Kızlar bugün bütün günüm hastanede geçti önce muayene oldum,sonra kan ve idrar tahlili verdim, sonrada NST'ye yattım. Sonra sonuç çıkana kadar birkaç saat eve döndük akşam üstü tekrra sonuş göstermeye gittik.
Idrar yollarında iltihap çıktı yine, hala geçmemiş maalesef. Antibiyotik yazdı ve bol su içmem gerektiğini söyledi. 3-4 litre falan :1shok:
Ve sanırım benim kızım şu an için aranızda en büyük olanı. Kilosu 1900 gram olmus. Bir kaç güne 2 kiloyu bulur. Ultrasona göre ise şubattan önce gelecek. Ocak 29 gibi gösteriyor ultrasonda. Bir buçuk hafta önde gidiyor. Boyu da uzunmuş :1rolleyes:
Yani anlayacağınız büyük bir ihtimalle ocak annesi olacağım.
Bir de elevit ilacının karşılanmadığını demişsiniz. Bu sadece kısmen doğru, ya da daha doğrusu yanlış, çünkü devlet onu hala karşılıyor ama bunun için doktorunuza danışın ve kendinize bir rapor yazdırın. Raporunuz olunca devlet karşılıyor eleviti. Gerçi zaten pakette 60 tane tablet var, çoğumuza da o bir paket doğuma kadar yeterli olacaktır. Ama yinede aklınızda bulunsun, benden demesi.
ya kızlar bir süredir mide yanması olayı abardı bende
boğazım cayır cayır her ilerleyen hafta yeni bişey çıkıyor
kızlar aklıma gelmişken sorayım dedim
sizin bebişleri de çok hıçkırık tutuyo mu
içim bayılıyo o hıçkırdıkça
dün ultrason sırasında tuttu dra hıçkıırıyor değil mi diye sordum evet dedi
sürekli aynı noktada kuvvetli bir nabız atışı gibi
Sorma canım benimde en büyük sorunum mide yanması renie tablet iyi geliyor bi dene istersen dr um zararının olmadığını söyledi tadıda fena değil
dilekcim cnmm sana gecmis olsun bebisinede masallahhhh ne güzel büyümüs kiz öyle :))
kendine dikkat et cnm
nst sonucu nasil cikti bende yaptirdim dün sanci falan yoktu cok sükür :))
o mide yanmasını sen bana sorr offfffffffff anam offfffff sankiiiiiii boğazımda yangın var 3 kutu şurubu 3 günde içiyom valla çok kötü ya hele geceleri ağlayasım geliyor
kızlar aklıma gelmişken sorayım dedim
sizin bebişleri de çok hıçkırık tutuyo mu
içim bayılıyo o hıçkırdıkça
dün ultrason sırasında tuttu dra hıçkıırıyor değil mi diye sordum evet dedi
sürekli aynı noktada kuvvetli bir nabız atışı gibi
günaydın kızlar
benim bebişte hıçkırıyomuş demekki şimdiye kadar üç kere hiseettim aynı kalp atışı gibi aynı yerde bi şey atıyo aklıma gelmişti hıçkırık olduğu ama şimdi kesinleştirdim
aybüke kilo alımın gayet normal sadece bir ayda 3 kilo aldığın için kızmıştır doktor bize hep kızıyoklava:
mide yanmalarım benimde olmuyo hatta doktor daha 4. ayımda yazmıştı şimdiye kadar bir kere kullandım nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum sanırım benim bebişte kelgamyoncuiremsu benimde doğduğumda saçım yokmuş annesine benziycek oğlum:teytey:
mide yanmasının yani reflünün bebeğin saçlanmasıyla hiç ilgisi yok arkadaşlar sadece kulaktan dolma eski insanların tahmin ettikleri sözler sadece
ben doktoruma sörduğumda koca karı sözleri dedi bana kaydirigubbakcemile3
günaydın iyi haberlerle gelirsin canım çok heycanlı bi gündür senin için ben doktora gidiceğim gün geceden uyuyamıyorum. şişmeler tuzludan kaynaklanıyo şuan bende yok tuzlu yiyo musungünaydın herkese bugün doktora gidiyoruz birazdan hazırlanıp çıkacağım miyde yanması bendede oluyor felaket bişey şurubum bitmişti gidince yazdırıcam doktora kızlar benim ellerim şişmiş bugün sabah kalktığımda farkettim artık bu satten sonra daha çok şişicez galiba :):)
sırnaşık şey aklima ne geldi yaa dogum yaptigim gün tuvalete giriyordum tam kapidan cikicam geri dönüyordum sırnaşık şey
simdide giyinmeden önce giriyorum tuvalete tam evden cikicam tuvaletim geliyorklava:
senin su tuvaletlerin yüzünden evden cikamiyoruz diyor benim kocis :dilcikar: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?