bugün kimse yok anlaşılan , neredesiniz millleettt, toplu grev mi var??
bugün medikalleri gezdim, medela elektrikli süt sağma pompasını sordum, sanırım benim sorduğum mini boydu, baya küçük göründü gözüme, 170 YTL dedi, başka medikalse 220 YTL civarı dedi:1shok: ben de şimdi internetten bakıyorum fiyatına 120 YTL diyor aynı ürüne arada 50 YTL fark var, internetten de hiç alışveriş yapmadım, korkuyorum da, ne yapsam kiii:çok üzgünüm: sizler aldınız mı pompaları??
benim bütün makinelerim inox , bu nedenle bulaşık makinesini de gri almam gerekecek,
ama su lekesini çok çabuk gösteriyor, silmekten bıktım neredeyse, hele ki ocakta asla tavsiye etmem, görüntü güzel ama kullanımı zor, ben mesela ocağımı silmekten bıktığım için üzerine alüminyum folyo geçirmek zorunda kaldım, beyaz bu kadar fazla göstermiyor lekeyi
ama beyaz da bir süre sonra sararıyor, o kısmı da var,
yani yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, ikisinin de artıları ve eksileri var
ama ben beyazı tercih ederdim, bulaşık makinesine boş yere 200 YTL fazla para ödeyeceğim diğer eşyalarım gri olduğu için:1shok:
Canım elektrıklı pompalardan bende düşündümde henüz almadım arastırıyorum.Elektrıklı pompalar yerıne normal olanlar da var.Onlar daha saglıklı gelıyor bana ama bılmıyorum.
bide arkadaşlar benim bugun kontrol vardı doktor bebek çok aşapı inmiş dedi NTSçekindik ordada hafif sancı çıktı erken doğum riski var dedi doktor bebişin ilk kullanacakları hazır yıkanıp ütülenecek çantaya yerleşecek ama ben hala erken diye koyamıyorum sanki hazırlıklar bittikçe günler daha uzayacak gibi oluyo siz kendinizi nasıl teselli ediyorsunuz
canım medical park SSK lı hastaya bakıyormu ayyy sormayın iyi bir hastane olması gerekiyor sizide endişelendirmek istemem ama bahsettiğim iş arkadaşımın
3 gün önce bebeği olmuştu hatırlarsınız doğumda omzunu kırmışlar yavrumun bende onların gittiği hastanede yaparım diyordum doğumu ama artık asla benim özel muayenehanesine gittiğim doktor da 1750 diyor bir doğuma be anacım napıcamı şaşırdım
normal olanlar çok yorucuymuş, ben işin kolayına kaçıyorum da ondan elektirikli alacağım, yaa şimdi internetten araştırıyorum fiyatları da daha hesaplı geldi sanki, olmazsa gözümü karartıp alacağım netten
bulaşık makinesinde boch markasına gelince, evet dediğin doğru, daha neden boch aldım ki diye pişman olan kimseyi duymadım ama fiyatları diğer markaların çok üstünde yaaa, ben geçen yıl onu almaya karar vermiştim, arçelikte 900 lirayken onda 1200 liraydı o yüzden vazgeçtim, yani baya tuzlu boch, o yüzden düşünmüyorum
sanırım beko alacağım, pazartesi siparişi veriyoruz, çarşambaya gelecek, bugün sipariş verilmiyormuş o yüzden pazartesiye kaldı siparişyerimseniben
Selam derinzlm nasılsın? bak ticker olmuş mu? Senin söylediğin direktiflerle yaptım saol canım.
Çok güzel olmuş güle güle kullan kırmızı kırmızı bende benimkini değiştereyim dedim ama olmadı yanlış gösteriyo nedense
Bende şaşırdım valla görünce eski takvim bozludu gözükmüyodu yeni yaptım bunu ama yanlış gösteriyorsekerim ayiptir sormasi bizim bebisler kac haftalik
benim ticket geri gelmiyor :çok üzgünüm: haftami senden takip ediyordum iki gündür
ben 28.haftanin icindeyiz diye biliyordum sendende böyle 27,1 falan görünce sasirdim
ticketim yanlis gösteriyor diyince aklim basima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?