı

Kızlar benim arkadaş şuan 2 aylık hamile ve grip ıhlamur kullanmayı düşünüyor ve vicks kullanıyor? Bunlar hamileliğe ters etki etmez dimi? Ben tam olarak bilgi veremedim de arkadaşa.

sepeti eledim zaten 6 ay kullanılıo eninde sonunda bişey alcam diye de...ama park yatakla karyola arasında kaldım...ewet aslında park yatak kumaş olduğundan mutlaka toz toplıcak..karyola daha şık..amaaann bilmiyorum işte öle arada kaldım..daha fazla ağırlaşmadan hazırlayayım dedim karar werirsem tabi :) bebişim 3 yaşına geldiğinde(2.bebişimi düşünüyorum) ona göre bi yatak alırım yeni doğanı park yatağa alırım dedim hem portatif...ne zormuş yahu...

kızlar aklıma gelmısken bısey dıcem tesadufen buldum ama bende ıse yarıyo mıde eksımesı yanması olan ark yarım cay bardağı cok skerlı su ve sakız cok ıyı gelıo ozellıkle sakız ılac kullanamayan arkadaslar deneyın belkı sızıde rahatlatır cok fena grıp 20 lık diş ağrısı ve ınanılmaz karın ağrısı var bende 1 haftadır utanmasam gıdıp benı doğurtn hemen dıye yalvaracam doktora bu kadar doğurmak ıstıcemı ruyamda gorsem ınanmazdım ama artık yeterrr der oldum sızdede vrmı bıkkınlık kocama cırladım sabah yok yere bide oda aşşa kalmadı gerçi ama benim kız psikopat doğacak ondan korkuyorum bebeğim ya sırf onun için polyannacılık oynuyorum ama bi yere kadar işte kaynanam bi yerden kocam bi yerden hastalık bi yerden biran önce bebeğimi kucağıma alıp anamın evine gıdecem bı kafa dınlıcem üç beş ay

iyiakşamlar hanımlar nasılsınız bakalım ben biraz önce geldim işten özlemim geçmiş olsun canım dikkat et kendine ayaklarını üşütmemeye çalış ben ev terliğini atamıyorum ayağımdan üşücem diye valla burada bende hep karyola istemiştim çünki gerçekten çok şık duruyor ama yatak odam ufak olduğu için park yatağı tercih ettim katlanması ve taşınması büyük kolaylık 5 aylıkken almıştık eve gelir gelmez kurduk ogünden beride kurulu duruyor toz filan olmadı hiç bebiş doğunca kullanışlı olup olmadığını anlıcaz artık

eee ne etcess şimdi..ben yarın bi bakayım şu unkapanındaki yere de kafamda bi tartayım..2.bebişimi 3 sene sonra düşününce işler karışıo işte...bi inceleyeyim en iyisi..

iyi akşamlar herkese ben bulaşık makinesini ne yapacağım??

Ariston muuuuu, yoksa Arçelik miiiii

ariston çok uygun
7 programlısı 700 YTL

arçeliin 3 programlısı 800 YTl sizce ne yapayım,

bir fikir verin yaaaaa

yarın alacağız artık, ama kararsızım ???

Pelincikist güle güle kullan canım beşiği bende ilk zamanlar sepet kullanıcam ama sonrasını bilmiyorum .
Aybüke benim makinam aslında bütün beyaz eşyalarım arçelik memnunum ablamınkilerde arçelik şaşm aderim ben ama daha önce de yazdığım gibi beyaz eşya şans işi

Aybükecim ben vestel kullanıyorum 4 programlı ama inan ki hep 3 programlıda kullanıyorum. Bence çok programlı olmsaı önemli değil işlev hep aynı. Ariston yan ürün ama arçeliğin yan ürünü yani arasında pek kalite farkı olabileceğini sanmıyorum aynı firmanın çünkü. Bence cebine uygun olanı al canım.

canım bence çok programlı alma çünkü o zaman beyni daha çabuk bozuluo..zaten sana 3 program yetecektir..bana sorarsan 2 program bile yetio bi uzun bi kısa...ama dediğim gibi 7 program gerçekten çok ve hepsini kullanmıcaksın emin ol..ama tabiki de sen yine de cebine ve kafana yatanı al..

canım bana sorarsan arçelik derim benimkide arçelik etrafımda çoğu insan arçelik kullanıyor kimse şikayetçi değil ben açıkçası ariston almam memnuniyetsiz insan çok çünki tabi beyaz eşya şans işi gerçekten birkere alınıyor sonuçta

merhaba kızlar nasılsınız bugün minik kuzumu gördüm 1300 gr olmuş doktor iyi dedi çok şükür gelişimi güzel dedi bir arkadaş sormuştu ultrasonda bir hafta geri çıktı benim bebeğim demişti üzülüyordu doktoruma sordum öyle bir şey olmaz mesela sizin haftanızda bebek ağırlığı şu şu gr da olmalı ama sizin bebeğiniz biraz üstündeyse bir hafta ileride diyemeyiz ya da biraz gr eksik çıkarsa bir hafta geri diyemeyiz dedi o yüzden içi rahat olsun o arkadaşın

maşallah bebeişine bende br hafta sonra gideceğim bakalım benim kuzum nekadar olmuş :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…