tüy dökücü kremler gebeyken kullanılamıyor diye biliyorum ben , bir de çok fazla işe yaramıyor diyorlar
ağda istememin sebebi 1 ay dayanması, yani doğum öncesi yaptırırsam 1 ay rahat edeceğim, o zamana dikişlerim kapanır
burada hiç tanıdığım bir kuaför de yok kii!! burası turistik bir yer, adım başı kuaför, ben de her gittiğimde başka kuaföre gittim, yani belli bir kuaförüm yok, çok modern yerler var ama saç kesiminden bile 25- 30 YTL para alıyorlar, yani o kadar parayı da veremem
burası tursitik bir yer olduğu için, orta halli dediğim yerler bile çok bakımlı yani, burada krık dökük eski püskü kuaför bulamazsın, şimdi turist olmadığı için indirimdeler
ben orta halli kuaförleri tercih ediyorum, memuruz sonuçta, tüm orta hallilerde indirimde, düşün geçende kaş bıyık 3YTL ye aldırdım,
derincimmm masallahhh ayy ne tatli cikmis kiiz bebisin
yavrusu nasilda poz veriyor :)))
Değil mi ya nasıl gülümsüyor yanaklar falan süper valla resmini görünce içim rahatladı keyfi yerinde hanımın kaydirigubbakcemile5
Bence küçük değil benimkide böylekızlar şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl çok mu küçük gelir kii
http://www.e-bebek.com/ImgProds/BR/41/ST05341BR.JPG
özlem saçlarını güle güle kullan, diplerine yapmasan bile saçlarını yıkama aşamasında derin ile temas ediyor o kimyasallar, kokusu bile yatiyor o maddelerin malesef
ben de saçlarımı kestireceğim, iyice uzadılar, kuaförler hep indirimde, 3 YTL yekesim yapıyorlar
yaa ben bir de bikini bölgesine ağda yaptırmayı düşünüyorum , kuaförle de konuştum 10 YTL ye yapıyorlarmış, 15- 20 dakikaya biter dedi ama aklım karışık yaaa, internetten araştırdım da, normlade 50- 60 a yapılması gereken ağdaların 25 e düşmesinin sebebi, birkaç kadında aynı ağdayı süzerek kullanmalarıymış, acaba bu kuaför de mi öyle yapar diye korkuyorum, ama yaptırmasam da olmayacak, doğum yaklaşıyor, alttan muayene de olacağız, gözümü karartsam mı acaba?
kaydirigubbakcemile3 cok tatli annesi yaa masallah ona
benden söylemesi büyüdügünde fotograf makinasi birakmicak elinden baksana poz vermeye bayiliyor kaydirigubbakcemile3
rujlarini ayakkabilarini artik kizinin odasindan toplarsin :jeyyar:
derincim ya takvimi nerden yapmistin ?
Maşallah bebişine iii olmasına sevindim yahu bu nedir herkeste iltahap ya bende de
geçmedi tatlım ama antibiyotik vermedi 2. kes bikere kullandım geçmedi bda sonra gene
yaparız tahlil dedi. Demir hapı demişsin ama kanında düşük benim de düşüktü hem demir
eksikliği hem de kan için şurup verdi bana iğrençç bişi kutunun içinde tek içimlik şişeeler
var hergün 2 şişe içiyorum yeni sayfa düzenlemeleri oldu kk da malesef aradığımızı çok
zor buluyoruz gönderm tatlım sık kullanılanlara ekle
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...t-bebekleri-haftalari-boy-ve-kilolari-16.html
derinzlm
allah bebişinin yüzünü hep böyle güldürsün inş.canım
maşallah
ben de ağda yaparım diyordum ama 2 hafta önce ablam kasık bölgeme yardım etti
yatmaya başlamadn önce hep ağdayla alırdım
fakat bu sefer inanılmaz tahriş oldu ve 1 haftadır geçmiyor kabarık ve kızarmış durumda her tüyün kökü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?