elifcim sen çıkarsan problem olur istifa ayrı işgöremezlik nedeniyle işten ayrılmak ayrı hamilelikte işgöremzlik nedeniyle ayrılmak demek alacağımız para işgöremezlik nedeniyle gelir kesintisine uğradığımız için yapılan ödenek sen beni dinle sakın istifa etme doktoruna git rapor yazsın 32. haftada
tamam çıkabilirsin bende çıkacam işyerinle konuş sekiz haftalık doğum sonrası kullanacağın izin bitiminde 1 gün çalışmış gibi göstersinler seni o zaman hiç bir problem çıkmadan alırsın paranı
internetten biraz araştırdım arkadaşlar sanırım yatırmıyo işveren raporluyken.
Anladım canım. Peki ben izindeyken 4 ay boyunca işyerim sigortaya para ödüyor mu? Eğer ödüyorsa anlaşamayabiliriz çünkü boşu boşuna ödemek istemezler. Beni düşündüren de bu. Bu arada çok sağol canım ya senin de kafanı şişrdim he kusura bakma.
anladım canım. Peki ben izindeyken 4 ay boyunca işyerim sigortaya para ödüyor mu? Eğer ödüyorsa anlaşamayabiliriz çünkü boşu boşuna ödemek istemezler. Beni düşündüren de bu. Bu arada çok sağol canım ya senin de kafanı şişrdim he kusura bakma.
yaa işte herkes farklı bişiy söylüyor.kimisi diyo ki 1 yıl içinde 120 günün dolduysa alırsın diyolar.hatta bazı işyerleri devam bile etsen maaşını ödüyomuş valla benimde kafam karıştı istifa edince ssk dan paramı alacağımı bilsem hemen edicem zaten haftaya 32,haftam doluyor.
sağolun arkadaşlar
dr gelmiş ama söyledikleri kötü ne yazık ki
ben bu kadar hızlı bir çöküş beklemiyordum sağlı sollu kanamalar başlamış demiş
bu geceyi de burada geçirin ben yaplıabilecekleri yapayım demiş
sanırım kalan sadece bir nefes ve o da allahın takdirinde
şimdiye kadar güçlü olduğumu düşünüyordum ama bundan sonra daha güçlü olmam lazım
anladım güzelim keşke öyle bi hastane bulabilseydim bi ara araştırmıştım ama bulamadım..eşimle gitmeyi isterdim..eğer kulağına gelir ya da gözüne çarparsa özelime msg atarsan sewinirim...kaçırmamış olurum hem...
canım sen 32 hafta dolunca sk dan 4 aylık raporunu al ssk sana bu dönem için rapor bitiminde sanırım 1500 ytl civarı ödeme yapar.asla çıkıs yapdırma kendine paror bitince çıkısını yapsınlar sonuçda da ssk prim ödenmeyecek işverenin bi kaybı yok bunda.
Günaydın canım
Sana bir şey sormak istiyorum yerime birini hazırlıcam dedin aklıma geldi. 32. haftan dolunca izne mi ayrılıcaksın? İşi tamamen mi bırakıcaksın? Neden dersen bende 32. haftama kadar çalışıcam ve işten ayrılıcam bu durumda sigortadan o 4 aylık izin parasını alabilecek miyim? Onu merak ediyorum herkes başka bir şey söylüyorda... :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?