2009 Şubat Anneleri

çoğunluk park yatak tercih ediyor. ama bana da hiç cazip görünmüyor. ben sepet beşiklerden alacağım. 6 ay yamacımda duracak sepetiyle. sonra odasına yatağına geçecek kısmetse.

fena fikir değil. a.s sepet beşikler 100-150 civarı. ama ben bir arkadaşımda gördüm. mobilya yatağı kendi yatağının yanına koymuştu yeriniz çok dar değilse. bebek de orada yatıyordu.

şekeri yüksek olanlarda ağız kuruluğuna bağlı dudak çatlaması oluyor. bende de var. resmen acı çekiyorum.

Günaydın kızlar,
Sabahları kalkmak artık işkence gibi gelmeye başladı.Hamilelik bi yandan birde kışa girdik zorluyor bayaa.Çalışan bayanlar özellikle.Şu kanuni izinlerimizin bir zamanı gelsede kullansak dimi.Gerçi sonuna kadar kullanabilcekmiyiz oda ayrı konuda

evet canım demir hapını hamileliğin son gününe kadar içmemiz gerekiyor.

tatlım şöyle hesapla en düz yoldan. artık etraftakilerin dediklerini boşvermek zorundayız. dr. un belirlediği doğum tarihinden 8 hafta öne geleceksin. o tarih için dr un çalışabilir raporu yazacak. 5 hafta daha çalışacaksın. 3 hafta izin kullanacaksın. süreleri aşmadan il etapta dr.la doğumun tarihini planlaman gerekiyor.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben bu cuma 31.haftama giriyorum haftaya inş.izine çıkacağım artık dayanamıyorum yaa valla bu sabah sürünerek kalktım.

Bende 29 haftalığım bu ay sonu baslıyor iznim normalde.Ama 3 haftaya kadar kullanmayı düsünmüyorum.Doğum sonrasına eklenebiliyormuş öyle yapacağım artık.Günler ne cabuk geçiyor ya.
Bebişlerimizi kucağımıza almaya cok az kaldı.Anne olacağız onu kucağımıza aldığımız an anne olduğumuzu daha iyi anlayacağğız sorumlulklar çoğalacak bir canlıyı dünyaya getirip herşeyiyle ilgilenmek allah her isteyene yasatsın bu duyguyu.

Günaydın kızlar .
DERSU haklısın sorumluluklarımız artacak ve ben acaip derecede tedirginim ne olacak bilmiyorum işin tuhaf bir yanıda hiç hayal kuramıyorum bebek için sanki hiç olmıcakmış hiç yokmuş gibi benim gibi hisseden varmı içinizde

günaydınlar kızlar.ben askımın telefonuyla uyandım.özlemişim onu.(

Ne güzel sevindim senin adına hadi bakalım sık biraz daha dişini sadece saatler kaldı kavuşmanıza .Bu arada puan için teşekkürler :))-tatlicadiarzu-aaa şaşıyorum ne alaka benimki neden artmıyor diye bilmiyordum bu şekilde olduğunu :enbuyukkk:

Derinzlm canımm şimdiden tekmeleriyle alıstırmaya basladılar bizi aslında.Ama banada bazen saka gibi geliyor.Karnım şişmesine rağmen bazen göbeğim yokmuş gibi geliyor ve diyorum ki acaba hamile değilmiyim ben diyorum.Doğdukları zaman anlıyacaz gibi geliyor bana.

Arkadaşlar tv de renk uzmanı var hamile olan kadınlar sarı ve mor renkleri giysin yada nevresimleri falan bu renklerde kullansın bu iki rengi hamileliği boyunca kullansın diyor MUTLU BEBEKLER için diyor .

Birde ben göbeğime dokunulmasından hiç hoşlamıyorum sinir oluyorum karnıma dokunduklarında söyleyemiyorum da yanlış anlamasınlar diye bi bahane bulup çekiyorum ellerini falan (

ellemesinler zaten yaaa öyle tipler sonra bebek doğunca mıncık mıncık yapıyorlar çocuğu.Hiç sevmem bir yenidoğanın öpülmesini bir de çocukların ağzına her olayda emzik tıkanları zaten suratları ufacık bide veriyorlar emziği ta gözüne kadar çocuğun cak cak

ay hiç sorma yaa hani geçen hafta arkadaşımın lohusa mevlüdüne gitmiştim ya . Bir ara babanesi bebeğin emzik elinde mutfağa geldi emziği daldırdı reçelin içine bebek ağlıyormuş ay ablamla ben şookkkk içinde baktık kaldık bebek te 43 günlük yanii hayret birşey o kadar zararlıymış ki bu yapılan hareket offfff offfffff düşündükçe sıkıntılar basıyo

günaydın hepinize güzel gebisler:)

canım ya aynen bendede öyle.Sanki bi gün birisi gelip tamam hadi bitti hamilelik oyunu dicek,ortada ne bebek olcak ne bişiybenneyaptımki birde benim ilk 3-4 ay sürekli kanamam olmuştu ve o zaman gittiğim doktorda radyologda kesin düşer demişti.bende bu yüzden kendimi hiç hazırlamamıştım,nasılsa kaybedicem diye ve şuanda yeni yeni adepte oluyorum inan.tamam ara ara acayip heycanlanıp sabırsızlanıyorum fakat bu aya kadar, bu sıkıntıyı çektim ama deselerki daha bi 9 ayın var önünde diye oh bee diyecek gibi hissediom kendimi
-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…