2009 Şubat Anneleri

oohh ne güzel işte kasları gelişiyo ...atsın tekmeleri :):)benim de yanlarım ağrıyodu senin gibi dr uma sorduğumda sol yanına yatarsan ağrın azalcak dedi...sağ yanına yattığında kan dolaşımını engelliyosun o yüzden ağrı yapıodur demişti...sen de bi sor istersen dr una...

ağrım yok canım sadece çok acıyo göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı dokununca ani herakette acıyo etrafında böyle koyuluk var gibi sizin öyle değilmi hafif renk değişikliği var sanki az önce yazdıktan sonra bi tekme yedim çok şükür internette bakıyorum gerilmeden dolayı normal diyo sadece ben hareketlerinden biraz endişelendim yoksa öyle dayanılmıycak gibi bişeyim yok.biraz uzanıcam hareket etti etti etmedi hemen arıyorum

üzülme canım nasıl olsa gelecek :teselli:
derin ne yapsın yada diğer eşleri uzun süredir yanında olmayanlar..

allah sabır versin hasret çekenlere..

canım renk değişimi bendede var etrafı değilde içi resmen çürük bi renkte,bide şöyle bi yazı okudum acıması normal diyor

Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir.

derincigimmm derincigiimm ahhhhh kuzum allah sabır versin.içim daralıyo.sen nasıl sabrediyorsun bu hamilelikte dahaaaaaaaaaaa zor

aslında haklısın canım kaslı bi bebek çıkıyomuş :roflol:
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep soluma yatıyorum bu konuda çok hassasım eşimde bi sağıma yattığımı görsün uyarıyor hemen..
ama artık sağada solada yatsam ağrıyo yanlarım kaburgalarım acıyo annem bebek ayaklarıyla baskı yapıcak kaburgalarına demiştide inanmamıştım benneyaptımki

ooooooo kizlar eve bi geldim masallahiniz var hepsini okuyamadim bi ara vaktim olursa okumaya caliscam a.s.

cnm sorma benimkide artik durmaz oldu ,hele bugün dersteyken bi oynadi yanimdakinler dersi birakip göbegime göz diktiler :roflol: :roflol:
elimi göbegime koydugum an basliyor tekmeler cevap veriyor artik bana hihoyyyt
sirf benim sorularim cevaplaniyor ama babasina pek tekme atmiyor :jeyyar:

Nasıl mı dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında hayatımızın daha iyi olması için çektiğimiz bu sıkıntı öyle düşünüyorum ailemin yanında kalıyorum ama üzülmüyorum da değil tabii eşim bebeğimizin tekmelerini hissedemedi,benim göbeğimi sadece internette o da limanlarda internetten görebiliyor ve eğer beklediğimiz gibi olmazsa dönüşü belki doğumdan sonra gelecek,alışverişe dr.a yanlız gidiyorum 4 boyutluya gittiğimde yanlızdım mesela dr. yanlızmısınız diye sordu genelde kalabalık gelirler dedi.Bayramdan nefret ediyorum mesela yada yılbaşından oyyy daha neler neler kafanızı şişirdim ama sordun söyledim

kızlar sahi dün banyodan sonra göğüslerime falan yağdan sürdüm sonra göbeğime sürerken aa önüme bişey damladı dedim herhalde saçımdan damladı ama tereddüt ettim elledim böyle sulu beyaz gibi şeffafla beyaz arası bişey bi baktım göğüs ucumdan akıyo sanırım masaj yapınca aktı çok değişik bi duyguya ya

canım senin beklemelerin tatlı bekleyiş bebeğiniz kendiniz için haberlerde neler oluyo görüyoruz bugünler geçicek bende eşimden ayrı kalıyorum arada anlayabiliyorum azda olsa seni önemli olan sağlık canım ama zor allah sabır versin en çok bu zamanda eşlerimize ihtiyaç duyuyoruz. hiç değilse ailenin yanındasın benim istanbulda ailem onları çok özlüyorum hele anneliği tatmaya başladıkça internetten görüşmesem hiç dayanamam

Son düzenleme:
hiç sıkma canını derincim napalım sonuçta herşey maddiyat ive iyi bi gelecek için eşinde çok istiyodur yanında olmayı!
ben bebeğimin videolarını çekiyorum göbeğimi açıp nasıl hoplayıp zıplıyo göbeğim :) sonrada babasınagösteriyorum
çünkü babası dokununca tekmelemeyi anında kesiyo :) cimcime aynı seninki gibi yani :))

ne demek canım kafanızı agrıttım falan.estafurullah.cok zor biliyorum.ben daha önce cok ayrı kaldım.2 senede asker gibi geldi gitti eşim.1.5 yıldan beri ayrılmıyoruz şükür.okuyordu burda ben memleketteydim yani ayda bir geliyordu.allahım kavustursun bizleri

oooffff canım ya yazdıklarını okuyunca dayanamadım bensenağlamasenağlama
Helal olsun güzelim gösterdiğin sabra,ben senin kadar güçlü olamazdım heralde
1-2 hafta gidince bile çıldırcak gibi oluyorum.Allahım bir an önce kavuştursun babanıza sizi bitanem

Burası ve sizlerde çok yardımcı oldunuz kafamı dağıtmaya hepinize teşekkürler kızlar .

Ay buda çok önemli geçenler de kim yazmıştı hatırlamıyorum VİDİydi galiba göğüs uçları için krem kullanalımmı diye sormuş dr. göğüs uçlarıyla çok uğraşmamak gerekiyormuş doğumu başlatıyormuş benimde onu okuduktan sonra ödüm koptu hemen sürüp bırakıyorum kremi masaj falan yapmıyorum

aman allahım bende masaj iyi gelir diye düşünmüştüm kan dolaşımını hızlandırıp çatlak oluşmaması için ama doğumu oluşturcakmışım nerdeysekötükedihüso

kızlar iyi aksamlar ben cıkayım az iş görüyim.akşama komsuma cıkarım yemege.gece iner yatarım.sabah 8-9 gibi gelicekmiş kocişim şükür.güzel bi kahvaltı hazırlıyim artık.cok öpüyorum sizii hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…