sağol canım grip değildim ama dün gece dişim kırılıştı çok sızladı gece bugün çektirdim onu iyiyim şimdi
canlar kociş geldi cok şükür benim.giremedim gündüz.az bakıp cıktım.gecmiş olsun arkadasların yakınlarına.ayy tüm her sayfayı okuyamadım.vidiciimmm evet kızz fazla ugrayamadım.adam da şimdi arkasını döndü uyudu
kızlar kilodan mı yoksa sizde de var mı benim el parmaklarım dolma gibi oldu özellikle akşamları elimi kapatırken hissediyorum çünkü zor kapanıyor gibi ayaklarımı zaten hiç demiyeyim onları anlatacak kelime bulamıyorum somun gibi oldular annem senin ödemin çok diyor tuzlu yememeye de dikkat ediyorum ama sizde durum nasıl
kızlar herkese günaydın..kilo alıyorum ya durmadan napıcam ben böyle?? o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama tartı mübarek hiç acımıyo bana
kızlar herkese günaydın..kilo alıyorum ya durmadan napıcam ben böyle?? o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama tartı mübarek hiç acımıyo bana
Kızlar günaydın sabah sabah ne bu kilo muhabbeti yahu rekor bende 18 kg aldım toplam ama takmıyorum fazla doktorumda kızmıyor pek belli etmiyorum Allahtan
Kızlar günaydın sabah sabah ne bu kilo muhabbeti yahu rekor bende 18 kg aldım toplam ama takmıyorum fazla doktorumda kızmıyor pek belli etmiyorum Allahtan
aaa bi tek ben diilmişim kendimi yalnız hissetmedim ama hala rekor bende 21 kg.ile işin tuhaf yanı o kadar kilo almış gibi göstermiyorum ama selülitlerim oluştu
Ben de aynı dertten muzdaripim ama artık kilo almamız normal canım bebekler büyüyor ne de olsa buna bağlı olarak kan hacmi de artıyor doğumda şöyle bir 10kg gidecek inşş....
slm kızlar..sabah sabah kilolar ha. ya benimde farklı bi sorunum var kiloyla ilgili bende bi anda çok aldım 50 idim şuan 61,5 falan ama sorun şu son 1,5 neredeyse 2 aydır kilo almıyorum.kilo almıyorum demek güzel ama ayda 1 kiloda almamız gerekiyor artık ve beni üzen şey bebişin kilosu,normalde ben kilo alırken oda alıodu ama en son 2 kontrolümün arası 13 gündü ve bizim oğlan 13 günde 120 gr civarında almıştı,normalde zaten haftada 100 gr alıodu.doğum tarihi 4 şubat yerine 8 şubat görünüoyordu yani.böyle bakınca olaya normal gelio fakat bi önceki kontrolle bakınca fark açık görünüyor(bir önceki kontrolde 31 ocak görünüyordu D.T ) doktor bi problem yok dedi ama bizi bilionuz hemen kıllanıoz acaba bişiymi var diye.neyse ben kendimi sıkmamaya çalışıyorum.bi snrki kontrol bayramdan snr inşallah o zamana toparlar oğluşum.
ayy çok uzatmışım kızlar valla pardon sabh sabah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?