2009 Şubat Anneleri

Bu üç tekerlekli arabalara yeni bebeği nasıl yatırıyoruz bakıyorum da uygun olanların çoğu bebeği oturtur pozisyonda destekliyor. Diğerleri 1250 YTL gibi rakamlarrrrrr ben o paraya kendime araba alırım beee

Canım ne kadar güzel bir toplantı olmuştur ya öyle birşey bulsam ben de gidicem ama bizim doktorlardan duymadım hiç :çok üzgünüm:

sadece şöyle söyleyeyim ilk defa heyecanlandım. bana hiç günler geçmiyo gibi geliyordu galiba mutlu sona yaklaşıyoruz:1hug:

Ayy canım yazını okuyunca ağladım inan senağlamaAllah tan hayırlısı benim amcamda kanser kematorapi görüyo ben bu konuda çok hassasım normalde de tabi şimdi beni tutabilene aşk olsun ama ben onunla görüşüyorum bi sakıncası var mı bilmiyorum

ÜZÜLMEK YOK.. ÜZÜLMEK YOK.. HERŞEY NORMAL HERKES İYİLEŞECEK BEBİŞİN DOĞACAK ÖNÜNDE ÇOOOK GÜZEL GÜNLERİN OLACAK BEBİŞİNLE.. SAKIN !!!AĞLAMIYORUZ.. BİZİ HİSSEDİYOLAR MADEM ONLARI ÜZMEK YOK..:1hug:

canım bende aynı dertleyim ama sanırım alabilicez para.asgari ücretten bile yatsa ssk mız 2.000 ytl ye yakın para alıcaz bide süt parası var.o parayı alırsak ne rahatlarız valla

İnşallah canım tam öğrenebilsek bi. Sigortadakiler bile çok tutarsız cevap veriyor. Eğer alamıyacaksam iş yerime rica edicem beni izinde göstersinler ama onlarda dönüş yapmayacağım halde sigortamı ödemek zorunda kalıcaklar bu durumda. O yüzden inşallah gerek kalmaz.

Anladım canım yani 32. hafta sonunda istifa da etsem bu parayı alabiliyorum değil mi?

Anladım canım yani 32. hafta sonunda istifa da etsem bu parayı alabiliyorum değil mi?

hayır istifa edersen alamazsın doktorun işgöremez raporu yazacak sen bunu şirketine vereceksin sonra sigortaya hamile olduğunu bildireceksin zannediyorum işyerin bir yazı yazacak istifa edersen 6 aylık vizite kağıdı dışında hiç bir hak talep edemezsin

yaa işte herkes farklı bişiy söylüyor.kimisi diyo ki 1 yıl içinde 120 günün dolduysa alırsın diyolar.hatta bazı işyerleri devam bile etsen maaşını ödüyomuş valla benimde kafam karıştı istifa edince ssk dan paramı alacağımı bilsem hemen edicem zaten haftaya 32,haftam doluyor.

Ahh canım sen gene iyisin biz napalım keşke maaşımızdan yatırsalar iyi para alırız tabiki de benim SSK da asgari ücretten yatıyor ya:çok üzgünüm: ben ön muhasebe de çalıştığım için bilgim yok bide asgariye göre hesaplada görelim

ay bayıldım keşke bizim de gidebileceğimiz bi yer olsa böyle hangi hastaneye gidiyosun..
Canım hastane değil doktorumun muayenehanesinde toplantı odası ayarlamışlar. doktorumun adı cihangir çakıcı. ama bazı özel hastanelerde de veriyorlarmış.

O zaman 4 aylık izin sürem bitince istifa etmem gerekiyor. Aslında ben de dediğin gibi biliyordum da eşime geçen gün sigorta da 32. haftasında raporunu aldıktan sonra hemen de istifa etse alır demişler. O benim kafamı karıştırdı.

1220.4 YTL +220 YTL süt parası 1440.40 asgari ücret bildiğim kadarıyla 457,63 üzerinden hesapladım

Aynen öyle canım geçen internetten araştırdım ben de dedğin gibi yazıyordu. Çok karışık bu sigorta işleri ya.

İşe geri dönmeyeceğim için canım. İşten çıkıcam günüm dolunca çünkü.

tamam çıkabilirsin bende çıkacam işyerinle konuş sekiz haftalık doğum sonrası kullanacağın izin bitiminde 1 gün çalışmış gibi göstersinler seni o zaman hiç bir problem çıkmadan alırsın paranı

ya istifa etmeyin doktorunuza söyleyin rapor yazsın sonra da işe gitmeyin istifa ederseniz hiç bir haktan faydalanamazsınız

Canım hastane değil doktorumun muayenehanesinde toplantı odası ayarlamışlar. doktorumun adı cihangir çakıcı. ama bazı özel hastanelerde de veriyorlarmış.

anladım güzelim keşke öyle bi hastane bulabilseydim bi ara araştırmıştım ama bulamadım..eşimle gitmeyi isterdim..eğer kulağına gelir ya da gözüne çarparsa özelime msg atarsan sewinirim...kaçırmamış olurum hem...

kızlar sağolun destekleriniz için

hala dr hanım gelmemiş hanımefendinin keyfini bekliyorlar
hayır akşam çağıran kendisi olmasa neyse bir de özel hastane olacak
sinirim de tavan yaptı

bu arada özlemim benim görüşememe nedenim kemoterapi alıyor olmasından değil
benim gurbette olmamın üzerine sürekli düşük tehdidinden dolayı yolculuk yasaklı olmamdı
zaten malum 2,5 aydır da ayağa kalkmam bile yasak

şu lanet 2008 yılından bir kurtulamadık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…