dalin nasıl bi ürün acaba.benim bi tanıdğım sebamed den başka ürün kullanma demişti o yüzden içime sinmiyor başka bi ürün almak. tavsiyen icin saol canım.
Canım ıs arkadasın nasıl dogum yapmıs normal mı sezeryan mı.Merak ettım.Uzuldum yaa allah korusun. duzelır ısallah
Arkadaşımın eşiydi doğum yapan ikinci bebeği normal doğurdu ama hastanede gördüm kadını dudaklar mosssmor olmuştu.Çok zor oldu demiş bizim tekniker arkadaşa
slm kızlar.bende dizi izliyorum.para biriktirmek diye topik okudum az önce baya etkilendim.0.5 pet şişelerine 1 lira giriyomus ama cıkmıyormus kesmeden.başliycam hemen.yoksa har vurup harman savurmakla olmuyor.az cok bakalım deniyim nasıl olcak.özlemcim geçmiş olsun canım.dikkat et anacımm.
Günaydın kızlar hafta sonu olunca kimse girmedi hala kulübe galiba. Ben de çatlaklıklar başladı ne kullanmam gerek? Lütfen yardımcı olun...
Korkma canım ben daha önce de bahsetmiştim bir düşüğüm oldu ve öyle bir acı yaşatmasın Allahım kimseye .Düşük doğumdan zor derler ya o acıyı atlattıysam çatır çatır doğurum diye düşünüyorum inşallaaaahhhh.Canım ya biz ne yapcaz bakalım cok zor.Korkuyorum normal doğumdan aslına bakarsan bende.:tomato:
günaydın arkadaşlar herkese ii haftalar! oğlumun adı sonunda kesinleşti POYRAZ oluyor.kimliğe yazılmayacak ama göbek adını da demir koyacağım :))))
Korkma canım ben daha önce de bahsetmiştim bir düşüğüm oldu ve öyle bir acı yaşatmasın Allahım kimseye .Düşük doğumdan zor derler ya o acıyı atlattıysam çatır çatır doğurum diye düşünüyorum inşallaaaahhhh.
Kızlar duydunuzmu bir devlet hastanesinde 5kg doğacak bir çocuğu normal doğurtmak istemişler çocuğun kafası kopmuş.Allahım sen koru bizleri bebeklerimizi yaaa :Saruboceq::Saruboceq:sonra sezeryana almşlar kadını çocuk ölü doğdu demişler adilerrr.klava: klava:
Canım ya aslında bu tip haberleri izlememek lazım.Zaten korkuyoruz doğum kolay bişi değil birde böyle haberler cıkınca iyice canımızı sıkıyor.Ben valla pek izlememeye gayret ediyorum eşimde izlemiyor izletmiyor ceviriyor hemen saolsun.:teselli:
günaydın arkadaşlar herkese ii haftalar! oğlumun adı sonunda kesinleşti POYRAZ oluyor.kimliğe yazılmayacak ama göbek adını da demir koyacağım :))))
Canım ikiside cok güzel isimler adıyla yaşasın mı derler bizde eray kaan koymayı düsünüyoruz oğluşumuza.
çok güzel bi isim düşünmüşsünüz canım sizde isimleriyle yaşasın oğluşlarımız inşallah.bu arada bende ocak sonu gibi doğum yapıcam sanırım arkadaşlar.mecburi sezeryan olucam 38.haftada alıyolarmış sezeryanda o yüzden ocak 20-25 arası bekliyoruz.
çok güzel bi isim düşünmüşsünüz canım sizde isimleriyle yaşasın oğluşlarımız inşallah.bu arada bende ocak sonu gibi doğum yapıcam sanırım arkadaşlar.mecburi sezeryan olucam 38.haftada alıyolarmış sezeryanda o yüzden ocak 20-25 arası bekliyoruz.
hadi hayırlısı bakalım sağ salim kucağına alırsın inş.oğlunu ama benim oğluma da isim bulun yaaaaaa ayrıca çatı darlığı durumu falan mı var neden mecburi sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?