2009 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine bol bol dinlen..

kızlar bende kızımın ismini ecriin heves koyucam ecrini babamız istiyor bende hevesi heralde ole olcak ama hala karar veremedım tam

aaa bence çok değişik ve güzel HEVES ismi

canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine bol bol dinlen..
teşekkürler canım evdeyim,hiç bir iş yapmadan dinleniyorum zaten ama bakalım ne zaman geçicek

çok geçmiş olsun vidi...en korktuğum şey işte ...sağ salim şu 2 ayı da geçirirsem ..rahat etcem..sen de dikkat et kendine bi soğuk bi sıcak o yüzden oluyo ...

benim normalde çok sık iltihaplanırdı bademciklerim aldırtmayada bi türlü cesaret edemiyordum,hamilelikte hiç olmadı derken kendi kendime nazar değdirdim galiba-tatlicadiarzu- ayy evet ya şurda kaldı 2 ay azcık daha dikkat etmemiz gerekli ama sakındıkça geliyo bacım bu hastalıklarda

ewet aslında sakındıkça başa gelio buluyo bi şekilde seni...
dinlen sen dinlen..bak ben daha kalkıp çamaşırları ascam..yemek yapcamm..sağı solu toplıcam çok işim war çooookk..ama yorgun hissediyorum kendimi çok...

Ankara'da yaşayan arkadaşlar yarın akşam 18.30'da Ankalife kadın sağlığı merkezinde doğum ile ilgili ücretsiz bir seminer yapılacakmış ve orada 3 tane uzman dr hamilelerin sorularını cevaplayacakmış. ilgilenenlere duyurulur

Geçmiş olsun hayatım yaaa üzüldüm ne kadar dikkat etsek te işte sakınan göze çöp batıyor gibi Allah daha beterinden saklasın hepimizi :Saruboceq::Saruboceq: kıyamam ya yatmak çok zor sen gene de yemene içmene özen göster canın istemez yemek falan ama yemezsen de çok bitkin halsiz kalırsın tatlım bebişini düşün dikkat et kendine ee sen tek misin ewde yardım eden falan var mı öyle biri olsa daha iii olur senin için a.s.

çok geçmiş olsun vidi dikkat et kendine aman hepimiz dikkatli olalım kızlar

saol canım benim..evde tek değilim sağolsun arkadaşım geldi bizde kalıyor,eşim subay olduğu için nöbetleri,gece eğitimleri falan oluyor içi rahat etmiyor ben yalnız kalınca,arkadaşımda kayınvaldemler gelene kadar bizde kalıcak.sağolsun yemeğimi falan önüme getiriyor:asigim: Allahım yalnız kalanlara yardım etsin walla,insan böyle zor zamanlarında daha çok anlıyor ailesinin arkadaşlarının kıymetini a.s.

bu arada 30+1 olduk vatana ve millete hayılı ugurlu olsuna.s.

hihoyyyt:sm_cool::teytey: bizde bizde 30+1 olduk canım uhhh derin bir soluk aldım valla az kaldı allahın izni ile bayram dönüşü 1 hafta daha çalışıp ayrılcam işten ohhh be evde olucam yoruluyorum artık bugün kendimi daha bir bitkin hissediyorum bacaklarım şişiyo karnımda çatlak neyin yok ama hamile kaldığımdan beri bacak aramda ve kalçamın üstünde öncedende olan çatlaklar vardı belimde çok ağrıyo sağlık olsun değer dünya tatlılarına

geçmiş olsun vidi iyi bak kendine, kızlar ben odama park yatak almayı düşünüyorum sepetten daha mantıklı geliyo ama markasına bi türlü karar veremiyorum internetten baya araştırdım ama karar veremedim aramızda alan vardı sanırım bide interntten alıcağım için baya tereddütte kaldım chicconun güzel baby go 2 diye bir marka var oda hoşuma gitti odasınıda ayrı yapıcam onada karar veremedim offf park yatak kullananlar bi beşiğin daha gereksiz olduğunu yazmışlar ama bende oda istiyorum napıcam hiçç karar veremedim çok zor

canım orası nerede ben bilmemki degişik yerler.batıkentteyim ben sen nerdesin.
vidicim gecmiş olsun fıstık dikkatli ol ve dinlen

kızlar bide göbeğim bu son bi haftadır çok geriliyo sürekli nemlendirme ihtiyacı duyuyorum sanırım artık daha hızlı büyücek şimdiye kadar günde bi kere sürüyodum kremi şimdi fırsat buldukça:CüvCüv:

Yalnız olmamana sevindim canım valla tek olanlara Allah yardım etsin ediyordur da zaten varya bizim güvenceğimiz kişiler olduğu için belki böyleyiz bazen aklıma geliyor da kimsen olmasa napıcaksın mecburen herşey bize bakıcak

al benden de o kadar gerçi ben park yatak alırsam karyola almıcam onda büyütcem 4 yaşına kadar..

ama çok kararsızım işte...olduk 2 kararsız..:)))

canım bu zamana kadar hiç yoruldugumu anlamazdım.dün ankamalla gittik koctasa gittik yanyana ikisi zaten.aman allahım iki reyon gezip duruyorum o kadarmı yorulur bir insan.acayip belim agrıyor.nefes nefese kalıyorum hemen.bebek büyüdükkçe insan daha agırlasıyo ve yoruluyo -tatlicadiarzu-

bende öyle düşünmeye başladım işte park yatak alırsam ne gerek var karyolaya kendi odasında bile yatırmaya başlasam park yatağı götürürüm odasına şimdidende genç odası alcak değilim ama odasınıda hazırlamak istiyorum yardım erdin kızlar napalım sizde

herkese merhaba kızlar,

bahsedilen yenibosna spotçular çarşısına cumartesi günü gittim...asıl adı eskidji bit pazarı...yeri de tam olarak çobançeşme de ..büyük bir alan..ancak bebek mobilyası satan 2 yer var...alınabileck iyi kalitede mobilyalara 2000 ytl diyorlar..yani pahalı...yalnız bunlar dışındaki ürünler ucuz...deri zigonlar 50 ytl...deri büyük orta sehpalar 90 ytl...çok şık bebek elbiseleri 10 ytl...yok yok anlayacağınız..ama bebek mobilyası almak için iyi bir adres değil...

al benden de o kadar gerçi ben park yatak alırsam karyola almıcam onda büyütcem 4 yaşına kadar..

ama çok kararsızım işte...olduk 2 kararsız..:)))

3 kızlar bende varım.park yatak bize cok havadar gibi geliyo eşimde öyle diyo yani cadır gibi.acıkcası bebişimi ona yatırmaya gönlüm pek razı olmicak galiba.ama kiradayım ve o daha mantıklı giibi geliyor.
kararsız 3
:dilcikar:

kızlar akıntı için ne önerirsiniz 2 aydır yoğun akıntım var sizdede oluyomu iç çamaşırı değiştiricek kadar var acaba napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…