2009 Şubat Anneleri

evt canım öle dedi benim doktorda son haftaya kadar döner sıkma canını demişti bakalım hayırlısı

sağol canım
atletin bedenini sormuşsun
benim 90
hatta aldıkları zaman kutunun içine 95 karışmış o büyük geldi değiştirdiler
gebelik öncesi 85 beden kullnıyordum 90 iyi oldu

eeee cnm ya geçen bayram kamyonsak bu bayram tır olduuk tııırrrrrrrr
:1shok:hihoyyyt:teytey::dance:

oluruz ayoll tır da oluruz agır vasıta daaa bu gidişlee.yemiyorum az yiyorum vallahii ama nasıl alıyorum bu kiloları anlamıyoorum yaaa -tatlicadiarzu-:dilcikar:

Son düzenleme:

sağol canım
atletin bedenini sormuşsun
benim 90
hatta aldıkları zaman kutunun içine 95 karışmış o büyük geldi değiştirdiler
gebelik öncesi 85 beden kullnıyordum 90 iyi oldu

gerçi ben çok kilo almadım ama genede eski resimlerimi ve gösteri çekimlerimi izleyince tuhaf oluyorum ya cok cıtırmısım yaw kocam cok kızıyo ole dıyınce ya ben şişko oldum dıye bağırıyom bak ne kadar cıtırmısım falan ama olsun bebişlerimize değer heralde bu arada benım kilom 61,5 :CüvCüv:

bağlantı felaket mesajı gönderdikçe hata verdi ama hepsi gitmiş :)
kusura bakmayın kızlar

Son düzenleme:

Vidi cim ne kadar güzel olmuş bunu bizlerle paylaşman. Ben de normal doğum için şu an oldukça cesretliyim ve etrafımdan çok enterasan bir şeymiş gibi tepkiler alıyorum. Daha dün sezeryanla doğum yapmış olan bir akrabamız normal doğum yapmış ve 30 küsur dikiş atılmış bir tanıdığından bahsediyordu bana. Aylarca oturamamış vs... bunlar bebek bekleyen bir insana anlatılmamalı bence. Bazen öyle sıkılyorum ki ben o acıyı merak ediyorum o sancıyı merak ediyorum size ne ya diyorum. Çekeceğim sancıdan kesiden çok fazla korkum yok tek endişem şu anda bebeğimin o aşamayı kolaylıkla atlatması. Ama iri bir bebek ya da başka bir komplikasyon olursa asla normal diye diretmem. Her şey yolunda olursa normal doğum yoluna girdiğimizde asla panik olmamalıyız kızlar sakince bebeğimize yardım etmeliyiz. Burda da ondan bahsetmiş o zaman fazla sıkıntı çekmeyeceğimize eminim.

vidicim hikaye çok güzeldi kimbilir bende belki o olayın yaşandığı hastende yapacağım doğumumu. doktorun ismi neacaba güzelanlatmış:). bende korkuyordum ama artık o korkum kalmadı ablamla konuşa konuşa. sadece henüz nerede doğum yapacağıma karar veremedim bana 1 saat uzaklıkta özel hastane var oraya yetişmek sorun olur diye korkuyorum. geriye marmaris devlet hastanesi ve aksaz askeri hastane kalıyor. sizce devlet hastanesinde doğum dahamı mantıklı bir akıl verin kızlar yaaaa.

beyzacım kesinlikle katılıyorum sana.çok zor oluyor hayatında yaşamadığın acıları çekiyorsun vs. diye anlatmayı korkutmayı çok seviyor insanlar. benim ablam 2 çocuk doğurdu ve çok rahat yaptığını söylüyor ben artık kimseyle bu mevzuyu konuşmuyorum. ablam hariç o beni çok cesaretlendiriyor. onun sayesinde benimde cearetim yerine geldi. ama dediğin gibi bebişim iri olur yada mecburen sezaryen olmak zorunda kalırım napalım ne gerekirse onu yapacağız.ah birde doğum yapacağım hastane konusuna karar versem bulunduğum yerde pek seçeneğim yok.

kızlar bence nasıl bebişlerimizin gelmesi bir mucize ise doğumda gerçek bir mucize ve sağlığımız el verdiğince bunu yaşamalıyız diye düşünüyorum.yani çok uzağı değil en basitinden bir çoğumuzun annesini veya ninelerini düşünün,onlar nasıl doğurmuşlar.ben şahsen ninesi sezeryan yapan duymadımkaydirigubbakcemile3
bizim dezavantajımız ise şuanda ki birçok doktorun işin kolayına kaçmaya çalışması,hem işlerini kolaylaştırıyorlar hem ceplerini dolduruyorlar.keşke ülkemizde devlet hastanelerinin,doğumevlerinin ortamı gerçekten sağlıklı olsa,o zaman eminimki bir çoğumuz özel yerine oralarda doğum yapardık,hem paramız hem sağlığımız bize kalırdı.
bende hala doğum yapacağım hastane konusunda karar veremedim açıkçası.şuan dewam ettiğim hastane ve doktorumdan memnunum ama bu kadar doğal bir olaya bi dünya para dökmekte bazen mantıksız geliyor,o parayla oğluma neler alırımCADIARZU sanırım herşey normal giderse sancım nerde başlarsa en yakın hastane neresii ise oraya gidicem:)))

Hastalıklarda bile pozitif düşüncenin yeri çok büyük. Ne düşünürsek nelerden korkarsak başımıza gelir. Bu sezeryan içinde geçerli güçlü ve rahat olmamız lazım. Dünyaya bir can getirmek kolay değil olamaz zaten. Ama geçicek eninde sonunda biticek ve hediyesi de çooooook büyük.... yavrularımız kucağımızda olacak. :asigim:

iyi akşamlar kızlar nihayet internetime kavuştum, inşallah bir daha kesilmez

internet olmayınca insan kendini eksik hissediyor yaaa

haberleri biriktirdim tabi bu arada, en tazesinden başlayayım

doktordan geldim,kızım 1250 gram olmuş, normal ne az, ne fazla,daha önceki ay 839 gr dı

gayet sağlıklı, videosunu çektim,doktor yine fotoğraf vermedi, iyi poz vermiyor diyor, sinir oldum yaaaa

şeker testim normal çıkmaya devam ediyor, bu da iyi haber

geçen aydan bu aya kadar 3 kilo almışım, ben memnunum ama doktorum değil, çok almışsın en fazla 1 kilo alman gerek dedi,

vee nihayet bu gün bulaşık makinem bağlanıyooorrr

daha ne olsun değil öi kızlar, herşey yolunda

9 günlükte tatilimiz başladı, ooohhh yan gel yat yapacağım allahi, şişirecem göbeeemmmiii

Canım maşallah bebişine kocaman olmuş annesi.Bende bayram dönüsünde gidecem işallah.
Bulaşık makinende hayırlı olsun canımm.En sonunda hangi markadan almaya karar verdiniz.
Bayram tatiline en çok sevinenlerden biride benim iş ile birlikte hamilelik yarı çapımız hergeçen gün biraz daha büyüdüğü için zor oluyor :))
Tatilde ailemin yanındayım gözacıp kapayıncaya kadar geçecek eminim

Selam iyi akşamlar kızlar
ben bugün çok iyi uyandım kuaföre falan gittim yeni giysiler aldım kendime ordanda ne zamandır beklediğim film AROG için bilet almıştık geçen haftadan eğleniriz biraz bayram öncesi dedik neyse filme girdik gülüş çümbüş derken bana afakanlar basmaya başladı gözlerim kararmaya her yerimi ter basmaya başladı zar zor çıktım görevliler sağolsun hemen uzanmamı sağladılar sağlık ekipleri geldi dr.umu aradım hemen tansiyonum düşmüş olabilirmiş o an şuanda herşey iyi görünüyor dedi bebeği gördük daha 5 gün önce görmüştük ama ödüm koptu ve küçük hanım dalga geçer gibi gülücükler saçıyordu o kadar korktum ki anlatamam sürekli şimdi doğuramam diyordum içimden neyse ki atlattım şimdi iyiyim ama içimde korkusu var ...

Canım geçmiş olsun.Halsiz ve açlık varsa belkide ondan olmuş olabilir mi şekerin mi düştü acaba.

Geçmiş olsun canım aman dikkat bu aydan sonra sinemalara 2 ay ara ver doğumdan sonra gidersin
belki de havasız karanlık ortamdan rahatsız olmuş olabilirsin

Çok sağolun canlarım yaa benim anlamadığım da o zaten yemek yemiştik girmeden araya kadar acıkırız demiştik ,bilerleri alırken de önümüzde boşluk olmasına dikkat ettik ferah ferah olsun diye ptesi ve ctesi de sinemadaydık neden böyle oldu ömrümden ömür gitti yaa bu zamana kadar herşey yolunda derken kendi kendime nazar değdirdim (

Son düzenleme:
Derinzlm canım geçmiş olsun,tahmin edebiliyorum halini geçenlerde banada otobüste oldu aynısı ve yalnızdım,tıklım tıklım içerisi kendimi dışarı zor attım.Büyük ihtimalle tansiyondan oluyor,bide akciğerimize baskı yapıo ya ufaklıklar nefeslerimizde düzenli olmuyor.neyse tekrar geçmiş olsun canım

Aybuke maşallah kızına internetinin geldiğinede sevindim,makinanda hayırlı olsun güle güle kullan canım

beko dan aldım canım, bayram öncesi çok iyi oldu, güneşde çıkmayacak bayramda soğuk olacakmış, sularda ısınmazdı, başım derde girerdi yağlı yağlı bulaşıktan-tatlicadiarzu-

ben tatilde evde kös kös oturacağım, annemlerin yanına gitmeyi çok isterdim ama onlar Mersin de, ve bana uzakta, Antalya mersin yolu berbat, riske atamadım ve evde oturmayı tercih etttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…