iyiakşamlar kızlar amma yazmışsınız iki saattir okumaya çalşıyorum ssaslan geçmiş olsun teyzene acil şifalar versin rabbim 32.haftada izne çıkacakları kısakandım valla ben 37 de çıkacağım mecburen oda ocağın sonuna doğru denk geliyor yani daha çok laışmam lazım cumartesi kontrolümüz var kızımı görücem nasipse
ssaslan çok sevindim son gelişmelere. maşallah bebeğine. o önerdiğin atletin bedeni yok mu anlayamadım. sendekinde beden no su yazıyor mu belki de standarttır.
kızlar ya bayram tatili geliyor. bütün bayram dinleneceğim inşallah. iş güç ilgilenilmesi gereken alışveriş v.b.hiç bitmiyor. bu bayram hepimize iyi gelir inşallah.
doğumu fazla düşünmemeye çalışıyorum ben. çok rahat doğum yapan arkadaşlarım var. sezeryan ve normal doğum. bazıları abartıyor çok zor derken, kiminin canı kıymetli olur bilirsiniz. bence hiç kulak asmayın. şuan çok mu rahatız. sağdan sola törenle dönüyoruz nerdeyse. hepimizinki rahat olacak. hele sezeryan olursa bırakın zorluğu doktor düşünsün. yattığımız yerde verecekler kucağımıza inşallah.
bayram dedin yaramı deştin florya yaaa daha ben bayram temizliği yapmadım ev harabe gibi halıları yıkamaya vericem.Ev de han gibi kocaman nasıl temizlicem bilmiyorum offff.Bir de cumartesi çalışıyorum pazar tatil pazar temizlik pazartesi bayram öfffffffffff....
Efeecem canım elevit vitamin ilacı ile ilgili ben yazmıstım.ödemiyo artık ssk diye,Her eczaneye gidişde bu ilaçlarla ilgili yeni bişiler cıkıyor.Devlet vitamin ilacı olduğu için sanırım ödemek istemiyor canım.Ama ben bu durumu ssk ya şikayet olarak yazdım bakalım ne cevap verecekler.
ay bide ben anlatıyim bişey.şeker bayramında bayram günü eşimle bahce kapısından cıkıcaz gezmiye gidicez.kapının önünde araba durmus içinde gencler var.eşim dedi sen cıkma ben bunları yolliyim dedi.neyse eşim cıktı gencler hadi siz baska yerde konusun dedi.oglanlarda arabanın içindeeler ama bizim kapının önündeler.içerde muhabbet ediyorlar.neyse dedi hadi arabayı çekin burdan dedi.bende duyuyom içerde.biri dedi abi kamyonmu cıkartıcan ne zararımız var dedi :roflol: :roflol: :1shok: kamyon ben oluyorum bu arada.:roflol:
vidi harika bir hikaye bu
ya ama bende normal doğum istiyorum amma:çok üzgünüm: benim oğluşum dönerse tabi ben biliyorum annesini üzmücekte işte şimdilerde tersiz biraz korkum yok normal doğumdan baştan beri böle düşündüm efem müsade ederse tabikide (dönersin demi güzel oğlum)
Slm kızlar,bayram planları yapılmaya başlanmış.walla ben evde geçireceğim sanırım.eşim bayramın 2.günü amasyaya gidicek,ben o kadar yolu gidemem,bize uyan tarihte uçakta yok,yani benim için hiç bayrammış gibi olmayacak evde oğluşumla takılcaz( eşiminde teyzesi rahatsızlandı o yüzden gidiyor,başka fırsatı yok gitmek için.gerçi 2 gündür mırıldanmaya başladı seni bırakıp nasıl gitcem diye ama bakalım belkide vazgeçer:) bizim burda kimsemizde yok gelip gitcek olan o yüzden temizlik falan yapmıom walla.
Kızlar ilaç konusunda ben elevit hiç kullanmadım,megadyn kullanıyorum başından beri sanırım elevitle eş değer ilaçmış dr sorup onu yazdırın içeriği aynı nasılsa.benimde ialcım bitiyor ama bu sefer yazdırmadan alıcam çünkü okulun anlaşmalı olduğu eczane bize çook uzak gitgel yol parası ilaçtan fazla tutuyor walla
eeee cnm ya geçen bayram kamyonsak bu bayram tır olduuk tııırrrrrrrr
:1shok:hihoyyyt:teytey::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?