2009 Şubat Anneleri

ya kızlaaaarrr bizim 2 gündür iretnet bağlantımız yooookkk

kesildi birden, offff yaaaaa

ben de arada bir okuldan girmek zorundayım

evde olması güzeldi böyle az az görüşebileceğiz yaaa

Hayatım ben Hospitalium da Bahar hanım a gidiyordum 6. ayıma kadar ama Bahar hn da doğum yapanlar arasında normal doğuma rastlamadım ben oyüzden tırstım kaçtım anlıycağın
Ama bir seferinde Bahar hn yoktu Mehmet Bey muayene etti beni okadar ilgilendi ki anlatamam ultrasonda herşeyi tek tek gösterdi ama hatırlıyorsam sen sezeryan olucaktın ozman tercih edebilirsin bu hastaneyi benim arkadaşım orda doğum yapmıştı oda sezeryandı ve gayet memnundu benim değiştirme sebebim sadece doktorumun beni sezeryana yönlendirişiydi inş. memnun kalırsın tatlım

ya kızlar sizi doktorlar ne kadar zamanda kontrole çaırıyor beni her gittiğim doktor 1 ay sonraya sallıyor gıcık oluyorum yaaaa

kızlar bu arada bizim göbişlerle ilgili topik nerde? dün baktım göremedim.geçen hafta evde oğluşumla cici pozlar verdik,yeni yıla hazırlık pozları:)) ,dün gece uyku tutmayınca albüme ekledim bende

ya kızlaaaarrr bizim 2 gündür iretnet bağlantımız yooookkk

kesildi birden, offff yaaaaa

ben de arada bir okuldan girmek zorundayım

evde olması güzeldi böyle az az görüşebileceğiz yaaa

Nerdesin kız sen geçende aklıma geldin ya naptın sen şu misafirperver kocişini konuştun mu

ayy ben de bu ay kendime hiç dikkat etmedim, kesin kilo almışımdır da inşallah az almışımdır, doktor randevum yarın, bakalım o zaman tartıya çıktığımda inşallah kıpkırmızı inmem

bugün aç karna şekerimi öçecektim, şeker ölçme aletimi yeni almıştım, açlık ve tokluk şekerlerimi ölçüp yarın doktora sonuçlarımı göstereyim diye planlamıştım ancaaaakkk, şu aleti çalıştırmayı bir türlü basşaramadım, öldüm sinirden,

yaa alt tarafı basit bir alet ama olmuyor işte

kızlar bu arada bizim göbişlerle ilgili topik nerde? dün baktım göremedim.geçen hafta evde oğluşumla cici pozlar verdik,yeni yıla hazırlık pozları:)) ,dün gece uyku tutmayınca albüme ekledim bende

Sen varya sen çok kıskanıyorum şu resimlerini bi iyleşip kendimi toplayıp çektiremedim resim ya tatlım bide ben çok kararsız kaldım saç boyamakta acaba bitkisel boyayla güzel yapabilirlermi diyorum kafam karışıyo sen nerde oturuyosun nerde yaptırdın söyleyebilir misin mümkünse

canım benim :))) çok saoll a.s.
ben ağustos sonunda boyatmıştım hayatım bitkisel boya ile(röfle yani) ama orduevinde yaptırdım canım,diğer kuaförlerede sormadım inan hiç.şimdi tekrar yaptırmak istiomda ocak başında yaptırırm artık doğuma kadar iyi görünsün

canım niye kesilmiş sormadınızmı? tahmin edebiliom insan alıştımı girmeden durmak zor gelio evde,yrnda hbr ver bari bebişin,senin durumunu:ecrin_bebek:

özlemcim çok saol evet beniö sezeryan olacak zaten.mehmet bey hakkında herkes öle sölylüyor çok ilğiliymiş bakalım gidince görücez.

kizlar ben geldim bebis 1185 kilo olmus kafa asagida ama daha yer degistirebilirmis
testi tam bitirmediler bir saat önce basladi iki bardak surup ictim simdi 15 dk sonra cikcam evden gene test yapicaklar gene beklicem bir saat sonra gene test yapilcak bir bucuk saat daha yemeksiz susuz kalcam (
nst yapildi hersey yolunda ama ben cooooooook acim bide susadimm

aslinda simdi 3 hafta sonra gitmem gerekiyormus ama o an burda tatil hersey yolunda oldugu icin 4 hafta sonra gidicem sonrada 2 haftaya inicek randevular :))

canım hadi bak çoğu bitmiş,azcık daha sabret.bebişte iyiymiş şükür

özlemcim bişiy sorucam dr mehmet genç mi yaşlı mı internette baktım biraz adam hakkında pek bi bilği yok.

Napcan kız adamın yaşını :roflol:sırnaşık şey hatırladığım kadarıyla genç sayılır canım gerçekten ilgili hastalarına karşı
Bana öyle geliyorki erkek doktorlar kadınlardan daha iyi ilgililer ama maşallh ben doktorumu buldum sonunda bayılıyorum kadına :teytey::sm_cool:

Bende Hospitalium da yapacağım doğumu Allah kısmet ederse. Benim doktorum özel ama doğum için o hastane ile anlaşmalı. Doğumuma doktorum girecek. Bu hafta Cumartesi günü kotnrolüm var. Zaten hastanede muayenehanenin hemen karşısı. Bu hafta hastaneyi gezmeyi düşnüyorum. Odalara falan bakacağım. Burada yazarım izlenimlerimi. Sende aldığın bilgileri bizimle paylaşırsın di mi ? :1rolleyes:

Maşallah bebeişine cimcime herşeyin yolunda olması güzel bide şeker testin güzel çıksın süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…