ben beşk aldım odası dısında ılk aylarda yanımda kullanmak ıcın ama hala gozum sepetlerde parklarda yanlısmı yaptım acaba dıyorum ama odası olduğu ıcın cok sorun olmaz sanırım 1,5 yasa kadar kullanılabılır yazıyo fakat 5 aydan ıtıbaren atar bızım yaramazlar kendını o besıkten karnımdayken basedemıyom ama cok guzel sırın bısı 150 lıraya aldım ınternetten bu arada vidicim gecmıs olsun cnm cok zor ben yenı atlattım sayılır tam gecmedı ama benım dıs etlerım bu sefer cok fena oldu hıc bısey yıyemıyorum hepsı sıstı oksuruk bı yandan allah yardımcımız olsun az kaldı sıkın kızlar dısınızı
cnm cok kucuk dııl rahat yatar boy olarak 1,5 yasına kadar ama ayaklı bıde sallanıyo o yuzden durmazlar o zamana kadar ıcınde sepetten daha mantıklı geldı bana ckta cıcı yapmıslar Yağmur Beşik - Lale | Portatif Beşikler | Bebefix burdan bakabılırsın cnm benım resmını yollamamdan daha pratık
ooof ooooffffff yine kaam karıştııııııııı.....hoş geldin demircool aramızaaaa....
Kızlar,
Geçen haftadan beridir el parmaklarım cok ağrıyor ve bazen şişiyor.Sizdede varmı?.Yorgunluk yada demir eksikliğimi diyorum halen geçmedi.
demircool hep aranızdaydı zaten fıstıkyerimseniben yerimseniben
tanıtanın mağazası sadece burda gördüklerin yok değişik beşik sepet cinsinden olanlar battaniyeler.hast. çıkşl. çanta setleri uyku setleri daha neler neler ama ben buranın numarasını almamışım biz bugünlerde gidicez eğer istersen alayım bi gör derim bakmakta parayla değil ya :teytey:
merhaba kızlar hafta sonu pek giremedim sadece gece yazılanları okuyabildim.hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.cuma günü doktora gitmiştim ya bilmeyenler için söyleyeyim bebeğim 1300 gr geldi falan demiştim o gün ultrasonda çok iyi göremedim ama bebeğim sanki düne kadar daha yukarıda gibiydi dünden beri alt kasık bölgemde yani sanki malum bölgenin hemen üstünde gibi açıkçası tedirgin oldum bu normal mi önceden sağ tarafımda hissederdim ama şimdi aşağıda bir de tuvalete gitme ihtiyacım daha çoğaldı
İyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Ben bugün de doktordaydım fiziğe yönlendirmişti doktorum siyatik dedi fizik tedavi uzmanı kemer verdi bebek aşağıda olduğu için ağırlık yapıyormuş ilaç veremicem doğumdan sonra geçicektr muhtemelen dedi losyon verdi masaj yapmam için. Sonra başka bir hastaneden de randevu almıştım oraya baktım muayene oldum dr tatlı ama hastaneyi gezdim odaları falan pek beğenmedim içime sinmedi yani...
Bu ara da herkes kaç ayın var diye soruyo 2.5 ay var diyince aaa sanki şimdi çıkcak fırlıcak gibi diyolarrr aşağıda duruyormuş bebişim kafa aşağıya dönmüş zaten göğsümün altına vuruyo oğluş ayakcıklarıyla kurban olurum ben onları veren Rabbime doktorumuz çok güzel bir burnu var dedi maşallah nazar değmesin
Günaydın kızlar hafta sonu olunca kimse girmedi hala kulübe galiba. Ben de çatlaklıklar başladı ne kullanmam gerek? Lütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?