2009 Şubat Anneleri

selam kızlar
döndük drdan
haberler güzel
31+1 1608 gr ve 40 cm

herşey yolunda suyu iyi dedi kordonda kan akışı iyiymiş

Son düzenleme:
anladım canım olmayabilirde artık doktora sorarız artık.sezeryan olacağım için ii olur diye düşünüyorum.

Ben Hospitalium a giderken sormuştum var demişlerdi normal doğumda epidural hatta hatırladığım kadarıyla
normal doğum 500 dü epidurale 450 ayrı istediler toplam 950 YTL ye geliyordu heralde sezeryan için de epidural aynı fiyattır

ssaslan nasıl bebişin inşaallah güzel haberlerle geldin izinler çıktımı wc falan ?

saslan cnm masallah bebisine bende gittim bugün doktora 1185 gram olmus :)) ne cabuk büyüyorlar :)))

kızlar gittiler misafirler.yoruldum bayaa.ama güzeldi.
ssaslan maşallah tosununaa.ne güzel büyüyo maşallah.

bu arada dru beklerken diğer dr ile sohbet ettik
sezeryan olacağım kesin diye genel mi epidural mi acaba diye sordum
direk epidural dedi
genel anestzi artık mecbur kalmadıkça yapmıyoruz dedi
en azından bizi düşünmekten kurtardı

maaşallah diyim tütütü :) bakalım benim kızım ne kadar oldu teyzeleri bu arada doğum yapacağım hastane konusunda değişiklik yapacağım sanırım ama bize 1 saat uzaklıkta normal olursa gitmek sorun olursa diye korkuyorum. muğla yücelen hast. normal doğum 600 civarı sezaryen 800 1000 civarımış dr karar veriyormuş kendi hastasına indirim yapıyormuş bakalım napıcaz

selam kızlar
döndük drdan
haberler güzel
31+1 1608 gr ve 40 cm

herşey yolunda suyu iyi dedi kordonda kan akışı iyiymiş

Gözünaydın ssaslan cım.Karşılaştığın o kadar probleme karsın başarın bizi burda tüm arkadasları mutlu ediyor inan.Eeee artık bundan sonra vakitlice doğumu bekliyoruz senle birlikte herkesin burda mutlu doğum hikayelerini okuyacaz işallah öyle değilmi.
Allah nazarlardan saklasın hepimizi

sağolun kızlar
yatmaya devam daha
19 aralıkta tekrar gideceğiz o zaman 33+2 olacak o kontrol sonrasında gezmeye başlarsın ev içinde
sonra sancın ya da suyun ne zaman gelirse dedi
çünkübebiş büyüdüğünden rahim ağzı incelmiş biraz daha öncekinde 2.2 idi şimdi 1.8-1.6 olmuş

Bende epidural sezeryan istiyorum ama doktorumla henüz bu konuyu konusmadık hayırlısıyla kurtarsın allah bizi canımm.

SSASLAN canım gözün aydın,bebişin iyi olsunda bu kadar sabrettin 2 hafta daha sabredersin kalkmak için hayatım.maşşallahhhh
CİMCİME senin şeker sonucu ne oldu,göremedim sonuç hakkında bi yazı yada atladımmı? bi problem yok dimi?

cimcimecim 1. kısım iyi haberlerin mutlu etti
inş. tahlil sonuçların da iyi çıkar

ssaslan canım sevindim ii haberlerine
kızlar bu arada sanki bi arkdş. elevit vit. ilacı ssk karşılamıyo demişti bende bugün ilaçlarımı almaya gittim ecz. bana demezmi bunu artık karşılamıyor cebinizden alıcaksınız 12 kusur yuh dedim 4 ilaç yazmıştı doktor aldım mecburen bebişim için birde muayene ücreti artık ayda 2 kez gidiyoz valla anlıcanız 25 ytl parayı verdim geldim nerde kaldı ya ssk lı oluşumuz şuraya bak önceden hiçbir gebelik ilacına para ödemezken şimdi fark alıyolar ytmezmiş gibi muayene ücreti pes doğrusu valla devletimiz sağolsunda daha nelere bakalım para ödücezkötükedihüso

ssaslan canım çok sevindim çoğu gitti azı kaldı, biraz daha sık canım dişini

sagolun kizlar 5 gün sonra falan sonuclari ögrenebiliyormusum ,bi sorun olursa zaten onlar beni aricaklarmis
ins. yoktur varsa eger diyet yapilcak dedi doktorum yani hastanede yenen yemeklerden özel menü yapilcakmis
ins. sonuc iyi cikar :))

merak etme canım ya sonuçlara göre diyet bile verseler ben 1 aydır diyetteyim
hayat devam ediyor her halükarda

söylemeyi unuttum bugün bebek şekerlerimizi aldılar ve kapı süsümüzü bir ara foto çektirip koyarım

Kızz ben gönderseydim sana kargoyla daha ucuza çıkardı valla ha SSK saçma sapan işler yapıyor bende son günlerde sinir oluyorum benimkiler kaldı ewde dr içme artık dedi çok kilo aldığım için:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…