2009 Şubat Anneleri

Canım rapor demıssın elevıt ılacı ıcın ama onuda sordum.Doktor raporuda kabul edılmıyormus (sanırım vıtamın ılacı oldugu ıcın) doktorlarda zaten vıtamın oldugu ıcın yazmıyorlarmıs canım.Sen raporlamı alıyorsun bu ılacı merak ettım.Ayrıca kutuda 60 tablet var doguma kadar yeterlı olur dusuncesınede katılmıyorum.Bız hadı bır kez aldık ama bızım gıbı hamıle ınsanlar var gerıden gelen ayrıca o parayı veremeyen ınsanlar var.Tek taraflı düşünmeyelim.

Gitme özlemimm gitme :)) şaka bi yana ben dediğim gibi bu hafta 3.kez gidiyorum sinemaya ilk kez böyle birşey oldu CEM YILMAZ bayılttı beni galiba :)))) allahtan şimdi iyiyim
DERSU ilaç konusunda sana katılıyorum benim ssk falan olmadığı için bu zamana kadar zaten parayla alıyordum aslında hamilikteki bütün ilaçlar ve testler bedava olmalı kızların dedikleri gibi 3 çocuk doğurun demeyi biliyorlar ama destek yok

ya kızlar bir süredir mide yanması olayı abardı bende
boğazım cayır cayır her ilerleyen hafta yeni bişey çıkıyor

Sorma canım benimde en büyük sorunum mide yanması renie tablet iyi geliyor bi dene istersen dr um zararının olmadığını söyledi tadıda fena değil

kızlar aklıma gelmişken sorayım dedim
sizin bebişleri de çok hıçkırık tutuyo mu
içim bayılıyo o hıçkırdıkça
dün ultrason sırasında tuttu dra hıçkıırıyor değil mi diye sordum evet dedi
sürekli aynı noktada kuvvetli bir nabız atışı gibi

Kizlar bildigim kadariyla (hemsirem söylemisti)az az ve SIK yemek yemek lazimmis, ve baharatlardan kacinmali, ve her bogaziniz yandiginda bir yudum su icin zaten su faydalida icmek lazim zaten hamilelik boyunca.Birde geceleri yatakta extra yastik kullanmalisiniz , ben ne zamandir bunlari uyguluyorum ve nerdeyse hic olmuyo bogaz yanmasi artik, umarim sizede yarar bu yöntem.

ben farketmiyorum ki hıçkırıyormu diye ma bazen bende de sanki tekerlek dönüyo içimde birşey yuvarlanıyo gibi hissediyorum tuhaf

dersu cum bencede bedava olsun ama bu ülkede bu bana bir hayal gibi geliyor. Bu yazdıklarım tek taraflı düşündüğümü göstermez. Ilk başta eczacım demişti elevitin rapor ile SSK tarafından karşılandığını, bugün de doktorum rapor düzenledi ama 1 saat sonra çıkacak deyince (bütün gün hastanede bekledikten sonra muayeneydi, nstydi, sonuçtu derken) boşveeerrr son kutum olcak zaten diyerekten paraları baydım açıkcası. Biraz da mecbur kaldım baymaya, çünkü kayınbabam beni almaya geldi hastaneden ve onu bekletemedim. Neyseki benim kaynanamla aram çok iyi de (Allahıma çok şükür) o ödedi
a.s.
Bizim de durumumuz çok iyi değil, benim eşim işçi ve vardiyalı çalışıyor ve bu aralar yok grevdi, yok ücretsiz izindi geleceğimiz bulutlarda; belli belirsiz. Ama çocuğum için mecbur kalıyorum bazı noktalarda fedakarlık yapmaya, Rabbim ona ve hepimizin yavrularına uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Cimcime'cim buralar da artık bayağı bir soğudu ama malesef henüz kar yüzü göremedik. Insan gerçekten mutlu oluyor muayeneler sıklaşınca geri. 4 hafta çok uzun oluyordu gerçekten, insan hem özlüyordu, hem de merak ediyordu sürekli bişeyi var mı, herşey yolunda mı diye.

Özlemcim saol canım sana da geçmiş olsun. Benim antibiyotiğim daha yüksek dozajlı (1000mglık) Augmentin adlı antibiyotik. Önce biraz tedirgin oldum kullansam mı kullanmasam mı diye ama doktorum faydasının zararından daha yüksek olduğunu söyleyince (çünkü idrar yolları iltihabı erken doğuma sebep olabiliyormuş) mecbur kaldım doktoruma güvenmeye. Umarım herşey yolunda gider.

kıslar yine döktürmüşsünüz falla. okuyamadım bile yazdıklarınızı..
bugün doktorumuzla görüştük. gördüm oğlumu.1,700 gr olmuş. en son gittiğimde 863 gr.dı. suyum falan iyiymiş. ama ayın 15.nde hastaneye gidip yine testler yapılması gerekiyormuş.kan iyi pompalanıyormu diye bakılacakmış..oğlumu gördüm icim cok rahatladı.bugünde ona bikaç parca bişey aldım...neyse grşz kıslar ben kaçar........

Evet canım benim kuzum da çok hıçkırıyor. Çok tatlı oluyor. Hemen elimi koyup onu dinliyorum, bayağı da uzun sürüyor geçmesi, bazen şaşırıyorumda. Allah onları nazarlardan saklasın :1rolleyes:

Sorma canım benimde en büyük sorunum mide yanması renie tablet iyi geliyor bi dene istersen dr um zararının olmadığını söyledi tadıda fena değil

sağol canım hep elimin altında zaten
ilk aylarda mide asidim fazla yükseldiğinden sürekli açlık hissediyordum
rennie sayesinde kilo almaktan kurtulmuştum
hala kullanıyorum

Cimcime cim haziranın başında öyle aşırı sıcaklar olmuyor henüz burada ama tabii yine de sıcak olur. Haziranda mı gelmeyi planlıyorsun Türkiye'ye?

dilekcim cnmm sana gecmis olsun bebisinede masallahhhh ne güzel büyümüs kiz öyle :))
kendine dikkat et cnm
nst sonucu nasil cikti bende yaptirdim dün sanci falan yoktu cok sükür :))

ben de dün doktordaydım bana NST falan yaptırmadı, ayrıca 1 ay sonra gel dedi, ben anlamadım benim doktor 34. haftamda mı beni NST ye alacak kii?? ama bildiğim kadarıyla NST ye de ayrıca randevu alıyoruz.Şimdi 34. haftamda gidersem 35. haftamda anca alabilir NST ye geç olmaz mı sizce??

o mide yanmasını sen bana sorr offfffffffff anam offfffff sankiiiiiii boğazımda yangın var 3 kutu şurubu 3 günde içiyom valla çok kötü ya hele geceleri ağlayasım geliyor

ya kızlar bende hiç mide yanması yoookkkk, benim kızımda saç yok mu yoksaaaa:1shok:

belki sonra başlar dedim ama ,7 ayda başlamalydı sanki, ben 8 e girdim daha tık yok, bu iyi mi kötü mü yaaa

babasının da benim de saçım çok gür, bizim kız kel olurmuş, :roflol:

o nasıl oluyor kiii? ben hiç farketmedim, belki yaşanmıştır ama dikkat etmedim

zaten dün doktorda kızımın hiçbir tarafını göremedim, çok baştan savma baktı, benim doktor renkli ultrasona gıcık nedense, sürekli kızımı hayalet ultrasonunu gösteriyor, ben de onu sevmiyorum, saniyelik gösteriyor renkliyi, renkli fotosunu ver diyorum, poz vermiyor diyor,

ya hayret bişey yaaaaa!! başka doktora gidince poz veriyor da bu doktora gidince mi poz vermiyor ki benim kızım!!8. ayıma girdim daha bir tane renkli fotosu yok yaaaaklava:

günaydın kızlar
benim bebişte hıçkırıyomuş demekki şimdiye kadar üç kere hiseettim aynı kalp atışı gibi aynı yerde bi şey atıyo aklıma gelmişti hıçkırık olduğu ama şimdi kesinleştirdim
aybüke kilo alımın gayet normal sadece bir ayda 3 kilo aldığın için kızmıştır doktor bize hep kızıyoklava:
mide yanmalarım benimde olmuyo hatta doktor daha 4. ayımda yazmıştı şimdiye kadar bir kere kullandım nereye koyduğumu bile hatırlamıyorum sanırım benim bebişte kelgamyoncuiremsu benimde doğduğumda saçım yokmuş annesine benziycek oğlum:teytey:

mide yanmasının yani reflünün bebeğin saçlanmasıyla hiç ilgisi yok arkadaşlar sadece kulaktan dolma eski insanların tahmin ettikleri sözler sadece
ben doktoruma sörduğumda koca karı sözleri dedi bana kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese bugün doktora gidiyoruz birazdan hazırlanıp çıkacağım miyde yanması bendede oluyor felaket bişey şurubum bitmişti gidince yazdırıcam doktora kızlar benim ellerim şişmiş bugün sabah kalktığımda farkettim artık bu satten sonra daha çok şişicez galiba :):)

canım elbetteki biliyoruz saçlanmayla ilgisi olmadığını laf olsun hatta annemde sordu miden yanıyomu diye hayır dedim o zaman saçlanmamış daha falan dedi ona bi sürü laf söyledim inanma diye ama ben kel doğmuşum bende hiç şikayeti olmamış kardeşim inanılmaz saçlı doğdu onda çok çekmiş mide ekşimesini bende hiç inanamıyorum okuduğum yazılardada hiç görmedim

günaydın iyi haberlerle gelirsin canım çok heycanlı bi gündür senin için ben doktora gidiceğim gün geceden uyuyamıyorum. şişmeler tuzludan kaynaklanıyo şuan bende yok tuzlu yiyo musun

aynı benim kociş bende aynı tam kapıyı kapatacak dur diyorum tmm anladım yine wc demi diyo zaten şaşarım sen şu evden wc girmeden çıksan diyo
ama napayım ya zaten idrar yollrım berbat ee bide yoldamı şıkışayım yani zaten nerde tuvalet görsem giriyom bıktı artık suyuda fazla içiyorum dün yatarken 2 kocaman bardak 1 bardakta su bardağı :teytey::sm_cool:şu aralar aşırı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…