2009 Şubat Anneleri

ilahi cimcime ya akşam akşam iyi güldüm
yeni nesil pek bi kısa ömürlü olacak gibi

ilahi cimcime ya akşam akşam iyi güldüm
yeni nesil pek bi kısa ömürlü olacak gibi

öyle olucak sanirim cnm sırnaşık şey
simdi dokunmaz losaligin 40. gün bitisinde dibimde biter sırnaşık şey sırnaşık şey

ben ciktim kizlar isim var biraz onlari yapiyim

kızlar birkaç gündür içimde bir daralma, sıkılma var...hamileliğimden sıkıldım...uykusuzluk iyice yıprattı beni...sanki hiç doğurmayacakmışım gibi...doğursam bakamayacakmışım gibi....aklıma habire ben el kadar bir çocukla napcam evin içinde soruları takılıyor...böyle bir mutsuzluk hali filan...ortada fol yok yumurta yok ama...dün akşam eşime bu hamilelere iptal şansı tanınsa iptal edicem şu anda dedim...adam bakakaldı...sen bu çocuğu yapmak için o kadar uğraştın şimdi bunları mı söylüyorsun diyo...ay ne bilim...var mı aranızda böyle gelgitler yaşayanlar....

Biliyorum canım bende de öle oluyor zaman zaman, sanki doğduğunda bakamyacakmışım gibi geliyor geriliyor bunalıyorum arada, sanırım bu da hormonlardan

CGDMABKY bana göre biraz büyük bir araba ama bu setlere göre fiyatı uygun
NESTLE aynı konuları konuştuk herhalde bu dönemlerde olan normal durumlar bunlar umarım uzun sürmez

:roflol::roflol::roflol:canım seninde yatak sporun iyiyse yaşlanmazsın:roflol::roflol::roflol:

bence herkez yaşlanmaz yatak sporuna kalırsa
o bizlerde olmaz kızlar neden diyeceksiniz karnı geniş olanlar hiç bişiyi kafasına takmayanlar yaşlanmaz bence bu benim görüşüm valla şuanda cimcimenin bahsettiği
kadının yatak sporu gibi olmasada ii dir heralde doğumdan sonra herkezin yatak sporu artık düzene girer değilmi bayanlar ozaman bizde genç kalma sırrını bulduk hadi bakalım hayırlısı aman bunu eşlere sölemeyelimde aramızda kalsın yerimseniben :dance::teytey:sositososito

bugün doktordaydık 30+2 günlüğüz yavruş topak olcak heralde 1660 gr olmuş maşallah kuzuma idrar tahlili kan birde tekrar renkli ultrason istedi doktorumuz bakalım idrar tahlilimi hast. çalışan yakınım göstermiş 2 tane ilaç yazmış ihmal etmiyelim dedi tedavini sakıncalı olur dedi birde 2 hafta süre ile tansiyonlarını ölç 2-3 günde bir 2 haft. sonra görücem not almamı istedi
neyse kızlar ben kaçtım

Canm bende o yüzden tereddütlüyüm hatta bi ara almamayı bile düşündüm ama pahalı bişey alırsam kullanmazsam üzülürüm o yüzden ekonomik bişeyler bakıyorum, ama bu 3 tekerlikli olanların kullanışlı olup olmadığını öğrenebilsek

Kızlar bu SSK nasıl bir uygulama yapmış böyle saçma sapan ya
Eczanelerden muayene ücreti almakta nasıl birşey en son vermiştik bir eczaneye ilaç alırken muayene ücreti bu her seferinde böyleymiş ben 1 ay içerisinde kaç kere kontrole gittim muayene olmadığım halde kontrollerimden bile ücret çıkarmışlar bi krem almaya gitti eşim bacağımın ağrısı için efendim 50 lira borç çıkarmışlar krem kaç lira dedim 7 liraymış al gel kremi SSK ya gerk yok karşılamasın gerek yok uygunmuş sakın başka para falan da verme dedim inşallah vermemiştir eşim sinir oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…