3 kızlar bende varım.park yatak bize cok havadar gibi geliyo eşimde öyle diyo yani cadır gibi.acıkcası bebişimi ona yatırmaya gönlüm pek razı olmicak galiba.ama kiradayım ve o daha mantıklı giibi geliyor.
kararsız 3:dilcikar:
canım aynen bende öyle düşünüyordum,bebek odası+ kendi odamıza beşik diye.ama beşiklerde öyle ucuz değilki,hem oda alıp hem sepet almak boşuna masraf gibi gelmeye başladı şimdilerde.yaa odasında yatsa bebiş gece çokmu zor olur acaba kalkıp bakmam yada bende bi süreliğine onun odasındamı yatsam diye düşünüyorum:uhm:
amaaan en iyisi yatak odasına ipten bi beşik gereyim yatağın üstüne asılı dursun,bide ucuna ip bağlarım ağladıkça çekip sallarım nasıl ama:roflol:
geçmiş olsun canım
inşallah en kısa sürede atlatırsın
son zamanlar bizi iyice zorlayacak gibi
ben 11 den önce uyanamaz oldum
benim sorunum da dudaklarım
alt üst komple çatlak ve hiç düzelmiyor
yemek yemek tam bir eziyet
insanda hiç keyif bırakmıyor
nivea ve sebamedin dudak koruyucusunu -çatlaklar için tamir edici özellikleri olan -, bepantene, zeytinyağı, bal, aklıma ne geldiyse kullandım fakat nafile
hala aynı
bi de son bir haftadır çatlak kremi kullanmayı boşvermiştim 2 gündür sol göğsüm çatır çatır gidiyor(
Canımm ssk karşılıyormu reçeteye yazdırınca ödeniyor mu bu krem.Ayrıca fiyatı ne kadar biliyormusun.
hasta olan herkeze gecmis olsun kizlar ,benimde cok hafif burnum akiyor
asiri uykum var bu aralar nekadar uyusamda uykumu alamiyorum kafami yastiga koydugum an uykuya daliyorum öglen uykusuna yatamiyorum ondandir diye düsünüyorum
sizlerin uykusu nasil ? yorgunluk halsizlik durumu nasil ? birde bende asiri demir eksikligi var ondandami acaba kaynaklaniyor bu yorgunluk ..demir hapi iciyormusunuz siz hayla ??
kızlar ben şunu anlayamıyorum biri bana açıklasın 28+3 üm.doğuma 40 hafta olarak düşünürsek 11 haftam daha var bu da 77 gün eder.doğumum 21 şubat son adet tarihine göre ama doktorum bir hafta falan önce alırız bebeği dedi planlı sezeryan çünkü benimkisi.yani 70 gün eder,ama arkadaşlar 38 haftada olur doğumlar diyor sen doktorun dediğine bakma sen şubatın ilk haftası yaprsın diyorlar hepsi de deneyimli arkadaşlar.buna göre bir hafta daha çıkarsan onların dediğine göre 9 hafta yapar yani 63 gün ooooofffff kafam karıştı biri şunu bana açıklasın lütfen eğer arkadaşların dediği doğruysa yarıyıl tatilinde doğum yapacam bu da doğum önü iznimin çatır çatır yandığının resmidir
günaydın arkadaşlar ben bu cuma 31.haftama giriyorum haftaya inş.izine çıkacağım artık dayanamıyorum yaa valla bu sabah sürünerek kalktım.
günaydınlar kızlar.ben askımın telefonuyla uyandım.özlemişim onu.(
Günaydın kızlar .
DERSU haklısın sorumluluklarımız artacak ve ben acaip derecede tedirginim ne olacak bilmiyorum işin tuhaf bir yanıda hiç hayal kuramıyorum bebek için sanki hiç olmıcakmış hiç yokmuş gibi benim gibi hisseden varmı içinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?