- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
ya kızlar sizi doktorlar ne kadar zamanda kontrole çaırıyor beni her gittiğim doktor 1 ay sonraya sallıyor gıcık oluyorum yaaaa
bu tamamen karşındakilerin düşüncesizliği. ben 7 aylık hamile birine yemeğe gitmeyi düşünmem. bu çok saçma. evlerimizde yardımıcımız olmadığına göre besbelli hazırlık yaparken canımız çıkacak.
Napcan kız adamın yaşını :roflol:sırnaşık şey hatırladığım kadarıyla genç sayılır canım gerçekten ilgili hastalarına karşı
Bana öyle geliyorki erkek doktorlar kadınlardan daha iyi ilgililer ama maşallh ben doktorumu buldum sonunda bayılıyorum kadına :teytey::sm_cool:
Bende Hospitalium da yapacağım doğumu Allah kısmet ederse. Benim doktorum özel ama doğum için o hastane ile anlaşmalı. Doğumuma doktorum girecek. Bu hafta Cumartesi günü kotnrolüm var. Zaten hastanede muayenehanenin hemen karşısı. Bu hafta hastaneyi gezmeyi düşnüyorum. Odalara falan bakacağım. Burada yazarım izlenimlerimi. Sende aldığın bilgileri bizimle paylaşırsın di mi ? :1rolleyes:
Aybukecim ama bunun adı arkadaşlık falan olamaz artık ne kadar yüzsüz bi adam çıkmış bu ya,senin kocada yufka tabi dimi? hep böylelerine musallat olurlar çünkü.ama insan bir yere kadar sabreder hayatım,bak eşin konuşsun arkadaşıyla desinki bilader kusura bakma hanımın özel durumunu biliosun:CüvCüv:,bu aralar artık evde beni bile istemio nerdeyse bu konuda anlayışlı ol falan diye.ne bilim ay sen burda anlattıkça ben kuduruyorum yerimdeklava:
Aybukecim ama bunun adı arkadaşlık falan olamaz artık ne kadar yüzsüz bi adam çıkmış bu ya,senin kocada yufka tabi dimi? hep böylelerine musallat olurlar çünkü.ama insan bir yere kadar sabreder hayatım,bak eşin konuşsun arkadaşıyla desinki bilader kusura bakma hanımın özel durumunu biliosun:CüvCüv:,bu aralar artık evde beni bile istemio nerdeyse bu konuda anlayışlı ol falan diye.ne bilim ay sen burda anlattıkça ben kuduruyorum yerimdeklava:
dersucum sana özelden mjs attım okudun mu
tabi ki payşarım canım sende izlenimlerini aktarırsın bana bende bayram sonrası c.tesi gidicem hastaneye.sen ne kadar fiyat aldın hastaneden bana 750 ytl dediler sezeryan fiyatı tabi bu.
Canım bana da 750 lira fiyat verdiler. SSK için ama bu fiyat. Ancak benim aklıma takılan doktorum Hospitalium la anlaşmalı ama oraya bağlı bir doktor değil. Ayrıca doktorum da para isterse Hospitalium da başka bir doktora görünüp ona yaptıracağım doğumumu... Bilgin var mı bu konuda. Yani doktor hastane ile anlaşmalı ama oraya bağlı değilse ayrıca doktora da para veriliyor mu? Benim doktorum tüm işlemleri o hastane üzerinden yaptırdı. Neyse Cumartesi netleşecek bakalım...
canım doktorun oraya bağlı deilse para isteyebilir.bide ben şimdi epidurali soracam bakalım kaça yapıyolar onu da.ayy bide aynı zamanda doğururmuşuz yan yana odalar falan:enbuyukkk:
Canım Hospitalium da epidural doğum yok. Ben normal doğum düşünüyorum :1no2:
Ama çok da korkuyorum. :CüvCüv: Yanyana odalara denk gelebiliriz sonuçta aynı dönem gelecek bebekler bir aksilik olmazsa...kaydirigubbakcemile5
internet sitelerinde var diyodu epidural falan ama bi daha bakayım iyicene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?