çok güzel bi isim düşünmüşsünüz canım sizde isimleriyle yaşasın oğluşlarımız inşallah.bu arada bende ocak sonu gibi doğum yapıcam sanırım arkadaşlar.mecburi sezeryan olucam 38.haftada alıyolarmış sezeryanda o yüzden ocak 20-25 arası bekliyoruz.
yok canım çatı deil.gebeliğin 3.ayından sonra vajinada kondilomlar (genital siğil) çıktı.doğum da patlama riski var oda bebeğe zarar veriyor o yüzden mecburen sezeryan olucam
canım ya 38 haftada alıyolar sezeryana demişsin benim oğluşumda ters demişti doktor 2 hafta önce yarın doktora gidicez yine artık 2 haftaya düştü benim kontrollerim bakalım ne dicek dönmüştür inş. eğer dönmezse banada sezeryan dedi eee şimdi 40 haftayı doldurmucakmı bu yavrular ya :CüvCüv:
geçmiş olsun canım a.s.
çok saol canım bebişlerimiz için katlanıcaz artık herşeye
yok canım çatı deil.gebeliğin 3.ayından sonra vajinada kondilomlar (genital siğil) çıktı.doğum da patlama riski var oda bebeğe zarar veriyor o yüzden mecburen sezeryan olucam
ya bu arada kızlar benim doğuma 8 hafta kaldı yaaa inanamıyorum çok az kaldı.iyicene heyecanlanmaya başladık eşimle. bebek odası da bu ay sonu gelecek odası da gelince sanırım daha da sabırsızlanıcaz :)))
annemi evlendiğim zaman daha iyi anlıyorum demiştim ama...şimdi düşünüyorum da o zaman bile yüzde 1 anlamışım..ne kadar farklıymış annelik şefkat koruma iç güdüsü kendinden önce yavrum demek...artık annemi daha çok öpüyorum...onun yüzüne her baktığımda minnettarlığım daha çok..
canım çatlamamak için bir kucak para döktüm kremdi yağdı ampuldü ne varsa sürdüm taaa 3.aydan beri ama engelleyemedim kırmızı kırmızı olmuş karnım geçen gün gördüm ne yaparsan yap çatlıyor galiba çatlayacağı varsa
sen bir de doğunca gör ablam ilk doğumunda bayılıyordu ağlamaktan çocuk altı aylık olunca habire helallik istedi annemden ağlaya ağlaya
sen bir de doğunca gör ablam ilk doğumunda bayılıyordu ağlamaktan çocuk altı aylık olunca habire helallik istedi annemden ağlaya ağlaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?