2009 Şubat Anneleri

canım sen raporluyken işveren kesinlikle ssk primi ödemez .

Anladım canım çok sağol. Kızlar valla eksik olmayın bizi bu konuda aydınlattınız bugün. İstifa edeceğim tarih hakkında herkes ayrı bir şey söylüyordu ama işveren zaten bir şey ödemiyorsa rahatlıkla izin bittikten sonraya kadar bekletebilirim istifamı.

son kanuna göre benim bildiğim asgari ücretin 1/3 ü yalnızca bir seferliğine veriliyor süt parası adı altında ama ne uygulanır onu bilemicem

Kızlar,
Size bir haberim var.Elevit vitamin ilacını kullananlar.Öğlen eczaneye gittim.Eczaneden bana elevit ilacının artık ssk karşılamadığını bunun yerine eşdeğer ilaç olan megadyn ilacı verildiğini fakat bununda piyasada bulunmadığını söylediler.Artık ödemiyormuş (devlet babamız) cepten alacağız haberiniz olsun.

her gün yeni bişey çıkarmazlarsa ölürler zaten...neyse alırsam son paketimi alcam..ondan sonra da doğururum...

Slm kızlar nasılsınız ?? bakıom herkesi izin,prim telaşı sarmış,haklısınız walla şu halimize bakın hamileyken bile bi sürü şeyi düşünmek zorunda bırakıyorlar bizi.çok kızıyorum ya klava:
bu arada bugün ne kadar güzel bi hava var burda ya..dışarıya çıkmak için can atıyorum ama yalnızda cesaret edemiyorum.:1no2: kociş nöbetçi bu gece,arkadaşımında dersi vardı gitti geç gelecek.bende balkona çıkıp çıkıp iç geçiriyorum.gerçi iyi hissediom kendimi ama dolaştıktan snr kötü olursam mızmızlanamamda kendim ettim diye:)))kafamçokkarıştı

Arkadaşlar çok sık idrara çıkan varmı benim gibi ya acaba gene idrar yollarınımı üşüttüm yada bebek baskımı yapıyo bu aylarda normalmi kızlar benim gibi olan varmı

Arkadaşlar çok sık idrara çıkan varmı benim gibi ya acaba gene idrar yollarınımı üşüttüm yada bebek baskımı yapıyo bu aylarda normalmi kızlar benim gibi olan varmı

ben ben bennnnn varım canımlülülülülülü wc den gelip koltuğa uzanıyorum öffleyerek tekrar kalkıp gidiyorum o derece yani ama öyle yanma falan yok,yani bi enfeksiyon olmadığının farkındayım o yüzden içim rahat.aşağıya doğru çok baskı yapmaya başaldı artık o yüzden sanırım. heleki gece yatakta dönmek işkence dönmeye çalışırken daha çok tuvaletim geliyor

Mızmızlansakta kocişlerin bişi demeye hakları yok valla.Çocuk doğuracaz onlarda ceksin biraz sıkıntısını canım.Hem yürüyüş yapmak çok iyi.Bayramdada havalar güzel olacakmış meterolojinin yalancısıyım :) :teytey:

Selam güzel hamişler ay başım döndü okurken allah yardımcınız olsun ay ne kadar karışık geldi yaa .
Sabah kalktıktan sonra bayram temizliğine yardım ettim biraz kardeşime sonra da kendi işlerimi yaptım ay nasıl karışmış yaa ödeme yaptığım herşeyi bir yere tıkmışım resmen faturaları dekontları ayırırken bunaldım neyse bitmek üzere .
SİBELLAS ne kadar güzel aldığın eğitim benide cesaretlendirdi yaa . birden böyle hadi gidelim doğuralım oldum :))
SSASLAN canım üzülme demek çok kolay ama lütfen başka şeylere yoğunlaş .Ne zaman kontrolün onu düşün bebiş kimbilir kaç kilo oldu :)))

ya bende de öle bi yanma yok ama hani öle gitiiğime değer bi işeme olsa gam yemicem sadece bi damla bide ağrı oluyo bazen aşa tarafta ama öle rahim kemiklerinde sanki ne biliyim ben bi kere idrar yolu iltihabı geçirdiğim için korkuyorum

evt öle ama halen 50 ytl veriliyormuş

zaten sömürüyorlar bizi bir de kanun kanun dedikleri parayı vermiyorlar böyle bir sistem yok hiç bir yerde yaaa
Amannn kızlar başka bir derde düştüm şimdi ben nasıl anlatsam şu hani düşük bel giydiğimizde pantolonun durduğu yer varya elimizi koydğumuzda göbeğin altındaki yer orda sancım var ta orama kadar vuruyor afedersiniz dünde böyleydi böbrektir heralde dedim eve gittim bugünde böyle kasılma falan mı bu yoksa enfeksiyon mu kaptım bende

canım bendekide öyle 1-2 damla ama heran mesanem doluymuş gibi hissediyorum.sen içini rahatlatmak için bi tahlil yaptır olmazsa,sağlık ocaklarında bile yapıolar kültür taraması.

canım bu sıralar normal bu ağrılar aynı şikayetler yaklaşık 2 haftadır bende var.hatta bazen adet sancısını andırır şekilde oluyor.ama böyle dayanılmıcak bişiyde değil hafifi hafif.kasılma denen şey göbek deliğimizin daha üstüne yani rahmin tepe noktasına elimi koyduğumuzda rahmimizn toplanıp bi anda sertleştiğini hissetmekmiş.bence içini rahat tut canım artık şikayetler artmaya başlıyacak..

bu arada bizde bugün 31. haftayı bitidik teyzeleri :teytey: Allahım gitgide yaklaşıyoruz bebişlerimize.İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir korkutmak gibi olmasında bir doktorunla görüş istersen canımm.

kizlar mrb ,
sasslancim cnm gecmis olsun Allahim teyzene acil sifalar versin en yakin zamanda üzülmek ,kendini salmak yok bitanemm dualarimiz sizinle .bak bebisinde üzülüyordur ...
ben seni gercekten tebrik ediyorum okadar zor dönemler atlattigin halde cok güclü kalmayi basardin senin yasadiklarin hic kolay degildi onlari ben yasaydim senin kadar güclü olabilirmiydim,bilmiyorum
kendini birakma cnm sen cok güclüsün ve biz seni hep öyle görmek istiyoruz .. hersey yoluna girer cnmm
üzülme nolur

kizlar yanlismi okudummm türkiyede hava güzelmii olcakmis ??
burasi karlii sabah cook ince bi kazak giymistim kazakta sayilmaz yaa ,uzun kollu bady
üstümede o bady kalinliginda uzun ceket giymistim (manto islarladim gelicek )
abooo eve gelirken dondummm bide karlar yüzüme yüzüme geldikce titredim resmen
cok yürümedim yaklasik 1 km ama gelinde bana sorun eve kadar sayikladim walla az kaldi haa gayret ...
geldim hemen kalererifere yapistim walla :))
benim tuvalet sorunum azaldi ama az su iciyorum ondan sanirim günde bir bucuk litre iciyorum bu aralar biliyorum cok az ama caba gösteriyorum daha cok icmek icin

kizlarr bide bi sorun daha var benim ilk hamileligimde doguma 1 ay kala falan bebegin suyunun az oldugunu ögrenmistik hatta doktorum ordan sonra beni direk hastaneye sevketmisti ....aacaba simdiki gebeliktede olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…