Canım ne kadar güzel bir toplantı olmuştur ya öyle birşey bulsam ben de gidicem ama bizim doktorlardan duymadım hiç :çok üzgünüm:
slm kızlar
artık dayanma gücüm kalmamış olacak ki dün gece saldım kendimi
teyzemi ambulans ile ist'A naklettiler direk yoğun bakıma
böbrekler safra kesesi falan çalışmıyormuş ve solunum desteği veriyorlarmış
dr sabah bakana kadar böyle
en son şubat sonunda görmüştüm sonra bebeiş olunca yasaklı hale geldiğimden gidemedim hç
akşamdan beri farketmeden yaşlar süzülüp duruyor
sonrasında hemen oğluşumdan özür dileyip hareketlerini kontrol ediyorum
çok zormuş
1 aydır yarınki kontrlün hayalini kurarken şimdi heves kalmadı daralıyorum
slm kızlar
artık dayanma gücüm kalmamış olacak ki dün gece saldım kendimi
teyzemi ambulans ile ist'A naklettiler direk yoğun bakıma
böbrekler safra kesesi falan çalışmıyormuş ve solunum desteği veriyorlarmış
dr sabah bakana kadar böyle
en son şubat sonunda görmüştüm sonra bebeiş olunca yasaklı hale geldiğimden gidemedim hç
akşamdan beri farketmeden yaşlar süzülüp duruyor
sonrasında hemen oğluşumdan özür dileyip hareketlerini kontrol ediyorum
çok zormuş
1 aydır yarınki kontrlün hayalini kurarken şimdi heves kalmadı daralıyorum
sadece şöyle söyleyeyim ilk defa heyecanlandım. bana hiç günler geçmiyo gibi geliyordu galiba mutlu sona yaklaşıyoruz:1hug:
canım bende aynı dertleyim ama sanırım alabilicez para.asgari ücretten bile yatsa ssk mız 2.000 ytl ye yakın para alıcaz bide süt parası var.o parayı alırsak ne rahatlarız valla
canım günlük net maaşının Asgari Geçim İndirimi hariç 2/3 sini alıyorsun.Diyelimki net 500 ytl alıyorsan günlük maaşın 2/3 ü 11.11 YTL ye geliyor dört ay gelir kesintisi olduğundan 1333.2 YTL ayrıca kanun değişmediyse bir de 202 YTL süt parası alınıyor diye biliyorum keşke 2000 alsak beni de yaktılar brüt 700 gösterdiler maaşı SSK'da yarı yarıya gitti paracıklarımklava:
Anladım canım yani 32. hafta sonunda istifa da etsem bu parayı alabiliyorum değil mi?
canım günlük net maaşının Asgari Geçim İndirimi hariç 2/3 sini alıyorsun.Diyelimki net 500 ytl alıyorsan günlük maaşın 2/3 ü 11.11 YTL ye geliyor dört ay gelir kesintisi olduğundan 1333.2 YTL ayrıca kanun değişmediyse bir de 202 YTL süt parası alınıyor diye biliyorum keşke 2000 alsak beni de yaktılar brüt 700 gösterdiler maaşı SSK'da yarı yarıya gitti paracıklarımklava:
bey-za cım neden doğum parası alamayacağını düşünüyorsun
Canım hastane değil doktorumun muayenehanesinde toplantı odası ayarlamışlar. doktorumun adı cihangir çakıcı. ama bazı özel hastanelerde de veriyorlarmış.ay bayıldım keşke bizim de gidebileceğimiz bi yer olsa böyle hangi hastaneye gidiyosun..
hayır istifa edersen alamazsın doktorun işgöremez raporu yazacak sen bunu şirketine vereceksin sonra sigortaya hamile olduğunu bildireceksin zannediyorum işyerin bir yazı yazacak istifa edersen 6 aylık vizite kağıdı dışında hiç bir hak talep edemezsin
Ahh canım sen gene iyisin biz napalım keşke maaşımızdan yatırsalar iyi para alırız tabiki de benim SSK da asgari ücretten yatıyor ya:çok üzgünüm: ben ön muhasebe de çalıştığım için bilgim yok bide asgariye göre hesaplada görelim
yaa işte herkes farklı bişiy söylüyor.kimisi diyo ki 1 yıl içinde 120 günün dolduysa alırsın diyolar.hatta bazı işyerleri devam bile etsen maaşını ödüyomuş valla benimde kafam karıştı istifa edince ssk dan paramı alacağımı bilsem hemen edicem zaten haftaya 32,haftam doluyor.
İşe geri dönmeyeceğim için canım. İşten çıkıcam günüm dolunca çünkü.
Canım hastane değil doktorumun muayenehanesinde toplantı odası ayarlamışlar. doktorumun adı cihangir çakıcı. ama bazı özel hastanelerde de veriyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?