canım sen raporluyken işveren kesinlikle ssk primi ödemez .
kusura bakma cevap yazanlarda olmuş ama geç gördüm mesajı canım sakın olaki 32 haftam doldu istifamı vereyim demeyin 32 dolunca doktora gidiyorsunuz gerekli raporlar evraklar alınıyo işyerine veriyorsun işyeri seni bu sürede raporlu gösteriyo 4 ay gibi süre bitiminde ister işe başla ister başlama istersen ücretsiz izin kullan bu sana kalmış paranı 4 ay sonunda alırsın ha bide 1 yıl içinde 120 gün analık hakkı ödenmiş olanlar 32 haftası dolduğunda halen ssk lı olarak görünüyolarsa bunu hak ederler yani çalışıyo olman şartı var eğer çalışmıyan ancak 1 sene içerisinde 120 günü ödenen arkadaşlar varsa süt parası alırlar bi ark.süt parası 100 lerin üstünde yazmış yanlış olmasın ama halen benim bildiğime göre 50 ytl veriliyo kanunda 2/3 diyo ama uygulanmıyo güzelim karışıkmı oldu bilmiyom:uhm:
Kızlar,
Size bir haberim var.Elevit vitamin ilacını kullananlar.Öğlen eczaneye gittim.Eczaneden bana elevit ilacının artık ssk karşılamadığını bunun yerine eşdeğer ilaç olan megadyn ilacı verildiğini fakat bununda piyasada bulunmadığını söylediler.Artık ödemiyormuş (devlet babamız) cepten alacağız haberiniz olsun.
Arkadaşlar çok sık idrara çıkan varmı benim gibi ya acaba gene idrar yollarınımı üşüttüm yada bebek baskımı yapıyo bu aylarda normalmi kızlar benim gibi olan varmı
son kanuna göre benim bildiğim asgari ücretin 1/3 ü yalnızca bir seferliğine veriliyor süt parası adı altında ama ne uygulanır onu bilemicem
Slm kızlar nasılsınız ?? bakıom herkesi izin,prim telaşı sarmış,haklısınız walla şu halimize bakın hamileyken bile bi sürü şeyi düşünmek zorunda bırakıyorlar bizi.çok kızıyorum yaklava:
bu arada bugün ne kadar güzel bi hava var burda ya..dışarıya çıkmak için can atıyorum ama yalnızda cesaret edemiyorum.:1no2: kociş nöbetçi bu gece,arkadaşımında dersi vardı gitti geç gelecek.bende balkona çıkıp çıkıp iç geçiriyorum.gerçi iyi hissediom kendimi ama dolaştıktan snr kötü olursam mızmızlanamamda kendim ettim diye:)))kafamçokkarıştı
ben ben bennnnn varım canımlülülülülülü wc den gelip koltuğa uzanıyorum öffleyerek tekrar kalkıp gidiyorum o derece yaniama öyle yanma falan yok,yani bi enfeksiyon olmadığının farkındayım o yüzden içim rahat.aşağıya doğru çok baskı yapmaya başaldı artık o yüzden sanırım. Heleki gece yatakta dönmek işkence dönmeye çalışırken daha çok tuvaletim geliyor
evt öle ama halen 50 ytl veriliyormuş
ya bende de öle bi yanma yok ama hani öle gitiiğime değer bi işeme olsa gam yemicem sadece bi damla bide ağrı oluyo bazen aşa tarafta ama öle rahim kemiklerinde sanki ne biliyim ben bi kere idrar yolu iltihabı geçirdiğim için korkuyorum
zaten sömürüyorlar bizi bir de kanun kanun dedikleri parayı vermiyorlar böyle bir sistem yok hiç bir yerde yaaa
Amannn kızlar başka bir derde düştüm şimdi ben nasıl anlatsam şu hani düşük bel giydiğimizde pantolonun durduğu yer varya elimizi koydğumuzda göbeğin altındaki yer orda sancım var ta orama kadar vuruyor afedersiniz dünde böyleydi böbrektir heralde dedim eve gittim bugünde böyle kasılma falan mı bu yoksa enfeksiyon mu kaptım bende
ya bende de öle bi yanma yok ama hani öle gitiiğime değer bi işeme olsa gam yemicem sadece bi damla bide ağrı oluyo bazen aşa tarafta ama öle rahim kemiklerinde sanki ne biliyim ben bi kere idrar yolu iltihabı geçirdiğim için korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?