2009 Şubat Anneleri

eee bırakta uyusun artık adam yol yorgunudurda şimdi o,sende fazla yorma bak gidince nasıl üzüldün Şeniz

kızlar hepinize cok teşekkür ederim. ayrı ayrı. hepiniz yardımcı olmuşsunuz. ben size pek destek olamıyorum morelim bozuk olduğu icin bu aralar nete girmedim hiç.. ama siz bana destek oldunuz hemen.saolun. eşim yanımda herzaman bana destek buna şükrediyorum . biliyorum ki arkamda benim. o yüzden bende umursamamaya calışıcam. onunlada nasıl baş edeceğimi biliyorum aslında. en korktuğu şey bizim uzaklaşmamız. işte böyle.

vidicim yarin bakilcak cnm ilk derse gircem bir saat sonra doktora gidicem
simdi biseyler yesemmi acaba yoksa simdiden beri yemiyimmi bisey ?

symslow cnm yaa aclik basima vurdu baksana bide 4 saatlik uykuyla duruyorum :)) kizlardan biri gripti bide disi kirilmisti kimdi o ? nestlemiydi acaba ?
onu senle karistirdim bi kac gündür cok iyi takip edemiyorum sayfayi kusuruma bakma cnm inan bu aralar hayalet gibi geziniyorum ortalikta simdi yatmak istiyorumdaaaa camasirlari cikartip asmam gerek sonra dus sonra güzel bi uyku cekerim
gecmis olsun cnm tekrar :))

normal tatlim ellerin ayaklarin sismesi ... bendede var ayni sorun
ilk gebeligimden biliyorum son ay özellikle bacaklarim cok sismisti dogum sonrasi gidiyor ama o siskinlik :teselli:

hepinize iyi geceler kizlar ben cikiyim artik coook uykum varr bide camasirlar var asilcak mirmirmirmir mirmirmirmir
hepinize tatli rüyalar yarin yazarim size hemen a.s.

cimcime yatmışsın ama ben yinede cvp vereyim canım bişiy yeme artık,yada inşallah yememişindir:))

hadi iiii geceler hepinize kızlar..

kızlar ya ben kaç saattir uyuyamadım daha,evdede yalnızım şuan gerçi oğluş yalnızlığımı unutturuyor hiç durmadı bugün kuzum:) ay pcnin başında gözlerimi yormaya çalışıom ama ıı olmuyo((
neyse yarın yine anca öğleden snr uyanırım heralde.ben şimdiden hepinize GÜNAYDIN diyiim bari:))

kızlar herkese günaydın..kilo alıyorum ya durmadan napıcam ben böyle?? o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama tartı mübarek hiç acımıyo bana

kızlar herkese günaydın..kilo alıyorum ya durmadan napıcam ben böyle?? o kadar dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama tartı mübarek hiç acımıyo bana

Ben de aynı dertten muzdaripim ama artık kilo almamız normal canım bebekler büyüyor ne de olsa buna bağlı olarak kan hacmi de artıyor doğumda şöyle bir 10kg gidecek inşş....

Günaydın kızlar iyi bir gün dileğiyle,
Bendede aynı durum sibelcim tartıya cıkmak istemiyorum artık.Ama ben canımın istediğini yiyorum tutamıyorum kendimi bakalım doğuma kadar ne rekorlar kırcaz :)
bebek olduktan sonra ve emzirirkende veriliyormuş kilolar veririm diyede kendimi avutuyorum canımı sıkmamaya calısıyorum işallah öyle olur :)

Kızlar günaydın sabah sabah ne bu kilo muhabbeti yahu rekor bende 18 kg aldım toplam ama takmıyorum fazla doktorumda kızmıyor pek belli etmiyorum Allahtan

Emzirme atletlerinden bende düsündümde henüz almadım almayı düsünüyorum her yerdede bulunmuyor aslında sanırım yeni çıkan bir ürün.

Kızlar günaydın sabah sabah ne bu kilo muhabbeti yahu rekor bende 18 kg aldım toplam ama takmıyorum fazla doktorumda kızmıyor pek belli etmiyorum Allahtan

aaa bi tek ben diilmişim kendimi yalnız hissetmedim ama hala rekor bende 21 kg.ile işin tuhaf yanı o kadar kilo almış gibi göstermiyorum ama selülitlerim oluştu

aaa bi tek ben diilmişim kendimi yalnız hissetmedim ama hala rekor bende 21 kg.ile işin tuhaf yanı o kadar kilo almış gibi göstermiyorum ama selülitlerim oluştu

Ay canım benimmm hadi bakalım var mısın yarışa :)))))))) kaydirigubbakcemileSen de benim gibisin ozaman herkes yok sen abartıyosun okadar kilo nerende diyor üzülimmi sevineyimmi anlamadım bakalım doğurunca anlaşılcak kalanlar daha rahat gözükücek göbiş gidince :1hug:

Ben de aynı dertten muzdaripim ama artık kilo almamız normal canım bebekler büyüyor ne de olsa buna bağlı olarak kan hacmi de artıyor doğumda şöyle bir 10kg gidecek inşş....

yaa sormayın arkadaşlar şimdiden 13 kilo aldım. Çok üzülüyorum ne yapacağım diye ama boğazımı tutamıyorum. Sürekli acıkıyorum.Ve de tatlı yemeyi çok seviyorum ne yapacağımı şaşırdım.klava:

slm kızlar..sabah sabah kilolar ha. ya benimde farklı bi sorunum var kiloyla ilgili bende bi anda çok aldım 50 idim şuan 61,5 falan ama sorun şu son 1,5 neredeyse 2 aydır kilo almıyorum.kilo almıyorum demek güzel ama ayda 1 kiloda almamız gerekiyor artık ve beni üzen şey bebişin kilosu,normalde ben kilo alırken oda alıodu ama en son 2 kontrolümün arası 13 gündü ve bizim oğlan 13 günde 120 gr civarında almıştı,normalde zaten haftada 100 gr alıodu.doğum tarihi 4 şubat yerine 8 şubat görünüoyordu yani.böyle bakınca olaya normal gelio fakat bi önceki kontrolle bakınca fark açık görünüyor(bir önceki kontrolde 31 ocak görünüyordu D.T ) doktor bi problem yok dedi ama bizi bilionuz hemen kıllanıoz acaba bişiymi var diye.neyse ben kendimi sıkmamaya çalışıyorum.bi snrki kontrol bayramdan snr inşallah o zamana toparlar oğluşum.
ayy çok uzatmışım kızlar valla pardon sabh sabah:))

Kızlar bende aralık 13.hospitalıum çamlıcada ki mehmet güçlüden randevu aldım.hem hastaneyi odaları falanda gezicem beğenirsem büyük ihtimal doğum orada olacak.hastane ve doktor hakkında bilğisi olan varmı?

Canım korkulacak bişey olsa doktor söyler zaten merak etme biz çok pinpirikliyiz oyüzden böyle dün doktorumuz bu haftalarda benim için bebeğin kilosu önemli değil ölçümlerinin hepsinin ortalama aynı haftayı vermesi dedi bebişlerin bide 32. haftada kilo alımları yavaşlıyormuş biyerde okumuştum böyle şeyler için sıkma tatlım canını:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…