2009 Şubat Anneleri

kızlar merhaba. benim bi derdim var ve artık aklımı oynatmak üzereyim.sorun kayınvalidem...bir bucuk senedir evliyim baştan ne kadar safmışım diyorum şimdi kendi kendime. yeni açtı maymun gözünü anlayacağınız.hamileliğimden dolayımı ne acaba benmi kafamı cok takıyorum büyütüyorum diyorum ama yok olacak gibi değil.ikiyüzlülüğü sinsiliği beni mahvetti.gelip bana canım cicim yapıyor gidiyor kayınpederime beni nasıl anlatıyor.geçen onlarda kalmıştık adamı doldurdu doldurdu sabah adamı üstüme saldı azarladı.aralarında konuşurken duydum. adam bana nankör kendini ne olduğunu şaşırdı dedi. nedeni ise sırf banyoya duşkabin yaptırmak istemem.onlar sorun değilde canlarım şimdi size şunu sormak istiyorum. artık hazmedemediğim bu şeyleri görmezden gelip onun gibi oynayımmı, yoksa alıp karşıma cata pat konuşayımmı. siz olsanız naparsınız, yada napıyorsunuz.
Kusura bakmayın uzun yazdım.aslında burayada yazmamam gerekiyordu belkide ama hamileliğin verdiği bişey olabilir diye siz daha iyi anlarsınız beni dedim.Ne olur bana bi akıl verin ağlamaktan gözlerim şişti. oğlumda karnımda onun yüzünden çok ağladı eminim

Selam kzılar bugün maç var ve kumanda biz de değil biz de kızımla nete girik ancak kimsecikler yok galiba??? Kızlar biberon ve mama ısıtıcısının işlevini gören aletler daha iyi di mi? Yoksa her iki işlevi yaparken bi sorun yaşanır mı? Bir de biberon termosları var arkadaşta görmüştüm o da güzel tavsiye ederim...

Canım bu zamanlarda herşeye karşı duyarlı olman dolay. Anlamadığım bişey var duşa kabini kendi evine mi yaptırcan? Şayet kendi evine ise onlara ne? Onların evinde yapılmasını istiyorsan bile onlar içindir bu. Anlamazlarsa bunu boşver canım sen şimdi kendini ve bebişini düşün...

kendi evime yaptırıcam tatlım da bizim bi kaç borcumuz vardı bunu ödediler.şimdi borç olmasınmış.gerci ödedikleri parada oğullarının sattığı arsanın parası. beş milyarını kendi borçlarına harcadılar. iki milyar bize verdiler. ne o borçla kapısına gitmeyelimmiş bidaha 5 ytl istesek yokmuş. kimin parasını kime laf ediyorsun.işte ben buna uyus oldum. yoksa onlara bu knuda hak veriyorum haklılar.korkuyolar borç olmasından da . sen oğlunun arsasını satıp ödüyosun borçlarını ya.ozaman kimse sana bişey demiyor...

özlemim maşallah bebişine

lebis bence eşinin onlara davranışına göre karar ver
onunla ilişkinizi etkilemeyecek şekilde davran
önemli olan sizin mutluluğunuz araya biraz mesafe koyarsın

merhabalar herkese,demircool ve güledacım dişimle ilgili yaptığınız yorumdan ötürü teşekkür ederim bugün çok yorucuydu benim için dişim çekildi hem de sadece ağzıma bir iki kez fısfıs sıktı ondan sonra da çekti canım acıdı ama kurtuldum şükür,neyse herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın bakalım yazılı sorusu hazırlayacağım şimdi iyi geceler

Lebis böle bi durum varsa sen haklısın ama bazen haklı olduğumuz halde mutluluğumuz zarar görmesin diye susmamız gerekiyor. Onlar her ne kadar bi daha para vermeyiz deseler de verirler onlar da ne de olsa anne ve baba. Sen eşine bırak o elbet doğru olanı düşünüp yapacaktır. Bir de isteklerini eşine söyle ve ailesi böle karışırsa eşinle dertleş neden böle düşünüyorlar diye ondan destek al ve herkese de ben değil biz istiyoruz dersen onlar da bişi diyemez. Canını da sıkma bebişi düşün oldu mu canım...

Geçmiş olsun canım sen de kendine ve bebişine iyi bak...

canım benim hayatın öğretemediği bir şeyi kaynanam öğretti bana.canım sen de onları onların silahı ile vur.sen de onların yüzüne gül kaynananın yaptığı gibi onlar yokken kocana anlat gerçekleri kocanla kötü olma. ben bunu da becerememiştim çare olarak görüşmemeyi seçtik eşimle 5 yıldır da hiç görüşmedik zor canım ya bu konular sanırım mesafe koymak en iyisi eğer kocan da buna müsaitse

Canım çok üzüldüm Allah teyzene,ve tüm hastalara şifa versin, öyle düşünme bence sen çok güçlüsün aylardır bebeğin için verdiğin mücadele biçok kadına örnek olmalı

Valla canım al benden de o kadar benimde 27 şubat daha çokkk var bunalıma giriyorum 31-32. haftada olan arkadaşlar ne kadar şanslı bana rüya gibi geliyor o zamana gelmek bende zaman zamamn mart annelerinin yazdıklarını okuyorum

Kızlar merak etmeyin o günlerde geliyor hemen. Bne de sizin gibi ah 30. haftaya gelsem diyodum ama ne kaldı ki şunu şurasında geldim bile 30 a çok şükür. Şimdi de 37. haftaya gelsem diyorum bakalım o zaman gelsin doğum gelse dicem. Allah bizlere inşallah hayırlı doğumlar nasip eder...

ssaslancım Allah teyzene acil şifalar versin canım kendini üzme lütfen elinden gelen birşey yok çünkü dua et onun için

kızlar kilodan mı yoksa sizde de var mı benim el parmaklarım dolma gibi oldu özellikle akşamları elimi kapatırken hissediyorum çünkü zor kapanıyor gibi ayaklarımı zaten hiç demiyeyim onları anlatacak kelime bulamıyorum somun gibi oldular annem senin ödemin çok diyor tuzlu yememeye de dikkat ediyorum ama sizde durum nasıl

lebis cnm sen haklisin cok normal bisey istedigin
hani karsisina dikilip konussan hem sen üzülceksin hemde huzurzuzluk cikicak
bak bebislerde gelicek yakinda hem esinle aranda acilmasin bu konu yüzünden
sasslaninda dedigi gibi en iyisi mesafeli olmak
bu olaya esin ne diyor ?
eger esinde istiyorsa sana hak veriyorsa takma kafana onlari dikkate alma ,öenmli olan esinle senin ne istedigin ...

symslow cnmm gecmis olsun
nasil oldun simdi gribin gectimi cnm ?

sağol canım grip değildim ama dün gece dişim kırılıştı çok sızladı gece bugün çektirdim onu iyiyim şimdi

canlar kociş geldi cok şükür benim.giremedim gündüz.az bakıp cıktım.gecmiş olsun arkadasların yakınlarına.ayy tüm her sayfayı okuyamadım.vidiciimmm evet kızz fazla ugrayamadım.adam da şimdi arkasını döndü uyudu

LEBİS canım bencede önce eşinle paylaş,onunla bi karar alın hayatım,şu sıralar zaten hassasız eğer bişey söyleneceksede eşin söylesin sen muhattab olupta canını daha fazla sıkma güzelim.
SYMSLOW geçmiş olsun canım kurtulmuşun sende rahatlamışsındır.bu arada benimde parmaklarm şişmeye başladı,dediğin gibi kapatırkende hafiften sızlıyor eklem kısımları
CİMCİME senin şekere yarnmı bakılcaktı bugünmüydü? ay uyuyup uyanınca saat kavramımı yitiridm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…