kızlar bu arada aklıma ne geldi
emzirme atleti aldırmıştım süper
ayrıca sütyene gerek yok hem de göbek kısmı da toparlayıcı
hani korse giymeye gerek kalmayacak
kızlar merhaba. benim bi derdim var ve artık aklımı oynatmak üzereyim.sorun kayınvalidem...bir bucuk senedir evliyim baştan ne kadar safmışım diyorum şimdi kendi kendime. yeni açtı maymun gözünü anlayacağınız.hamileliğimden dolayımı ne acaba benmi kafamı cok takıyorum büyütüyorum diyorum ama yok olacak gibi değil.ikiyüzlülüğü sinsiliği beni mahvetti.gelip bana canım cicim yapıyor gidiyor kayınpederime beni nasıl anlatıyor.geçen onlarda kalmıştık adamı doldurdu doldurdu sabah adamı üstüme saldı azarladı.aralarında konuşurken duydum. adam bana nankör kendini ne olduğunu şaşırdı dedi. nedeni ise sırf banyoya duşkabin yaptırmak istemem.onlar sorun değilde canlarım şimdi size şunu sormak istiyorum. artık hazmedemediğim bu şeyleri görmezden gelip onun gibi oynayımmı, yoksa alıp karşıma cata pat konuşayımmı. siz olsanız naparsınız, yada napıyorsunuz.
Kusura bakmayın uzun yazdım.aslında burayada yazmamam gerekiyordu belkide ama hamileliğin verdiği bişey olabilir diye siz daha iyi anlarsınız beni dedim.Ne olur bana bi akıl verin ağlamaktan gözlerim şişti. oğlumda karnımda onun yüzünden çok ağladı eminim
Bu atletin markası ne canım? Netten mi aldırdın?
merhabalar herkese,demircool ve güledacım dişimle ilgili yaptığınız yorumdan ötürü teşekkür ederim bugün çok yorucuydu benim için dişim çekildi hem de sadece ağzıma bir iki kez fısfıs sıktı ondan sonra da çekti canım acıdı ama kurtuldum şükür,neyse herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın bakalım yazılı sorusu hazırlayacağım şimdi iyi geceler
kızlar merhaba. benim bi derdim var ve artık aklımı oynatmak üzereyim.sorun kayınvalidem...bir bucuk senedir evliyim baştan ne kadar safmışım diyorum şimdi kendi kendime. yeni açtı maymun gözünü anlayacağınız.hamileliğimden dolayımı ne acaba benmi kafamı cok takıyorum büyütüyorum diyorum ama yok olacak gibi değil.ikiyüzlülüğü sinsiliği beni mahvetti.gelip bana canım cicim yapıyor gidiyor kayınpederime beni nasıl anlatıyor.geçen onlarda kalmıştık adamı doldurdu doldurdu sabah adamı üstüme saldı azarladı.aralarında konuşurken duydum. adam bana nankör kendini ne olduğunu şaşırdı dedi. nedeni ise sırf banyoya duşkabin yaptırmak istemem.onlar sorun değilde canlarım şimdi size şunu sormak istiyorum. artık hazmedemediğim bu şeyleri görmezden gelip onun gibi oynayımmı, yoksa alıp karşıma cata pat konuşayımmı. siz olsanız naparsınız, yada napıyorsunuz.
Kusura bakmayın uzun yazdım.aslında burayada yazmamam gerekiyordu belkide ama hamileliğin verdiği bişey olabilir diye siz daha iyi anlarsınız beni dedim.Ne olur bana bi akıl verin ağlamaktan gözlerim şişti. oğlumda karnımda onun yüzünden çok ağladı eminim
sağolun arkadaşlar
dr gelmiş ama söyledikleri kötü ne yazık ki
ben bu kadar hızlı bir çöküş beklemiyordum sağlı sollu kanamalar başlamış demiş
bu geceyi de burada geçirin ben yaplıabilecekleri yapayım demiş
sanırım kalan sadece bir nefes ve o da allahın takdirinde
şimdiye kadar güçlü olduğumu düşünüyordum ama bundan sonra daha güçlü olmam lazım
Bu arada 30. haftayı deviren arkadaşlar sizi görünce içim gidiyooo... bence siz ocak ayının sonlarına doğru hazır olun. Oooof offf burda en son ben kalıcam kesin 27 şubat tahmini doğum tarihim. Bekle bekle geçer mi ya. Sizin doğum hikayelerinizi okurum bende artık.
lebis cnm sen haklisin cok normal bisey istedigin
hani karsisina dikilip konussan hem sen üzülceksin hemde huzurzuzluk cikicak
bak bebislerde gelicek yakinda hem esinle aranda acilmasin bu konu yüzünden
sasslaninda dedigi gibi en iyisi mesafeli olmak
bu olaya esin ne diyor ?
eger esinde istiyorsa sana hak veriyorsa takma kafana onlari dikkate alma ,öenmli olan esinle senin ne istedigin ...
symslow cnmm gecmis olsun
nasil oldun simdi gribin gectimi cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?