2009 Şubat Anneleri

canım ya 38 haftada alıyolar sezeryana demişsin benim oğluşumda ters demişti doktor 2 hafta önce yarın doktora gidicez yine artık 2 haftaya düştü benim kontrollerim bakalım ne dicek dönmüştür inş. eğer dönmezse banada sezeryan dedi eee şimdi 40 haftayı doldurmucakmı bu yavrular ya :CüvCüv:

Kızlar,
Bebişleri için hediyelik süslü bebek şekerleri düsünüyorsanız bir site buldum ilgilenenler için sekerdukkani.com

canım belki senin bebeğin 40.haftasına kadar dönmesini bekleyebilir doktor. ama benim sancım tutmadan alması gerekiyor o yüzden 38-39.haftalar büyük ihtimalle alınacak.

ya bu arada kızlar benim doğuma 8 hafta kaldı yaaa inanamıyorum çok az kaldı.iyicene heyecanlanmaya başladık eşimle. bebek odası da bu ay sonu gelecek odası da gelince sanırım daha da sabırsızlanıcaz :)))

yok canım çatı deil.gebeliğin 3.ayından sonra vajinada kondilomlar (genital siğil) çıktı.doğum da patlama riski var oda bebeğe zarar veriyor o yüzden mecburen sezeryan olucam

Geçmiş olsun caanım umaırm bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız.

ayyyy ne güzelll darısı başıma:asigim: ben de şafak sayıyorum ama geçmiyor günlerrrrrr:çok üzgünüm:

elifcimmmm darisi bizim basimiza artik :)) cidden az kalmis artik doguma :))) bana daha aylar var gibi geliyor sanki budönem hic bitmicekmis gibi

eliferturk geçmiş olsun tatlım napalım bebişler için herşeye değer kesseler de biçseler de doğurcaz bi şekilde :))) hayırlısı olsun canım annelik ne kadar fedakarlık istiyor ya doğunca kimbilir nekadar iyi anlıycaz annelerimizin değerini

annemi evlendiğim zaman daha iyi anlıyorum demiştim ama...şimdi düşünüyorum da o zaman bile yüzde 1 anlamışım..ne kadar farklıymış annelik şefkat koruma iç güdüsü kendinden önce yavrum demek...artık annemi daha çok öpüyorum...onun yüzüne her baktığımda minnettarlığım daha çok..

sen bir de doğunca gör ablam ilk doğumunda bayılıyordu ağlamaktan çocuk altı aylık olunca habire helallik istedi annemden ağlaya ağlaya

ne yani sizdemi catlıyorsunuzz :1shok: bende sadece ben catlıyorum zannediyordum.aman allahım bacaklarım komple gitti şimdide göbekte basladı yanlarda.hayırlısı olsun bakalım:smiley-cool:

sen bir de doğunca gör ablam ilk doğumunda bayılıyordu ağlamaktan çocuk altı aylık olunca habire helallik istedi annemden ağlaya ağlaya

ayy canım ne kadar dogru aslında.hem de dogurmadan anlıyamayız galiba.şimdiden böyle duygusallık var bide dogunca düşünemiyorum nasıl olucagımızı.allahım annelerimizden razı olsun.inşallah ta hayırlı evlat dünyaya getiririza.s.

kızlar bende kızımın ismini ecriin heves koyucam ecrini babamız istiyor bende hevesi heralde ole olcak ama hala karar veremedım tam

canlarımm günaydın hepinize diyicem ama size gün ayalı epey olmuştur:)
ben anca kalakabiliyorum,kaç gündür yazdıklarınıza bakıyorum ama inanın elimi kaldırıpta bişiy yazamıyorum,çok hastaydım halada geçmedi,bademciklerim iltihaplandı,burnum tıkalı,nefes almak işkence oluyor.sürekli nane limon içip,meyve yiyiyorum.yataktan çıkmak istemiyorum: ((

Allaaahh valla ben bu hızla gider şimdi de isterim hellaliğimi...hele ben hiç uyutmamışım kadını bebekken..büyüdükten sonra da çok yaramaz bi çocukmuşum ...kadın çok koşturmuş yani peşimden...hep der zaten ancak doğurunca beni anlarsın diye o kadar haklıymış ki..şimdi de hem anneme hep bebişime annelik yapcam ikisine de bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…