2009 Şubat Anneleri

kızlar ben size emzirme atletimin markasını yanlış vermişim
bebemax toparlayıcı emzirme atleti -bmax yazıyor
Bebiccino diye adres var kutuda

bunu şimdi giyemezsinz zaten doğumdan sonra
yoksa bebişler sıkışır :))

iyiakşamlar kızlar amma yazmışsınız iki saattir okumaya çalşıyorum ssaslan geçmiş olsun teyzene acil şifalar versin rabbim 32.haftada izne çıkacakları kısakandım valla ben 37 de çıkacağım mecburen oda ocağın sonuna doğru denk geliyor yani daha çok laışmam lazım cumartesi kontrolümüz var kızımı görücem nasipse

ssaslan canım bebeğinin iyi haberlerine cok sevindim. epeydir nete giremiorum kendi sorunlarımdan kimseyi göremez oldum. ama bebeğin ne güzelde büyümüş. yalnız ya görmedim ya okuyamadım neden sezeyan oluyor canım. sebebi ne sezeryan olmanın. ben sezeryandan cok korkuyorumda ..

kızlar kayınvalidem gitti hasta diye bende kalıyordu 15 gündür ama yaklaşık bir haftadır hiçbirşeyi yok gayet sağlıklı dün akşam eşime kışın burdaysam yazın evime giderim dedi yani canı istediği zaman gelip kalıcak sıkıldığı zaman gidecek hanfendi okadar sinirim bozulduki ağladım sinirimden kalması sorun değil biz onun evinden taşınırken gel dedik ben hiçbiyere gelmem dedi bu yaz evini temizledik badanası boyası oldu koltuklarını değiştirdik sırf rahat etsin gönlü olsun diye okadar borca girdik şimdi kalkmış böyle diyor bu sözü üzerine eşimle tartıştık gece oda tv izliyordu osaatte kalkıyım yatıyım bunlar genç özel hayatları var demez heralde duydu bizi yada eşim konuştu bilmiyorum biraz önce gitti

of of nedir bizim bunlardan cekimiz yarabbim..aynı dertten muzdaripiz. ama ben artık akıllandım araya mesafe koymak en güzeli. neyseki gene erken actım gözümü

söyleyin bana ben haksızsam allah aşkına benim eşim tek çocuk tamam eninde sonunda bukadın benim yanıma gelicek biliyorum zaten evlendiğimizde 2 yıl beraber oturduk sonra ayrıldık ama tamda ayrıldık denemez bir alt sokağımızda oturuyor tek başına kalıyor ama senelerdir aynı evde tanımıyan yok her akşam bendedir gelir yer içer hiçbizaman niye gliyosun her akşam demedim gelmesi sorun değil gelsin ama akşam belirli bir saatte gitsin evine gece yarılarına kadar oturur bunlar çalışıyor sabah erken kalkıcaklar demez hergittiğimiz yere bizle gelir yani eşim ben ve annesi evliyiz

SEalm kızlar okuyamadım yazdıklarınızın hepsini kusura bakmayın valla CİMCİME ne çıktı şeker testin .
SSASLAN süpermiş bu atlet alalaım hepimiz
Ben bugün evime gittim dolaştım biraz havalandırdım birde komsum doğum yapmıştı ona uğradım ya kızın ikinci doğumu ilk doğumu normal yapmış ikinci doğumu sezeryan istedi ilki çok zor olmuş diye bunda da mahfolmuş kız yaa gazını çıkaramamış narkozu atamış bir hafta perişan olmuş ağlamış hep ay çok korktu gözüm yaa tipi kaymış resmen kızın

sağol canım
benim sezeryan olma sebebim plasenta previa var ondan

LEBİŞ BEYAZ BULUT benimde çok canımı yaktılar bu zamana kadar işin kötüsü eşim hiç görmezdi ama bu yaz yaptıkları birşey eşiminde aklını başına getirdi ben hiç zaman bir şey demedim hep susutum şimdiki aklım olsaydı konuşurdum hep ezilen ben oldum ama artık geçti bende kalmıyorum hiçbirşeyin altında yeter artık resmi oluyorum hiçbirşeylerine karışmıyorum

eşim geldi kapatmak zorunda kaldım :):) yani demem oki arkadaşlar en azından geceleri yanlız kalyorduk kocişle ama onu bile çok gördü kayınvalidecim tamam başta hastaydı ama sonrası birde böyle demesi çok canımı sıktı açıkçası canı istediği gibi davranması sonuçta burası benim evim rahat etmek hakkım değilmi benim annem de bana yakın hemen yan binada oturyorlar inanın haftada bir gelir oda bir saat oturur gider geldiği zaman boş oturmaz buda benim zoruma gidiyor ben şimdiye kadar kali kırılmasın sonuçta kocamın annesidir diye ses çıkarmadım ben nasıl karşımdakine saygı duyoyorsam aynı saygıyıda isterim çok uzun olu kusura bakmayın brası bunu yeri değil biliyorum ama insan rahatlamak isiyor kimseye anlatamıyorum sizinle paylaşmak istedim

valla tatlım geçenlerde ben de yazdım buraya sağolsun arkadaşlar beni teselli ettiler. bugün daha iyiyim. geldi benimki elbisemi prova yaptı gitti. hiç yüz vermedim bundan sonra böyle. beni okadar ağlattı ya... hiç sesimi cıkarmıyorum. eşimide beni de yavrumuda üzmeye hakkı yok. ama ben bilioyrum yapacağımı ona... en güzeli eşinizi bıktırmayın onu yanınızda tutun. saygınızda kusur etmeyin ama yeri geldimi lafı da gediğine oturtuverin..en güzeli öylesi. taş yerinde ağır oluyor. ama oldğunca eşinize yansıtmayın ki bişey oldumu siz suclu olmayın... ben artık cok rahatım. kendimi üzmemeye karar verdim...

canım başka yerden okudum mesajını buraya da yazdınmı göremedim kocaman olmuş bebiş bize göre tabii dr.unda normalmi dedi

evet canım çok güzel dedi
zaten ölçümler de haftasıyla uyumlu 1-2 gün oynuyor sadece
haftada 150g alır sonraki kontrolde 2kg olmuş görürüz dedi

ahhh işte ben de yapabilsem üzmek değil benimkiside sinir oluyorum hemde öyle böyle değil dün akşam ağladım sinirimden çok kötü oldum sonrada kızıyorum kendime niye takıyosam sanki söyliceksin yüzüne aslında eşimde dedi söyle dedi kırılıp alınan bana gelsin dedi ama ben yapamıyorum işte aptalım gerçekten çok kzıyorum kendime:mymeka:

valla tatlım kafana takmaya değmiyor ben onu anladım. bende aylarca hıçkıra hıçkıra ağladım. cook üzdüm kendimi aptal gibi ama kötü ben oldum. surat asan, nankör olduk sonunda.. eşimde anlıyor aslında . hatta gelsin annem karşılıklı oturun konuşun ne derdiniz varsa çatapat konuşun dedi. ama sessiz kalıyorum . ben onun burnundan yavaş yavaş getiricem en güzeli o.. sende üzme kendini bitanem. herşeyin bi yeri zamanı varr.. bak torunda gelicek .güzel günler yakın. kozlar senin elinde unutma.. yeterki onun gibi zeki ve sabırlı davran..

eşime müzik açta dinleyelim dedim kırk yılda bir açmış ceylanı lanet olsun diye bir şarkı kafamçokkarıştı hiç dinlemezdi böyle şeyler nerden estiyse bune dedim değiştir ağlıcam şimdi keyiflenelim diye aç dedik sen naptın şimdide açmış mezdekeyisositososito al neşelen diyo kaydirigubbakcemile3

ah şöyle be güzelim... bak keyfine salla kimseyi takma . üc günlük dünya.sen bak bebişine kocana... kendini üzme ama ezdirmede. ben şimdi dün gece ve kaç aydır ağladığım gecelere yanıyorum.ama insan moreli bozuk olunca elinde olmuyo işte...

beyaz bulut ne demek burasi yeri degil demek
tabiiki anlaticaksin rahatlicaksin hayatim
kayinvaliden biraz düsüncesiz davraniyor bu konuda sen gercekten cok haklisin yani senin annen bi gelsin bakalim hergün aksamlara kadar kalsin yesin icsin otursun
ne derdi acaba cok merak ediyorum
esinle sizi konusurken duymussada cok iyi olmus, birazda olsun anlar en azindan sizinde özel bi hayatinizin oldugunu
sen üzme kendini cnm inan degmez bende cok cekmistim esimin üvey annesinden
düsün losali halimle 3 kücük torununu bana birakiyordu onlara bakicilik yapiyim diye
cok abartiyorlar bilmiyorum acaba düsünemiyorlarmi yoksa inatmi yapiyorlar
ama yazmissin yanliz kaliyor diye belki yanliz kalmak istemiyor kadin sizinle zaman gecirmek istiyor ama malesef ince düsünemiyor

sabirli davran herseyi icine atma esinle otur güzelce konus cnm ...

derincim 5 gün sonra cikarmis sonuclar daha önce bisey cikarsa onlar aricaklar beni

Son düzenleyen: Moderatör:
aybuke cnm allah yardimcin olsun
esinin arkadasi ne kadar anlayissiz bi insanmis öyle , bu durumunda size yemege geliyorlar bide utanmadan borc istiyor düsünememismi sizin bi bebeginiz olcagini masraflarin oldugunu ....
sinir olmamak elde degil
esinin onunla konusmasi gerek cnm
su aralar esiminde bi basbelasi arkadasi var alman cocuk hic anlayisli degil,bir saatlik yolu hic üsenmeden geliyor bize
güya pcsinde sorun varmis bizim pc yle bisey yapmasi gerekmis
türkce anlatamiyorum bizim pc ye onun bi parcasini takip bi sey yüklemesi gerekmis
istemiyorum eve sokmam ben onu dedim esime valla kusura bakmasin hic
masallah bi geliyor aksam saat 8 de gece 2 ye kadar kaliyor devamli pc basindalar
yatak odama giremiyorum ,senin su yasadiklarini ben yasasaydim coktan kafayi yerdim iyi dayanmissin gercekten
simdi gene mail yazmis ne bas belasi anlamiyor istenmedigini
israrla gelmek istiyor
esim onun ne maillerine cevap veriyor nede ariyor ,bakalim ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…