Tatlım bugün dr bana günde 10 kez hareket ediyor mu diye sordu artık saymamız gerekiyormuş öyle bi durum olduğunda dr una başvur ihmal etme sakın şu anda hangi hastaneye gidiyorsun??
slm kızlar.bende 2-3 gündür acayip agrasif im.sürekli eşime darılıp kızıyorum ve çok cabul sinirleniyorum.arkadası askere gidiyormus aradı işten eglencesi varmıs bugün oraya gidicem diye.bu saat oldu gelmedi hala.gelsin küsücem ona konusmicamklava: sabah işe giderkende zaten kızgındım ona.bide bu olunca af yok :enbuyukkk:
Kızlar benim arkadaş şuan 2 aylık hamile ve grip ıhlamur kullanmayı düşünüyor ve vicks kullanıyor? Bunlar hamileliğe ters etki etmez dimi? Ben tam olarak bilgi veremedim de arkadaşa.
Günaydın kızlar akşam doktordaydım daha 15 gün önce 870 gr dı şimdi 1370 gr olmuş ya şok oldum 15 günde 500 gr alırmı bebek yaw
Kaç haftalıksın şuanda ayy hazırla bari Allah korusun acil bi durum olur ben korkarım valla ben hazırlayalım diyorum da annem olmaz şimdiden diyor yakın olduğu için belki de ona güveniyorum halleder diye ama senin yakınında biri yoksa eğer hazırla bekle bana da iltihaptan erken olabilir dedi ama NST ye falan bağlamadı
Ay canım benim yaa kıyamam nasıl becermişler benim eşim gider doğumu yaptıranın ağzını burnunu kırardı herhalde alçı falan mı olucak ay canım yaa küçücük
iyi akşamlar herkese ben bulaşık makinesini ne yapacağım??
Ariston muuuuu, yoksa Arçelik miiiii
ariston çok uygun
7 programlısı 700 YTL
arçeliin 3 programlısı 800 YTl sizce ne yapayım,
bir fikir verin yaaaaa
yarın alacağız artık, ama kararsızım ???
günaydın güzel anneler aahh ahhh şu erkekler ne bu ya hem ilgilenmezler hemde hep kendileri haklı bende dün oğluşum tekmeler savururken karnımı açtım izliyodum benim oğlan ters acaba döndümü dedim hay demez olaydım sen neden herşeyi kafana takıyon bi senmi doğurcan bağırdı bana sonrada ben surat asınca neden asıyosun diye bana kızıyo ya ne bilcekler değilmi biz anneyiz onlar kadar geniş olamayız doğsada doğmasada herşeyleri düşünmek zorundayız artık karar verdim çocukla ilgili hiç bişi demicem ona zaten ilgisiz sinir oldum ya akşam sonra yine işte tatlım cicim gülümler aman üf böle yapmasından sıkılıyorum
ben aristondan şaşmam benimde kafama takılan bir şey var bulaşık mak ve setüstü alıcam inox mu alsam beyaz mı herşeyim beyaz ama inoxlarada bitiyorum
kızlar ben son günlerde çok stresliyim hala doğum yapacağım hastaneye karar veremedim işyerinde durumlar kötü bu aydan itibaren ücretsiz izinler başlıcakmış işten çıkarma bile olabilir diyorlar napıcaz bilmiyorum bebeğim son bir haftadır çok az haraket ediyor önceki gibi değil herks bu satten sonra daha net hissetmen lazım diyorlar hergün haraket ediyor ama çok az doktora soracağım bakalım nedenmiş umarım kötü bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?