2009 Şubat Anneleri

canım aman ha,bak az bişey kaldı dikkat et kendine,burda hava güzel ama yinede o kadar ince çıkmıoz dışarıya.
bende su çok fazla içemiyorum ama benimki çok baskı yapmaya başladı sanırım ondan canım aradaki bir kaç hafta biile fark ettiriyor bebişlerin hareketlerinde,önümüzdeki haftalarda başlar yine heralde sizinde wc olayları( inşallah zorlamadan geçer ama)

canım senin tahmini doğum tarihin ne sanırım ben ocak annesi olacağım.

evet ya bende de gece dönerken felaket oluyo idrar durumları
eşimi uyandırmaya kıyamıyorum sürgü için dayan diyorum
bu sefer de kaçaklar oluyo sonunda huzursuzluktan uyuyamayınca mecbur uyandırıyorum
canım yaa
o benden önce baba oldu bebek gibi bana bakıyor

bugün dr öncesi temizlik işlerimi yaptı yavrum

kıyamam ben sana canımm, napalım güzelim eşlerimiz bizim herşeyimiz,bizde onların.iyi günde kötü günde diye evleniyoruz onlarla.eminim hiç bir şikayeti yoktur senin eşininde bu durumdan.onlarında şuan tek istediği hem bebişlerinin hem eşlerinin sağlıklı olması.az kaldı canım benim biraz daha sabrediceksiniz sonuda çook güzel olacak inşallahhŞeniz

kizlar bu arada benim yarin seker testim yapilcak sabah .
nst den bebegin kap atislarii falan dinlenicek ...
annemde seker hastasi ins. bisey cikmaz .. dua edin kizlar iyi sonuc aliyim :))

sağolun canlarım ya
biraz daha iyiyim şükür
ablamla konuştum hastaneden onlar normal konuşunca ağlamayınca bna damoral geldi

bu arada biricik kocişim bu sürede bir kere of bile demedi sağolsun her daimgüleryüz ve cesaretlendirici tavır
yarın randevum 1de dönüş akşamüzerini bulur
inş. döner dönmez yazacağım

Ne kadar şanslısın bak ne eşler var kalkıp bir bardak su bile almayan herşeyi eşinin , annesinin yapmasına alışmış yarın bekliyoruz haberlerini inşalllah bu sefer wc izni çıkar belki doğum için gün falan da verir belki dr.un ay ben bile heyecanladım şimdi güzel haberlerle dön inşallah .

wc izni henüz sanmıyorum
geçen kontrolde 34. haftana gelince biraz hareketlendiririz seni demişti drum

zaten teyzemin şu sıkıntlı zamanında doğurmam gerekmez inş.

kızlar benim sağ kolumda daha doğrusu sağ elimde uyuşma war sizin de oluyo mu sanki elektrik çarpmış gibi parmak uçlarım...

işallah sorun çıkmaz canım kızlar biz ntsye girmeye ne zaman başlıcaz
Canım ben bugün sordum da 35. haftada NST ye giriceksin dedi doktorum.
İdrar kültürüm temiz çıktı ama iltihap halen var akıntıyı sordum dr a benimki renksiz ama rahatsız ediyor dedim fitil verdi içinde 2 tane var 3 gün arayla kullanıcaksın dedi korkuyoum ya daha önce hiç fitil kullanmadım :)) inş. becerebilirim

Canım maşallah eşine nazar değmesin. Zaten azıcık bir zaman kaldı şunun şurasında. Allah yardımcınız olsun teyzeciğine de acil şifalar versin.

Bu arada 30. haftayı deviren arkadaşlar sizi görünce içim gidiyooo... bence siz ocak ayının sonlarına doğru hazır olun. Oooof offf burda en son ben kalıcam kesin 27 şubat tahmini doğum tarihim. Bekle bekle geçer mi ya. Sizin doğum hikayelerinizi okurum bende artık.

özlem fitli seb bana sor iğrenç bişey ya ben 3 kutu kullandım hatta o 2 li olandan da kullandım ama medical paktaki uzaman doktorlar bana asla fitili tavsiye etmediler hatta doktor bana fitilin akıntıdan daha zararlı olucağını söledi bastıra bastıra bende ondan sonra bıraktım şimdi hala var ama artık kullanmıyorum çünkü kesin çözüm olmuyo hem seninkisi kokusuz ve renksizse niye kullanıyosunki bnmki renkli olduğu zamanlarda kullandım hatta akıntı kültürü bile yapıldı bişye çıkmadı ve doktor renksiz ve kokusuzsa önmsiz normal dedi

wc izni henüz sanmıyorum
geçen kontrolde 34. haftana gelince biraz hareketlendiririz seni demişti drum

zaten teyzemin şu sıkıntlı zamanında doğurmam gerekmez inş.

ssaslan canım teyzene acil şifalar diliyorum umarım saglıgı düzelir.Doktor kontrolun varmıs umarım ıyı haberlerle dönersin.Gecenlerde chicco lullaby yatagından bahsetmıstın sanırım. Bende şimdi e bebek com dan baktım da bu park yatagı alana yanında chicco kanguru hedıye verıyorlar.

sağol canım
bizimkiler kemeraltından bebek arabası setiyle birlikte peşin aldılar
ciddi bir indirimle hallettiler

Ayy nebilim doktorum kendi 2 gebeliğinde kullanmış ben şeffaf dedim sonra bazen de beyaz leke oluyo dedim çelişki yarattım biraz dr da kullan hem temizler dedi ilkini kullanınca canın yanabilir korkma dedi.

Bu arada oğluşumda 5 gün içinde nekadar büyümüş maşallah kuzucuma
44 cm 1772 gr olmuş doktorumuz ben şuanda kiloya bakmıyorum önemli olan büün ölçümlerin aynı haftayı vermesi dedi hepside ortalama 31 haftayı gösteriyo bi sorun yok dedi:CüvCüv:

kızlar bu arada aklıma ne geldi
emzirme atleti aldırmıştım süper
ayrıca sütyene gerek yok hem de göbek kısmı da toparlayıcı
hani korse giymeye gerek kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…