şekeri yüksek olanlarda ağız kuruluğuna bağlı dudak çatlaması oluyor. bende de var. resmen acı çekiyorum.
bu arada kocişlerinden ayrı olan gebişler
hepiniz inşallah mümkün olan en kısa sürede kavuşursunuz
allah kolaylık versin
bu arada hayal kuramama ve sanki yokmuş gibi hissetme durumu bende de var yaa
hem kendimi çok suçlu hissettiriyor bana
sanırım bu kaybetme korkusundan oluyor
ben de devamlı sorunlu geçirdiğim için hep kendimi kaybetmeye hazırladım operasyon olduğunda kasım başına randevu vermişlerdi
allah o günleri gösterecek mi bana hiç sanmıyorum diyordum 28. haftaya ulaşamayacakmış gibiydim ama yarından sonra 32. haftadan gün almaya başlayacağım
rüyada gibi
bebişim benim cadıda öyle zırt pırt oynuyo maşallah.oynamayınca da cok endişeleniyorum aslında.bazen iç organlarıma tepiyo galiba gıdıklıyo hemde acıyo azcık.ama cok hosuma gidiyo.fındıgım benim yaa
canım en sona geldiğinde yani takvimi oluşturduğunda http.....kodu oluyor onu kopyalayıp yapıştırıyorsun ben senin linki tıkladım ama ben ordan daha önce yapmıştım o çıktı dene bakalım olacakmıkızlar bunların hangisini yapıştırıcam ben takvime derincim sen anlarsın
Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date!
bunu yapıcam ama beceremiyom eski takvimim gözükmüyo
resmen vuruyo ya canım
kimi öyle vuruyoki uykudan uyanıyom sabah 4 e kadar dönüyom yatakta bu aralar bi tek sırt üstü rahat ediyom yanlarım çok acıyo
sırt üstü yatıncada bebek baskı yapıyo herhalde böbreklerim ağrımış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?