selam kızlar ben de annemlerdeyim umarım hepiniz iyisinizdir görüşmeyeli biz de dün kontroldeydik çok şükür oğluşumda bir problem yok da doktor bana suyu,sütü az içiyorsun diye kızdı kanım 10.3 çıktı ve düşük diye demir hapını günde 2ye çıkardı bir de idrar yolları iltihabı başlangıcın var yine dedi ve yine antibiyotik verdi kullanmak istemiyorum yaaa bu arada 1310 gr olmuş oğluşum 28+2de karşılaştırayım diye bebişlerimizin boy ve kiloları sayfasına baktım ama sayfayı bulamadım neredeydi o yaaa
merhaba arkadaşlar ,bebişime alışveriş yaptık istanbulda e-bebek magzası var kızıltoprakta aklınıza ne gelıyorsa orda mevcut ...arabasını aldık okadar şıkki benim bile içine binip gezesim geldi..biberonları ,oda buharı,termometresı,kuvetı ,zeka geliştırıcı yer ortulerı vs..vs.. cok zevklıydı mothercaredende yenıdoganlarını aldık..oglum cok yakışıklı olucak ınsallah o kıyafetlerıyle...sıze sorucagım soru hastane cıkışı ıle yenı dogan kıyafetlerı farklı bısemı ..buyukler zıbından bahsedıyor benım aldıklarımın içinde zıbın falan yok...
yaa ben bir de bikini bölgesine ağda yaptırmayı düşünüyorum , kuaförle de konuştum 10 YTL ye yapıyorlarmış, 15- 20 dakikaya biter dedi ama aklım karışık yaaa, internetten araştırdım da, normlade 50- 60 a yapılması gereken ağdaların 25 e düşmesinin sebebi, birkaç kadında aynı ağdayı süzerek kullanmalarıymış, acaba bu kuaför de mi öyle yapar diye korkuyorum, ama yaptırmasam da olmayacak, doğum yaklaşıyor, alttan muayene de olacağız, gözümü karartsam mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?