2009 Şubat Anneleri

canım orası nerede ben bilmemki degişik yerler.batıkentteyim ben sen nerdesin.
vidicim gecmiş olsun fıstık dikkatli ol ve dinlen

canım ben bilkentteyim bana da doktorum söyledi. aşağıya adresini yazıyorum

Ziyabey Cad. 13. Sok. No: 10
Balgat / ANKARA

Tel: 0312 220 21 22 pbx

dün ben de ankamalldaydım ne kalabalık yerdi orası öyle zor kaçtım valla..:1shok::1shok:

Canımm ssk karşılıyormu reçeteye yazdırınca ödeniyor mu bu krem.Ayrıca fiyatı ne kadar biliyormusun.
yok canım ssk karşılamıyor Sevil parfümeri Tekin Acar yada seçkin eczanelerde bulunuyor ben bebiş 3 aylıkken almıştım 45YTL ydi galiba fiyatı birde geçen tvde görmüştüm çilek ve susam yağı dediler ama ne kadar faydalı bilemicem a.s.

malesef tatosumuzdan hayla hic bir haber yok bebisim (
onun buraya güzel haberler yazdigi gün hepimiz bayram yapicaz
ins. bebisiyle iyilerdir

İyi akşamlar güzel hamişler .
Ben bugün dr. a gittim malum biliyorsunuz 15 güne indi kontroller .
Kızım tam olarak 1120 gram olmuş. 36 cm de boyumuz . kafası bana göre solda kalçası aşaağıda ayaklarıda sol tarafımdaymış oturuyodu ama çok hareketli zor ölçüm yaptı dr.:))
Bu arada duruşunun normal olup olmadığını sordum ilk gebeliklerde 30-32.haftada dönermiş dönmezse sonuna kadar öyle gidermiş ama ilk hamilelik değilse son gece bile dönebilirmiş bebekler .
VİDİ geçmiş olsun canım dikkat et kendine Vicks falan iyi gelirmiki ? yada pastil ?

canlarr eşim işten geldi ve yemegini yedi şimdi gittii tekrar.senağlama senağlama fethiyeye gitti işi geregi.cok zor ayrıldık.ayrılamadık daha dogrusu.allahım ne zor sabır versin asker eşlerine mevlam.hakikaten cok zor.onsuz uyicam bugün.arkadasıyla gidicekler.eşim yarın gece ordayım beraberiz dedi ama arkadası bileti almış.yarın aksam saat 10 daymış.ordan burasıda 8-9 saat.ama kocam yarın yanındayım merak etme dedi.cok kötüyüm yaa senağlama

derinzlm canım benım de 28+1 günlük aynıyız benım de bebıs o kadar olmustur sanırım en son gıttıgımde 900 gr dı.Ben hala ayda bır gıdıyorum kontrollere bayramdan soonra gıdıcem ısallah.
Bu aralar hareketlerı azaldı gıbı gelıyor bana acaba cok hareketlı olmak dınlenmemek etkılıyormudur hareket etmesını.

Olmuştur tabii benim dr. kilolarının bu haflarda genelde tüm hamilelrde yaklaşık olarak aynı olduğunu fakat 32.haftadan sonra hepsinin farklılaşırmış kiloları seninkininde bu civardadır.Bende çok hissetmiyorum hareketlerini ama ultrasonda zor ölçüm yaptı dr. iyi birşeymiş hareketli olması :)))

Demircool Allah kavuştursun canım ben kocişimden hiç ayrı kalmadım ayy zordur valla eee napcan şekerim iş içinse mecbur bebişler için daha çok çalışcaklar babacıklarrr

kızlar bende kocişime dün kavuştum 1 aylık hasretten sonra allah kavuşamayanları kavuştursun o kadar zorki gerçekten ama daha bebişimiz doğduktan 2 ay sonra 4 aylık gidecek o kadar üzülüyorumki napalım allah eksikliklerini vermesin

canım allah kavuştursun allah yardımcımız olsun bizlerin

AHHHH ÖZLEMİM AHHHHH yarama bastın benim eşim normalde ocak ortası gibi gelecekti ama sefer durumu uygun değil subat ortasına kaldı galiba yinede kısmet allahtan şimdi limandalar dün internetten görüştük göbeği gördü şok oldu :))) aşkım benim bbeiş için birsürü şeyde almış sağlık seti, bakım ve temizlik seti biberon uçları ( biberomları almıştı ) diş kaşıyıcılar , diş temizleyici seti birde tommy hılfiger dan tulum almış ay o hele acaip tatlı
ŞİRİNCEK gözün aydın
DEMİRCOOL allah kavuştursun kız biz ne yapalım 2 aydır aşkımdan ayrı yatıyorum hergece ((

Selam kızlar nabersiniz? Ben bugün iyiyim okulda pek kendimi yormadım ve iyi geçti günüm. Kızımı bu nedenle hisseder oldum:) Kaçıncı haftadan onra dr gitmeler artacak?...

demircool Allah kavuştursun.canım bak sen şükret haline,kızların söylediklerini duydun 1ay,2 ay ohhooo çok zor valla.biz en fazla 3 hafta ayrı kaldık tatbikatarı var diye o bile nasıl zor geçti.Allah sabır versin daha uzun ayrı kalanlara heleki tam bu dönemimizde.

Derinzlm canım walla denemedim viks falan iyi hatırlattın yrn alayım geçmemiş olursa

Ayy kıyamam anacımmm neyse sayılı gün sabret tatlım bebişinin doğumuna süpriz yapar babacığı

Kızlar merhaba umarım iyidir herkes ve bebişler ya ama ben iyi değilim sanırım soğuk algınlığı,nezle başladı bende fenayım ve işe de gidiyorum,ya nezle olunca ne içip yiyonuz ialaç da kullanamıyoz meyve falan yiyom ada çayı iyi gelirmi ki..napcam bilmiyom..

iyiakşamlar kızlar nasılsınız bugün ben bu akşam randevumu aldım cumartesi için bakalım kızım nekadar olmuş demircool allah kavuştursun canım bende asker yolu bekledim evliyken gerçekten çok zor eşlerinden ayrı olanlara allah sabır versin vidicim sanada geçmiş olsun bağışıklık sistemimiz zayıf heralde oyüzden hemen hasta oluyoruz bende kendime biraz dikkat etmesem hemen boğazım ağrıyor kızlar sizde bel ve sırt ağrıları başaladımı ben çok fenayım zor çalışıyorum artık özellikle sırtım çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…