Nemlendirici olarak ne kullanıyorsun canım?
hasta olan herkeze gecmis olsun kizlar ,benimde cok hafif burnum akiyor
asiri uykum var bu aralar nekadar uyusamda uykumu alamiyorum kafami yastiga koydugum an uykuya daliyorum öglen uykusuna yatamiyorum ondandir diye düsünüyorum
sizlerin uykusu nasil ? yorgunluk halsizlik durumu nasil ? birde bende asiri demir eksikligi var ondandami acaba kaynaklaniyor bu yorgunluk ..demir hapi iciyormusunuz siz hayla ??
excipial lipo kullanıyorum canım doktorum onu yazmştı 3. aydan beri bağkur karşılıyo çok güzel bi nemlendirici ama sürekli onu kullanmak istemiyorum gebelik grubu c biraz tedirginim açıkçası bi kaç akşamdır zeytinyağı sürüyorum yarında badem yağı alıcam ikisindende kullanıcam önemli olan nemli tutmak
bende kullanıyorum doğuma kadar hatta sonrasında bile kullanılyormuş demir hapı ben hatta şimdi portakal suyuyla içiyorum daha etkili olsun diye ya bir de bu puanlar nasıl artıyo benimki hep aynı değişmiyo yaaa((
bende kullanıyorum doğuma kadar hatta sonrasında bile kullanılyormuş demir hapı ben hatta şimdi portakal suyuyla içiyorum daha etkili olsun diye ya bir de bu puanlar nasıl artıyo benimki hep aynı değişmiyo yaaa((
kızlar ben şunu anlayamıyorum biri bana açıklasın 28+3 üm.doğuma 40 hafta olarak düşünürsek 11 haftam daha var bu da 77 gün eder.doğumum 21 şubat son adet tarihine göre ama doktorum bir hafta falan önce alırız bebeği dedi planlı sezeryan çünkü benimkisi.yani 70 gün eder,ama arkadaşlar 38 haftada olur doğumlar diyor sen doktorun dediğine bakma sen şubatın ilk haftası yaprsın diyorlar hepsi de deneyimli arkadaşlar.buna göre bir hafta daha çıkarsan onların dediğine göre 9 hafta yapar yani 63 gün ooooofffff kafam karıştı biri şunu bana açıklasın lütfen eğer arkadaşların dediği doğruysa yarıyıl tatilinde doğum yapacam bu da doğum önü iznimin çatır çatır yandığının resmidir
çok güzel bi isim düşünmüşsünüz canım sizde isimleriyle yaşasın oğluşlarımız inşallah.bu arada bende ocak sonu gibi doğum yapıcam sanırım arkadaşlar.mecburi sezeryan olucam 38.haftada alıyolarmış sezeryanda o yüzden ocak 20-25 arası bekliyoruz.
canlarımm günaydın hepinize diyicem ama size gün ayalı epey olmuştur:)
ben anca kalakabiliyorum,kaç gündür yazdıklarınıza bakıyorum ama inanın elimi kaldırıpta bişiy yazamıyorum,çok hastaydımhalada geçmedi,bademciklerim iltihaplandı,burnum tıkalı,nefes almak işkence oluyor.sürekli nane limon içip,meyve yiyiyorum.yataktan çıkmak istemiyorum: ((
saol canım benim..evde tek değilim sağolsun arkadaşım geldi bizde kalıyor,eşim subay olduğu için nöbetleri,gece eğitimleri falan oluyor içi rahat etmiyor ben yalnız kalınca,arkadaşımda kayınvaldemler gelene kadar bizde kalıcak.sağolsun yemeğimi falan önüme getiriyor:asigim: Allahım yalnız kalanlara yardım etsin walla,insan böyle zor zamanlarında daha çok anlıyor ailesinin arkadaşlarının kıymetini a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?