2009 Şubat Anneleri

benim de tansiyonum bugün 9/2 çıktı düşük dedi hemşire ama korkulacak bir durum değil dedi,

ben şimdi kapatmak zorundayım kuzenim geldi istanbuldan sağolsun oğlu tam bir azman 2 pc leşi var benimkini kaldırayım başı gözü sağken
Çok sağolun destekleriniz için ben gece girerim tekrar görüşürüz kızımın annesine inat resimlerinide eklerim :)))

derincim gecmis olsun tatlim aman dikkat et kendine
aybuke cnmm masallah bebisine güzel büyütmüssün :)) bulasik makinani iyi günlerde kullan cnm gercekten bulasik makinasiz olmuyor benimki bozulmustu 4 gün makinasiz kaldi bulasiklari yikarken asiri bel agrisi cektim

kizlar benim sol bacagim asiri agriyor diz alti arka tarafi
gecenlerde uyandigimda ciddi bi sekilde agridi bacagimi oynatamadim simdide yürürken zorlaniyorum diger bacagimda bi sorun yok neden oluyor acaba ??
vidicim seninde bacagin agriyordu ne yaptin nasil gecti ?? acil bi sorun bulmam gerek kizlar simdi iki gün evdeyim ama pazartesi gene okulum basliyor yaklasik 1 km yol agrirsa bacagim nasil yüricem (
resmen tas gibi oluyor kasiliyor .....

canım geçmiş olsun.walla cimcimecim inan hiç bir şey yapmadım ben,doktorumda zaten işe yaramaz demişti ilaç falan tek çözümü istirahat( ben 10 gün evden çıkmadım fakat düzelmedide 12-13.günde kendiliğnden düzelti ama sonrasındada bacak aramda başladı.İnşallah seninkide bana benzemez canım ya:1no2: çok zor oluyor çünkü,senin evde olma imkanında yok şimdi.bu 2 gün bişiy yapma dışarı falan çıkma hayatım dinlen bari

Derinzlm gecmis olsun canim, Cimcimecim sanada gecmis olsun canim insallah bacaginin agrisi gecer,
Allah´in izniyle hepimiz rahat ve zamaninda dogururuz insallah.

Son düzenleme:

saol hayatim :1hug:
su iki gün bacaklarimin altina yastik koyup dinleniyim
ins. düzelir gercekten cok kötüymüs agridigi zaman ne yürüyebiliyorum nede bacagimi hareket ettirebiliyorum
esim gelsin sicak bi dus alicam ozaman masaj yaparim belki bi ise yarar :Saruboceq: a.s.

iyiakşamlar kızlar
işten biraz önce geldim tatil başladı çok şükür hihoyyyt gerçi bize 9 gün değil cuma iş başı ama olsun buda yeter bana çok yoruluyorum artık yarın doktorumuza gidiyoruz bakalım bebiş büyümüşmü bayramda bende evdeyim dinlenicem bol bol özellikle sabahları uyumak istiyoruum mirmirmirmir derinzlm geçmiş olsun aman dikkat et artık ağarlaştık tansiyonumuz düşebilir aybüke senin kzınıda maşşlallh makinanda hayırlı olsun gerçekten her eve lazım bir alet özellikle çalışıyorsan neyse kızlar ben açım cokacimcoook kzımı ve kendimi doyurup geliyim :CüvCüv:

Kızlar herkese iyi akşamlar yazdıklarınızı malesef okuyamıyacağım bugün çünkü nefes nefeseyim iki gündür aldığım nefes bana yetmiyor ohhhh demeden rahatlayamıyorum niyedir anlamadım sırf size bir uyarıda bulaunmak için bilgisayarı açtım lüüüütttffffeeeeennnnn kalsiyum almaya özen gösterin bu hafta iki dişim kırıldı hatırlarsanız ilki salı akşam kırılmıştı diğeri de bugün bebişler bizden götürmeye başladı sanırım şimdi biraz dinleneceğim görüşürüz

ahhh cnmm yaa genemi kirildi :teselli:
gecmis olsun ,gene disci yolu göründü desene :çok üzgünüm:
nazar boncugu tak cnm sen birde bi sorunu discinle otur bi konus bakalim o neler diyecek CADIARZU

Kızlar bugün bütün günüm hastanede geçti önce muayene oldum,sonra kan ve idrar tahlili verdim, sonrada NST'ye yattım. Sonra sonuç çıkana kadar birkaç saat eve döndük akşam üstü tekrra sonuş göstermeye gittik.
Idrar yollarında iltihap çıktı yine, hala geçmemiş maalesef. Antibiyotik yazdı ve bol su içmem gerektiğini söyledi. 3-4 litre falan :1shok:
Ve sanırım benim kızım şu an için aranızda en büyük olanı. Kilosu 1900 gram olmus. Bir kaç güne 2 kiloyu bulur. Ultrasona göre ise şubattan önce gelecek. Ocak 29 gibi gösteriyor ultrasonda. Bir buçuk hafta önde gidiyor. Boyu da uzunmuş :1rolleyes:
Yani anlayacağınız büyük bir ihtimalle ocak annesi olacağım.
Bir de elevit ilacının karşılanmadığını demişsiniz. Bu sadece kısmen doğru, ya da daha doğrusu yanlış, çünkü devlet onu hala karşılıyor ama bunun için doktorunuza danışın ve kendinize bir rapor yazdırın. Raporunuz olunca devlet karşılıyor eleviti. Gerçi zaten pakette 60 tane tablet var, çoğumuza da o bir paket doğuma kadar yeterli olacaktır. Ama yinede aklınızda bulunsun, benden demesi.

dilekcim cnmm sana gecmis olsun bebisinede masallahhhh ne güzel büyümüs kiz öyle :))
kendine dikkat et cnm
nst sonucu nasil cikti bende yaptirdim dün sanci falan yoktu cok sükür :))

Canım çok saol.
NST de bir sorun çıkmadı çok iyiydi. Sancı falan yoktu. İşte antibiyotiğe başladım artık idrar yollarındaki sorun için, bir de muayeneler artık 2 haftaya düştü çok şükür:)
Almanyada havalar nasıl? Uzun zamandır gidemiyorum kar yağdığında çok güzel olurdu oralar:)

slm kızlar
yine bir sürü vakamız olmuş

neyseki bebişler için riskli bir durum yok

derinzlm geçmiş olsun sevindim önemli bişey olmamasına

aybüke güle güle kullan ve tansiyonun bu kadar düşükse yalnız kalmamaya dikkat et

symslow canım geçmiş olsun çok zor olmalı ama moralini bozma

cimcime ve vidi kızlar benim dr hurma yememi önermişti bacak ağrılarım için onu deneyebilirsiniz

dilek maşallah tosuncuğuna suyu sakın ihmal etme

saol canım artık ihmal edermiyim hiç bundan sonra suları içip içip günlerimi wc de geçircem :dance: :teytey: :dance:

saol cnm bugünlerde havalar düzeldi 6 derece yagmurlu :dance:
bi kac gün önce karliydi hava devamli ,karli havada aslinda evde kalinca bide pencerenin önünde cay icerken cok zevkli oluyor ama disari cikmak zorunda kalirsak kötü :1no2:
sizin oralar nasil ?? sogumustur dimi
bide kizlar haziran ayinin ilk haftalari cokmu sicak oluyor türkiye ???
sanci cikmamasina sevindim benimde 4 hafta sonra 2 haftaya dsüyor randevularim :dance:
insan daha bi heyecanlaniyor dimi yaa 2 haftaya düstügü zaman randevular :teytey: :CüvCüv
:

saol canım artık ihmal edermiyim hiç bundan sonra suları içip içip günlerimi wc de geçircem :dance: :teytey: :dance:

sırnaşık şey aklima ne geldi yaa dogum yaptigim gün tuvalete giriyordum tam kapidan cikicam geri dönüyordum sırnaşık şey
simdide giyinmeden önce giriyorum tuvalete tam evden cikicam tuvaletim geliyor klava:
senin su tuvaletlerin yüzünden evden cikamiyoruz diyor benim kocis :dilcikar: :roflol: :roflol:

ya kızlar bir süredir mide yanması olayı abardı bende
boğazım cayır cayır her ilerleyen hafta yeni bişey çıkıyor

ya kızlar bir süredir mide yanması olayı abardı bende
boğazım cayır cayır her ilerleyen hafta yeni bişey çıkıyor

o mide yanmasını sen bana sorr offfffffffff anam offfffff sankiiiiiii boğazımda yangın var 3 kutu şurubu 3 günde içiyom valla çok kötü ya hele geceleri ağlayasım geliyor

symslow canım geçmiş olsun gerçekten kalsiyum alımına dikkat etmemiz lazım

Aybuke netin ve makinan hayırlı olsun ikisi de olmazsa olmazlarımdan:)))

Derinzlm tatlım ben de sinemaya gitmeyi düşünüyordum tırstım ya zaten kalabalıkta fenalaşıyorum

ben de bayramda da çok kalabalık olur yaa geçmiş olsun canım neyseki kötü bi durum yok iyisin şuan

Dilek 83 gemiş olsun canım ya bende de iltihap var antibiyotik kullandım geçmedi afasid mi neydi 375

mg lık antibiyotikti idrar kültürüm yapıldı ama steril çıktı doktorum bol su içmemi söyledi daha sonra

tekrar tahlil yaparız dedi.

Cimcimecim sana da geçmiş olsun ya herkeste çıkıyor bacak ağrıları benim 3 haftadır bacak ağrım

geçmedi hala topallaya topallaya yürüyorum doktorumda da aynısı olmuş hamileyken, dinlen dedi

çokta hareketsizde kalma dedi doğum yapınca geçer dedi ben çok hareketliydim gerçekten herkes

nazar değidi sana diyo bazısı da kız bebek bele erkek bebek bacağa vurur diyolar sonuçta doğum

yapınca geçicek inşallah kuş gibi olucaz bu arada fiziğe de gittim ben doktor bi krem verdi her akşam

eşim onunla bacağıma masaj yapıyor ismini verim faydası oluyormu dersen eh işte biraz daha iyiyim.

Voltaren ismi fiyatıda uygun 7 lira

Ayyy bende de fena yanmaya başladı eskiden renie nin tableti gayet iyi geliyordu şimdi fayda etmiyo

soğuk soğuk sular içmek geliyo içimden anca o söndürür içimdeki yanmayı bebişler sırma saçlımı

olcaklar ne hdep öyle derler ya kadınlar ama doktorlara göre öyle birşey yok sağolsun işyerinde yemek

yapan kadın da antepli bol bol baharatlı biber salçalı acılı yapar yemekleri özlemm daha da yanar

malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…