2009 Şubat Anneleri

ya kızlar sizi doktorlar ne kadar zamanda kontrole çaırıyor beni her gittiğim doktor 1 ay sonraya sallıyor gıcık oluyorum yaaaa

Benim hamileliğimi başında doktorum 2 haftada 1 çağırıyordu. Çünkü kist vardı.
ama kist kayboldu ve benide artık ayda 1 çağırıyor. Normalide bu. Demek ki herşey yolunda ki seni ayda 1 çağırıyor. Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza...

evet canım benim de kastım o, eşimle konuştum bu meseleyi, beni görünce peşime takılıyor, gelme desem olmaz bnei de anla dedi , haklı arkadaşında var tuhaflık

zaten o arkadaşının yengesi de hamile 6 aylık hamile, beraber aynı evde kalıyorlar, kadına o haliyle yaptırmadıkları iş yok, düşün geçen bayramda kadın çekyatın altını temizleyeceğim diye çekyatı kadırmış, onu da tam tutamamış ayağına düşürmüş, kadının tırnağı çıkmıştı,

öz yengesini düşünmeyen beni mi düşünecek,

taa ogünün üstüne bu yine geldi, aldı elie kumandayı, geçti odaya, eşofmanlarını giydi, uzandı koltuğu maç izledi, eşim de yazılı sorusu hazılrmak için bilgisayarın başına geçmek zorundaydı, yalnız kaldım ver yine mutfakta oturmak zorunda
kaldımklava:klava:

daha bunun üstüne tam gece yatarken eşimden borç para istemiş 230 YTL, yaa

bizim bebeğimiz olacak daha hiçbir masrafını yapmadık, her ay hesap yapıyoruz, adam düşünmüyor, kimse kimsenin halinden anlamazmış, tutmuş bir de borç istemiş yaa

tabi eşim de hayır diyememiş, olur demiş. biz onun keyfi için sıkışacağız bu ay,

eşim bana sordu kabul edelim mi diye , ben de para işlerine ben karışmam canımk sen karar ver dedim,o da vermeyi kabul etmiş

ya düşünün bu ay kira var verilecek
kurban alınacak
eşim ehliyet alacak onun parası yatırılacak
bebeğe bebek arabası alınacak
ufak tefek bebek malzemeleri alacağım ama bunlar çok masraf tutuyor yine de

yani bu ay onunistediği parayı resmen eksiden çekiyoruz, yaa insan düşünür değil mii daha bunlar hiçbişey almadılar masrafları var diye, yok!!! adam kendini bizim ailden kabul etti iyice...

Aybukecim ama bunun adı arkadaşlık falan olamaz artık ne kadar yüzsüz bi adam çıkmış bu ya,senin kocada yufka tabi dimi? hep böylelerine musallat olurlar çünkü.ama insan bir yere kadar sabreder hayatım,bak eşin konuşsun arkadaşıyla desinki bilader kusura bakma hanımın özel durumunu biliosun:CüvCüv:,bu aralar artık evde beni bile istemio nerdeyse bu konuda anlayışlı ol falan diye.ne bilim ay sen burda anlattıkça ben kuduruyorum yerimdeklava:

canım hani çok mu genç tecrübesiz mi anlamında dedim kız sırnaşık şeyaslında erkek doktorlar daha ilğili gibi ama tabii kadın doktorlarda da çok ilgililer var

tabi ki payşarım canım sende izlenimlerini aktarırsın bana bende bayram sonrası c.tesi gidicem hastaneye.sen ne kadar fiyat aldın hastaneden bana 750 ytl dediler sezeryan fiyatı tabi bu.

vidiiiiiiiiii cnmm yufka yürekli demissin zaten acim bide senin yazini okuyunca cnm yufka cektii klava: simdi geldik ikinci kanida aldilar 45 dk sonra gene kan alicaklar bitcem hihoyyyt
ama delik desik yaptilar beniii :mymeka:

ya aybüke bu aralar gıcıklığım üsütmde sen bana evini tarif et de gelip senin şu adamın arkadaşını bir güzel benzetiyim ben yaaa Ay canım iyi sabırlısın valla sinir herif gıcık oldum.Neişin var senin karnı burnunda kadının evinde yaaa geri kafalı düşüncesiz Allah allah yaaa

canım sanki aybüke yufka diil ben olsam çoktaaaannnn kovmuştum adamdakide ne rahatlık yaaa ben misafirliğe gittiğimde iki dakka başka bir işle uğraşıyormuş gibi yapsalar kalkar giderim bi de utanmadan para istemiş zıkkım yiyesice deliricem şimdi saygısızz

ah aybükecim senin de derdin bu arsız adam. Allah sabır versin. arada eşin olmasa haklayıverirsin. ama böyle bişey yaparsan eşinle aranız bozulur. eşin evde yokken sizde olursa ona bişeyler sipariş ver dışardan alsın getirsin. acil lazım yemeğe koyacağım falan de. rahatı bozulsun biraz.
kızlar emzirme atletini hepinize tavsiye ederim. ben de aldım geçenlerde. vazgeçilmezim oldu. netten de sipariş verebilirsiniz. hepsiburada com dan verdim ben. çok kaliteli penyesi. bebetto marka. 90 beden M beden olarak geçiyor. evde o atleti giyiyorum. sütyen giymeye gerek kalmıyor. bir de hamile taytı aldım. nasıl rahat anlatamam. işe giyemiyorum malesef ama doğumdan sonra da pijama-gecelik giyip çıkmak istemediğim misafirlerin yanında da bu tayt sayesinde çok rahat edeceğim inşallah. bir de hamile kilodu aldım. sezeryandan sonra da bunların giyilmesini tavsiye ediyorlarmış. kocaman bişey ama o da çok rahat ettirdi beni. dolaşıp alışveriş yapabilsek bizler için neler yapmışlar.
kilo konusuna gelince ben alıyorum derken şekerden dolayı diyet yüzünden kilo verdim. dr.vermemem gerektiğini söyledi. ama öyle çok şey yasak ki, serbest olanların tümünden sınırsız yesem yine de kilo alamam. hayatımda ilk kez bu kadar doğal besleniyorum. benim bebeğim kızartmanın, çikolatanın tadını bilmeden doğacak :)

Aybukecim ne gıcıkmış ya şu arkadaşı ayy kk olarak biz burda dalacak duruma geldik adama siz de eşinle anlaşın sizdeyken bi bahaneyle tartışın eşinde ona bu şekilde belki daha rahat söyler surat yap tersle ya şu adamı nolurrrrr yüzsüz herif bide para istiyo insan arkadaş dediğin size yardım etmeye çalışır daha bebek oluyo masrafınız çoğalıyo diye ama nerdeeee o düşünce o insanlık desene

slm kızlar.off cok yoruldum bu gün.misafirler gelicek az sonra komsularım.4 kişiler toplam.sabahtan temizlik yaptım sonra bişeyler hazırladım.anaam koptu belim agrıyo her yerim.bekliyorum gelmediler hala.
cimcime maşallah damadıma gızz iyi büyütmüşsün.
aybüke valla kocan sordu madem verelimmi diye hayır derdim ben olsam.
vidi seninde oglun iyi maşallah takma kafana.bu sıralarda hareketleri azalabilirmiş.

kızlar bugün çok soru sordum biliyorum ama bişiy daha sormak istiyorum.aranızda epidural sezeryan düşünen varmı? ben 2 gündür ona taktım da kafayı sezeryan olacağım için bebeğimi epiduralle ilk ben görmek istiyorum.

aybükecim canım benim allah sana peygamber sabrı versin ben senin kadar sabırlı olmam valla patlayıveririm yada anlatırım istenmediğini hareketlerimle ya ay gamsız anacım bizim adamlar bendede var o düşüncesizlik beşik alıncak daha doğru düzgün bişi almadık kuzuma babası arar para ister kardeşi askerden arar para ister sanki bizde dolup taşıyoda adamda düşünmüyo ya seninki sana soruyo verelimmi diye benimki sormaz bile verir benimde haberim olmaz bizim hep tartışmalarımız para yüzünden eşimden hesap sormamı istemiyo ama benide düşünmüyo tmm diyo seni bi daha kırmıcam artık ayırdım yollarımı diyo yok yine aynı sen 230 vermişsin ben neler vermedimki istemeyerekte olsa zorla aldı yani arkadaşlar eşine nezaketen soruyo eşi verme dese bile verecek kafasına koymuştur o zaten yapcak benimki hep öle yaptı ayyyy aman içim karardı artık bide işi bırakında dahada zorlancam ama belki anlar dicemde anlarmı acabaaÇok üzgünüm çoook

tabi ki payşarım canım sende izlenimlerini aktarırsın bana bende bayram sonrası c.tesi gidicem hastaneye.sen ne kadar fiyat aldın hastaneden bana 750 ytl dediler sezeryan fiyatı tabi bu.

Canım bana da 750 lira fiyat verdiler. SSK için ama bu fiyat. Ancak benim aklıma takılan doktorum Hospitalium la anlaşmalı ama oraya bağlı bir doktor değil. Ayrıca doktorum da para isterse Hospitalium da başka bir doktora görünüp ona yaptıracağım doğumumu... Bilgin var mı bu konuda. Yani doktor hastane ile anlaşmalı ama oraya bağlı değilse ayrıca doktora da para veriliyor mu? Benim doktorum tüm işlemleri o hastane üzerinden yaptırdı. Neyse Cumartesi netleşecek bakalım...

canım doktorun oraya bağlı deilse para isteyebilir.bide ben şimdi epidurali soracam bakalım kaça yapıyolar onu da.ayy bide aynı zamanda doğururmuşuz yan yana odalar falan:enbuyukkk:

canım doktorun oraya bağlı deilse para isteyebilir.bide ben şimdi epidurali soracam bakalım kaça yapıyolar onu da.ayy bide aynı zamanda doğururmuşuz yan yana odalar falan:enbuyukkk:

Canım Hospitalium da epidural doğum yok. Ben normal doğum düşünüyorum :1no2:
Ama çok da korkuyorum. :CüvCüv: Yanyana odalara denk gelebiliriz sonuçta aynı dönem gelecek bebekler bir aksilik olmazsa...kaydirigubbakcemile5

internet sitelerinde var diyodu epidural falan ama bi daha bakayım iyicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…