İyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Ben bugün de doktordaydım fiziğe yönlendirmişti doktorum siyatik dedi fizik tedavi uzmanı kemer verdi bebek aşağıda olduğu için ağırlık yapıyormuş ilaç veremicem doğumdan sonra geçicektr muhtemelen dedi losyon verdi masaj yapmam için. Sonra başka bir hastaneden de randevu almıştım oraya baktım muayene oldum dr tatlı ama hastaneyi gezdim odaları falan pek beğenmedim içime sinmedi yani...
Bu ara da herkes kaç ayın var diye soruyo 2.5 ay var diyince aaa sanki şimdi çıkcak fırlıcak gibi diyolarrr aşağıda duruyormuş bebişim kafa aşağıya dönmüş zaten göğsümün altına vuruyo oğluş ayakcıklarıyla kurban olurum ben onları veren Rabbime doktorumuz çok güzel bir burnu var dedi maşallah nazar değmesin
Dün çok korktum gece yatmadan önce bi duş alım rahatlayıp yatayım dedim hep eşim beklerdi bu sefer bekleme dedim keşke bekleseydim köpükten kayıp düştüm kabinde nasıl korktum ağlaadım anlatamam bağırdım ama sesimi duymadı bizimki neyse debelenip kalktım bornozu giydim ama bunun yanına bi gidişim var zangır zangır titredim korkudan beni öyle görünce korktu soruyo noldu cvp veremiyorum bacak arama bakmaya çalışıyo bişimi oldu diye banyoya girmeden önce kanamalarla erken su gelmesiyle ilgili yazılar okuyorduk beraber adam korktu neyse anlattım bişi yok dedim sadece korktum falan beni rahatlattı sonra bana çıkışmaya başladı nolur sana yalvarıyorum dedi 2 ay sabret dikkat et bişi olmasın yavrumuza okdar kötü hissettimki kendimi sanki herşeyi kendi daha iyi düşünüyor ben düşünmüyorum çocuğumu doğunca nolcak hiç bilmiyorum çookkk başım ağrıcak benim çok ilgi de bunaltıyor beni sanki ben bilmiyorum bişi beni canım dğil sanki sinirlendim valla ağladımm sonra tekrar kıyamadı tabiki de gene ben üste çıktımmmm herzamanki gibi
günaydın herkese, iki gündür siteye kimse uğramıyor, noluyoruz kızlar yaaa
bugün tıka basa bir kahvaltı yaptım, sıcak pide getirmişti eşim, haftasonu diye kahvaltı masasına da özenmiştim, bo çeşit vardı, ahanda şimdi midem ağrıyor, imdaaaaaattt, daha temizlik yapacağım sonra yürüyüş, akşama misafir,,, çok işim var çookkk!!
selam kızlar
haftasonu olduğu belli pek kimse girmemiş
özlemim geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın
aybüke beko bulaşık makinesi kullanıyorum ben hem de 99 senesinden beri
hem benimki öyle böyle kullanmak değil
yaklaşık olarak hergün gibi en kötü ihtimalle 2 günde 1 mutlaka çalıştığı halde 9 senedir tık demedi
öyle bardak çanak çizme huyu da yok
inşallah şansına seninki de öyle çıkar
bu arada arkadaşlar niye süt pompası alacağız diye kasıyorsunuz anlamadım
sütünüz gelmeyecek falan diye vahiy mi geldi sizlere
koyun parasını kenara eğer kullanma ihtiyacı doğarsa alırsınız
erken doğum falan da olmuş değil yani
benim erken doğacağı kesin fakat şimdiden almayı hiç düşünmüyorum
sadece araştırmamı yapar bir kenara yazarım
alışveriş veya ihtiyaç listelerinin gazına gelmeyin
Bende şaşırdım valla görünce eski takvim bozludu gözükmüyodu yeni yaptım bunu ama yanlış gösteriyor( 27 + 6 olduk canım bende takvimden takip ediyodum ((
Ayy bu tickerlerle başımız dertte ya ben de başka bi siteden yaptım en basit olanından :)))))
Biz oğlumun ismine karar verememiştik tam olarak Eymen belliydi ama 2. isim için kocişimle kuraa çektik onun istediği TUĞRA ismiydi benimki KAYRA ama kocişin istedği TUĞRA çıktı şimdilik oğluşun ismi EYMEN TUĞRA sizce nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?