2009 Şubat Anneleri

aman allahım bende masaj iyi gelir diye düşünmüştüm kan dolaşımını hızlandırıp çatlak oluşmaması için ama doğumu oluşturcakmışım nerdeysekötükedihüso

Aaa ewet kızlar,göğüs uçlarını çok oynarsak hormonlarımız harekete geçiomuş ve erken doğumu tetikliyebiliyormuş.,heralde bebiş emerkende bu şekilde yürüyor bu işler:ecrin_bebek:

aman allahım bende masaj iyi gelir diye düşünmüştüm kan dolaşımını hızlandırıp çatlak oluşmaması için ama doğumu oluşturcakmışım nerdeysekötükedihüso

ewet kesinlikle yapmayın ben de krem istedim dr umdan ama vermicem dedi...erken doğuma sebep olur diyince bıraktım masajı oynamayı falan....bilmediğimiz neler war...

Nilocan arabası falan veya diğer eşyalarının renklerinin çoğunluğu ne ona göre seç,walla ikiside güzel duruyor

kızlar bebeğiniz için hangi şampuanı sabunu düşünüyosunuz ben sebamed inkini düşünüyorum ve nar bebede şuan indirimde bakım seti haberiniz olsun

bencede kırmızı güzel. bu arada arkadaşlar benimde dün göğsümden süt gelmiş ben sonradan gördüm ara ara sızlıyordu sizlerdede varmı bu sızlama?

bende bazen istiyorum bebisim hemen simdi gelsin diye ama daha cok kücükler
organlari tam gelismemistir zamaninda gelsinde saglikli gelsinler
simdi dogan bebeklerin yüzde kaci yasiyor kizlar ?

kizlarrrrrr ne anlaticam size
derste yanimda oturan bi afrikali kadin var bugün ilk defa konustuk onunla
kadini bi görseniz 35 yasinda zannedersiniz ama 51 yasindaymis :1shok:
sinifta 10 kisi falan var kare seklinde herkezin birbirini duyabilcegi gibi oturuyoruz
ögretmene kadinin yasini söyledim herkez sasirdi
sonra herkezin icinde kadina nasil besleniyorsunda böyle gecn kalmissin sen dedim
kadin demezmi yatak sporu yapiyorum diye :1shok: :roflol: :roflol:
herkez gülmeye basladi o öyle genc kalmis bizde cabuk yaslanicaz sanirim süprizzzzz sırnaşık şey

haklısın canım. iyi olur. siz gittiniz mi?

evt canım biz gitmiştik ama 1 ay falan oldu gideli valla tekrar gidicez çünkü almadık daha beşiği ama bakalım kısmet ne zaman olcak bsbsmız cumartesi çalışıyo 5 kadar havalarda kararıyo artık ben izne çıkınca mı olur nasıl olur bilmiyorum am biz ordan alıcaz
a.s.

NİLOCAN bencede diğer eşyalara uyumuna bak ama kırmızı güzel birde küf yeşili olan var ama başka marka oda güzelmiş
SUNSEET ay ben hiç bielmiyorum ama hakikaten indirim süpermiş ben bübchen düşünüyordum ama ıslak mendillerini kesinlikle unibaby alıcam ay acaba alsakmı şimdi çok uygunmuş sebamed te alanlar varmı bunlardan hadi fikir verin lütfen
CİMCİME dün dr.um artık bebeğim doğarsa yaşama ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi ama allah korusun tabii öyle bir % kriteri yoktur sanırım fakat anne karnında stresli olan bebeğin dışarıya daha kolay adapte olduğunu ve yaşama şansının yüksek olduğunu biliyorum

neden ki cimcimecim yaşlanıcaz:uhm:

ben de katılıyorum kızlar
babamız bebek arabası seti ve park yatağını kırmızı alıp geldi
çok sevdim chicco trio for me set ile lullaby park yatak

kızlar bide ben isim konusuna fena taktım toprak düşünüyodum sonra vazgeçtim şimdide utku yada utku doruk sizce nasıl:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…