2009 Şubat Anneleri

Maşallah bebişine iii olmasına sevindim yahu bu nedir herkeste iltahap ya bende de

geçmedi tatlım ama antibiyotik vermedi 2. kes bikere kullandım geçmedi bda sonra gene

yaparız tahlil dedi. Demir hapı demişsin ama kanında düşük benim de düşüktü hem demir

eksikliği hem de kan için şurup verdi bana iğrençç bişi kutunun içinde tek içimlik şişeeler

var hergün 2 şişe içiyorum yeni sayfa düzenlemeleri oldu kk da malesef aradığımızı çok

zor buluyoruz gönderm tatlım sık kullanılanlara ekle

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...t-bebekleri-haftalari-boy-ve-kilolari-16.html

iyi olmaya çalışıyorum ilacımı içip yatıyorum dün ilacımı içemeye unutmuşum aslında içtim mi içmedimmi karıştırdım vitaminler falan birsürü ilaç içtiğimiz için karıştırmışım içmemişim aslında kasılmalarım başlayınca içediğimi anladım hemen içtim ama bu seferde kasılmalar olunca geçtiği halde bile yerleri acıyor şimdi o acıları çekiyorum öyle yani bende durumlar ben artık izine çıkmış olarak kabul edyorum kendimi bu halde çalışamıcam çünkü evde bile yemek yapaken ayakta durunca hem ağrılarım başlıyo hep yatıyorum anlıcanız o yüzden bayram sonu raporumu tekrar uzatıcaz ve artık doğum izinine başlamış oluca ayy ne uzun yazmışım kusura bakmayın:) başınızı şişirdim

Saate bakmaksızın kapısını çalabileceği bir dostu olmalı insanın... "Nereden çıktın bu vakitte" dememeli, bir gece yarısı telaşla yataktan fırladığında; "Gözünün dilini" bilmeli; dinlemeli sormadan, söylemeden anlamalı... Arka bahçede varlığını sezdirmeden, mütemadiyen dikilen vefalı bir ağaç gibi köklenmeli hayatında; sen, her daim onun orada durduğunu hissetmelisin. ihtiyaç duyduğunda gidip müşfik gövdesine yaslanabilmeli, kovuklarına saklanabilmelisin. Kucaklamalı seni güvenli kolları, ...dalları bitkin başına omuz, yaprakları kanayan ruhuna merhem olmalı... En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz... Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli. Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli. Övmeli alem içinde, baş başayken sövmeli ve sen öyle güvenmelisin ki ona, övdüğünde de sövdüğünde de bunun iyilikten olduğunu bilmelisin, "hak ettim" diyebilmelisin. Teklifsiz kefili olmalı hatalarının; günahlarının yegane şahidi... Seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sırdaş... Gözbebekleri bulutlandığında yaklaşan fırtınayı sezebilmelisin. Ve sen ağladığında, onun gözünden gelmeli yaş.. a.s.

İyi akşmalar kızlaaar, bugün hiiç aklımızda olmayan bişey yaptık eşimle,

kipa da yemeklik yağ indirimdeymiş, onu alalaım diye kipaya bir girdik, o da ne ?? bir baktık ki bebek kıyafetleri % 50 indirimde, ama hep 2-3-4 yaş kıyafetler indirimde, kızıma 2-3 sene sonra giyebileceği çok güzel şeyler aldım yaaaaa, kadife tulumlar, elbiseler, yelekler, mont bile aldım be yaaaawww

işin komik tarafı daha doğru düzgün bebek kıyafeti almamışken, 2-3 yıl sonra giyeceği kıyafetleri şimdiden almış oldumsırnaşık şeysırnaşık şey

ama iş toplu ödemeye gelince dudağımız uçukladı,:1shok::1shok:

merhaba arkadaşlar ,bebişime alışveriş yaptık istanbulda e-bebek magzası var kızıltoprakta aklınıza ne gelıyorsa orda mevcut ...arabasını aldık okadar şıkki benim bile içine binip gezesim geldi..biberonları ,oda buharı,termometresı,kuvetı ,zeka geliştırıcı yer ortulerı vs..vs.. cok zevklıydı mothercaredende yenıdoganlarını aldık..oglum cok yakışıklı olucak ınsallah o kıyafetlerıyle...sıze sorucagım soru hastane cıkışı ıle yenı dogan kıyafetlerı farklı bısemı ..buyukler zıbından bahsedıyor benım aldıklarımın içinde zıbın falan yok...

aralarinda bi fark yok bence cnm zibinlarin önü citcitli sanirim onlar daha rahat giydiriliyor belki ondan demislerdir
bende normal kiyafetler alicam zibinda almayi düsünüyorum tabii :))

iyi akşamlar kızlar,haftasonu diye sık giremiyorum.iyisiniz umarım?
nisancım geçmiş olsun,özlemim sonunda yaptırdınmı saçlarını,insan nasıl iyi hissediyor dimi kendini,normal açıcıylamı yaptırdın yoksa organik yapan yer bulabildinmi?

aybukecim güle güle kullansin bebisin kiyafetlerini :)) iyi yapmissin cnm
bende aliyorum arada sirada büyük kiyafetlerden ama abisindende cok kaliyor ayikliyorum temiz olanlari yikayip kaldiriyorum en azindan krese giderken giyer :))

Teşekkür ederim vidicim yok ya diplere bitkisel yapalım dediler ben dip boyası yaptırmayı sevmiyorum direk kendi saçıma yaptırdım açıcı kullandılar malesef ama kokudan rahatsız olmadım baya bi dikkat etti saolsun arkadaşlar hiççç sorma ya çok iyi hissediyorum kendimi bukadar yorulmama rağmen:)))))

SELAM kızlar hadi bakalım çalışan hamişlerin gözü aydın tatil başladı
ÖZLEMİMM güle güle kullan saçını bebişte mutlu olmuştur sen mutlu olunca :)))
İBŞA Güle güle kullansın bebeğin aldıklarını koysana resimlerini araba konusunda kafası karışık bir sürü hamiş var burda :)) soru sormuşsun ama kaçmışsın zıbın farklı tabii göbekleri düşene kadar böyle yandan bağlı bişey giyiyo bebekler o olması lazım iç zıbın .
AYBÜKE sende güle güle giydir canım benimde yaza giyeceği şeyler dikkatimi çekiyo sürekli bebekken nasılsa gelir hediye :)) iyi yapmışsın

Arog ta fenalık geçiren hamilelerin sayısı ikiye çıktı SİBELLAS ta filmde aynı benim gibi olmuş enteresan.Bakın buda annesi fenalık geçirirken keyfinden dört köşe olup gülücükler saçan kızım ahhhhh ahhhh daha şimdiden

özlem saçlarını güle güle kullan, diplerine yapmasan bile saçlarını yıkama aşamasında derin ile temas ediyor o kimyasallar, kokusu bile yatiyor o maddelerin malesef

ben de saçlarımı kestireceğim, iyice uzadılar, kuaförler hep indirimde, 3 YTL yekesim yapıyorlar

yaa ben bir de bikini bölgesine ağda yaptırmayı düşünüyorum , kuaförle de konuştum 10 YTL ye yapıyorlarmış, 15- 20 dakikaya biter dedi ama aklım karışık yaaa, internetten araştırdım da, normlade 50- 60 a yapılması gereken ağdaların 25 e düşmesinin sebebi, birkaç kadında aynı ağdayı süzerek kullanmalarıymış, acaba bu kuaför de mi öyle yapar diye korkuyorum, ama yaptırmasam da olmayacak, doğum yaklaşıyor, alttan muayene de olacağız, gözümü karartsam mı acaba?

derincimmm masallahhh ayy ne tatli cikmis kiiz bebisin
yavrusu nasilda poz veriyor :)))

nasil para kazancaklarini sasirmis bunlar
cnm ya güüvendigin tanidigin bi yere yaptir yada vazgec derim ben
allah korusun dogum yaklasmisken mikrop falan kapma
tüg dökücü kremlerden kullanmayi denesen ?? bende onlara baslicam simdiye kadar jilet kullaniyordum ama artik cok zorlaniyorum

ya şimdi başka gönderemiyorum, internet çokz ayıf, yükleyemedim, daha sonra denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…