canım orası nerede ben bilmemki degişik yerler.batıkentteyim ben sen nerdesin.
vidicim gecmiş olsun fıstık dikkatli ol ve dinlen
lierac phlastıl jel dr. bunu tavsiye etti bana. şimdilik yok çatlağım düzenli göbeğime sürüyorum.
yok canım ssk karşılamıyor Sevil parfümeri Tekin Acar yada seçkin eczanelerde bulunuyor ben bebiş 3 aylıkken almıştım 45YTL ydi galiba fiyatı birde geçen tvde görmüştüm çilek ve susam yağı dediler ama ne kadar faydalı bilemicem a.s.Canımm ssk karşılıyormu reçeteye yazdırınca ödeniyor mu bu krem.Ayrıca fiyatı ne kadar biliyormusun.
demircool hep aranızdaydı zaten fıstıkyerimseniben yerimseniben
kızlar bide göbeğim bu son bi haftadır çok geriliyo sürekli nemlendirme ihtiyacı duyuyorum sanırım artık daha hızlı büyücek şimdiye kadar günde bi kere sürüyodum kremi şimdi fırsat buldukça:CüvCüv:
canlarr eşim işten geldi ve yemegini yedi şimdi gittii tekrar.senağlama senağlama fethiyeye gitti işi geregi.cok zor ayrıldık.ayrılamadık daha dogrusu.allahım ne zor sabır versin asker eşlerine mevlam.hakikaten cok zor.onsuz uyicam bugün.arkadasıyla gidicekler.eşim yarın gece ordayım beraberiz dedi ama arkadası bileti almış.yarın aksam saat 10 daymış.ordan burasıda 8-9 saat.ama kocam yarın yanındayım merak etme dedi.cok kötüyüm yaa senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?