kızlar bende bebişe oda yapıcam müsait odam var ama ilk aylar için yatak odasında kalmasını istiyorum ama odamda kendi yatağının sığacağı genişlik yok,o yüzden bitanede sepet tarzı ufak beşiklerden almak istiyorum bi sürü site gezdim,en uygun ve görünüş açısındanda fena olmayan bunu buldum sizce nasıl?
Bebek yatakları >Bebek park Yatakları > Sepetler ve bebek beşikleri > KRAFT Portbebeli Beşik
ben ablamın bambu sepetini kullanıcam ayakları sökülüyor sepetin büyük boy çöp torbasında sepetini saklarısın ayaklarıda ayrıca bir pöşette saklayabilirsin kılıfını yıkarsın 2.bebiş için :)kaydirigubbakcemile5Sepetler ilk zamanlar için çok iyi bence yatağın hemen yanına koymak için pratik ve cici acaba sonra nasıl saklanır ben şimdiden düşünüyorum bambuyu nasıl saklıycamı 2. bebişim için:))))))
buda benim beğendiğim araba kızlar
Kızlar bu SSK nasıl bir uygulama yapmış böyle saçma sapan ya
Eczanelerden muayene ücreti almakta nasıl birşey en son vermiştik bir eczaneye ilaç alırken muayene ücreti bu her seferinde böyleymiş ben 1 ay içerisinde kaç kere kontrole gittim muayene olmadığım halde kontrollerimden bile ücret çıkarmışlar bi krem almaya gitti eşim bacağımın ağrısı için efendim 50 lira borç çıkarmışlar krem kaç lira dedim 7 liraymış al gel kremi SSK ya gerk yok karşılamasın gerek yok uygunmuş sakın başka para falan da verme dedim inşallah vermemiştir eşim sinir oldum yani
demircoll almıştı gelince cevap verir bize bence daha kullanışlıdır hafiftir yani travel sisteme gerek yok hiç özenmiyim sonunda bunda karar verdim eğer kullanışlıysa hiç düşünmeden böyle alırım
Kızlarrrrrrrrrr kuru kayısı yerken dişim kırıldı zaten çürüktü dolguluydu şimdi çok ağrıyor doktoru aradım daha ben sorunumu anlatmayı bitirmeden dişçiye gidebilirsin dedi başından savar gibi 28+3üz sizce bu dişi çektirebilirmiyim ya da dişçi ne derse müdahele yapılablir mi birşey yiyemiyorum batıyor kırıkiçine girdi
Kızlar mesajımı görmediniz mi dişim çooookkk ağrıyor ne yapayım
benim daha çooookkk var ocak 4 gibi çıkacağım ben galiba doktor aksini söylemezse :CüvCüv:
Birde ben göbeğime dokunulmasından hiç hoşlamıyorum sinir oluyorum karnıma dokunduklarında söyleyemiyorum da yanlış anlamasınlar diye bi bahane bulup çekiyorum ellerini falan(
ay hiç sorma yaa hani geçen hafta arkadaşımın lohusa mevlüdüne gitmiştim ya . Bir ara babanesi bebeğin emzik elinde mutfağa geldi emziği daldırdı reçelin içine bebek ağlıyormuş ay ablamla ben şookkkk içinde baktık kaldık bebek te 43 günlük yanii hayret birşey o kadar zararlıymış ki bu yapılan hareket offfff offfffff düşündükçe sıkıntılar basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?