bende öyle düşünmeye başladım işte park yatak alırsam ne gerek var karyolaya kendi odasında bile yatırmaya başlasam park yatağı götürürüm odasına şimdidende genç odası alcak değilim ama odasınıda hazırlamak istiyorum yardım erdin kızlar napalım sizde
kızlar akıntı için ne önerirsiniz 2 aydır yoğun akıntım var sizdede oluyomu iç çamaşırı değiştiricek kadar var acaba napsam
canlarımm günaydın hepinize diyicem ama size gün ayalı epey olmuştur:)
ben anca kalakabiliyorum,kaç gündür yazdıklarınıza bakıyorum ama inanın elimi kaldırıpta bişiy yazamıyorum,çok hastaydımhalada geçmedi,bademciklerim iltihaplandı,burnum tıkalı,nefes almak işkence oluyor.sürekli nane limon içip,meyve yiyiyorum.yataktan çıkmak istemiyorum: ((
evet demircoll öyle ama ben hep bebek odası alırım yanımızada sepet alırım diyodum ama sepet iyice mantıksız geldi sadece bi görüntü yani ama park yatak çok kullanışlı en azından sonra oyun için falan kullanırsın olmadı kaldır yada park yatakların arasında çok fiyat farkı var ucuzlarından alıp yinede bebek odası alsam bıktım bu kararsızlıktan
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.İzne ayrılmak yaramadı galiba.Yalnız olmaman iyi en azından ben bişi olsa tekim bu gurbet ellerde kimsem yok hemen geliverecek herşeye ben ve eşim koşturuyoz valla(
canlarımm günaydın hepinize diyicem ama size gün ayalı epey olmuştur:)
ben anca kalakabiliyorum,kaç gündür yazdıklarınıza bakıyorum ama inanın elimi kaldırıpta bişiy yazamıyorum,çok hastaydımhalada geçmedi,bademciklerim iltihaplandı,burnum tıkalı,nefes almak işkence oluyor.sürekli nane limon içip,meyve yiyiyorum.yataktan çıkmak istemiyorum: ((
kızlar bende almam belki diyodum bebek odası ama babamızı durduramadım çok hevesli o yüzden bebek odası aldık.bu ay gelecek odası yatağımın yanına da bambu koyacağım bi kaç ay orada yatar.
herkese merhaba kızlar,
bahsedilen yenibosna spotçular çarşısına cumartesi günü gittim...asıl adı eskidji bit pazarı...yeri de tam olarak çobançeşme de ..büyük bir alan..ancak bebek mobilyası satan 2 yer var...alınabileck iyi kalitede mobilyalara 2000 ytl diyorlar..yani pahalı...yalnız bunlar dışındaki ürünler ucuz...deri zigonlar 50 ytl...deri büyük orta sehpalar 90 ytl...çok şık bebek elbiseleri 10 ytl...yok yok anlayacağınız..ama bebek mobilyası almak için iyi bir adres değil...
canım bambuyu nerden alıcaksın fiyatı falan nedir araşatırdınmı hiç?
ya işte ewet ayrıca sepete para vermek gücüme gidiyo a değil çünkü fiyatları...hem ben bebişim 3-4 yaşına gelince 2.yi düşünüyorum kısmetse o zaman daha düzgün bi mobilya alır oraya atarım dedim...
2.yi de park yatağa atarım..
başlıklılar güzel ama pierecardinin kaliteli bi modeli var ve başlıksız alırsam onu düşünüyorum ama başlığı olmadıı için güzel bi cibinlik yapıp süslerim diyorum..
ooof ooooffffff yine kaam karıştııııııııı.....hoş geldin demircool aramızaaaa....
ya işte ewet ayrıca sepete para vermek gücüme gidiyo a değil çünkü fiyatları...hem ben bebişim 3-4 yaşına gelince 2.yi düşünüyorum kısmetse o zaman daha düzgün bi mobilya alır oraya atarım dedim...
2.yi de park yatağa atarım..
başlıklılar güzel ama pierecardinin kaliteli bi modeli var ve başlıksız alırsam onu düşünüyorum ama başlığı olmadıı için güzel bi cibinlik yapıp süslerim diyorum..
ooof ooooffffff yine kaam karıştııııııııı.....hoş geldin demircool aramızaaaa....
ben burda bir yerde sordum herşey dahil sepet içinde nevresim mi ne o saten şeylerden de var ayaklı falan 150 YTL demişti Kanz ürünleri satan bir mağaza modoko kazıklıyo adamıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?