ilahi cimcime ya akşam akşam iyi güldüm
yeni nesil pek bi kısa ömürlü olacak gibi
kızlar bide ben isim konusuna fena taktım toprak düşünüyodum sonra vazgeçtim şimdide utku yada utku doruk sizce nasıl:enbuyukkk:
kızlar birkaç gündür içimde bir daralma, sıkılma var...hamileliğimden sıkıldım...uykusuzluk iyice yıprattı beni...sanki hiç doğurmayacakmışım gibi...doğursam bakamayacakmışım gibi....aklıma habire ben el kadar bir çocukla napcam evin içinde soruları takılıyor...böyle bir mutsuzluk hali filan...ortada fol yok yumurta yok ama...dün akşam eşime bu hamilelere iptal şansı tanınsa iptal edicem şu anda dedim...adam bakakaldı...sen bu çocuğu yapmak için o kadar uğraştın şimdi bunları mı söylüyorsun diyo...ay ne bilim...var mı aranızda böyle gelgitler yaşayanlar....
Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Travel Sistem Bebek Arabaları kızlar su arabaya bakarmısınız burda ole janjanlı urunler yok ama buna benzer bır urun gordunuzmu hıc nasıl bıseydır sızce fıyatı nasıl yardımcı olurmusunuz bana
Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Travel Sistem Bebek Arabaları kızlar su arabaya bakarmısınız burda ole janjanlı urunler yok ama buna benzer bır urun gordunuzmu hıc nasıl bıseydır sızce fıyatı nasıl yardımcı olurmusunuz bana
:roflol::roflol::roflol:canım seninde yatak sporun iyiyse yaşlanmazsın:roflol::roflol::roflol:
buda benim beğendiğim araba kızlar
Kızlar 3 tekerlekli bebek arabaları nasıl kullanışlı olur mu acaba Kiraz Bebe*>>*Bebek Arabaları*>>*Üç tekerlekli Bebek Arabası
buda benim beğendiğim araba kızlar
canım çok güzelmiş araba aslında travel sistem yerine bundan mı alsam arabamız var kendim bile yürüyerek bi yere çok nadir gidiyorum aslında hiç gerek yok böyle bir araba yeter sanırım oto koltuğunuda ayrı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?