kızlar birkaç gündür içimde bir daralma, sıkılma var...hamileliğimden sıkıldım...uykusuzluk iyice yıprattı beni...sanki hiç doğurmayacakmışım gibi...doğursam bakamayacakmışım gibi....aklıma habire ben el kadar bir çocukla napcam evin içinde soruları takılıyor...böyle bir mutsuzluk hali filan...ortada fol yok yumurta yok ama...dün akşam eşime bu hamilelere iptal şansı tanınsa iptal edicem şu anda dedim...adam bakakaldı...sen bu çocuğu yapmak için o kadar uğraştın şimdi bunları mı söylüyorsun diyo...ay ne bilim...var mı aranızda böyle gelgitler yaşayanlar....
Canm bende o yüzden tereddütlüyüm hatta bi ara almamayı bile düşündüm ama pahalı bişey alırsam kullanmazsam üzülürüm o yüzden ekonomik bişeyler bakıyorum, ama bu 3 tekerlikli olanların kullanışlı olup olmadığını öğrenebilsek
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kan verdim kan uyuşmazlığı için aranızda benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan varsa 28-30.haftada yapılıyormuş testleri.yorulmuşum hastaneden gelince yatmışım sağolsun annem geldi yaımda yemek gaylesi falan çekmiyorum artık kızlar anne gibi yok değil mi insan şimdi daha iyi anlıyor,yazdıklarınız okuyum derken kimse kalmamış nereye gittiniz hepiniz ama yemek zamanı doğru benim sol kasığımdaki ağrım daha iyi gibi ama kızlar ben çok ağırlaştım ya harbi harbi 102 oldum saldur suldur değilim ama kalçam belim çok ağrıyor bugün hemşire bana 85 oldunuz mu dedi çok hoşuma gitti emekki uzaktan bakınca kilom belli olmuyor,NESTLECİM SANIRIM HİSSETTİKLERİN HORMONLARDAN KAYNAKLANIYOR ZAMAN ZAMAN HEPİMİZDE OLUYOR BÖYLE GELGİTLER,SUNSTECİM GÖBEK DELİĞİM BENİM DE ACIYOR DAHA DOĞRUSU SIZLIYOR GİBİ AMA SANIRIM BU DA NORMAL,DERİNZLMCİM ARABA ÇOK GÜZELMİŞ KİBAR AMA BANA BİRAZ TUZLU GELDİ BEN GEÇEN CRAFTIN BİR ARABASIINI SORDUM 500 DEDİ AÇIKÇASI O BİLE PAHALI GELMİŞTİ AMA SENİNKİ GİBİ KİBAR DEĞİLDİ hepiniz öpüldünüz kızlar
Kızlar bu SSK nasıl bir uygulama yapmış böyle saçma sapan ya
Eczanelerden muayene ücreti almakta nasıl birşey en son vermiştik bir eczaneye ilaç alırken muayene ücreti bu her seferinde böyleymiş ben 1 ay içerisinde kaç kere kontrole gittim muayene olmadığım halde kontrollerimden bile ücret çıkarmışlar bi krem almaya gitti eşim bacağımın ağrısı için efendim 50 lira borç çıkarmışlar krem kaç lira dedim 7 liraymış al gel kremi SSK ya gerk yok karşılamasın gerek yok uygunmuş sakın başka para falan da verme dedim inşallah vermemiştir eşim sinir oldum yani
canım bekonun biberon ve kavonoz ısıtıcısı yada arzumunki düşünebilir indirimide güzel lazım olurmuki acaba, gerçi bunu bi yere götüremeyiz evde durucak bişey ve evde nasıl olsa insan bulur kolayını önemli olan dışarda pratik olmak oda küçük termoslarla olabilir
özlem bu konuda geçen bende ezcacıyla kavga ettim her ilaç alışımızda 10 ytl muayene ücreti adı altında para alınıyomuş zaten aldığım ilaçlar 10 ytl ttutu .sağlık ocağı ve iş yeri hekimine yazdırrsan para alınmıyomuş galiba bnede bundan sonra iş eyri hekimine yazdırıcam yada paralı alıcam valla hiç bir şey nalamadım bu işten
Valla canım ben bunların hepsini aldım resimlerini göstermiştim albümdede var süt sağma makinası biberon ısıtıcı ve sterilizatör bebek telsizi ablamın bebeği var biliyorsunuz bunlar çok gerekli oldu özellikle telsiz ve biberon ısıtıcı mama ısınmıyor ama suyu sıcak tuttuğunda gece kalktığında su ısıtmakla falan uğraşmıyorsun çok zor oluyo çünkü gece 2 saatte bir kalkıyorsun bazen saat başı ve büyüyene kadar kullanıyor sonrada sütü ısıtmak için kullanırsın ve fiyatları çok uygun bunların
Kızlar ya bu hamilelik çizelgesini nasıl ve nerden yapıyorduk benimki kayboldu gitti
hangisi güze sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?