2009 Şubat Anneleri

şekeri yüksek olanlarda ağız kuruluğuna bağlı dudak çatlaması oluyor. bende de var. resmen acı çekiyorum.

ciddi mi yaa
diyetime devam ediyorum arada ölçüm de yapıyorum
tokluklar 120-130 üzerine çıkmıyor genelde ama
korktum şimdi
bir araştırayım ben bunu
zaten perşembe bebişi görmeye gideceğiz 31+1 olacak o gün

meraktan çatlıyorum ve artık bir an önce kucağımda görmek istiyorum yavrumu
zaten sabah rüyamda gördüm ama komikti
zırt diye doğuyo çocuk ablamın kucağında bir göreyim yüzünü kime benziyor diyorum bir bakıyorum masmavi gözler
bu arada eşim de ben de kahverengiyiz ve ailede de yok maviş :))
kucağıma alıyorum e ama benim plasentam öndeydi o çıktı mı acaba dra gitmemiz lazım diyorum dru aramaya gidiyoruz bebiş kucağımda ay bir yandan emzirsem mi diyorum bir bakıyorum bizimkinin elinde bir abur cubur onu kemiriyor
komple absürd rüya
ama bebişim kucağımdayken duyduğum mutluluk süperdi

bu arada moral de bozuk annemle ablam sabah uçağıyla memlekete gittiler teyzem pankreas kanseri kemoterapi görüyordu ağrıları çok diye morfin vurdurdulardı
wcye kalkınca kan kusmuş apar topar hastaneye kaldırdılar kan - serum falan veriyorlar
zaten son tahlilinde sarılık çıkmıştı sanırım tümör safra kesesii yolunu tıkamış ve acil ona müdahale edilmesi gerekiyormuş

allah bana garip bir dayanma gücü verdi analık duygusu sanırım
kendimi biraz gaddar gibi hissediyorum ama bebeğim için umursamaz davranıyorum sanki
belki de uzakta olduğundan gözümle görmediğimden konduramıyorum
sizin de canınızı sıkmak istememiştim kızlar

şu an için herşeyden önemlisi yavrularımız

SSASLAN öncelikle geçmiş olsun canım ailene.gaddarlık olurmu hiç en doğrusunu yapıyorsun şuan için,zaten elinde olsa durmazsınki koşar gidersin.birde dediğin gibi artık bizim için en kıymetlisi içimizdeki canlar,onları üzmememiz gerekiyor

bu arada kocişlerinden ayrı olan gebişler
hepiniz inşallah mümkün olan en kısa sürede kavuşursunuz
allah kolaylık versin

bu arada hayal kuramama ve sanki yokmuş gibi hissetme durumu bende de var yaa
hem kendimi çok suçlu hissettiriyor bana
sanırım bu kaybetme korkusundan oluyor
ben de devamlı sorunlu geçirdiğim için hep kendimi kaybetmeye hazırladım operasyon olduğunda kasım başına randevu vermişlerdi
allah o günleri gösterecek mi bana hiç sanmıyorum diyordum 28. haftaya ulaşamayacakmış gibiydim ama yarından sonra 32. haftadan gün almaya başlayacağım
rüyada gibi

kızlar slm nasılsınız bugün ben çalışmaktan çok sıkıldım artık ağırllaştım gibi geliyor artık ya git gel git gel bıktım gerçi son 25 günün ayın 24 ünde izne ayrılıyorum allah izin verirse ben uzatmayı düşünmüyorum çünkü hiç bir hazırlık yapmadım ne kıyafet ne beşik hepsine izinden sonra bakıcam evide temizleticem oyüzden gün sayıyorummm offfffffffffffffff offfffffffffffffffffff

saol canım.herkes kavussun sevdiklerine inşallah.bendede var korku.ya altını degiştiremessem ya acıktıgını anlıyamzda bebişim ac kalırsa(babamız bebegi göğsümden cekmez orası ayrı ac bu diyekaydirigubbakcemile3)ne biliyim biyerini mi acıtırım bakabilirmiyim daha dogrusu diye işte.heycanlanıyorum meraklanıyorum üzülüyorum.var allahım var.zaten dogum stresi aldı basını gidiyor :mymeka:

a.s.bu arada bişey diycem.arkadaslar kim üstüne alınırsa alınsın ama konu acmayı ögrendik diye gerekli gereksiz konu acmayın.zaten baya bi konu var.ilgilenenlere duyurulur.a.s.

ayyy o doğum stresi Allahım bitiriyo beni zaten..durup durup ağlıyorum ya sezeryandan çıkamazsam diye...dua ediyorum herkese de kendime de gönlümüzü ferah tut Allahım diyorum...ama yok yine durup durup gelio aklıma...normaldir heralde :))yoksa delirdiğimi düşüncem...

Pelincikist Canım sadece sen değil tüm anne adayları ister istemez korkuyoruz doğumdan.Sezeryan olacaksan teknikler çok ilerlemiş fazla sıkıntı çekilmiyor diyorlar ama tabi yinede kolay değil.

ssaslan geçmiş olsun canım allah şifa versin teyzene ve hasta olan herkese .Ya zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün gibi 28.haftayı görsek diyordun şimdi 32 ye geldin inşallah 40.haftayı görücez en büyük siin bebkler aramızda biz daha 28 e yeni geldik

slm kızlar ya kimi arkadaşlar bebişlerin hareketlerinin azaldığını söylüyor ki artık öyle oluyomuş ama benim cadı hiç durmuyor?
sürekli hareket halinde wc de bile rahat durmuyo?
sizinkilerde aynımı?
yoksa benimki cadı bi kızmı olacak?

bebişim benim cadıda öyle zırt pırt oynuyo maşallah.oynamayınca da cok endişeleniyorum aslında.bazen iç organlarıma tepiyo galiba gıdıklıyo hemde acıyo azcık.ama cok hosuma gidiyo.fındıgım benim yaa

kızlar geçen günde yazmıştım göbek deliğim acıyo diye etrafıda sanki böyle mor gibi hemen çevresi ve ben onu fark ettiğimden beride bebeğim pek hareket etmiyo acaba diyorum pskolojikman falan mı dikkat ettiğim için bugün baya bekledim hareketini ama çok az hissedilir derecede duydum korkmaya başladım açıkçası çok hareketliydi noldu anlamadım

resmen vuruyo ya canım
kimi öyle vuruyoki uykudan uyanıyom sabah 4 e kadar dönüyom yatakta bu aralar bi tek sırt üstü rahat ediyom yanlarım çok acıyo
sırt üstü yatıncada bebek baskı yapıyo herhalde böbreklerim ağrımış gibi hissediyorum

evet canım ya.önceden hiç sırt üstü rahat edemezdim.bakıyorumda geceleri uyanınca filan hep sırt üstü buluyorum kendimi kaydirigubbakcemile gece göbegimden cıkıcakmıs gibi oluyo bu şekerr.ama şimdi durgun.babamızı özledik :çok üzgünüm:

SUNSEET inan hiçbir fikrim yok bence hemen dr.unu arayıp durumunu bildir erteleme kaç gün oldu bu ağrılar başlayalı dr.u aradıktan sonra bildir bizede nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…