2009 Şubat Anneleri

Ya bu resim britax römer marka normalde 1.000 ytl'ye yakın fiyatları bunu gitti gidiyordan bulmuştum 600 ytl idi,mutsy markada fena değil bu tarz seviyorum ben ama bekliyorum biraz daha doğduktan sonra alıcam arabayı yada doğuma yakın aslında orbit marka var süper ama 2.500 ytl ((((

olmazmi cnm yaaa
ikinci cocuk olunca bide sorumluluklarda artiyor acaba dikkat edebilcekmiyim disardayken .ikisine birden dikkatimi verebilcekmiyim :sm_confused:hadi bebege bakmak kolayda disardayken büyük ogluma laf anlatabilcekmiyim ......
daha bir sürü soru isareti var kafamda benimde ,bi yandan kendime güveniyorum yaparim diyorum ama diger yandanda iste nebiliyim ya dikkat edemezsem onlarin ikisinede diyorum
bu sorular yüzünden kac gece uykusuz kaldim hayladaha yatarken kafama takilip duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:

demircoll almıştı gelince cevap verir bize bence daha kullanışlıdır hafiftir yani travel sisteme gerek yok hiç özenmiyim sonunda bunda karar verdim eğer kullanışlıysa hiç düşünmeden böyle alırım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kan verdim kan uyuşmazlığı için aranızda benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan varsa 28-30.haftada yapılıyormuş testleri.yorulmuşum hastaneden gelince yatmışım sağolsun annem geldi yaımda yemek gaylesi falan çekmiyorum artık kızlar anne gibi yok değil mi insan şimdi daha iyi anlıyor,yazdıklarınız okuyum derken kimse kalmamış nereye gittiniz hepiniz ama yemek zamanı doğru benim sol kasığımdaki ağrım daha iyi gibi ama kızlar ben çok ağırlaştım ya harbi harbi 102 oldum saldur suldur değilim ama kalçam belim çok ağrıyor bugün hemşire bana 85 oldunuz mu dedi çok hoşuma gitti emekki uzaktan bakınca kilom belli olmuyor,NESTLECİM SANIRIM HİSSETTİKLERİN HORMONLARDAN KAYNAKLANIYOR ZAMAN ZAMAN HEPİMİZDE OLUYOR BÖYLE GELGİTLER,SUNSTECİM GÖBEK DELİĞİM BENİM DE ACIYOR DAHA DOĞRUSU SIZLIYOR GİBİ AMA SANIRIM BU DA NORMAL,DERİNZLMCİM ARABA ÇOK GÜZELMİŞ KİBAR AMA BANA BİRAZ TUZLU GELDİ BEN GEÇEN CRAFTIN BİR ARABASIINI SORDUM 500 DEDİ AÇIKÇASI O BİLE PAHALI GELMİŞTİ AMA SENİNKİ GİBİ KİBAR DEĞİLDİ hepiniz öpüldünüz kızlar

CANIM BENİM DE EŞİMLE KAN UYUŞMAZLIĞIMIZ VAR YAPTIRDIM BEN O KAN TESTİNİ AMA SONUÇ NEGATİF ÇIKTI DOKTOR AŞIYA GEREK YOK DEDİ

canım bekonun biberon ve kavonoz ısıtıcısı yada arzumunki düşünebilir indirimide güzel lazım olurmuki acaba, gerçi bunu bi yere götüremeyiz evde durucak bişey ve evde nasıl olsa insan bulur kolayını önemli olan dışarda pratik olmak oda küçük termoslarla olabilir

özlem bu konuda geçen bende ezcacıyla kavga ettim her ilaç alışımızda 10 ytl muayene ücreti adı altında para alınıyomuş zaten aldığım ilaçlar 10 ytl ttutu .sağlık ocağı ve iş yeri hekimine yazdırrsan para alınmıyomuş galiba bnede bundan sonra iş eyri hekimine yazdırıcam yada paralı alıcam valla hiç bir şey nalamadım bu işten

tşk canım şimdi sitedeki yorumlara göz attım da en çok gece kullanıyorlarmış ve çok rahat diye bahsediyorlar çalışan anneler sütünü sağıp sonradan ısıtıp içirbilir ve mamaya geçince kullanışlı olur ben indirim bitmeden sipariş verim bari kesin işime yarar

Hiçç ya sinir ediyorlar nezamandan beri ilaç almaya yeni gittik yani çıkan borç kontroller muayeneler ilaç almaya gidince çıkıveriyo yani ben hastaneye gidim ama hiç ilaç yazmasada dr bana bi sefer yazdığında eczaneye gittiğimde haydaa bisürü borç çıkacak desene.... eczacılarında yapıcak bişileri yok adamlar ssk nın parasını alıyorlar kendilerine kalmıyor bu paralar
Hıı bu arada sağlık ocakların da muayene olanlardan 4 ytl-- üniversite hastanelerinde muayene olanlardan 7 ytl-- özellerde de 10 ytl imiş şekerim ne kadar doğru bilemem

bence ilki güzel daha kullanışlı canım bu arada benimde çizelgem çıkmıyo ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…