Çok sağolun canlarım yaa benim anlamadığım da o zaten yemek yemiştik girmeden araya kadar acıkırız demiştik ,bilerleri alırken de önümüzde boşluk olmasına dikkat ettik ferah ferah olsun diye ptesi ve ctesi de sinemadaydık neden böyle oldu ömrümden ömür gitti yaa bu zamana kadar herşey yolunda derken kendi kendime nazar değdirdim(
canım geçmiş olsun.walla cimcimecim inan hiç bir şey yapmadım ben,doktorumda zaten işe yaramaz demişti ilaç falan tek çözümü istirahatkizlar benim sol bacagim asiri agriyor diz alti arka tarafi
gecenlerde uyandigimda ciddi bi sekilde agridi bacagimi oynatamadim simdide yürürken zorlaniyorum diger bacagimda bi sorun yok neden oluyor acaba ??
vidicim seninde bacagin agriyordu ne yaptin nasil gecti ?? acil bi sorun bulmam gerek kizlar simdi iki gün evdeyim ama pazartesi gene okulum basliyor yaklasik 1 km yol agrirsa bacagim nasil yüricem(
resmen tas gibi oluyor kasiliyor .....
canım geçmiş olsun.walla cimcimecim inan hiç bir şey yapmadım ben,doktorumda zaten işe yaramaz demişti ilaç falan tek çözümü istirahat( ben 10 gün evden çıkmadım fakat düzelmedide 12-13.günde kendiliğnden düzelti ama sonrasındada bacak aramda başladı.İnşallah seninkide bana benzemez canım ya:1no2: çok zor oluyor çünkü,senin evde olma imkanında yok şimdi.bu 2 gün bişiy yapma dışarı falan çıkma hayatım dinlen bari
Kızlar herkese iyi akşamlar yazdıklarınızı malesef okuyamıyacağım bugün çünkü nefes nefeseyim iki gündür aldığım nefes bana yetmiyor ohhhh demeden rahatlayamıyorum niyedir anlamadım sırf size bir uyarıda bulaunmak için bilgisayarı açtım lüüüütttffffeeeeennnnn kalsiyum almaya özen gösterin bu hafta iki dişim kırıldı hatırlarsanız ilki salı akşam kırılmıştı diğeri de bugün bebişler bizden götürmeye başladı sanırım şimdi biraz dinleneceğim görüşürüz
slm kızlar
yine bir sürü vakamız olmuş
neyseki bebişler için riskli bir durum yok
derinzlm geçmiş olsun sevindim önemli bişey olmamasına
aybüke güle güle kullan ve tansiyonun bu kadar düşükse yalnız kalmamaya dikkat et
symslow canım geçmiş olsun çok zor olmalı ama moralini bozma
cimcime ve vidi kızlar benim dr hurma yememi önermişti bacak ağrılarım için onu deneyebilirsiniz
dilek maşallah tosuncuğuna suyu sakın ihmal etme
Canım çok saol.
NST de bir sorun çıkmadı çok iyiydi. Sancı falan yoktu. İşte antibiyotiğe başladım artık idrar yollarındaki sorun için, bir de muayeneler artık 2 haftaya düştü çok şükür:)
Almanyada havalar nasıl? Uzun zamandır gidemiyorum kar yağdığında çok güzel olurdu oralar:)
saol canım artık ihmal edermiyim hiç bundan sonra suları içip içip günlerimi wc de geçircem :dance: :teytey: :dance:
ya kızlar bir süredir mide yanması olayı abardı bende
boğazım cayır cayır her ilerleyen hafta yeni bişey çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?