2009 Şubat Anneleri

Canım elektrıklı pompalardan bende düşündümde henüz almadım arastırıyorum.Elektrıklı pompalar yerıne normal olanlar da var.Onlar daha saglıklı gelıyor bana ama bılmıyorum.

Canım BOSCH neden düşünmüyorsun.Piyasada beyaz esyada benım bıldıgım en ıyı marka.Bırde bosch düşün yerlı markadan zıyade.a.s

Canım elektrıklı pompalardan bende düşündümde henüz almadım arastırıyorum.Elektrıklı pompalar yerıne normal olanlar da var.Onlar daha saglıklı gelıyor bana ama bılmıyorum.

normal olanlar çok yorucuymuş, ben işin kolayına kaçıyorum da ondan elektirikli alacağım, yaa şimdi internetten araştırıyorum fiyatları da daha hesaplı geldi sanki, olmazsa gözümü karartıp alacağım netten

bulaşık makinesinde boch markasına gelince, evet dediğin doğru, daha neden boch aldım ki diye pişman olan kimseyi duymadım ama fiyatları diğer markaların çok üstünde yaaa, ben geçen yıl onu almaya karar vermiştim, arçelikte 900 lirayken onda 1200 liraydı o yüzden vazgeçtim, yani baya tuzlu boch, o yüzden düşünmüyorum

sanırım beko alacağım, pazartesi siparişi veriyoruz, çarşambaya gelecek, bugün sipariş verilmiyormuş o yüzden pazartesiye kaldı siparişyerimseniben

Canım böyle bır rıks oldugunu doktorun söyledıyse her an hazırlıklı olmanda fayda var canım.Ayrıca kendıne cok dıkkat et.Agır seyler kaldırma ,evde cok yalnız kalma canım nolur nolmaz dımı.ALLAH Saglıcakla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın bıze canım

Canım ıs arkadasın nasıl dogum yapmıs normal mı sezeryan mı.Merak ettım.Uzuldum yaa allah korusun. duzelır ısallah

bugün medikalde şeker öçlüm cihazı almıştım, 35YTL ye, aynısının netten fiyatı 25 YTL ymiş, sinir oldum yaaaa,,vallahi bu netten alışveriş daha hesaplı!!!

bugün herkes uçuşta anlaşılan, çıktım bende işte:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Ben bugün de doktordaydım fiziğe yönlendirmişti doktorum siyatik dedi fizik tedavi uzmanı kemer verdi bebek aşağıda olduğu için ağırlık yapıyormuş ilaç veremicem doğumdan sonra geçicektr muhtemelen dedi losyon verdi masaj yapmam için. Sonra başka bir hastaneden de randevu almıştım oraya baktım muayene oldum dr tatlı ama hastaneyi gezdim odaları falan pek beğenmedim içime sinmedi yani...
Bu ara da herkes kaç ayın var diye soruyo 2.5 ay var diyince aaa sanki şimdi çıkcak fırlıcak gibi diyolarrr aşağıda duruyormuş bebişim kafa aşağıya dönmüş zaten göğsümün altına vuruyo oğluş ayakcıklarıyla kurban olurum ben onları veren Rabbime doktorumuz çok güzel bir burnu var dedi maşallah nazar değmesin

cnm beko al bencede cidden memnun kalirsin ,bende bulasik ve camasir makinami beko aldim cok memnunum suana kadar bi sorun olmadi

Dün çok korktum gece yatmadan önce bi duş alım rahatlayıp yatayım dedim hep eşim beklerdi bu sefer bekleme dedim keşke bekleseydim köpükten kayıp düştüm kabinde nasıl korktum ağlaadım anlatamam bağırdım ama sesimi duymadı bizimki neyse debelenip kalktım bornozu giydim ama bunun yanına bi gidişim var zangır zangır titredim korkudan beni öyle görünce korktu soruyo noldu cvp veremiyorum bacak arama bakmaya çalışıyo bişimi oldu diye banyoya girmeden önce kanamalarla erken su gelmesiyle ilgili yazılar okuyorduk beraber adam korktu neyse anlattım bişi yok dedim sadece korktum falan beni rahatlattı sonra bana çıkışmaya başladı nolur sana yalvarıyorum dedi 2 ay sabret dikkat et bişi olmasın yavrumuza okdar kötü hissettimki kendimi sanki herşeyi kendi daha iyi düşünüyor ben düşünmüyorum çocuğumu doğunca nolcak hiç bilmiyorum çookkk başım ağrıcak benim çok ilgi de bunaltıyor beni sanki ben bilmiyorum bişi beni canım dğil sanki sinirlendim valla ağladımm sonra tekrar kıyamadı tabiki de gene ben üste çıktımmmm herzamanki gibi

Şimdiden hayırlı olsun Aybukecim annemler de hep Arçelik kullanıyorlardı ben de kendi ewime Arçelik aldım hiç sorunla karşılaşmadım karşılaşmam da inşallah Beko da zaten Arçelik le hemen hemen aynıdır aynı fabrikada üretildiği için sonuçta güle güle kullan tatlım

Selam derinzlm nasılsın? bak ticker olmuş mu? Senin söylediğin direktiflerle yaptım saol canım.

Çok güzel olmuş güle güle kullan kırmızı kırmızı bende benimkini değiştereyim dedim ama olmadı yanlış gösteriyo nedense

özlemcim nolmus öyle cnm yaa gecmis olsun ,onlar iyi korunuyorlar korkma tatlim :))
bende oglumda kac defa yataktan düstüm ,ayagim kaydi yere cakildim ...cok sükür bisey olmadi :)))
esler bazen düsünmeden konusuyorlar cnm
simdi sen anlatinca aklima geldi ayni olayi bizde yasiyoruz
bende cok söyleniyorum esime biliyorum cok iyi bir baba ,belki benden iyi dikkat ediyor cocuga disardayken ama genede bir dk icinde 40 sey sayiyorum
elini birakma,hemen kaciyor metroda cok dikkatli ol, kucagina aldiginda dikkat et beli acilmasin, sapkasini tak ,krese biraktiginda pantalonunu degistir,su icsin .... esimde bana ozaman söyleniyor ben onun babasiyim tabiiki dikkat edicem gibilerinden ama napiyim söylemedende rahat edemiyorum iste
demek istedigim yasadigimiz ayni olay biliyorum esim zaten cok dikkatli ( masallahhhhh :)) )
ama ben genede 40 sey sayiyorum esinde senin nekadar dikkatli,bebeginizi nekadar korudugunu biliyordur ama genede söylüyordur :))
umarim anlatabilmisimdir :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel olmuş güle güle kullan kırmızı kırmızı bende benimkini değiştereyim dedim ama olmadı yanlış gösteriyo nedense

sekerim ayiptir sormasi bizim bebisler kac haftalik
benim ticket geri gelmiyor :çok üzgünüm: haftami senden takip ediyordum iki gündür
ben 28.haftanin icindeyiz diye biliyordum sendende böyle 27,1 falan görünce sasirdim
ticketim yanlis gösteriyor diyince aklim basima geldi

selam kızlar
haftasonu olduğu belli pek kimse girmemiş

özlemim geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın

aybüke beko bulaşık makinesi kullanıyorum ben hem de 99 senesinden beri
hem benimki öyle böyle kullanmak değil
yaklaşık olarak hergün gibi en kötü ihtimalle 2 günde 1 mutlaka çalıştığı halde 9 senedir tık demedi
öyle bardak çanak çizme huyu da yok
inşallah şansına seninki de öyle çıkar

bu arada arkadaşlar niye süt pompası alacağız diye kasıyorsunuz anlamadım
sütünüz gelmeyecek falan diye vahiy mi geldi sizlere
koyun parasını kenara eğer kullanma ihtiyacı doğarsa alırsınız
erken doğum falan da olmuş değil yani
benim erken doğacağı kesin fakat şimdiden almayı hiç düşünmüyorum
sadece araştırmamı yapar bir kenara yazarım
alışveriş veya ihtiyaç listelerinin gazına gelmeyin

Kızlar ben çok sıkılıyorum bu günlerde ve çok sinirliyim neden olduğunu bilmiyorum ama çatacak yer arıyorum resmen . Günler azaldığı için mi yoksa yine hormonlarmı

ya sadece hormonla mı bilmem ama hava değişimi
güneşin yüzünü göremez olmak falan hepsi kasıyor birarada sanırım
buraya yazmak bile zor geliyor bana
bazen sadece okuyup kapatır oldum

Bende şaşırdım valla görünce eski takvim bozludu gözükmüyodu yeni yaptım bunu ama yanlış gösteriyor ( 27 + 6 olduk canım bende takvimden takip ediyodum ((

slm kızlar.bende dizi izliyorum.para biriktirmek diye topik okudum az önce baya etkilendim.0.5 pet şişelerine 1 lira giriyomus ama cıkmıyormus kesmeden.başliycam hemen.yoksa har vurup harman savurmakla olmuyor.az cok bakalım deniyim nasıl olcak.özlemcim geçmiş olsun canım.dikkat et anacımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…