resmen vuruyo ya canım
kimi öyle vuruyoki uykudan uyanıyom sabah 4 e kadar dönüyom yatakta bu aralar bi tek sırt üstü rahat ediyom yanlarım çok acıyo
sırt üstü yatıncada bebek baskı yapıyo herhalde böbreklerim ağrımış gibi hissediyorum
evet canım ya.önceden hiç sırt üstü rahat edemezdim.bakıyorumda geceleri uyanınca filan hep sırt üstü buluyorum kendimi kaydirigubbakcemile gece göbegimden cıkıcakmıs gibi oluyo bu şekerr.ama şimdi durgun.babamızı özledik :çok üzgünüm:
ağrım yok canım sadece çok acıyo göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı dokununca ani herakette acıyo etrafında böyle koyuluk var gibi sizin öyle değilmi hafif renk değişikliği var sanki az önce yazdıktan sonra bi tekme yedim çok şükür internette bakıyorum gerilmeden dolayı normal diyo sadece ben hareketlerinden biraz endişelendim yoksa öyle dayanılmıycak gibi bişeyim yok.biraz uzanıcam hareket etti etti etmedi hemen arıyorum
oohh ne güzel işte kasları gelişiyo ...atsın tekmeleri :):)benim de yanlarım ağrıyodu senin gibi dr uma sorduğumda sol yanına yatarsan ağrın azalcak dedi...sağ yanına yattığında kan dolaşımını engelliyosun o yüzden ağrı yapıodur demişti...sen de bi sor istersen dr una...
canım renk değişimi bendede var etrafı değilde içi resmen çürük bi renkte,bide şöyle bi yazı okudum acıması normal diyor
evet canım benimde anlatmak istediğim o göbek deliğim fırlamış durumda zaten onun hemen yanları çürük gibi, o yazıyı bende okudumda ondan içim biraz rahat işte sanırım nazar değdi etrafımda o kadar çok hamile varki ve hepsinin şikayeti vardı diyodum benim olmuyo ama oldu işte aman önemli bişey değil sanırım
slm kızlar ya kimi arkadaşlar bebişlerin hareketlerinin azaldığını söylüyor ki artık öyle oluyomuş ama benim cadı hiç durmuyor?
sürekli hareket halinde wc de bile rahat durmuyo?
sizinkilerde aynımı?
yoksa benimki cadı bi kızmı olacak?
Nasıl mı dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında hayatımızın daha iyi olması için çektiğimiz bu sıkıntı öyle düşünüyorum ailemin yanında kalıyorum ama üzülmüyorum da değil tabii eşim bebeğimizin tekmelerini hissedemedi,benim göbeğimi sadece internette o da limanlarda internetten görebiliyor ve eğer beklediğimiz gibi olmazsa dönüşü belki doğumdan sonra gelecek,alışverişe dr.a yanlız gidiyorum 4 boyutluya gittiğimde yanlızdım mesela dr. yanlızmısınız diye sordu genelde kalabalık gelirler dedi.Bayramdan nefret ediyorum mesela yada yılbaşından oyyy daha neler neler kafanızı şişirdim ama sordun söyledim
Nasıl mı dayanıyorum dayanmaya çalışıyorum aslında hayatımızın daha iyi olması için çektiğimiz bu sıkıntı öyle düşünüyorum ailemin yanında kalıyorum ama üzülmüyorum da değil tabii eşim bebeğimizin tekmelerini hissedemedi,benim göbeğimi sadece internette o da limanlarda internetten görebiliyor ve eğer beklediğimiz gibi olmazsa dönüşü belki doğumdan sonra gelecek,alışverişe dr.a yanlız gidiyorum 4 boyutluya gittiğimde yanlızdım mesela dr. yanlızmısınız diye sordu genelde kalabalık gelirler dedi.Bayramdan nefret ediyorum mesela yada yılbaşından oyyy daha neler neler kafanızı şişirdim ama sordun söyledim
kızlar sahi dün banyodan sonra göğüslerime falan yağdan sürdüm sonra göbeğime sürerken aa önüme bişey damladı dedim herhalde saçımdan damladı ama tereddüt ettim elledim böyle sulu beyaz gibi şeffafla beyaz arası bişey bi baktım göğüs ucumdan akıyo sanırım masaj yapınca aktı çok değişik bi duyguya ya
Ay buda çok önemli geçenler de kim yazmıştı hatırlamıyorum VİDİydi galiba göğüs uçları için krem kullanalımmı diye sormuş dr. göğüs uçlarıyla çok uğraşmamak gerekiyormuş doğumu başlatıyormuş benimde onu okuduktan sonra ödüm koptu hemen sürüp bırakıyorum kremi masaj falan yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?