2009 Şubat Anneleri

güle güle kullan canım küçük bi beşik diyorsun ewe geliyse fotosunu yollasana ya

pendikte bakmıştım canım 150 YTL demişti adam annem ablamın bebeğine ondan alıcaktı hatta ağustosta falan baktık ama 3 ayda da %100 zam yapmazlar heralde olsa olsa 200 olmuştur.

yok ya modoko gibi yerler daha pahallı..şu saraçhane var fatihte orayı gezicem biraz..belki daha uygunu wardır internetten de bakmak lazım ama görüp almak daha hoşuma gidiyo....sanki mobilyalı karyoladan büyüyünce sarkar tepetaklak düşermi diyorum o da aklıma geldi dün..ma park yatakta biraz büyüüp ayaklandığında alt katında yatırırsak istediği kadar eğilsin düşemez..

Bende başlarda sepet düsünüyordum yatak odam küçük diye ama sonradan mantıklı gelmedi banada.Çok fazla büyük olmayan beşik olmaz ama park yatak almayı düsünüyorum ebatları uyan.Belli bir süre onla idare ederiz sonrasında odasını ayarlarız diye düsündüm.

ben bunun bir benzerini dün markette gördüm valla 99 YTLydi . Pembeydi böyle cibinliğide vardı tabi muhtemelen daha kalitesizi

Kızlar,
Geçen haftadan beridir el parmaklarım cok ağrıyor ve bazen şişiyor.Sizdede varmı?.Yorgunluk yada demir eksikliğimi diyorum halen geçmedi.

Kızlar,
Geçen haftadan beridir el parmaklarım cok ağrıyor ve bazen şişiyor.Sizdede varmı?.Yorgunluk yada demir eksikliğimi diyorum halen geçmedi.

ya benimde şişti,ağrı yok gerçi ama.yüzük parmağımda kaldı kızlar çıkartamıyorum,neler denedim olmadı.yağ,sabun,krem sürdüm yok,insin şişlik diye buz koyup bekledim yok anam bi türlü çıkmıyor,daha da şişecek sonuçta nasıl çıkartıcam ya.kestirmeyede kıyamam:1no2:

merhaba kızlar hafta sonu pek giremedim sadece gece yazılanları okuyabildim.hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.cuma günü doktora gitmiştim ya bilmeyenler için söyleyeyim bebeğim 1300 gr geldi falan demiştim o gün ultrasonda çok iyi göremedim ama bebeğim sanki düne kadar daha yukarıda gibiydi dünden beri alt kasık bölgemde yani sanki malum bölgenin hemen üstünde gibi açıkçası tedirgin oldum bu normal mi önceden sağ tarafımda hissederdim ama şimdi aşağıda bir de tuvalete gitme ihtiyacım daha çoğaldı

freekahlo sonunda zuhal e gittim. ne güzel bir yermiş orası. hamileler için tam bir cennet. ihtiyaç duyulabilecek herşey mevcut. tekrar teşekkür ederim canım tavsiyen için.

slm kızlar 2 gündür kk ya giremiyorum hep sayfa görüntülenemiyor yazıyodu bugünde net yoktu daha yeni geldi bi deniyeyim dedim açıldı :enbuyukkk:
otururken bile bebiş o kadar hareketliki ellerinin kasıklarımda gezdiğini hissediyorum ve aşırı derecede tekmelemeye başladı..
benim kocişte sıkılmış çıkmak istiyor herhalde diyor -tatlicadiarzu-
gitti gidiyordan ciciler alıyorum kızıma..
hamile pantalonu ve hamile kot etek aldım kendime geldi bugün kargom
bakın beğenecekmisiniz?
H&M MAMA SİYAH KANVAS YENİ SEZON BAHAR HANIMA , #14189712 Gittigidiyor.com
süper hamile etek siz şıklığı hakediyorsunuz, #14243937 Gittigidiyor.com
bu ikisi etek resimdeki fotoda soluk çıkmış ama çok güzel bayıldım yani giyince -tatlicadiarzu-
çuval gibi değil :smiley-cool:

haklısın canım. iyi olur. siz gittiniz mi?

canım bahsettiğin şikayetler bendede sıklaştı doktorum muaynede herşeyin yolunda olduğunu,bu tip şikayetlerin normal olduğunu söyledi.benimkinin başı aşağıdaydı ve mesaneye baskı yapıyordu o yüzden sık tuvalet ihtiyacı duyuyorum.kasıklarımdaki ağrıları ise hiç sorma adım atamıyorum nerdeyse.zaten bi problem olaydı doktorun söylerdi hayatım.bide artık kiloları arttıkça hareketleri daha çok ağrı,baskı yapıyor.:CüvCüv:

geçmiş olsun özlem. söyle ona biraz daha sabretsin annesi.

Günaydın kızlar hafta sonu olunca kimse girmedi hala kulübe galiba. Ben de çatlaklıklar başladı ne kullanmam gerek? Lütfen yardımcı olun...

lierac phlastıl jel dr. bunu tavsiye etti bana. şimdilik yok çatlağım düzenli göbeğime sürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…