2009 Şubat Anneleri

esencen sanada geçmiş olsun canım napıcaz böyle herkes hasta bol bol c vitamini al özellikle greyfurt ve portakal adaçayı hamilelere pek önerilmiyor diye biliyorum ben rahim kasılmasına neden oluyomuş yalnış bilmiyorsam araştırmadan kullanma ıhlamur içeblirisin ama

Nemlendirici olarak ne kullanıyorsun canım?

excipial lipo kullanıyorum canım doktorum onu yazmştı 3. aydan beri bağkur karşılıyo çok güzel bi nemlendirici ama sürekli onu kullanmak istemiyorum gebelik grubu c biraz tedirginim açıkçası bi kaç akşamdır zeytinyağı sürüyorum yarında badem yağı alıcam ikisindende kullanıcam önemli olan nemli tutmak

ZUZU83 canım benim 26.haftadan itibaren 2 haftada 1 çağırmaya başladı dr.um 34 ten sonra da haftada bire düşüyomuş bazı gebeliklerde.Birde basur sende mi vardı ne yaptın onun için ben unuttum bugün dr.uma sormayı bende de var galiba ((
ÖZLEMİM çok sağol canım inşallah bebek acele etmez yoksa havaalalınına bebekle gidicez babayı karşılamaya.

hasta olan herkeze gecmis olsun kizlar ,benimde cok hafif burnum akiyor
asiri uykum var bu aralar nekadar uyusamda uykumu alamiyorum kafami yastiga koydugum an uykuya daliyorum öglen uykusuna yatamiyorum ondandir diye düsünüyorum
sizlerin uykusu nasil ? yorgunluk halsizlik durumu nasil ? birde bende asiri demir eksikligi var ondandami acaba kaynaklaniyor bu yorgunluk ..demir hapi iciyormusunuz siz hayla ??

canım ben kullanıyorum demir hapı hala.uyku konusunda ise çok değişken olmaya başladı,bazı günler kafamı yastıktan kaldıramıyorum,bazende sabahlara kadar oturuyorum gözüme uyku girmiyor.ama dediğin gibi uyusamda bi halsizlik oluyor uykumu tam alamıyorum.:1closedeyes:

bende kullanıyorum doğuma kadar hatta sonrasında bile kullanılyormuş demir hapı ben hatta şimdi portakal suyuyla içiyorum daha etkili olsun diye ya bir de bu puanlar nasıl artıyo benimki hep aynı değişmiyo yaaa((

bende kullanıyorum kan hapımı ama son bir haftadır aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi hamileliğimin başında böyle olmuştu hep uyumak istiyodum yine aynen öyleyim sanki midemde bulanıcak gibi geri mi geldiler neCADIARZU

Ben demir hapı kullanıyordum son 1 aya yakındır hem demir eksikliği hem de kan için FERPLEX şurup kullanıyorum

Canım ben balmandol kullanıyorum çok da memnunum fiyatıda 5 ytl çok uygun, gerçi benim göbüş fazla çıkmadığı için pek çatlamadım şimdilik diyeyim yada

bende hala kullanıyorum demir hapı uyku sorunu birtek bende var sanıyordum akşamları erken yatsamda sabahları kalkmak çok zor oluyor şu doğum izni gelsede uyusam sabahları biraz

önceleri doktorum hap seklinde veriyordu demir hapimi sabah ac karnina icmem gerekiyordu ..
simdi yaklasik bir aydir suda cözülen demir haplarindan verdi
basta cok hosuma gitti tpok karnina alabildigim icin ama kizlar tadi inanilmaz kötüüüüüüüüüüü
bir saatir bardakta icilmeyi bekliyor burnumu kapatip zar zor iciyorum walla kizlar

arttımı canım:uhm: :uhm: oyy kıyamam ben sana
saolun kızlar dilekleriniz için.ayrılırken cok zor oldu ama komsuya cıktım rahatladım kafa dagıttım biraz:ecrin_bebek:

kızlar ben şunu anlayamıyorum biri bana açıklasın 28+3 üm.doğuma 40 hafta olarak düşünürsek 11 haftam daha var bu da 77 gün eder.doğumum 21 şubat son adet tarihine göre ama doktorum bir hafta falan önce alırız bebeği dedi planlı sezeryan çünkü benimkisi.yani 70 gün eder,ama arkadaşlar 38 haftada olur doğumlar diyor sen doktorun dediğine bakma sen şubatın ilk haftası yaprsın diyorlar hepsi de deneyimli arkadaşlar.buna göre bir hafta daha çıkarsan onların dediğine göre 9 hafta yapar yani 63 gün ooooofffff kafam karıştı biri şunu bana açıklasın lütfen eğer arkadaşların dediği doğruysa yarıyıl tatilinde doğum yapacam bu da doğum önü iznimin çatır çatır yandığının resmidir

yarıyıl tatilini kullanmak istiyorsan gününü bekle ama bebişine erken kavusmak istiyorsan dogur derim

kızlar ya benim dr. sezeryan da olsa 39.haftayı bekleyelim dedi. 2 endişem var.
1-erken gelir de dr a ulaşamazsam ne yaparım.
2-zaten sadece son 3 hafta izin kullanacağım doğum öncesi. erken gelirse iznim yanacak. bu gidişle işten çıkıp doğuma gitme ihtimalim var gibi. -tatlicadiarzu-

ya bir de benim sol kasığımın biraz alt tarafında hareket ettikçe yürüdükçe bir ağrı oluyor. sizde de oluyor mu? sanki orada küçücük bir ödem var gibi. bekliyorum doğumdan sonra geçer diye.

geçmiş olsun vidicik. dikkat et kendine.

ay ne iyi arkadaşın var canım ya. benim arkadaşlarım gelse de, ben onlara hizmet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…