2009 Şubat Anneleri

tüy dökücü kremler gebeyken kullanılamıyor diye biliyorum ben , bir de çok fazla işe yaramıyor diyorlar

ağda istememin sebebi 1 ay dayanması, yani doğum öncesi yaptırırsam 1 ay rahat edeceğim, o zamana dikişlerim kapanır

burada hiç tanıdığım bir kuaför de yok kii!! burası turistik bir yer, adım başı kuaför, ben de her gittiğimde başka kuaföre gittim, yani belli bir kuaförüm yok, çok modern yerler var ama saç kesiminden bile 25- 30 YTL para alıyorlar, yani o kadar parayı da veremem

burası tursitik bir yer olduğu için, orta halli dediğim yerler bile çok bakımlı yani, burada krık dökük eski püskü kuaför bulamazsın, şimdi turist olmadığı için indirimdeler

ben orta halli kuaförleri tercih ediyorum, memuruz sonuçta, tüm orta hallilerde indirimde, düşün geçende kaş bıyık 3YTL ye aldırdım,

KIZLAR AMAN HAA SAKIN TÜY DÖKÜCÜ KREM KULLANMAYIN BEN PTESİ DR.UMA SORDUM AĞDA İKİ KEZ İDARE EDER BİZİ DOĞUMA KADAR DEDİ ÇOK ACIYOR AMA EMLA KREM KULLAN DEDİ JİLET ZOR AYNA KARŞISINDA YADA EŞİNİZE AMA KREMLERDE ÇOK FAZLA KİMYASAL VAR KULLANMAYIN SAKIN DEDİ AMAN HAA KAŞ YAPAILIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM Aybükecim ben de sadece bikini bölgesine ağda yaptırıyorum 10 ytl benim sana tavsiyem eğer güvenmezsen temiz bir ağda salonuna gitmen

saol cnm valla ben bilmiyordum tüg dökücü kremlerin iyi olmadigini
bende almiyim onlari ozaman :1no2:

Değil mi ya nasıl gülümsüyor yanaklar falan süper valla resmini görünce içim rahatladı keyfi yerinde hanımın kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 cok tatli annesi yaa masallah ona
benden söylemesi büyüdügünde fotograf makinasi birakmicak elinden baksana poz vermeye bayiliyor kaydirigubbakcemile3
rujlarini ayakkabilarini artik kizinin odasindan toplarsin :jeyyar:

kızlar şunu almayı düşünüyorum sizce nasıl çok mu küçük gelir kii

http://www.e-bebek.com/ImgProds/BR/41/ST05341BR.JPG
Bence küçük değil benimkide böyle
125 lik falan oluyor genelde ama sen işyerinde kullanıcaksın yanına yedek kapaklı biberon da götür yada süt saklama poşeti birde benimki hem pille hem elektirkle çalışıyor akırken bunlarıda göz önünde bulundur pilli olursa heryerde kullanırsın

Teşekkür ederim canım ben bugün ağdamı da yaptıracaktım ama çok bunaldım yeter bugünlük bukadar dedim ya o süzdürme işi çok saçma bence ben eskiden beri hep aynı yerde yaptırırm ağdamı gerçekten 10-15 dk sürüyor istersen bi araştır daha önce tanıdığının gittiği bildiği hijyeninden emin olduğu biyere git hayatım ewet ben de vajinal muayenede napcam bilmiyorum nasıl ayarlayabilcekmiyim temizliği kafam karıştı valla aldırma zamanı için

derincim ya takvimi nerden yapmistin ?

ahhh ahhhh o günleri bir görsek eşimide kızdırıyorum anne kız alışverişe çıkıp fink atıcaz diye annesine çekerse yandı babamız :jeyyar:
canım ben ticker shackten yapıyordum ama orası bozulmuş şimdi 7910 ticker dan yapıyorum arat google dan ama sat ını 19 u değil de 15 olarak yaz yanlış oluyo çünkü

Son düzenleme:
bu ablamın kullandığınından taşınması zor bunun biraz işyerinde bırakırsın olmazsa taşıması zor gelirse

derinzlm
allah bebişinin yüzünü hep böyle güldürsün inş.canım
maşallah

teşekkür ederim canım ben ramazan bayramından önce de idrar yolları iltihabı geçirdim o zaman infex kullandım ama bu sefer en azından 1 hafta kullanmayıp bol su içerek geçer mi diye beklicem bayram sonu tekrar tahlil yaptırıp geçmezse mecbur kullancam artık kanım da ishal olunca 3 hafta demir hapını kesmiştim ondan iyice düştü herhalde günde 1 içiyordum artık 2 iç dedi sabah akşam içeceğim artık biz şubat annelerine nazar mı değiyor nedir anlamadım

kötükedihüso bir dee doktorum hayallerimi yıktı ya satım 21 mayıstı 31 aralıkta geleceksin çalışmak istersen çalışabilir raporu vercem istemezsen izne ayırırım dedi 31 aralık tam 32+0 a denk geliyor ben 31+1 den itibaren 32. haftaya giriyoruz ya o zaman dolar diye bekliyordum ama tahminimden 1 hafta geç çıktı ya bi şey de diyemedim bi hafta önde gösterseniz diye istersen 4 şubata kadar çalışabilirsin dedi doğum da 25 şubat görünüyor zaten sizin doktorlar ne diyor kızlar ya hepsi de mi bu şekilde hesaplıyor acaba???

ben de ağda yaparım diyordum ama 2 hafta önce ablam kasık bölgeme yardım etti
yatmaya başlamadn önce hep ağdayla alırdım
fakat bu sefer inanılmaz tahriş oldu ve 1 haftadır geçmiyor kabarık ve kızarmış durumda her tüyün kökü

derinzlm
allah bebişinin yüzünü hep böyle güldürsün inş.canım
maşallah

amin canım inşallah hepimizin bebekleri hep gülsünler hayatlarında hiç kötülük görmezler inşallah
ağda işi valla resmen eziyet birde yaa herkesin öylemi benim ayıptır söylemesi tipi kaydı yaa rengi falan bi tuhaf olmuş:1no2:

kızlar belki erken olacak ama herkezin bayramı kutlu olsun yarın yokum köye gidiyoruz valla temiz hava ama ben sinirler olacam başka görmek istemiyorum ya kaynanamları sinir şeyler neyse bayram dönüşü görüşücez galiba köyden 3 gün döneriz

derincim kızın ne kadar güzel cıkmış öyle ya. valla bayıldım. bende dün doktora gittim ama benim oğlan pek poz vermedi. yüzünü gördüm aslında ama cok surat asmış.buruşturmuş suratını resmen...
kızlar size imrendim valla.ne güzel hepiniz bişeyler yapmışsınız. alışverişler, kuaförlere gidilmiş falan. ben hiç ama hiçbişey yapmadım. hiç istek yok içimde. bi tşirt dahi almadım bayramlık kendime...
özlemcim saçlarını güle güle kullan . bende bi değişiklik istiyorum artık ama doğumdan sonra olur herhalde. teyzem kuaför ama ben kesmem boyamam diyor. bebeğe bişey olmasından korkuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…