kızlar aklıma gelmişken sorayım dedim
sizin bebişleri de çok hıçkırık tutuyo mu
içim bayılıyo o hıçkırdıkça
dün ultrason sırasında tuttu dra hıçkıırıyor değil mi diye sordum evet dedi
sürekli aynı noktada kuvvetli bir nabız atışı gibi
aynı benim kociş bende aynı tam kapıyı kapatacak dur diyorum tmm anladım yine wc demi diyo zaten şaşarım sen şu evden wc girmeden çıksan diyo
ama napayım ya zaten idrar yollrım berbat ee bide yoldamı şıkışayım yani zaten nerde tuvalet görsem giriyom bıktı artık suyuda fazla içiyorum dün yatarken 2 kocaman bardak 1 bardakta su bardağı :teytey::sm_cool:şu aralar aşırı içiyorum
kaydirigubbakcemile3 bendede olustu üc gün önce :dance:
göbegimin alt taraflarindan ayni noktadan nabiz atisi gibi gelmisti kaydirigubbakcemile3
kiyamammm ben onlaraaaaa minicikler hickiriklarda tutarmiss :asigim:
Cimcime cim haziranın başında öyle aşırı sıcaklar olmuyor henüz burada ama tabii yine de sıcak olur. Haziranda mı gelmeyi planlıyorsun Türkiye'ye?
ayy kurban olurum ben onlaara kızlar benmde bebısım çok hıckırıyorr tahmın etmıstım hıçkırık oldugunu aynı noktadan nabız gıbı ama kuvvetlııı
annenn kurna olurr sanaaa
bugece ılk defa ogluşumu ruyamda gördum kızlar
çokkk guzelll bır duyguyduuu annneelıkkk
Rabbım ıns gercekten kucaklarımıza almayı nasıp eder hepımızeee
ben de dün doktordaydım bana NST falan yaptırmadı, ayrıca 1 ay sonra gel dedi, ben anlamadım benim doktor 34. haftamda mı beni NST ye alacak kii?? ama bildiğim kadarıyla NST ye de ayrıca randevu alıyoruz.Şimdi 34. haftamda gidersem 35. haftamda anca alabilir NST ye geç olmaz mı sizce??
Selam iyi akşamlar kızlar
ben bugün çok iyi uyandım kuaföre falan gittim yeni giysiler aldım kendime ordanda ne zamandır beklediğim film AROG için bilet almıştık geçen haftadan eğleniriz biraz bayram öncesi dedik neyse filme girdik gülüş çümbüş derken bana afakanlar basmaya başladı gözlerim kararmaya her yerimi ter basmaya başladı zar zor çıktım görevliler sağolsun hemen uzanmamı sağladılar sağlık ekipleri geldi dr.umu aradım hemen tansiyonum düşmüş olabilirmiş o an şuanda herşey iyi görünüyor dedi bebeği gördük daha 5 gün önce görmüştük ama ödüm koptu ve küçük hanım dalga geçer gibi gülücükler saçıyordu o kadar korktum ki anlatamam sürekli şimdi doğuramam diyordum içimden neyse ki atlattım şimdi iyiyim ama içimde korkusu var ...
kimse gelmemis daha herkez bayram telasinda
bende kendi kendime yaziyorum deli gibi hissettim kendimi :roflol: :roflol:
zaten hepiniz biyerlere gidiceksiniz bende artik böyle tek basima yazar cevaplarim :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?