2009 Şubat Anneleri

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :roflol::roflol:

evet demircoll öyle ama ben hep bebek odası alırım yanımızada sepet alırım diyodum ama sepet iyice mantıksız geldi sadece bi görüntü yani ama park yatak çok kullanışlı en azından sonra oyun için falan kullanırsın olmadı kaldır yada park yatakların arasında çok fiyat farkı var ucuzlarından alıp yinede bebek odası alsam bıktım bu kararsızlıktan

kızlar akıntı için ne önerirsiniz 2 aydır yoğun akıntım var sizdede oluyomu iç çamaşırı değiştiricek kadar var acaba napsam

evet ya benimde çok fazla ben günde 3 kere çamaşırımı değiştiriyorum önceden günlük ped kullanırdım ama a cayip kaşıntı yaptı sık değiştirmeme rağmen pamuk kullanan var her tuvalette yeniliyosun ben hepsini denedim en sonunda çamaşırımı değiştirmekte buldum

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.İzne ayrılmak yaramadı galiba.Yalnız olmaman iyi en azından ben bişi olsa tekim bu gurbet ellerde kimsem yok hemen geliverecek herşeye ben ve eşim koşturuyoz valla (

canım aynen bende öyle düşünüyordum,bebek odası+ kendi odamıza beşik diye.ama beşiklerde öyle ucuz değilki,hem oda alıp hem sepet almak boşuna masraf gibi gelmeye başladı şimdilerde.yaa odasında yatsa bebiş gece çokmu zor olur acaba kalkıp bakmam yada bende bi süreliğine onun odasındamı yatsam diye düşünüyorum:uhm:
amaaan en iyisi yatak odasına ipten bi beşik gereyim yatağın üstüne asılı dursun,bide ucuna ip bağlarım ağladıkça çekip sallarım nasıl ama:roflol:

Sunset canım kendi ewinse odan müsaitse al derim benim de çok hevesim var oda takımlarına ama boş odam yok bebek odası için ve kiradayım içinde kalmasın anam ilk istersen yanında yatırmaya uygun bi sepet yada minik beşik tarzı al sonra da odasında yatır, benim kuzenim yaptırmıştı oda takımı ewi baya büyük olduğundan hem beşiği hem de genç yatağı bi arada koymuştu dolabı şifonyeri falan süper bi oda takımıydı valla ben bayıldım ama hevesimi ben de sepetten alıcam saten sepetler çok güzel ya gelinlikler yanında halt etmiş bencee sonrada kesin park yatak alırım yalnız park yatakların başlıklı olanları var bide olamyanları var sanki başlıklı olanları daha mı hoş duruyorrr alan arkadaşlar foto koysalar keşkeee

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine.İzne ayrılmak yaramadı galiba.Yalnız olmaman iyi en azından ben bişi olsa tekim bu gurbet ellerde kimsem yok hemen geliverecek herşeye ben ve eşim koşturuyoz valla (

saol canım,ay hakkatten yaramadı izin bana,çalışırken hastalıkları fark etmioz galiba.canım walla çok iyi anlıom seni bizde ailelerimizden uzaktayız.Allahtan 1-2 arkadaşım var samimi olduğum.Allah yardımcınız olsun güzelim

geçmiş olsun canım
inşallah en kısa sürede atlatırsın

son zamanlar bizi iyice zorlayacak gibi
ben 11 den önce uyanamaz oldum

benim sorunum da dudaklarım
alt üst komple çatlak ve hiç düzelmiyor
yemek yemek tam bir eziyet
insanda hiç keyif bırakmıyor

nivea ve sebamedin dudak koruyucusunu -çatlaklar için tamir edici özellikleri olan -, bepantene, zeytinyağı, bal, aklıma ne geldiyse kullandım fakat nafile
hala aynı

bi de son bir haftadır çatlak kremi kullanmayı boşvermiştim 2 gündür sol göğsüm çatır çatır gidiyor (

kızlar bende almam belki diyodum bebek odası ama babamızı durduramadım çok hevesli o yüzden bebek odası aldık.bu ay gelecek odası yatağımın yanına da bambu koyacağım bi kaç ay orada yatar.

kızlar bende almam belki diyodum bebek odası ama babamızı durduramadım çok hevesli o yüzden bebek odası aldık.bu ay gelecek odası yatağımın yanına da bambu koyacağım bi kaç ay orada yatar.

canım bambuyu nerden alıcaksın fiyatı falan nedir araşatırdınmı hiç?

kızlarbenim annem sepet diye tutturmuştu ben alıcam diyordu
fakat sepetler çok geçici 6 ay maksimum yatış süresi
çünkü bebişler hareketlendiği anda riskli olmaya başlayacak çünkü en derini 20 cm civarında

benim evimde de oda yapılacak boş alan yok o yüzden oda işini daha sonra değerlendireceğiz

chicco nun lullababy park yatağını aldılar
malum şu an izmiirdeyiz evimize bebiş doğduktan bir süre sonra gidebileceğiz
yatak odam büyük olduğundan sepet yerine 120-130 cmlik karyola almayı düşünüyorum en azından sepetlerden çok daha uzun süre kullanılacak

:uhm: bizim arkadaş 650 YTL'ye bütün bir bebek odasından bahsediyordu yaaa e 2000 YTL'ye spotçulardan alınmaz hani mobilya
valla bende bizim cadının yalancıyısm yorulmuşsun bak benim yüzümden :çok üzgünüm:

ya işte ewet ayrıca sepete para vermek gücüme gidiyo a değil çünkü fiyatları...hem ben bebişim 3-4 yaşına gelince 2.yi düşünüyorum kısmetse o zaman daha düzgün bi mobilya alır oraya atarım dedim...
2.yi de park yatağa atarım..

başlıklılar güzel ama pierecardinin kaliteli bi modeli var ve başlıksız alırsam onu düşünüyorum ama başlığı olmadıı için güzel bi cibinlik yapıp süslerim diyorum..

ooof ooooffffff yine kaam karıştııııııııı.....hoş geldin demircool aramızaaaa....

Bizimki de sepet diye tutturdu inanki annem herzaman herşeyde olduğu gibi benden daha hevesli kesinlikle saten sepetler de 300 den aşağı yok diğer tekstil olanları da basit duruyor biz bambuyu kendimiz aldık daha doğrusu tanıdıktı sadece üzerine örtü falan dikilicek bakalım el emeği ne kadardır bilmiyorum ama geçen bakmıştık tül falan saten 100 civarı tutuyordu dışarda satılanlardan daha uygun olacağı kesin yani ahh bi alsakta malzemeleri diktirsek fotoğrafını koyup göstersem sizede inş. güzel birşey olur

ben beşk aldım odası dısında ılk aylarda yanımda kullanmak ıcın ama hala gozum sepetlerde parklarda yanlısmı yaptım acaba dıyorum ama odası olduğu ıcın cok sorun olmaz sanırım 1,5 yasa kadar kullanılabılır yazıyo fakat 5 aydan ıtıbaren atar bızım yaramazlar kendını o besıkten karnımdayken basedemıyom ama cok guzel sırın bısı 150 lıraya aldım ınternetten bu arada vidicim gecmıs olsun cnm cok zor ben yenı atlattım sayılır tam gecmedı ama benım dıs etlerım bu sefer cok fena oldu hıc bısey yıyemıyorum hepsı sıstı oksuruk bı yandan allah yardımcımız olsun az kaldı sıkın kızlar dısınızı

ben burda bir yerde sordum herşey dahil sepet içinde nevresim mi ne o saten şeylerden de var ayaklı falan 150 YTL demişti Kanz ürünleri satan bir mağaza modoko kazıklıyo adamı klava:

Annem ewine pierre cardin in park yatağından aldı ama sade işte tek model vardı doğru cibinlikle falan süslenir artık :sm_cool:

ben burda bir yerde sordum herşey dahil sepet içinde nevresim mi ne o saten şeylerden de var ayaklı falan 150 YTL demişti Kanz ürünleri satan bir mağaza modoko kazıklıyo adamı klava:

Canım nerde baktın yaa söle de bende bakayım ben modoko ya baktım gerçekten fiyatlar çok uçuk en uygunu nevresimliler saten olmayanlar 300 den başlıyor yoksa hiç diktirmeye gerek kalmıcak uygun bişi bulursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…