2009 Şubat Anneleri

benımde evımdekı butun beyaz esyalarım arcelık 3.yılımızdayız bı sorun yok cok sukur servısıde urunlerıde gayet ıyı karar senın servısı ve ıyı bır sırket olması cok onemlı bı arıza durumunda karsında bırılerı olması lazım ona gore karar verırsen ıyı olur

kızlar ben son günlerde çok stresliyim hala doğum yapacağım hastaneye karar veremedim işyerinde durumlar kötü bu aydan itibaren ücretsiz izinler başlıcakmış işten çıkarma bile olabilir diyorlar napıcaz bilmiyorum bebeğim son bir haftadır çok az haraket ediyor önceki gibi değil herks bu satten sonra daha net hissetmen lazım diyorlar hergün haraket ediyor ama çok az doktora soracağım bakalım nedenmiş umarım kötü bir şey yoktur

Tatlım bugün dr bana günde 10 kez hareket ediyor mu diye sordu artık saymamız gerekiyormuş öyle bi durum olduğunda dr una başvur ihmal etme sakın şu anda hangi hastaneye gidiyorsun??

Tatlım bugün dr bana günde 10 kez hareket ediyor mu diye sordu artık saymamız gerekiyormuş öyle bi durum olduğunda dr una başvur ihmal etme sakın şu anda hangi hastaneye gidiyorsun??

şu anda göztepe medical parka gidiyorum ama ben avrupa yakasında oturuyorum doğum için orası bana çok uzak hemde biraz tuzlu bir hastane normal doğum 1000ytl sezeryan 1750 sırf doktorumdan çok memnun olduğum için gidiyorum ama doğum biraz zor orda benim için

slm kızlar.bende 2-3 gündür acayip agrasif im.sürekli eşime darılıp kızıyorum ve çok cabul sinirleniyorum.arkadası askere gidiyormus aradı işten eglencesi varmıs bugün oraya gidicem diye.bu saat oldu gelmedi hala.gelsin küsücem ona konusmicamklava: sabah işe giderkende zaten kızgındım ona.bide bu olunca af yok :enbuyukkk:

ah demircoll o sinir stres kimde yokki buaralar eşimle bende sürekli tartışma halindeyiz ya sabır diyorum susuyorum bakalım nezaman kopucam bende gerçekten duygusal açıdan çok tuhafım herşey batıyor bazen napıcaz biz böyle ya

neyse ben kaçıyorum bu saat oldu daha mutfağı toparlamadım uykumda geldimirmirmirmir herkese iyigeceler yarın görüşürüz Şeniz

Kızlar benim arkadaş şuan 2 aylık hamile ve grip ıhlamur kullanmayı düşünüyor ve vicks kullanıyor? Bunlar hamileliğe ters etki etmez dimi? Ben tam olarak bilgi veremedim de arkadaşa.

ben grip olduğumda kullandım, birşey olmadı, internette de araştırmıştım bir zararına raslamadım,

günaydın güzel anneler aahh ahhh şu erkekler ne bu ya hem ilgilenmezler hemde hep kendileri haklı bende dün oğluşum tekmeler savururken karnımı açtım izliyodum benim oğlan ters acaba döndümü dedim hay demez olaydım sen neden herşeyi kafana takıyon bi senmi doğurcan bağırdı bana sonrada ben surat asınca neden asıyosun diye bana kızıyo ya ne bilcekler değilmi biz anneyiz onlar kadar geniş olamayız doğsada doğmasada herşeyleri düşünmek zorundayız artık karar verdim çocukla ilgili hiç bişi demicem ona zaten ilgisiz sinir oldum ya akşam sonra yine işte tatlım cicim gülümler aman üf böle yapmasından sıkılıyorum

Günaydın kızlar akşam doktordaydım daha 15 gün önce 870 gr dı şimdi 1370 gr olmuş ya şok oldum 15 günde 500 gr alırmı bebek yaw

günaydin kizlarr
benim ticketim ne zaman geri gelicek ?? ( kac haftaligiz bilmiyorum allahtan derinzlmle sat günlerimiz aynida ondan bakiyorum :))))

30.haftayı bitirdim şükür iltihap bendede çok var yakınımda biri olsa dert etmicemde hiç kimse yok eşimle ben hallediyoruz işte

Ay canım benim yaa kıyamam nasıl becermişler benim eşim gider doğumu yaptıranın ağzını burnunu kırardı herhalde alçı falan mı olucak ay canım yaa küçücük

bebek diye bir müdahale yapmamaışlar e kemik yanlış kaynarsa nolcak dedim babasına bilmiyorum başka hastaneyede göstercem dedi

ben aristondan şaşmam benimde kafama takılan bir şey var bulaşık mak ve setüstü alıcam inox mu alsam beyaz mı herşeyim beyaz ama inoxlarada bitiyorum

canım yazdıkalrını okuyunca sankı kendımı gördüm gıbı..inan bana hamıle olmayan kımse bızım ne hıssettıgımızı asla bılemez..erkekler hıc bır zaman bılemeyecekelr..benım eşimde bazen asırı ılgılı bazen de cok umursamaz..gecen gun bende karnımı actım kızımın tekmelerını izliyordum..ne yapıyorsun sen paranoyak oldun ıyıce dedı..oturdum sinirden agladım..yanı yalnız degılsın..bizim içinde bulundugumuz ruh halını asla bılmeyecekelr..bazen dıyorumkı cok kızınca..sen bu cocugu öpmeyı koklamayı haketmıyorsun..hele bı dogsun öptürmeyecegım sana dıyorum..offf yaa bak aklıma geldı yıne kızdım..ama abzende olaganüstü bır sekılde düşkün oluyorlar bebişlere ve bizlere..anlamak cok zor..:1shok::CüvCüv:

ben aristondan şaşmam benimde kafama takılan bir şey var bulaşık mak ve setüstü alıcam inox mu alsam beyaz mı herşeyim beyaz ama inoxlarada bitiyorum

benim bütün makinelerim inox , bu nedenle bulaşık makinesini de gri almam gerekecek,

ama su lekesini çok çabuk gösteriyor, silmekten bıktım neredeyse, hele ki ocakta asla tavsiye etmem, görüntü güzel ama kullanımı zor, ben mesela ocağımı silmekten bıktığım için üzerine alüminyum folyo geçirmek zorunda kaldım, beyaz bu kadar fazla göstermiyor lekeyi

ama beyaz da bir süre sonra sararıyor, o kısmı da var,

yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, ikisinin de artıları ve eksileri var

ama ben beyazı tercih ederdim, bulaşık makinesine boş yere 200 YTL fazla para ödeyeceğim diğer eşyalarım gri olduğu için:1shok:

bugün kimse yok anlaşılan , neredesiniz millleettt, toplu grev mi var??

bugün medikalleri gezdim, medela elektrikli süt sağma pompasını sordum, sanırım benim sorduğum mini boydu, baya küçük göründü gözüme, 170 YTL dedi, başka medikalse 220 YTL civarı dedi:1shok: ben de şimdi internetten bakıyorum fiyatına 120 YTL diyor aynı ürüne arada 50 YTL fark var, internetten de hiç alışveriş yapmadım, korkuyorum da, ne yapsam kiii:çok üzgünüm: sizler aldınız mı pompaları??

canım herkesın her dedıgıne dıkkat edersen canın sıkılır.Bazen bebıslerımızın duymuyoruz hareketlerını olabılıyor bazen.İşyerındekı sıkıntılara da üzüldüm umarımm bıran önce düzelir.

kızlar bende bugün doktordaydım şeker yüklemesi yapıldı gelmişken oğlumada baktım 1250 gr olmuş kuzum kızlar boyunu soramdım nasıl hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…