2009 Şubat Anneleri

google dan 7910 ticker diye arattım çıkan siteden yaptım ama yanlış göstreiyor sen yap bakaloım seninki doğrumu gözükecek .
Bu arada avatar resmin çok hoş çok romantik :))

kızlar merhaba nasılsınız benim göbek deliğim çok acıyo sizinde acıyomu ya iki gündür canım yanıyo özellikle ani hareketlerimde sancı gibi giriyo gerilmeden dolayımı acaba:Saruboceq:

ya benim de acıyor ama bunu ne zaman eşime söylesem göbeğim büyüdüğünden geriliyor ve bu nedenle acı olması normal diyo. Kendisi ben yarım dr um diyerek beni rahatlatıyor...

Günaydın kızlar hafta sonu olunca kimse girmedi hala kulübe galiba. Ben de çatlaklıklar başladı ne kullanmam gerek? Lütfen yardımcı olun...

günaydın herkese, iki gündür siteye kimse uğramıyor, noluyoruz kızlar yaaa

bugün tıka basa bir kahvaltı yaptım, sıcak pide getirmişti eşim, haftasonu diye kahvaltı masasına da özenmiştim, bo çeşit vardı, ahanda şimdi midem ağrıyor, imdaaaaaattt, daha temizlik yapacağım sonra yürüyüş, akşama misafir,,, çok işim var çookkk!!

geçmiş olsun, benim kızım da ters duruyormuş, gerçi daha çok zaman var, döner elbet ama, doktor tekmelerini aağıda hissedersin demişti, doğru gerçekten sürekli olarak karnımın alt kısmında hissediyorum tekmeleri, senin ki dönmüş olduğundan mide kısmında hissediyorsun

çok çok geçmiş olsun, benim de banyoda en çok korktuğum şey odur, Allah korusun, tuvalete girerken bile sağlam basarak giriyorum her an kayma tehlikesi olduğu için, yine Allah kormuş, daha kötü sonuçlanabilirdi, banyoda uzun süreli kalmayın artık, suyunuzu da çok sıcak tutumayın, ılık olsun, banyoda uzun süreli kalmak zararlıymış, kasları gevşettiği için sanırım, hatta ki normal doğum yapacaklara şu öneriliyor, sancınız başladığı zaman banyoya girip bir duş alın, sbbei kasları gevşetip doğumu kolaylaştırmasıymış..mirmirmirmir

bacim kim dedi sana pideleri ye diye :mymeka:
bak bir aydir eve un almiyorum pidelerden pizzalardan kaciyorum simdi canim cektiii cokacimcoook
saka maka acaba cokmu agir geldi cnm uzan biraz hemen ise baslama bir saat sonra falan baslarsin temizlik yapmaya
benimde cok isim var ... mutfaga tezgah alicaktik esimle bugün acikmis bir kac magaza ..

demircool cnm cidden iyi fikirmis bende biriktiricem bugün basliyorum hihoyyyt
oglumun parasi olucak :asigim: onun icin daha önce baslamistim zaten ama sonra o parayi kullanmak zorunda kaldik simdi borcum var kücük yavru kedisine :asigim:

sütümün gelmeyeceğini düşündüğüm için değil kiiiii:1no2:

benim göğüs uçlarım çok hassas

yani benim için emzirmek bir hayallülülülülülü elbette deneyeceğim ama dayanabileceğimi sanmıyorum,

bu sebeple alacağım ve kullanacağım da kesin, çalışıyorum çünkü, 6-7 aylıkken kızımı bakıcıya bırakmak zorundayım, bu durumda da pompaya ihtiyacım olacak, sütümü önceden sağıp, dolaba atmam lazımyerimseniben

o sebepten yaniii

Bende şaşırdım valla görünce eski takvim bozludu gözükmüyodu yeni yaptım bunu ama yanlış gösteriyor ( 27 + 6 olduk canım bende takvimden takip ediyodum ((

kızlar ben uzun zamandır bu takvimi kullanıyorum,dediğiniz gibi bu takvimin tarihi hatalı,
benimki de yanlış çıkıyordu normalde fakat ben bir çözüm buldum, son adet tarihimi geriden girince doğru çıkmaya başladı, mesela normalde son adet tarihim 13 mayıs, ama 9 mayıs diye girince doğrusu çıkıyor takvimde,

siz de deneyin..

günaydınlar millet.anca kalkıyom desem nolur :))) aksam gec yattık zaga vardı onu izledim.karnım coooook accccccccokacimcoookcokacimcoook

Günaydın kızlar ,dyeicem ama kimseler kalmamış galiba olsun yinede günaydın

AYBÜKE sağol canım verdiğin fikir işe yaradı artık takvim doğru gösteriyor . :))

Ayy bu tickerlerle başımız dertte ya ben de başka bi siteden yaptım en basit olanından :)))))
Biz oğlumun ismine karar verememiştik tam olarak Eymen belliydi ama 2. isim için kocişimle kuraa çektik onun istediği TUĞRA ismiydi benimki KAYRA ama kocişin istedği TUĞRA çıktı şimdilik oğluşun ismi EYMEN TUĞRA sizce nasıl ???

canım kayra yı ben de koyucam kayra doruk olucak allah nasip ederse eymen çok hoş ama tuğra üzerinde biraz düşün derim galiba para anlamına geliyo .ama tabi siz bilirsiniz isim konusu zor ben kaç defa değiştirdim bu arada iki isimde benim bu konuda eşime pek fırsat vermedim her zamanki zilliliğimle

Tugra demek imza demek eski osmanlicada.Bence yakismis Egmen Tugra kulaga baya hos geliyo ve eminim 20 sene sonra daha hos gelicek kulaga

hafta sonu kimseler olmuyor hafta içide ben olmuyorum:dilcikar:doğum iznimi bekliyorum dört gözle ozaman sohbetlere bende katılabiliceim inşşallah :1closedeyes:

ay ben geldim gene kimse kalmamış
BURSALILARRRRRRRRR kızlar şaypa markette dalinin şampuanı , bebe yağı , vucut şampuanı 13 ytl . bana çok ucuz geldi 3 ü normalde 23 ytl falan . ilgilenenlere duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…