kızlar bende 31 haftalık oluyorum.yaa çok az kaldı iyicene heyecanlanıyorum
kizlar yanlismi okudummm türkiyede hava güzelmii olcakmis ??
burasi karlii sabah cook ince bi kazak giymistim kazakta sayilmaz yaa ,uzun kollu bady
üstümede o bady kalinliginda uzun ceket giymistim (manto islarladim gelicek )
abooo eve gelirken dondummm bide karlar yüzüme yüzüme geldikce titredim resmen
cok yürümedim yaklasik 1 km ama gelinde bana sorun eve kadar sayikladim walla az kaldi haa gayret ...
geldim hemen kalererifere yapistim walla :))
benim tuvalet sorunum azaldi ama az su iciyorum ondan sanirim günde bir bucuk litre iciyorum bu aralar biliyorum cok az ama caba gösteriyorum daha cok icmek icin
canım aman ha,bak az bişey kaldı dikkat et kendine,burda hava güzel ama yinede o kadar ince çıkmıoz dışarıya.
bende su çok fazla içemiyorum ama benimki çok baskı yapmaya başladı sanırım ondan canım aradaki bir kaç hafta biile fark ettiriyor bebişlerin hareketlerinde,önümüzdeki haftalarda başlar yine heralde sizinde wc olayları( inşallah zorlamadan geçer ama)
canım senin tahmini doğum tarihin ne sanırım ben ocak annesi olacağım.
evet ya bende de gece dönerken felaket oluyo idrar durumları
eşimi uyandırmaya kıyamıyorum sürgü için dayan diyorum
bu sefer de kaçaklar oluyo sonunda huzursuzluktan uyuyamayınca mecbur uyandırıyorum
canım yaa
o benden önce baba oldu bebek gibi bana bakıyor
bugün dr öncesi temizlik işlerimi yaptı yavrum
kizlar bu arada benim yarin seker testim yapilcak sabah .
Nst den bebegin kap atislarii falan dinlenicek ...
Annemde seker hastasi ins. Bisey cikmaz .. Dua edin kizlar iyi sonuc aliyim :))
Canım ben bugün sordum da 35. haftada NST ye giriceksin dedi doktorum.işallah sorun çıkmaz canım kızlar biz ntsye girmeye ne zaman başlıcaz
sağolun canlarım ya
biraz daha iyiyim şükür
ablamla konuştum hastaneden onlar normal konuşunca ağlamayınca bna damoral geldi
bu arada biricik kocişim bu sürede bir kere of bile demedi sağolsun her daimgüleryüz ve cesaretlendirici tavır
yarın randevum 1de dönüş akşamüzerini bulur
inş. döner dönmez yazacağım
Canım ben bugün sordum da 35. haftada NST ye giriceksin dedi doktorum.
İdrar kültürüm temiz çıktı ama iltihap halen var akıntıyı sordum dr a benimki renksiz ama rahatsız ediyor dedim fitil verdi içinde 2 tane var 3 gün arayla kullanıcaksın dedi korkuyoum ya daha önce hiç fitil kullanmadım :)) inş. becerebilirim
wc izni henüz sanmıyorum
geçen kontrolde 34. haftana gelince biraz hareketlendiririz seni demişti drum
zaten teyzemin şu sıkıntlı zamanında doğurmam gerekmez inş.
ssaslan canım teyzene acil şifalar diliyorum umarım saglıgı düzelir.Doktor kontrolun varmıs umarım ıyı haberlerle dönersin.Gecenlerde chicco lullaby yatagından bahsetmıstın sanırım. Bende şimdi e bebek com dan baktım da bu park yatagı alana yanında chicco kanguru hedıye verıyorlar.
özlem fitli seb bana sor iğrenç bişey ya ben 3 kutu kullandım hatta o 2 li olandan da kullandım ama medical paktaki uzaman doktorlar bana asla fitili tavsiye etmediler hatta doktor bana fitilin akıntıdan daha zararlı olucağını söledi bastıra bastıra bende ondan sonra bıraktım şimdi hala var ama artık kullanmıyorum çünkü kesin çözüm olmuyo hem seninkisi kokusuz ve renksizse niye kullanıyosunki bnmki renkli olduğu zamanlarda kullandım hatta akıntı kültürü bile yapıldı bişye çıkmadı ve doktor renksiz ve kokusuzsa önmsiz normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?