2009 Şubat Anneleri

kaydirigubbakcemile3 bendede olustu üc gün önce :dance:
göbegimin alt taraflarindan ayni noktadan nabiz atisi gibi gelmisti kaydirigubbakcemile3
kiyamammm ben onlaraaaaa minicikler hickiriklarda tutarmiss :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

bende dünden beri cok susuyorum
dün aksam zaten su sisesine sarilipta uyumusum kaydirigubbakcemile3 :roflol:
kalkmaya üsendim yanima koydum siseyi uyandigimda icmesi rahat oluyor kaydirigubbakcemile3
yakinda artik odama kücük bide buzdolabi alirsam sasirmayin kizlar :roflol:

kaydirigubbakcemile3 bendede olustu üc gün önce :dance:
göbegimin alt taraflarindan ayni noktadan nabiz atisi gibi gelmisti kaydirigubbakcemile3
kiyamammm ben onlaraaaaa minicikler hickiriklarda tutarmiss :asigim:

ayy kurban olurum ben onlaara kızlar benmde bebısım çok hıckırıyorr tahmın etmıstım hıçkırık oldugunu aynı noktadan nabız gıbı ama kuvvetlııı
annenn kurna olurr sanaaa
bugece ılk defa ogluşumu ruyamda gördum kızlar
çokkk guzelll bır duyguyduuu annneelıkkk
Rabbım ıns gercekten kucaklarımıza almayı nasıp eder hepımızeee

Cimcime cim haziranın başında öyle aşırı sıcaklar olmuyor henüz burada ama tabii yine de sıcak olur. Haziranda mı gelmeyi planlıyorsun Türkiye'ye?

evet cnm hazirarnin ilk haftasi diye düsündük
hem losaligim gecmis oluyor ozaman hemde nisan ayinin son haftasi sinavim var haziran basi cok ideal geldi bize
cok asiri sicak olan aylarda götürmek istemedim hava degisikligi cok olmasin diye
tabiiki ilk önce doktorumla konuscam biletleri almadan önce oda olabilir derse bi 10 günlüne gidip gelicem iki oglusumla :1rolleyes:

cok tatlilar gercekten cnm masallah onlara

tatlim her doktor farkli söylüyor baska bi doktorla konus bakalim o nezaman gel dicek
aslinda bu haftalarda baslamasi gerek NSTnin
sonrasindada her gidisinde bakliyor
ama dedigim gibi tatlim her doktor farkli yapiyor kizlar sizin NST randevunuz nezaman ?a.s.

lebiscimherseyin iyi olmasina sevindim masallahh bebisine kocaman olmus

beyazbulut cnm iyi haberlerini bekliyoruz bakalim seninki nekadar olmus kaydirigubbakcemile2

kimse gelmemis daha herkez bayram telasinda
bende kendi kendime yaziyorum deli gibi hissettim kendimi :roflol: :roflol:
zaten hepiniz biyerlere gidiceksiniz bende artik böyle tek basima yazar cevaplarim :roflol: :roflol:

derincim acaba filimde mi bişey var?? ben de dün akşam eşimle izlemeye gittim ama o kadar zor durdum ki anlatamam.. ben de o ter basmalarından dolayı üstümdeki kazağımı çıkardım içimde askılı tişörtüm vardı onunla oturdum ki normalde hiç yapmayacağım şey. aman dedim karanlık ne olursa olsun dayanamıcam çıkardım attım valla.. :roflol::roflol:
ama dediğin gibi zor durdum..sonuna kadar izledim ama nasıl izledim hiç anlamadım..:uhm:
hamilelere zararlıdır uyarısı vardı da biz mi atladık acaba??fisfisfis

yaşasııınnn 30. haftayı da gördüm Allahım çok şükür... hayal gibiydi bugünler benim için hayal..yarabbim çok şükür.. hihoyyythihoyyyt
Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahh...:teytey::teytey:

bir de hamilelikte mide yanması ile ilgili İbrahim Saraçoğlu'nun bir önerisi var bir deneyin derim. midenizin yanmaya başladığını hissettiğiniz zaman 2 yudum süt içeceksiniz ama sıcak değil soğuğa biraz yakın yine yanmaya başladığında yine 2 yudum. ne az ne de fazla yudum almadan olacakmış.. çok zor bişey değil ilaç almadan önce bi deneyin derim.

kimse gelmemis daha herkez bayram telasinda
bende kendi kendime yaziyorum deli gibi hissettim kendimi :roflol: :roflol:
zaten hepiniz biyerlere gidiceksiniz bende artik böyle tek basima yazar cevaplarim :roflol: :roflol:

yalnız değilsin canım merak etme bende evdeyim bayramda :içelim:

kızlarrrrr bende burdayım eşim bu bayram nöbetçi bayram tatilimiz bölünecek o yüzden gitmedik bir yere zaten yollarda sıkar şimdi wc falan sorun olur.

cok sevindim walla kizlar burda oldugunuza :dance:
benimde gelenim gidenim olmicak ama temizlik yapiyorum genede
hicde canim istemiyor aslinda ama bayram telasi bayram havasi bi baska oluyor

kizlarr bu arada sabah bi müzik actim benim bebis bi oynamaya basladii dans etti resmen
gwen stefani 4 in the morning adli sarkisinda cok oynuyor :CüvCüv:

hahahaaaa gene basladii sırnaşık şey :asigim:

kızlar selam.iki gündür şeyimin üstüne oturamıyorum vallahi cok yoruldum hazırlanmaktan.hayırlısıyla cıkıcaz yola aksam altıda.ama bittim resmen belim kopuyor.1 hafta kalıcaz tam olarak.annemlerde net var ordan girer yazarım arasıra.sizi cok özliycem arkadaslar kendinize ve meleklerinize iyi bakın sizi seviyorum.hayırlı bayramlar

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli bende raporlu olduğum için işe gidemiyorum bu yüzden sürekli giremiyorum annemlere geldik bi bakayım dedim nasılsınız diye çok özlemişim sizleri ya sizden ayrı kalmak gerçekten çok zor aklım hep sizde:))

selam kızlar ben de annemlerdeyim umarım hepiniz iyisinizdir görüşmeyeli biz de dün kontroldeydik çok şükür oğluşumda bir problem yok da doktor bana suyu,sütü az içiyorsun diye kızdı kanım 10.3 çıktı ve düşük diye demir hapını günde 2ye çıkardı bir de idrar yolları iltihabı başlangıcın var yine dedi ve yine antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum yaaa bu arada 1310 gr olmuş oğluşum 28+2de karşılaştırayım diye bebişlerimizin boy ve kiloları sayfasına baktım ama sayfayı bulamadım neredeydi o yaaa

Kızlarrrr ben bugün sabahtan kalktım annemle kuaföre gittik röflemin dibi baya gelmişti onu yaptırdım çok mutlu oldum ama belime kadar uzun saçlarımı kestirdim ya pişman oldum az kes demiştim ama kat vercem diye uçurdu güzelim saçlarımı (((((( ama olsun gene de güzel oldum alışveriş yaptık biraz ama çok ta yoruldum yaa ewe gelince anladım.
Buarada biz de bayramda ewdeyiz zaten uzakta kimsemiz yok. Kocişim beni kaynanamlara bile götürmicek napıcaksın orda kalabalık falan diyo uzak bide araba yok zor olur diyo bende çok ısrar etmedim zaten çok meraklı değilim telde bayramlaşırım kendi annemlerle kurban kesilcek zaten orda olurum gidiceğimiz yerlere de annemlerle arabayla gideriz artık yaşasınn tatilllllllll

Kızlar ben en son Çarşamba gittim doktora bana da 35. haftada başlıcak NST ve vajinal muayene dedi ama benim raporum biticek bayram sonu tam bayramdan sonraki pazartesi 32. haftamda olucam ve dr a mutlaka tekrar gidicem bakalım çalışabilir raporu vercekmi vermese bile gidicem işe ewde bunaldım yeter bukadar yatıışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…