2009 Şubat Anneleri

bencede ilki kullanışlı,ikincisi cici:)
bende aynı kararsızlıktayım canım.ya aslında malzeme olarak bakınca 2. olanın daha uygun olması gerekiyor ama nereye baktıysam bu tip sepetler hep daha pahalı(

Sepetler ilk zamanlar için çok iyi bence yatağın hemen yanına koymak için pratik ve cici acaba sonra nasıl saklanır ben şimdiden düşünüyorum bambuyu nasıl saklıycamı 2. bebişim için:))))))

Vidicim benim de yatak odamda yer sorunum varr ama ben besıkten zıyade park yatak almayı düşündüm.Tabi ebatları uygun olacak ölcüde
besık olarak ıstersen bırde e bebek com a baktınmı bı bak ıstersen canım

baktım şimdi canım orayada buna çok benzeyen bi model var.
oda yapacağım için 2.ye çok para vermek istemiyorum,park yataklarda bunlardan pahalı sanırım,ayrıca yer açısından bu tip beşikten başka şansım yok

Kızlarrrrrrrrrr kuru kayısı yerken dişim kırıldı zaten çürüktü dolguluydu şimdi çok ağrıyor doktoru aradım daha ben sorunumu anlatmayı bitirmeden dişçiye gidebilirsin dedi başından savar gibi 28+3üz sizce bu dişi çektirebilirmiyim ya da dişçi ne derse müdahele yapılablir mi birşey yiyemiyorum batıyor kırıkiçine girdi

Sepetler ilk zamanlar için çok iyi bence yatağın hemen yanına koymak için pratik ve cici acaba sonra nasıl saklanır ben şimdiden düşünüyorum bambuyu nasıl saklıycamı 2. bebişim için:))))))
ben ablamın bambu sepetini kullanıcam ayakları sökülüyor sepetin büyük boy çöp torbasında sepetini saklarısın ayaklarıda ayrıca bir pöşette saklayabilirsin kılıfını yıkarsın 2.bebiş için :)kaydirigubbakcemile5

evet canım ya.bizde 10 lira muayene ücreti verirken hastaneye eczaneye ilaç almaya girdik hemde ssk işte 22.5 lira borcunuz var dediler.ne sacma bişey.eşimde dedi.ssk sız alsaydık daha az verirdik dedikötükedihüso

canım bizim aldıgımız araba toysarasın ve cok kullanıslı geldi bize.tekerleri büyük ve şişme.plastikten dolma degil yani.amatsörlü falan.cok rahat dönebiliyor.ben baska cocukları bindirdim rahattı ama sürekli kullanımda nasıl olur bilemema.s.

ayyy inanmıyoruuuuumm.:1no2: diş agrısı felakettttt.canım yaa kıyamadım yaa. senağlama benimde kırıldı ama fazla zararı yok.ozaman yeni hamiştim ignesiz ek yaptılar acmadan dolguyu ama dogumdan sonra ileride tekrar yaptırırım.sende git artık dişçiye.baya büyüdü bebişler bişey olmaz diye biliyorum.acil şifalar tatlış:teselli:

iyi geceler herkese, kızlar artık uyumak bana bie işkence oldu, karnım çok acıyor uyurken,dün resmen kabustu, sabah kalktığımda da saat 10 kadar acı hissettim, karnımın sağ tarfaı çok acıyordu, off yaaa

benim daha çooookkk var ocak 4 gibi çıkacağım ben galiba doktor aksini söylemezse :CüvCüv:

ben de yılbaşından sonra çıkacağım canım. nasıl geçecek bu süre hiç bilmiyorum. akşama kadar haşat oluyorum ve eve gidip evi toparlamak yemek hazırlamak çok ağır geliyor artık. dün akşam sinirimden ağlayacaktım nerdeyse. başka şeyler düşünmeye çalıştım bebeğim üzülmesin diye.

Birde ben göbeğime dokunulmasından hiç hoşlamıyorum sinir oluyorum karnıma dokunduklarında söyleyemiyorum da yanlış anlamasınlar diye bi bahane bulup çekiyorum ellerini falan (

evet canım ya benim de en gıcık olduğum şey. bir arkadaşım var. onu koridorun başında görünce kendimi kollamaya çalışıyorum. sürekli göbeğime dokunuyor. ben de sürekli huylanıyorum diyorum ama nafile. hatta bir keresinde aniden tuttu gömleğimi kaldırdı, görünce ne olacaksa. neyse işte en büyük derdimiz bu olsun.

konu açılmışken ben emzik almayı düşünmüyorum bebeğe. hiç emzik emmese daha iyi gibi.

günaydın bayanlar nasılsınız artık geceleri uyumak sabahlarıda yataktan kalkmak bana işkence oluyo hiç kalkmak istemiyorum şu 32 haftam dolsada artık rahat etsem neyse az kaldı şu günler son günlerim ama 32 haftam dolunca 1 haftada daha çalışıcam yerime gelen kişiye işin gidişatını öğretmek için bakalım hayırlısı artık son günlerim sayılır ha bu arada ayın 20 den sonra çok fazla giriş yapamıyacağım pc yok :1no2: evde sizden haberleri artık ara ara alırım eşim istiyo bir pc alsın ama engelliyorum bebek doğsun başka isteğim yok tek kalıcak zati maddi konuda zorlanmasın :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…